Menu
Your Cart

AGU

Brand: AGU Model: Agu Sunny Smart lamp х 1 piece
Умната лампа с естествена светлина AGU Sunny Ви дава възможност да имате „собствен“ изгрев и залез в стаята."Домашното слънце" създава достатъчно слънчева светлина по всяко време на годината и при всякакви метеорологични условия навън. Това осигурява на вас и вашето дете енергия и добро настроение за съвместни забавления. Смарт лампата с естествена светлина AGU SUNNY е идеален продукт за домашна употреба, който едновременно комбинира функциите на лампа и нощна лампа. Лампата излъчва равномерна, мека светлина с различни нива на мощност като регулира интензивността на естествените био ритми на тялото. Контролът чрез мобилното Приложение AGU позволява да създадете собствен режим на осветление да определите свой слънчев график за деня.Смарт лампа с естествена светлина AGU SUNNY: Улеснява събуждането сутрин.Подпомага усещането за комфорт.Подобрява работния капацитет и подпомага високата концентрация на вниманието при четене, учене, работа и т.н.Спомага за понижение на симптомите на сез..
256.49лв.
без ДДС:256.49лв.
Brand: AGU Model: Agu Misty Smart humidifier х 1 piece
Смарт овлажнител AGU е задължителен елемент за съвременната детска стая, тъй като помага да се поддържа хидратацията на кожата, устните и носните канали, подобрявайки реакцията на организма към бактерии и потенциални алергени. Всички знаят, че поддържането на здравословен вътрешен климат е от съществено значение за здравето на нашите деца. Един от най-важните фактори е нивото на влажност на въздуха, което е важно за поддържането на защитните сили на организма и способността му да се противопоставя на инфекциите.Благоприятният вътрешен климат има положителен ефект върху настроението на детето, докато е будно, както и върху здравословния му и здрав дневен и нощен сън. Сред важните характеристики на смарт овлажнителя са:Водата в уреда се почиства от бактерии, варовик и други частици благодарение на антибактериалната касета със сребърни йони и кокосови влакна и филтъра за деминерализация на водата.Антибактериалната касета предотвратява 99% разпространението на обикновени бактерии..
234.99лв.
без ДДС:234.99лв.
Brand: AGU Model: Agu Giraffe Non contact infrared thermometer х 1 piece
Безконтактен термометър  AGU Giraffe измерва температурата, без докосване само за 1 секунда. Той притежава нова технология, използваща инфрачервен немски сензор, която позволява бързо и точно измерване.Инфрачервеният термометър AGU може да използвате по различен начин: за измерване на телесната температура, без докосванеза измерване на температурата на млякото в бебешка бутилказа измерване на температурата на водата в бебешката вана, температура на околната среда.Човешкото тяло регулира температурата си около една определена стойност - температурата може да варира с около 1 ºС в рамките на деня. Още повече, че вътрешната температура и температурата по повърхността на кожата показват различни стойности. Поради тази причина винаги има значение на кое място на тялото бива измерена температурата. Измерването на температурата на различни места от тялото ще даде различни показания. Абсолютно нормално е температурата, измерена орално да е различна от тази, измерена аксиларно и е гре..
92.99лв.
без ДДС:92.99лв.
Brand: AGU Model: Agu Tomchi Mesh Nebulizer х 1 piece
Инхалаторът (небулайзерът) AGU Tomchi е специално разработен, за да помогне ефективно в борбата с респираторните заболявания на дихателните пътища. Той притежава уникална меш технология, която позволява да се използват всички продукти за инхалаторна терапия и да се постига максимален терапевтичен ефект. Частиците, които разпрашава инхалаторът, са с размер MMAD 3,6 мкм и доставят лекарството директно в огнището на заболяването. Инхалаторът се отличава с компактните си размери, изключително лек и удобен дизайн. Може да се използва дори и самостоятелно от детето. Работи абсолютно безшумно. Подходящ е за употреба от деца в легнало или спящо положение. Инхалаторът е напълно мобилен - работи с 2 батерии тип АА 1.5 V, което позволява да го носите навсякъде с вас. Устройството има индикатор "без течност" и функция автоматично изключване, когато течността свърши. За да се улесни почистването на уреда след употреба, е наличен режим „самопочистване“. Работи с micro USB кабел.Безшумен.Меш тех..
198.99лв.
без ДДС:198.99лв.
Brand: AGU Model: Agu Octopy Food Processor х 1 piece
Кухненският робот за приготвяне на детски ястия 5 в 1 AGU Octopy – стилен и функционален уред, който с лекота приготвя здравословна храна за вашето бебе.Правилното хранене при децата до голяма степен определя тяхното правилно физическо развитие и формира бъдещите им хранителни навици. Но всички деца, дори и малки, имат индивидуални вкусове и често родителите предпочитат прясно приготвената домашна храна пред готовата. AGU дава решение, което ще помогне на всички съвременни родители да приготвят бързо и лесно здравословна храна, точно както я предпочита детето.Кухненският робот AGU Octopy 5 в 1 е отличен домакински уред, който бързо приготвя прясна и здравословна храна за бебета. Той съчетава 5 функции: готвене на пара в два режима, блендер с два режима, поддържане на температурата на храната, подгряване и стерилизиране. Удобният и компактен AGU Octopy е оборудван с голям набор от аксесоари, които допълнително ще ви помогнат да приготвите храната за вашето бебе точно както я обича. Кухн..
304.99лв.
без ДДС:304.99лв.
Brand: AGU Model: AGU Wally Electronic Baby Scales with stadiometer х 1 piece
Електронната детска везна с ръстомер AGU - Wally помага на родителите да следят правилното тегло, растеж и развитие на новороденото. Устройството може да се използва ръчно или чрез мобилното приложение AGU.През първите месеци особено при кърменето е важно да се определи дали бебето приема необходимото количество кърма по време на кърмене. Искате да сте сигурни, че бебето ви ще наддава и ще се развива нормално. За да сте напълно сигурни, необходимо е просто да претеглите детето преди и след хранене. Можете да използвате везната през мобилното приложение. Така запазвате всички измервания, а приложението автоматично показва динамиката на развитие на вашето дете за всеки период от време. Освен това данните се сравняват с препоръките на Световна Здравна Организация (СЗО).Работи с 4 батерии ААА (1,5V).Лесен за използване.Функция TAРА (функция ТАРА дава възможност да измервате теглото като автоматично се махне теглото на предварително измерен контейнер и/или дрехи/памперс).Точното и бързо изм..
224.99лв.
без ДДС:224.99лв.
Brand: AGU Model: Agu Balloon Compressor inhaler х 1 piece
Компресорният инхалатор AGU Balloon е почти безшумен и не безпокои децата. Размерите и теглото му (170 гр) го правят изключително компактен. Устройството е лесно за използване както у дома, така и по време на пътуване. Инхалаторът работи с micro USB кабел – това позволява инхалации по всяко време и място - в колата по време на път, в парка, в офиса чрез захранване от компютър или външна батерия. Инхалаторът може да работи при наклон на чашката от 45°. Размерът на частиците (2,9 мm MMAD) и скоростта на разпрашаване (0,3 мл/мин) го правят подходящ за инхалаторна терапия при всички заболявания на дихателните пътища. AGU Balloon ще бъде Ваш верен помощник в борбата с респираторните заболявания - малък размер и ниско ниво на шум минимизира стреса за детето и инхалациите могат да бъдат почти като игра!Комплектът съдържа: 2 броя маски - компресор, детска и за възрастен, адаптер, USB кабел, филтри 5 броя, чашка, накрайник за нос, въздушен маркуч, разпръсквателен конус, мундщук.Технич..
124.99лв.
без ДДС:124.99лв.
Brand: AGU Model: Agu Bubbly Electric kettle х 1 piece
Многофункционалната електрическа кана AGU Bubbly включва всички функции за приготвяне на здравословна храна за детето. Функции:Пoдгряване на водата за адаптирано мляко – след като водата заври, оставете да се охлади до предварително зададена от вас температура. Настройката на градусите е с точност ± 1 ° C.Система за настройване на индивидуална температура и запазване на градусите до 24 часа. Готвене на пара.Затопляне на бутилки и затопляне на храна.Стерилизатор на пара – комплектът включва кошница и капак за големи буркани, за бутилки с голям размер или биберони. Режим «чай» - опция за приготвяне на чай за цялото семейство с възможност за регулиране на температурата със стъпка от 1 градус.Отложен старт.Кана от стъкло за безвредно и здравословно използване.Лесна за почистване.Храненето на детето е едновременно удоволствие и изпитание за всеки отговорен родител. В началото е кърменето (храненето с адаптирано мляко), като в последствие са включват и други храни за бебета, д..
198.99лв.
без ДДС:198.99лв.
Brand: AGU Model: Agu Froggy Bath Thermometer х 1 piece
Къпането на бебето е един най-важните, но и забавни ритуали както за детето, така и за родителите. С умния термометър за вана AGU - Froggy можете да се насладите на удоволствието от къпането и тези така забавни емоции, вместо да се притеснявате за температурата на водата.Умният термометър AGU измерва температурата на водата на всеки 30 секунди и сигнализира чрез цветова индикация дали водата е гореща или пък се е охладила по време на къпане. Термометърът ще бъде за бебето забавна, образователна играчка и верен другар при къпане. Той е напълно безопасен.Автоматичното изключване след изваждане на термометъра от водата позволява да се съхрани батерията за няколко години. Притежава цветна индикация за температурата на водата и гарантира бързо и точно измерване на температурата.Забавна играчка по време на къпане.Измерва температурата на водата на всеки 30 сек.Веднага сигнализира чрез цифрова и светлинна сигнализация, ако водата е гореща или се е охладила по време на къпане.Автоматично изклю..
36.99лв.
без ДДС:36.99лв.
Brand: AGU Model: Agu Brainy Smart Infrared Thermometer х 1 piece
Смарт термометър за прецизно измервна на чело, в ухо и температура на околната среда. Измерванията стават за 1 секунда. Точността на измерванията се гарантира от сертификатите  ASTME 1965-98, EN 12470-5 и ISO 80601-2-56. Термометърър може да се свърже с безплатното приложение на AGU, за да съхранява данните в телефона. Там те могат да бъдат представени хронологично и графично, само с 1 клик могат да бъдат изпратени на лекуващ лекар или друг заинтересован. Термометърът може да се използва в режим Целзий и Фаренхайт. Има голям LCD дисплей с подсветка. Има звукова и светлинна индикация при висока температура.Производител: Montex Swiss AG, Швейцария...
124.99лв.
без ДДС:124.99лв.
Brand: AGU Model: Agu Penguin Aspirator
Бебешките нослета са много чувствителни. Тяхното почистване трябва да става внимателно, за да не ги нараним. С аспиратора за нос AGU Penguin и неговите меки накрайници (къс и дълъг), процедурата е бърза, лесна и безопасна. Благодарение на малкия си размер, той се пренася и почиства изключително лесно. Има вградени 12 мелодии за разсейване на бебето, което прави процеса на почистване на детското носле по-лесен и приятен. Аспираторът е удобен за използване дори по време на път. Не вдига силен шум (< 50 dB). Работи с 2 батерии - 1.5 V AA, лесни за сменяне навсякъде и по всяко време.Сигурност и безопасност: Аспираторът разполага с мек накрайник, който предотвратява наранявания на нежната бебешка лигавица.Миещи се части: Модулът на главата, силиконовите накрайници и събирателната чашка се свалят лесно от устройството и се почистват със сапун и топла вода. При необходимост, чашката може да се дезинфекцира в гореща вода за 2-3 секунди.Технически спецификации:Тип: Назален аспиратор;Модел: A..
94.99лв.
без ДДС:94.99лв.
Brand: AGU Model: Agu Weezy Smart mesh nebulizer х 1 piece
Запознайте се с най-новият продукт от линията AGU Health – Смарт меш инхалатор AGU Weezy. Това устройство работи с технологията IntelliFlow и е предназначено да подпомага лечението на респираторни заболявания, които се характеризират с обструкция на дихателните пътища, както и на астма, емфизем, бронхит и други.Подходящ е за инхалаторна терапия както за деца, така и за възрастни и то точно в съответствие с предписанието на лекаря. Благодарение на мобилното приложение можете да знаете кога, с какъв вид лекарство и колко пъти са били извършени процедурите. Тези данни могат да се споделят и с личния лекар.Технология IntelliFlowДокато е в интелигентен режим, инхалаторът разпрашава лекарството само по време на вдишване на пациента и не разпрашава течност по време на издишване. В резултат на това потребителят ще вдиша по подходящ начин целия обем на лекарството, както е предписано от лекаря. AGU е новатор, който въвежда технологията IntelliFlow в своя Смарт меш инхалатор AGU Weezy.Три скорос..
228.99лв.
без ДДС:228.99лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.