Menu
Your Cart

ABOPHARMA

Brand: ABOPHARMA Model: Флора бимби със 7 милиарда живи бактерии х 6 флакона
АБОФАРМА ФЛОРА БИМБИ 7 флакон х66 флакона със 7 милиарда живи бактерииПредназначение:Флора Kids е уникална комбинация от пробиотици, пребиотици и витамин В комплекс, специално създадена и съобразена с нежния детски организъм. Полезна за поддържането на баланса на чревната флора.  Хранителна информация      ПДП за 1 флакон Бифидобактериум лонгум       2,84 млрд. живи бактерии   Лактобацилус ацидофилус     2,04 млрд. живи бактерии   Стрептококус термофилус      2,04 млрд. живи бактерии FOS (Фруктоолигозахариди)               400 mg Витамин В6                        &..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Флора бимби със 7 милиадрда живи бактерии х 10 сашета
АБОФАРМА ФЛОРА БИМБИ 7 саше х1010 сашета - с живи бактерии и FOSсинбиотици за поддържане на чревния балансПредназначение: Флора за деца е продукт, полезен за поддържане на чревната флора на децата. Наличието на FOS допринася за правилното развитие и активност на млечно-киселите бактерии и оказва благоприятно въздействие върху целия организъм.  Съставки:    ПДП за 1 саше: FOS (Фруктоолигозахариди)                          400 mg Лактобацилус касей                        15mg,1,5 млрд. живи бактерии Бифидобактериум брейв                   15mg,1,5 млрд. живи бактерии ..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Киндер фит за момчета - течни мултивитамини за деца с вкус на по
АБОФАРМА КИНДЕР ФИТ за момчетаТечни мултивитамини за деца с вкус на портокал и круша, 150 ml + Подарък: Скачащ пластелин Предназначение:По една супена лъжица от течните мултивитамини всеки ден, осигурява 100% от  нуждата от витамини при малчуганите. Те допринасят за нормалното състояние на костите и зъбите, за поддържане на нормално зрение, за намаляване на чувството на отпадналост и умора и за защита на клетките от оксидативен стрес. Стимулират здравословния растеж и апетита на децата. Приятният плодов вкус на портокал и круша прави течните мултивитамини KINDER FIT желани и харесвани от децата. Препоръчва се и за деца занимаващи се активно със спорт и/или умствено натоварване.  Съставки                                         в 5 ml  в 10 ml ..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Киндер фит за момичета - течни мултивитамини за деца с вкус на п
АБОФАРМА КИНДЕР ФИТ за момичетаТечни мултивитамини за деца с вкус на портокал и круша, 150 ml + Подарък: Скачащ пластелин Предназначение:По една супена лъжица от течните мултивитамини всеки ден, осигурява 100% от  нуждата от витамини при малчуганите. Те допринасят за нормалното състояние на костите и зъбите, за поддържане на нормално зрение, за намаляване на чувството на отпадналост и умора и за защита на клетките от оксидативен стрес. Стимулират здравословния растеж и апетита на децата. Приятният плодов вкус на портокал и круша прави течните мултивитамини KINDER FIT желани и харесвани от децата. Препоръчва се и за деца занимаващи се активно със спорт и/или умствено натоварване.  Съставки                                         в 5 ml  в 10 ml ..
10.49лв.
без ДДС:10.49лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Витамин C депо 400 mg + Цинк 10 mg х 30 капсули
АБОФАРМА ВИТАМИН Ц ДЕПО 400мг + ЦИНК 10мг капсули х30Предназначение: Витамин С + Zn (цинк) са много важни елементи, които:допринасят за нормалната функция на имунната система.спомагат за защитата на клетките от оксидативен стрес.допринасят за намаляване чувството на отпадналост и умора. спомагат за добрата функция на костите, кръвоносните съдове и хрущялите. Цинкът допринася за поддържането на нормалното състояние на зрението, косата, ноктите, кожата, нормалния синтез на ДНК, нормалната когнитивна функция. Участва в процеса на делене на клетките. АВО Vitamin C+Zn (цинк) Депо чрез своята специална производствена формула снабдява организма с Витамин С на части през целия ден. По този начин той употребява цялото прието количество Витамин С, без да отделя неабсорбиран излишък.Съставки: Витамин С ( L-аскорбинова киселина), Цинк (цинков сулфат); други съставки: микрокристална целулоза, нишесте, декстрин, полиращ агент; оцветители: хинолин жълто (може да има неблагоприятни последици..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Абоколикен + лайка капки х 7 ml
АБОФАРМА АБОКОЛИКЕН + ЛАЙКА капки 7млЗа сладки и спокойни сънищаКапки за бебета за по-добро разграждане на лактозата (Ензим лактаза), 7 ml Предназначение:Основната храна за бебетата са млякото, млечните продукти, майчината кърма, сухите млека, които съдържат сложна захар, наречена ЛАКТОЗА, която е съставена от простите захари галактоза и глюкоза.  ЛАКТАЗАТА е ензим, естествено произвеждан от човешкото тяло, който е необходим за разграждане на сложните млечни захари до прости захари и по този начин подпомага тяхното усвояване от организма.  В дебелото черво се образуват излишни газове, защото физиологично произвежданият от бебето ензим лактаза е недостатъчен да преработи поетата с млякото лактоза. Това е така нареченият временен физиологичен лактазен дефицит. Бебето се храни с мляко и изпитва затруднения да усвои лактозата от него. Неусвоената лактоза ферментира и образува излишни газове.            &..
15.69лв.
без ДДС:15.69лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Цинк + Биотин х 30 капсули
АБОФАРМА ЦИНК + БИОТИН капсули  х30Предназначение:Цинкът е минерал, който играе важна роля при метаболизма. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, зрението и имунната система. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и допринася за нормалният синтез на ДНК. Биотинът е известен като витамин В7 или Витамин Н. Той участва във въглехидратната обмяна - за получаване на енергия и в мастната - за синтез на мастни киселини. Биотинът е задължителен и за синтеза на витамин С. Той допринася за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества. Допринася още за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата.   Съставки в 1 капсула Цинк /Цинк Глюконат/ 11.67 mg Биотин /D-Биотин/ 100 µg Съставки: Цинкглюконат, биотин; емулгатор: соев лецитин, пълнители: соево масло, кокосово масло, палмово масло; втвърдител: пчелен восък; оцветител: железен оксид; спомагателни вещества: жел..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Хайде течен германий х 10 сашета
АБОФАРМА ХАЙДЕ ТЕЧЕН ГЕРМАНИЙ саше х10 HAYDE  е иновативна формула на разтвор на органичен ГЕРМАНИЙ (Ge 132) в деминерализирана вода, която гарантира бърза и ефективна абсорбция, с добавен екстракт от гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst). ГЕРМАНИЯТ се извлича от гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst). ГЕРМАНИЯТ е важен елемент за баланса на много клетъчни функции. Съдейства за нормализирането на еластичността и тонуса на кръвоносните съдове и спомага на огранизма за естественото изхвърляне на токсините извън тялото.  Допринася за производството на енергия. За нормалното състояние на имунната система и централната нервна системи. Повишава работоспособността и спомага възстановяването след тежки физически натоварвания. Съставки: деминерализирана вода; германиев сесквиоксид (Ge 132 Sesquioxide) екстр. от гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst); гъба Рейши (Ganoderma lucidum, P. Karst), сух екстракт от спороносната част, титриран до 10 % полизахариди 50 mg; киселине..
29.99лв.
без ДДС:29.99лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Флора 8 за възрастни и деца х 6 сашета
АБОФАРМА ФЛОРА 8 ЗА ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА сашета х6 Синбиотици6 сашета за директна консумацияПредназначение: Флора 8 сашета за директна консумация са хранителна добавка с  пробиотици и пребиотици, които благоприятст-ват баланса на чревната флора.Съставки: фруктоза, фруктоолигозахариди (FOS), Инулин, Бифидобактериум анималис, подвид лактис BS01 – LMG P–21384, малтодекстрин, Лактобацилус рамнозус  SD5217, антислепващи агенти: силиконов диоксид, растителен магнезиев стеарат; аромат: крем карамел. Съставки за макс.дневен прием 2 сашета FOS (Фруктоолигозахариди)                       650 mg Инулин  440  mg Бифидобактериум анималис                 10 млрд. живи бактерии Лактобацилус рамнозу..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Флора 10 х 15 капсули
АБОФАРМА ФЛОРА 10 х15 капсули15 капсули - с 10 милиарда живи бактерии и FOSСинбиотици за поддържане на чревния баланс Предназначение:Флора 10 благоприятства поддържането на баланса на стомашно-чревната флора. Наличието на  FOS допринася за правилното развитие и дейност на млечно-киселите бактерии.         Съдържание:                                  ПДП за една капсула ПДП за една капсула                Инулин      80 mg                         240mg   FOS(фруктоолигозахариди) &n..
10.99лв.
без ДДС:10.99лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Уроцист х 15 таблетки
АБОФАРМА УРОЦИСТ таблетки  х15 15 таблетки Предназначение: При цистит и инфекции на пикочните пътища Уроцист е медицинско изделие, което се препоръчва както за предотвратяване на началото на цистит, така и като адювант в терапевтичното лечение. Всъщност високото съдържание на РАС-А (proanthocyanidins-A) в екстракта от червена боровинка, развива бариерен ефект срещу контакт на бактериите към епителя на пикочния мехур. Състав: D-маноза, сух екстракт от листа на Мечо грозде (Arctostaphylos uva-uris L.), титриран до 20% в арбутин, сух екстракт от плодове червена боровинка(Vaccinium macrocarpum Aiton) титриран до метил целулоза, дикалциев фосфат, омрежена натриева карбоксиметил целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, магнезиеви соли на мастни киселини.Начин на употреба:Една таблетка дневно с чаша вода се приема през устата. За предпочитане вечер, в продължение на най-малко един месец, както в случай на повтарящи се инфекции, така и след специфично лечение, дори и по време на антиб..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Улитус сироп за суха кашлица х 100 ml
АБОФАРМА УЛИТУС сироп за суха кашлица 100мл Хранителна добавка с екстракт от охлювиПредназначение:УЛИТУС е хранителна добавка, базирана на екстракт от ОХЛЮВ и ГРИНДЕЛИЯ, която благоприятства функциите на горните дихателни пътища, на орофарингеалната лигавица и тона на гласа, като спомага за тяхното успокояване. Наличието на витамин С допринася за нормалната функция на имунната система.   Съставки                   За макс. Дневен прием - 30ml HS Complex                           9 g    от който Vitamin C                 60 mg(75% ПДП*) Сух екстракт от Гринделия/цветчета/   &nbs..
17.99лв.
без ДДС:17.99лв.
Показва 1 до 12 от 56 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.