Menu
Your Cart

Teva Pharmaceuticals

Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Ophthalmo-Septonex x 10 ml eye drops
Офталмосептонекс колир х 10 mlOphthalmo-Septonex x 10 ml eye dropsПродуктът има Антисептичен ефект (действа срещу патогенни микроорганизми) и е предназначен за накапване в окото за лечение на възпаления, които протичат без образуване на гной - т.е. когато не се налага използването на антибиотици. Без консултация с лекар този лекарствен продукт се използва за лечение на остър и хроничен негноен конюнктивит, блефарит (възпаление на клепача) и някои локални възпаления на роговицата. В случай на по-тежко възпаление, особено гнойни възпаления, се консултирайте със специалист по очни болести. Препаратът може да се използва от възрастни, юноши и деца.Съставки: Активните вещества са: 2 mg карбетопендецинов бромид, 190 mg борна киселина и 5 mg боракс в 10 ml разтвор. Другите съставки са: динатриев едетат, вода за инжекции.Забележка: Не използвайте Офталмо-Септонекс: ако сте алергични към карбетопендецинов бромид, борна киселина, боракс или към някоя от останалите съставки на това лекарство; ако..
7.79лв.
без ДДС:7.79лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Magnerich 500 mg x 30 tablets
Магнерич 500 mg х 30 таблеткиMagnerich 500 mg x 30 tabletsПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Магнерич и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Магнерич3. Как да използвате Магнерич4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Магнерич6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява Магнерич и за какво се изпо..
10.49лв.
без ДДС:10.49лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: CitroVit Vitamin C 500 mg x 20 tablets
ЦитроВит Витамин C 500 mg х 20 таблеткиCitroVit Vitamin C 500 mg x 20 tabletsВитамин С играе важна роля в жизнените процеси на организма като универсален активатор на клетъчния метаболизъм. Човешкият организъм не може да синтезира Витамин С и затова трябва да си го доставя чрез храната отвън. Витамин С подпомага възстановителните и защитни процеси в организма. Влияе благоприятно на функциите на централната нервна система, стимулира дейността на ендокринните жлези, подобрява усвояването на калция и желязото и нормалното кръвообразуване, подпомага профилактиката на различни видове вирусни и бактериални инфекции и участва в поддържането на здрава имунна система. Витамин С има противовъзпалително и противоалергично действие. Витамин С е мощен антиоксидант, който помага на кожата да изглежда здрава. Антиоксидантите помагат да се неутрализират свободните радикали, които разрушават клетките и причиняват остаряване на кожата. Витамин С стимулира производството на колаген, който прави кожата по..
4.49лв.
без ДДС:4.49лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: CitroVit Vitamin C 500 mg x 10 tablets
ЦитроВит Витамин C 500 mg х 10 таблеткиCitroVit Vitamin C 500 mg x 10 tabletsВитамин С играе важна роля в жизнените процеси на организма като универсален активатор на клетъчния метаболизъм. Човешкият организъм не може да синтезира Витамин С и затова трябва да си го доставя чрез храната отвън. Витамин С подпомага възстановителните и защитни процеси в организма. Влияе благоприятно на функциите на централната нервна система, стимулира дейността на ендокринните жлези, подобрява усвояването на калция и желязото и нормалното кръвообразуване, подпомага профилактиката на различни видове вирусни и бактериални инфекции и участва в поддържането на здрава имунна система. Витамин С има противовъзпалително и противоалергично действие. Витамин С е мощен антиоксидант, който помага на кожата да изглежда здрава. Антиоксидантите помагат да се неутрализират свободните радикали, които разрушават клетките и причиняват остаряване на кожата. Витамин С стимулира производството на колаген, който прави кожата по..
2.49лв.
без ДДС:2.49лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: CitroVit Vitamin C 100 mg x 80 tablets
ЦитроВит Витамин C 100 mg х 80 таблеткиCitroVit Vitamin C 100 mg x 80 tabletsВитамин С играе важна роля в жизнените процеси на организма като универсален активатор на клетъчния метаболизъм. Човешкият организъм не може да синтезира Витамин С и затова трябва да си го доставя чрез храната отвън. Витамин С подпомага възстановителните и защитни процеси в организма. Влияе благоприятно на функциите на централната нервна система, стимулира дейността на ендокринните жлези, подобрява усвояването на калция и желязото и нормалното кръвообразуване, подпомага профилактиката на различни видове вирусни и бактериални инфекции и участва в поддържането на здрава имунна система. Витамин С има противовъзпалително и противоалергично действие. Витамин С е мощен антиоксидант, който помага на кожата да изглежда здрава. Антиоксидантите помагат да се неутрализират свободните радикали, които разрушават клетките и причиняват остаряване на кожата. Витамин С стимулира производството на колаген, който прави кожата по..
2.99лв.
без ДДС:2.99лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: CitroVit Vitamin C + Zink x 20 tablets
ЦитроВит Витамин C + Цинк х 20 таблеткиCitroVit Vitamin C + Zink x 20 tabletsВитамин С играе важна роля за жизнените процеси в организма. Той е универсален активатор на клетъчния метаболизъм. Човешкото тяло, обаче, не може да го синтезира. Затова трябва да си го доставя чрез храната отвън. Киселият витамин подпомага възстановителните и защитни процеси в организма. Влияе благоприятно върху функциите на централната нервна система. Стимулира дейността на ендокринните жлези и подобрява усвояването на калция и желязото. Допринася за нормалното кръвообразуване. Много добър е за профилактика на различни видове вирусни и бактериални инфекции. Влияе благоприятно за здравето на имунната система. Има противовъзпалително и антиалергично действие. Той е мощен антиоксидант - с негова помощ кожата изглежда здрава, млада и сияйна. Неутрализира свободните радикали, които разрушават клетките и водят до поява на признаци на стареене. Стимулира производството на колаген, чийто дефицит е основна причина за..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Troxevasin Duo Gel x 45 g
Троксевазин дуо гел х 45 gTroxevasin Duo Gel x 45 gТроксевазин Дуо е комбиниран лекарствен продукт, съдържащ индометацин и троксерутин. Индометацин притежава изразени противовъзпалителни, противоревматични и противооточни свойства. Троксерутин намалява повишената пропускливост на капилярите и укрепва венозните стени. След втриване гелът прониква лесно в кожата и подкожните тъкани, като намалява възпалението и болката.Троксевазин Дуо гел се използва за симптоматично лечение на:Проявите на хронична венозна недостатъчност (разширени вени) - оток, болка и тежест в краката;Повърхностен тромбофлебит, флебит; следфлебитни състояния;В комплексното лечение на хемороидалната болест;Ревматизъм на меките тъкани: тендовагинит, бурсит, фиброзит, периатрит;Следоперативен оток, контузии, разтягания, навяхвания.Не използвайте Троксевазин Дуо гел:ако сте алергични към индометацин, троксерутин или към някоя от останалите съставки на това лекарство;при алергия към НСПВС (нестероидни противовъзпалителни ср..
9.79лв.
без ДДС:9.79лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Troxevasin Gel x 40 g
Троксевазин гел х 40 gTroxevasin Gel x 40 gАктивното вещество в лекарствения продукт Троксевазин е троксерутин. Троксерутин укрепва стените на кръвоносните съдове (капилярите). Използва се за облекчаване на отока и свързаните с хроничната венозна недостатъчност симптоми (умора, тежест, подуване, болки и схващане, изтръпване и мравучкане на краката, при болка след склеротерапия или продължително пътуване), както и за облекчаване на болка и оток от травматичен произход като изкълчване или мускулна контузия.Не използвайте Троксевазин гел:ако сте алергични към индометацин, троксерутин или към някоя от останалите съставки на това лекарство.Начин на употреба: Прилага се външно, два пъти дневно. Гелът се втрива с леки, масажиращи движения до пълно резорбиране. При необходимост може да се прилага и под стегната или еластична превръзка. При по-тежки случаи се препоръчва комбинирана терапия с Троксевазин капсули.Производител: Teva Pharmaceuticals..
8.19лв.
без ДДС:8.19лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Troxevasin Gel 2% x 100 g
Троксевазин гел 2% х 100 gTroxevasin Gel 2% x 100 gАктивното вещество в лекарствения продукт Троксевазин е троксерутин. Троксерутин укрепва стените на кръвоносните съдове (капилярите). Използва се за облекчаване на отока и свързаните с хроничната венозна недостатъчност симптоми (умора, тежест, подуване, болки и схващане, изтръпване и мравучкане на краката, при болка след склеротерапия или продължително пътуване), както и за облекчаване на болка и оток от травматичен произход като изкълчване или мускулна контузия.Не използвайте Троксевазин гел:Ако сте алергични към индометацин, троксерутин или към някоя от останалите съставки на това лекарство.Начин на употреба: Прилага се външно, два пъти дневно. Гелът се втрива с леки, масажиращи движения до пълно резорбиране. При необходимост може да се прилага и под стегната или еластична превръзка. При по-тежки случаи се препоръчва комбинирана терапия с Троксевазин капсули.Производител: Teva Pharmaceuticals..
16.19лв.
без ДДС:16.19лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Troxevasin 300 mg x 50 capsules
Троксевазин 300 mg х 50 капсулиTroxevasin 300 mg x 50 capsulesАктивното вещество в лекарствения продукт Троксевазин е троксерутин. Троксерутин укрепва стените на кръвоносните съдове (капилярите). Използва се за облекчаване на отока и свързаните с хроничната венозна недостатъчност симптоми (умора, тежест, подуване и болки и схващане, изтръпване и мравучкане на краката, "непочиващи крака" заедно с еластично-компресионни чорапи, при варикозен дерматит, в комплексното лечение на варикозни язви; за облекчаване на симптомите при хемороиди; в комплексното лечение на лимфен оток и диабетна ретинопатия.Не използвайте Троксевазин:Ако сте алергични към индометацин, троксерутин или към някоя от останалите съставки на това лекарство.Начин на употреба: Препоръчителната доза е по 1 капсула 2 или 3 пъти дневно в зависимост от тежестта на симптомите. Симптомите на заболяването обикновено се облекчават в рамките на 2 седмици. Лечението се преустановява след пълното отзвучаване на симптомите и на отока. ..
15.19лв.
без ДДС:15.19лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Sudocrem x 60 g
Судокрем против подсичане х 60 gSudocrem x 60 gСудокрем е предназначен за профилактика и грижа при подсичане на кожата на деца и бебета. Притежава силно антисептично действие. Успокоява раздразнението и сърбежа. Намалява чувството на дискомфорт и предпазва деликатната кожа на бебето от действието на урината и изпражненията. Може да се прилага също и за профилактика и облекчаване на последствията от други кожни проблеми, които изискват употребата на предпазен антисептичен крем с допълнителни антибактериални и антимикотични свойства, облекчаващи чувството на дискомфорт. Подходящ е за всяка възрастова група. Изключително икономичен е. Има приятен мирис и консистенция. Добре попива, не цапа и не омазнява дрехите. Опаковката е много трайна и практична - отваря се с една ръка, а съдържанието не се излива.КАК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА SUDOCREAM?За постигане на най-добри резултати е важно правилното приложение на крема върху кожата. Не нанасяйте излишно количество от него. Достатъчен е тънък слой ..
7.29лв.
без ДДС:7.29лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Sudocrem x 400 g
Судокрем против подсичане х 400 gSudocrem x 400 gСудокрем е предназначен за профилактика и грижа при подсичане на кожата на деца и бебета. Притежава силно антисептично действие. Успокоява раздразнението и сърбежа. Намалява чувството на дискомфорт и предпазва деликатната кожа на бебето от действието на урината и изпражненията. Може да се прилага също и за профилактика и облекчаване на последствията от други кожни проблеми, които изискват употребата на предпазен антисептичен крем с допълнителни антибактериални и антимикотични свойства, облекчаващи чувството на дискомфорт. Подходящ е за всяка възрастова група. Изключително икономичен е. Има приятен мирис и консистенция. Добре попива, не цапа и не омазнява дрехите. Опаковката е много трайна и практична - отваря се с една ръка, а съдържанието не се излива.КАК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА SUDOCREAM?За постигане на най-добри резултати е важно правилното приложение на крема върху кожата. Не нанасяйте излишно количество от него. Достатъчен е тънък сло..
23.99лв.
без ДДС:23.99лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.