Menu
Your Cart

3 CHENES

Brand: 3 CHENES Model: Color & Soin 8C Hair Dye Copper Blond х 135 ml
Предимства на продукта:Трайна боя за коса с растителни екстракти;100% покритие на белите коси;Без амоняк, без резорцин, без парабени, без силикони, без SLS;Намалява риска от алергия и раздразнения на скалпа;Устойчива на хлор и UV лъчи;Подходяща и за бременни, кърмещи и жени след химиотерапия;Дерматологично тестван продукт;Боя за коса ColorSoin се препоръчва от дерматолози, фармацевти и онколози. Благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, Color & Soin се грижи за Вашата коса, като ѝ придава сила, красота и блясък. Покрива на 100% белите коси още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата и скалпа. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.Съставки: Медно рус 8C: PEG-2 олеамин, пречистена вода, кокамид Деа, денатуриран алкохол, пропилен гликол, етаноламин, олеинова киселина, натриев сулфит, тетранатриева сол ЕДТА, хидролизирани растителни протеини (пшеничен зародиш, соя, ц..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Lyphaveine х 60 tablets
Lyphaveine е уникална комбинация от активни съставки и оказва благоприятно действие при венозна и лимфна недостатъчност на кръвообращението. Приложение:при лошо кръвообращение като подуване на краката и изтръпване, тежки крака. Как действа Lyphaveine? Спомага за стимулиране на кръвообращението и възстановява венозния приток. Увеличаването на потока на лимфата позволява излишните течности и токсини да бъдат отстранени от организма. Облекчава се чувството на тежест и подуването. Спомага за повишаване на здравината на кръвоносните съдове, както и за предотвратяване на стареенето на съдовете. Помага за подобряването на функцията на черния дроб и за правилното пречистване на кръвта и отстраняване на токсичните отпадъци.Съставки: Екстракт от цитрусови биофлавоноиди (стандартно 35% флаваноиди); Агенти: калциев фосфат; магнезиев окис; калиев хлорид; анти слепващи агенти: магнезиев стеарат; силициев колоид и хидратен силикат; хидратиран силиций; Витамини: С, Е и В6; Екстракт от масло от ..
39.99лв.
без ДДС:39.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Saframyl х 15 tablets
Депресията се смята за болестта на века, поради милионите хора засегнати от нея. Това е патологично състояние, което обикновено трае няколко седмици. Симптомите са:Дълбока тъга или душевна болка;Загуба на самочувствие;Загуба на интерес към любими неща;Загуба на апетит;Проблеми със съня;Постоянно чувство на умора;Безпокойство. Таблетките съдържат уникална комбинация от шафран, L-триптофан и витамин Б6. Шафранът е подправка, която Карл фон Лине определя като начин за развеселяване на ума. L-триптофан благоприятства производството на серотонин - хормона за доброто настроение, Витамин В6 улеснява транспортирането на серотонин към невроните и благоприятства усвояването му. Сафрамил може да се приемат както от мъже, така и от жени, които искат да поддържат емоционален баланс и нормално настроение.Действие на Сафрамил:Това е естествен антидепресант с положително въздействие върху психологическото благосъстояние. Тази хранителна добавка за повишаване на настроението се продава без рецепта. Т..
31.99лв.
без ДДС:31.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: MinciNov for a slim figure х 60 tablets
Характеристики и ползи:Бърза и трайна загуба на тегло;100% натурални съставки;Преобразува белите мастни клетки в кафяви и ги изгаря ефективно;Разгражда натрупаните мазнини, унищожава ги завинаги;Блокира излишните захари и мазнини;Без йо-йо ефект (връщане на килограми);Редуцира апетита. Минсинов за стройна фигура е иновативен продукт от 100% натурални съставки, създаден от френската лаборатория „3 Chênes” /Троа Шен/ - реномиран изследователски център и Лаборатория за хранителни добавки и козметични продукти.15 дневен прием (една опаковка) на Минсинов за стройна фигура води до:Загуба на тегло – с активното участие на Лимонена, съдържащ се в горчивия портокал, L-карнитинът благоприятства изгарянето на мазнините и производството на енергия от мускулите;Улавя мазнините и захарите - НЕОПУНТИА®: Екстракт от Опунция(Nopal), вид кактус, наричан “бодлива круша”- абсорбира мазнини и захари, поддържа нормални нива на холестерола в организма и намалява рисковете от сърдечносъдови заболявания;Редуц..
41.99лв.
без ДДС:41.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Color & Soin 11A Hair Dye Sandy Ash Blond х 135 ml
Предимства на продукта:Трайна боя за коса с растителни екстракти;100% покритие на белите коси;Без амоняк, без резорцин, без парабени, без силикони, без SLS;Намалява риска от алергия и раздразнения на скалпа;Устойчива на хлор и UV лъчи;Подходяща и за бременни, кърмещи и жени след химиотерапия;Дерматологично тестван продукт;Боя за коса ColorSoin се препоръчва от дерматолози, фармацевти и онколози. Благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, Color & Soin се грижи за Вашата коса, като ѝ придава сила, красота и блясък. Покрива на 100% белите коси още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата и скалпа. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.Съставки: 11A Пясъчно Пепеляво рус: PEG-2 олеамин, пречистена вода, кокамид Деа, денатуриран алкохол, пропилен гликол, етаноламин, олеинова киселина, натриев сулфит, тетранатриева сол ЕДТА, хидролизирани растителни протеини (пшеничен зар..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Color & Soin 6B Hair Dye Cacao Brown х 135 ml
Предимства на продукта:Трайна боя за коса с растителни екстракти;100% покритие на белите коси;Без амоняк, без резорцин, без парабени, без силикони, без SLS;Намалява риска от алергия и раздразнения на скалпа;Устойчива на хлор и UV лъчи;Подходяща и за бременни, кърмещи и жени след химиотерапия;Дерматологично тестван продукт;Боя за коса ColorSoin се препоръчва от дерматолози, фармацевти и онколози. Благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, Color & Soin се грижи за Вашата коса, като ѝ придава сила, красота и блясък. Покрива на 100% белите коси още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата и скалпа. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.Съставки: 6B Какаово кафяв: PEG-2 олеамин, пречистена вода, кокамид Деа, денатуриран алкохол, пропилен гликол, етаноламин, олеинова киселина, 4-амино-2-хидрокситолуен, натриев сулфит, тетранатриева сол ЕДТА, хидролизирани растителни прот..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Color & Soin 1N Hair Dye Ebony Black х 135 ml
Предимства на продукта:Трайна боя за коса с растителни екстракти;100% покритие на белите коси;Без амоняк, без резорцин, без парабени, без силикони, без SLS;Намалява риска от алергия и раздразнения на скалпа;Устойчива на хлор и UV лъчи;Подходяща и за бременни, кърмещи и жени след химиотерапия;Дерматологично тестван продукт;Боя за коса ColorSoin се препоръчва от дерматолози, фармацевти и онколози. Благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, Color & Soin се грижи за Вашата коса, като ѝ придава сила, красота и блясък. Покрива на 100% белите коси още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата и скалпа. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.Съставки: 1N Черен: PEG-2 олеамин, пречистена вода, кокамид Деа, денатуриран алкохол, пропилен гли: етаноламин, олеинова киселина, тетранатриева сол ЕДТА, хидролизирани растителни протеини (пшеничен зароди соя, царевица, овес), натриев с..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Color & Soin 2А Hair Dye Brun х 135 ml
Предимства на продукта:Трайна боя за коса с растителни екстракти;100% покритие на белите коси;Без амоняк, без резорцин, без парабени, без силикони, без SLS;Намалява риска от алергия и раздразнения на скалпа;Устойчива на хлор и UV лъчи;Подходяща и за бременни, кърмещи и жени след химиотерапия;Дерматологично тестван продукт;Боя за коса ColorSoin се препоръчва от дерматолози, фармацевти и онколози. Благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, Color & Soin се грижи за Вашата коса, като ѝ придава сила, красота и блясък. Покрива на 100% белите коси още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата и скалпа. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.Съставки: 2А Лазурно черен: PEG-2 олеамин, пречистена вода, кокамид Деа, денатуриран алкохол, пропилен гли: етаноламин, олеинова киселина, тетранатриева сол ЕДТА, хидролизирани растителни протеини (пшеничен зароди соя, царевица, овес), н..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Color & Soin 3N Hair Dye Dark Chestnut х 135 ml
Предимства на продукта:Трайна боя за коса с растителни екстракти;100% покритие на белите коси;Без амоняк, без резорцин, без парабени, без силикони, без SLS;Намалява риска от алергия и раздразнения на скалпа;Устойчива на хлор и UV лъчи;Подходяща и за бременни, кърмещи и жени след химиотерапия;Дерматологично тестван продукт;Боя за коса ColorSoin се препоръчва от дерматолози, фармацевти и онколози. Благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, Color & Soin се грижи за Вашата коса, като ѝ придава сила, красота и блясък. Покрива на 100% белите коси още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата и скалпа. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.Съставки: 3N Тъмно кестеняв: PEG-2 олеамин, пречистена вода, кокамид Деа, денатуриран алкохол, пропилен гли: етаноламин, олеинова киселина, тетранатриева сол ЕДТА, хидролизирани растителни протеини (пшеничен зароди соя, царевица, овес), ..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Color & Soin 4N Hair Dye Natural Chestnut х 135 ml
Предимства на продукта:Трайна боя за коса с растителни екстракти;100% покритие на белите коси;Без амоняк, без резорцин, без парабени, без силикони, без SLS;Намалява риска от алергия и раздразнения на скалпа;Устойчива на хлор и UV лъчи;Подходяща и за бременни, кърмещи и жени след химиотерапия;Дерматологично тестван продукт;Боя за коса ColorSoin се препоръчва от дерматолози, фармацевти и онколози. Благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, Color & Soin се грижи за Вашата коса, като ѝ придава сила, красота и блясък. Покрива на 100% белите коси още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата и скалпа. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.Съставки: 4N Кестеняв: PEG-2 олеамин, пречистена вода, кокамид Деа, денатуриран алкохол, пропилен гликол, станоламин, олеинова киселина, 4-амино-2-хидрокситолубн, натриев сулфит, тетранатриева сол ЕДТА, хидролизир. растителни протеини (п..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Color & Soin 4А Hair Dye Iced Brown х 135 ml
Предимства на продукта:Трайна боя за коса с растителни екстракти;100% покритие на белите коси;Без амоняк, без резорцин, без парабени, без силикони, без SLS;Намалява риска от алергия и раздразнения на скалпа;Устойчива на хлор и UV лъчи;Подходяща и за бременни, кърмещи и жени след химиотерапия;Дерматологично тестван продукт;Боя за коса ColorSoin се препоръчва от дерматолози, фармацевти и онколози. Благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, Color & Soin се грижи за Вашата коса, като ѝ придава сила, красота и блясък. Покрива на 100% белите коси още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата и скалпа. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.Съставки: 4A Ледено кафяв: PEG-2 олеамин, пречистена вода, кокамид Деа, денатуриран алкохол, пропилен гликол, станоламин, олеинова киселина, 4-амино-2-хидрокситолубн, натриев сулфит, тетранатриева сол ЕДТА, хидролизир. растителни протеин..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: 3 CHENES Model: Color & Soin 5N Hair Dye Light Chestnut х 135 ml
Предимства на продукта:Трайна боя за коса с растителни екстракти;100% покритие на белите коси;Без амоняк, без резорцин, без парабени, без силикони, без SLS;Намалява риска от алергия и раздразнения на скалпа;Устойчива на хлор и UV лъчи;Подходяща и за бременни, кърмещи и жени след химиотерапия;Дерматологично тестван продукт;Боя за коса ColorSoin се препоръчва от дерматолози, фармацевти и онколози. Благодарение на съдържанието на растителни протеини и етерични масла, Color & Soin се грижи за Вашата коса, като ѝ придава сила, красота и блясък. Покрива на 100% белите коси още при първото нанасяне. Предпазва и се грижи за косата и скалпа. Тествана под дерматологичен контрол, запазва естествеността на косата, свежда до минимум риска от дразнене и алергия.Съставки: 5N Светло кестеняв: PEG-2 олеамин, пречистена вода, кокамид Деа, денатуриран алкохол, пропилен гликол, етаноламин, олеинова киселина, 4-амино-2-хидрокситолуен, натриев сулфит, тетранатриева сол ЕДТА, хидролизирани растителни пр..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Показва 1 до 12 от 48 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.