Menu
Your Cart

Алергии

Brand: LINEA LTD. Model: Назо Либеро назален спрей – натурална морска вода х 100 ml
НАЗО ЛИБЕРО назален спрей – натурална морска вода 100млНазален спрей за бебета над 6 месеца, деца и възрастни.Приложение:За ежедневна хигиена на носа. Нелекарствен назален хидратиращ спрей, който облекчава запушения нос, причинен от синузит, настинки, сенна хрема, алергии и постоперативна назална грижа.Инструкции за употреба:Дръжте флакона под ъгъл като внимателно поставите накрайника във всяка ноздра. Натиснете за 1-2 секунди.Съдържание: Натурална морска вода /разредена до физиологично ниво /0,9%/ с пречистена вода/Предпазни мерки: Употребата на спрея от повече от един човек може да разпространи инфекции, измивайте накрайника със сапун и топла вода след всяка употреба. Да не се използва от хора със свръхчувствителност към лайка или алое вера Контейнер под налягане: може да избухне при нагряване Дръжте далеч от топлинен източник /искри/открит пламък/горещи повърхности. Да не се  пуши в близост до опаковката Контейнер под налягане: не пробивайте и не изгаря..
10.99лв.
без ДДС:10.99лв.
Brand: BAYER Model: Кларитин 1mg/ml сироп х 120 ml
Кларитин 1 mg/ml сироп. Облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит.Описание на продукта: Кларитин сироп съдържа активното вещество лоратадин, което принадлежи към клас лекарства, известни като антихистамини.Кларитин сироп облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит (напр. сенна хрема), като кихане, секреция или сърбеж в носа и парене или сърбеж в очите при възрастни и деца над 2 години. Кларитин сироп може да се използва също за облекчаване на симптомите на уртикария (сърбеж, зачервяване и за намаляване на броя и големината на уртиките). Ефектът на Кларитин продължава през целия ден и би трябвало да помогне да се върнете към нормалната си ежедневната дейност и сън. Приложение: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: две чаени лъжички (10 ml) сироп веднъж дневно.Деца на възраст между 2 до 12 години дозировката се определя в зависимост от телесното тегло: -          за телесно тегло над 30 kg: две чаени лъжички (10 ..
12.49лв.
без ДДС:12.49лв.
Brand: BAYER Model: Кларитин 10 mg х 10 таблетки
Кларитин 10 mg, 10 таблетки.Облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит. Описание на продукта: Таблетките Кларитин съдържат активното вещество лоратадин, което принадлежи към клас лекарства, известни като антихистамини. Кларитин облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит (напр. сенна хрема), като кихане, секреция или сърбеж в носа и парене или сърбеж в очите при възрастни и деца над 6 години, с телесно тегло над 30 kg. Кларитин може да се използва също за облекчаване на симптомите на уртикария (сърбеж, зачервяване и за намаляване на броя и големината на уртиките). Ефектът на Кларитин продължава през целия ден и би трябвало да помогне да се върнете към нормалната си ежедневната дейност и сън.Приложение: Възрастни и деца над 6-годишна възраст и тегло над 30 kg: една таблетка веднъж дневно с чаша вода, с или без храна. За деца на възраст между 6 и 12 години дозировката се определя в зависимост от телесното тегло: за телесно тегло над 30 kg: ед..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Клариназе х 10 таблетки
Hot
Brand: BAYER Model: Клариназе х 10 таблетки
Клариназе 5 mg/120mg, 10 таблетки с удължено освобождаване. Облекчава симптомите, свързани със сезонен алергичен ринит, придружени от запушване на носа.  Описание на продукта: Клариназе съдържа активните вещества лоратадин и псевдоефедрин.Клариназе облекчава симптомите, свързани със сезонен алергичен ринит (сенна хрема), като кихане, сърбеж или секреция от носа, сърбеж и сълзене на очите, придружени от запушване на носа.Приложение: Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Възрастни и деца над 12-годишна възраст: една таблетка два пъти дневно с чаша вода, независимо от приема на храна. Продължителността на лечението трябва да е възможно най-кратка (до 10 дни) и да не продължава след изчезване на симптомитеАктивни съставки: Всяка таблетка съдържа лоратадин 5 mg и псевдоефедрин 120 mg.Предпазни мерки: Не приемайте Kлариназе:-       &..
10.39лв.
без ДДС:10.39лв.
Brand: ACAR'UP CONSUMER HEALTH Model: Ексалер спрей х 150 ml
ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 150млExaller е продукт, за който е клинично доказано, че елиминира 99% от домашните микрокърлежи в меката мебел, килимите, матраците и други. Той е изключително ефективен, безопасен и лесен за приложение. След първата употреба ще почувствате истинско облекчение на симптомите. Съдържа нетоксични естествени съставки от растителен произход, имитиращи феромоните, които се използват от акарите за комуникация. В резултат на това, домашните микрокърлежи се привличат към напръсканото с продукта покривало и се преместват върху него от вътрешността на килима, чаршафите и тапицерията. Когато се съберат върху третираната повърхност, те могат бързо да се премахнат, като се поставят в гореща вода в пералнята. Ето защо можем да кажем, че спреят Exaller функционира, като "пресъздава" комуникационните сигнали между домашните акари.Възстановете доброто си здраве и се освободете от алергията към домашни микрокърлежи!Състав:Етерично масло от лимонена трева (Lemon grass);Етерично масло от мат..
58.59лв.
без ДДС:58.59лв.
Brand: SANDOZ Model: Моманос спрей за нос 50 mcg х 60 дози
Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява МомаНос и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате МомаНос3. Как да използвате МомаНос4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате МомаНос6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява МомаНос и за какво се използваКакво представлява МомаНос?МомаНос съдържа активното вещество мометазонов фуроат, от групата на лекарствата, наречени кортикостероиди. Когато мометазонов фуроат се впръска в носа, спомага за облекчаване на възпалението (подуване и дразнене в носа).За какво се използва МомаНос?МомаНос се използва за лечение на симптомите на сенна хрема (наречена също сезонен алергичен ринит) при възрастни, след диагностициране от лекар на сезонен алергичен ринит.Сенната хрема, която се появява през определени периоди в годината, е алергична реакция, причинена от вдишването на полени от дървета, треви, плевели, както и плесени и гъбични спори. МомаНос намалява подуването и дразненето в н..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: Sopharma Model: Алергозан 25 mg х 20 таблетки
АЛЕРГОЗАН таблетки 25 мг * 20 СОФАРМАхлоропираминов хидрохлорид(chloropyramine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Алергозан таблетки и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Алергозан таблетки3. Как да приемате Алергозан таблетки4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Алергозан таб..
4.59лв.
без ДДС:4.59лв.
Brand: FORTEX Model: Фитолор хипертоник спрей за нос х 50 ml
ФИТОЛОР ХИПЕРТОНИК спрей за нос 50млХипертоничният разтвор на морска сол подобрява и поддържа физиологичната функция на лигавицата, постилаща носната кухина. Редовната му употреба намалява нейното набъбване. Това влияе изключително благоприятно върху дишането. Продуктът е без странични ефекти. Може да се ползва от бременни и кърмещи жени. Има отлична поносимост, щади носната лигавица и не предизвиква привикване.Кога е препоръчителна употребата на спрея?при запушен нос;за третиране на възпалителни процеси на носната лигавица;за хора, чийто нос е непроходим, а причина за това са вирусни инфекции, настинки или алергичен ринит;при възпалителни процеси в синусите (хроничен синузит);преди употреба на кортикостероидни назални лекарствени препарати;за третиране на последствията от продължителна употреба на капки за нос, съдържащи вазоконстриктори;при хъркане по време на сън.Състав: Всеки 1 ml от спрея е обогатен с 37 mg морска сол. Като разтворител е използвана пречистена вода. Спреят съдържа ..
8.19лв.
без ДДС:8.19лв.
Brand: BOIRON Model: Риналержи х 60 таблетки
РИНАЛЕРЖИ таблетки х60РИНАЛЕРЖИ, таблеткиRHINALLERGY, tabletsХомеопатичен лекарствен продуктПрочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват. - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. Вижте точка 4.В тази листовка:1. Какво представлява РИНАЛЕРЖИ, таблетки, и за какво се използва?2. Преди да приемете РИНАЛЕРЖИ, таблетки3. Как да приемате РИНАЛЕРЖИ, таблетки?4. Възможни неж..
5.49лв.
без ДДС:5.49лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: Куикс дейли назален спрей 0.9% х 100 ml
КУИКС ДЕЙЛИ назален спрей 0.9% 100млКУИКС® дейли е немедикаментозен, стерилен, овлажняващ спрей за нос без мирис, който помага за облекчаване на назалната конгестия, свързана със синузит, запушен нос, сенна хрема и алергии. Подходящ е и за следоперативна грижа за носа. Концентрацията на сол е коригирана спрямо естествените нива в организма.КУИКС® дейли е нежен и не изсушава, наранява или променя лигавицата на носа. Съдържа натурална морска вода (разредена до физиологично ниво 0,9% с пречистена вода).Как действа КУИКС® дейли, за да подобри дишането:Втечнява секрета и по този начин позволява отделянето му от носа, например при настинки и алергии.Облекчава локалните симптоми на остри инфекции на горните дихателни пътища, както и на острия и хроничен риносинузит.Ефективно и напълно промива носа, за да намали броя на бактериите, вирусите, алергените и полените, коричките, праха и прекомерното количество секрет.Има овлажняващ ефект и облекчава дразненето.КУИКС® дейли има и следните предимств..
13.89лв.
без ДДС:13.89лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: Куикс акут назален спрей 2.6% х 100 ml
КУИКС АКУТ назален спрей 2.6% 100мл КУИКС® акют е немедикаментозен, стерилен, овлажняващ спрей за нос без мирис, който помага за облекчаване на назалната конгестия, свързана със синузит, запушен нос, сенна хрема, алергии. Подходящ е и за следоперативна грижа за носа. Концентрацията на сол от 2,6% има хиперосмотичен ефект и спомага за естествено отпушване на носа.КУИКС® акют съдържа: натурална морска вода (разредена с пречистена вода до 2,6% ).Как действа КУИКС® акют, за да подобри дишането:Осигурява естествено почистване и отпушване на носа;Помага за облекчаване на запушените и раздразнени носни канали вследствие на настинки, грип, алергии или алергичен ринит;Втечнява секрета и по този начин позволява отделянето му от носа, например при настинки и алергии;Облекчава локалните симптоми на остри инфекции на горните дихателни пътища, както и на острия и хроничен риносинузит.КУИКС® акют има и следните предимства:Немедикаментозната формула, която не води до привикване, може да се използ..
13.89лв.
без ДДС:13.89лв.
Brand: Erbagil Model: Ригенома крем х 100 ml
РИГЕНОМА крем 100 мл.Показания:За локално приложение при радиационен, иритативен, алергичен дерматит, преди и след микрохирургия. При нетолерантна, реактивна и чувствителна кожа. Предотвратява възпалението, сърбежа, подуването, зачервяването и тежката ксероза (патологична сухота на кожата). Подсилва реепителизацията и тъканната регенерация. Показан за лечение и превенция при кожа, подложена на инвазивни терапевтични или естетични процедури, за лечение на кожа в контакт с ортези и протези, за предпазване на кожа, предразположена към разязвяване (включително декубитални и съдови рани) и за предотвратяване на келоиди.Съдържа:OZOILE® - патентована съставка на Erbagil.Стабилни озониди с витамин Е ацетат.Без глутен, оцветители, алергени. С естествени консерванти.Преминати тестове:Тест за цитотоксичност.Тест за кожни алергии.Микробиологичен тест.Основни сътавки: OZOILE® (Стабилни озониди с витамин Е ацетат), екстракт от корени на бодлив залист (Ruscus Aculeatus), екстракт от листа на касис (R..
32.49лв.
без ДДС:32.49лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.