Menu
Your Cart

Антиоксиданти

Brand: JAMIESON Model: Zinc 10 mg х 100 tablets
Цинк 10 mg х 100 таблеткиZinc 10 mg х 100 tabletsХранителна добавка, 100 таблеткиВажен микроелемент и минерал, който участва в главни биологични процеси в организма, в качеството му на кофактор в металоензимите и играе важна роля в метаболизма на протеините, въглехидратите, липидите и нуклеиновите киселини (РНК и ДНК). Подпомага здравословното състояние на организма, зарастването на повърхностни рани, здравето на кожата, метаболизма на въглехидрати, мазнини и протеини и имунната система.Състав:                                (в 1 таблетка)Цинк (Elemental Zinc as Gluconate) 10 mgНе съдържа захар, нишесте, глутен, лактоза, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.Начин на употреба: 1 таблетка дневно по време на хранене. Приемайте няколко часа преди или след приема на други лекарства.Производител: Jamieson Laboratoires, Канада...
18.09лв.
без ДДС:18.09лв.
Brand: JAMIESON Model: Selenium 100 μg х 100 tablets
Селен 100 μg х 100 таблеткиSelenium 100 μg х 100 tabletsХранителна добавка, 100 таблеткиИзключително мощен антиоксидант, който е в основата за нормалното функциониране на щитовидната жлеза и имунната система. Противовъзпалителните му свойства спомагат за облекчаване на симптомите на артрит, лупус, псориазис, както и за намаляването на риска от поява на катаракта и макулна дегенерация. Селенът, също така, спомага за намаляване на честотата и тежестта на херпес симплекс и херпес зостер.Състав: (в 1 таблетка)Селен                   100 μgНачин на употреба: 1 таблетка два пъти дневно.Забележки: Консултирайте се с лекар в случайна история с кожен карценом без меланома. Витамин Е увеличава ефективността на селена.Производител: Jamieson Laboratoires, Канада...
18.69лв.
без ДДС:18.69лв.
Brand: JAMIESON Model: Resveratrol х 30 капсули
Ресвератрол х 30 капсулиResveratrol х 30 капсулиХранителна добавка, 30 капсулиТази ефективна комбинацията от естествени екстракти на Джеймисън, осигурява антиоксидантна защита на организма и спомага за доброто функциониране на сърдечно-съдовата система. Препоръчва се за хора с диабет тип 2. Намалява лошия холестерол и същевременно повишава добрия холестерол в кръвта, също така подпомага организма да се справи с хроничните възпаления. Формулата съдържа Ресвератрол, който представлява естествен фенол и фитоалексин съдържащ се в гроздето и други плодове. Resveratrol e полезната алтернатива на червеното вино, без калории и алкохол в състава. Всяка капсула се равнява на полезните вещества, които могат да се набавят от 6 чаши червено вино.Ползи:Спомага за поддържане на холестерола в норма.Подпомага сърдечно-съдовата система.Осигурява антиоксидантна защита.Състав:                      &nbs..
51.49лв.
без ДДС:51.49лв.
Brand: JAMIESON Model: Curcumin Turmeric 550 mg х 60 vegetarian capsules
Куркума 550 mg х 60 вегетариански капсулиCurcumin Turmeric 550 mg х 60 vegetarian capsulesХранителна добавка, 60 вегетариански капсулиПодпомага нормалното състояние на ставите, облекчава болката и възпалението. Осигурява антиоксиданти за поддържане на цялостното добро здраве. Използва се в билколечението за подпомагане на храносмилането.Състав:                                             (в 1 капсула)Куркума (Curcuma longa, корен)                 500 mgЕкстракт от куркума                                      50 mg(50:1) (Curcuma longa, корен) равняващ се..
31.59лв.
без ДДС:31.59лв.
Brand: JAMIESON Model: CoQ10 120 mg х 60 softgels
Коензим Q-10 120 mg х 60 софтгел капсулиCoQ10 120 mg х 60 softgelsХранителна добавка, 60 софтгел капсулиКОЕНЗИМ Q10 / COENZYME Q10 е качествена и високо ефективна формула на канадската марка Jamieson съдържаща 120 мг Коензим Q10 във всяка капсула, създадена по специална технология, която не позволява разпадане на хранителните съставки. Само 1 капсула на ден е достатъчна за нуждите на организма. Мощен антиоксидант, CoQ10 спомага за намаляване увреждането от свободни радикали, защитава клетките от преждевременно стареене и укрепва сърдечно-съдовата дейност и подпомага производството на енергия. Способства за поддържане на здравословни нива на CoQ10 при пациенти, подложени на лечение със статини.Състав:              (в 1 капсула)Коензим Q10 (CoQ10)  120 mgНе съдържа: сол (NACL), захар, нишесте, глутен, лактоза, изкуствени, овкусители и консерванти.Начин на употреба: За възрастни: 1 капсула 1-2 пъти дневно по време на хранене. За най-добър ефект..
58.39лв.
без ДДС:58.39лв.
Brand: JAMIESON Model: Vitamin E х 100 softgels
Витамин E 100 IU х 100 софтгел капсулиVitamin E 100 IU х 100 softgelsХранителна добавка, 100 софтгел капсулиВитамин Е е противораково средство, което предотвратява вътрешното окисляване, причинено от реакции, свързани с обмяната на веществата. Той също предпазва от външни влияния, като цигарен дим, замърсяване и ултравиолетови лъчи, които могат да доведат до заболявания на сърдечно-съдовата система, рак и преждевременно стареене на клетките. Витамин Е има противосъсирващо действие, спомага за нормалното формиране на червени кръвни клетки, подобрява кръвообращението. Представлява d-алфа токоферол, извлечен от соя. Това е формата на витамин Е с доказана най-голяма биологична активност.Състав:                                        (в 1 капсула)Витамин E (D-Alpha tocopheryl acetate)  67 mgСъдържа още: соево масло, желатин, глицерин.Не съдържа сол, захар, нишесте, глутен, лактоза, изкус..
22.49лв.
без ДДС:22.49лв.
Brand: JAMIESON Model: Vitamin C Timed Release 1000 mg х 100 caplets
Витамин C с удължено освобождаване 1000 mg х 100 таблетки за пиенеVitamin C Timed Release 1000 mg х 100 capletsХранителна добавка, 100 таблетки за пиенеВитамин С с удължено освобождаване е мощен антиоксидант, който подсилва имунната система, помага за премахването на токсините и ускорява растежа и възстановяването на клетките. Спомага също за здрави зъби, кости, венци и служи за лечение на настинка. Витамин C с удължено освобождаване спомага за здрави капиляри и подпомага абсорбцията на желязо в организма, което помага за лечение на анемия. Той ускорява зарастването на рани и счупени кости. Витамин C играе роля в образуването на колаген в съединителната тъкан и допринася за производството на хемоглобин и червени кръвни клетки в костния мозък. Витамин C е може би най-известен със своята роля за засилване на имунната система, с което помага да се предпазим от вирусни и бактериални инфекции. Препоръчва се за лечение на настинка. Тази формула съдържа биофлавоноиди, които работят съвместно ..
33.79лв.
без ДДС:33.79лв.
Brand: JAMIESON Model: Vitamin C Orange 500 mg х 120 tablets
Витамин C с вкус на портокал 500 mg х 120 таблеткиVitamin C Orange 500 mg х 120 tabletsХранителна добавка, 120 таблеткиВитамин С + Портокал / Vitamin C + Orange в дъвчаща форма е мощен антиоксидант, който подсилва имунната система, помага за премахването на токсините и ускорява растежа и възстановяването на клетките. Спомага също за здрави зъби, кости, венци и служи за лечение на настинка. Витамин C за дъвчене спомага за здрави капиляри и подпомага абсорбцията на желязо в организма, което помага за лечение на анемия. Той ускорява зарастването на рани и счупени кости. Витамин C играе роля в образуването на колаген в съединителната тъкан и допринася за производството на хемоглобин и червени кръвни клетки в костния мозък. Витамин C е може би най-известен със своята роля за засилване на имунната система с което помага да се предпазим от вирусни и бактериални инфекции. Препоръчва се за лечение на настинка. Тази формула съдържа биофлавоноиди, които работят съвместно с Витамин C, за да поддър..
33.49лв.
без ДДС:33.49лв.
Brand: JAMIESON Model: Vitamin C Grape 500 mg х 120 tablets
Витамин C с вкус на грозде 500 mg х 120 таблеткиVitamin C Grape 500 mg х 120 tabletsХранителна добавка, 120 таблеткиВитамин С + Грозде / Vitamin C + Grape в дъвчаща форма е мощен антиоксидант, който подсилва имунната система, помага за премахването на токсините и ускорява растежа и възстановяването на клетките. Спомага също за здрави зъби, кости, венци и служи за лечение на настинка. Витамин C за дъвчене спомага за здрави капиляри и подпомага абсорбцията на желязо в организма, което помага за лечение на анемия. Той ускорява зарастването на рани и счупени кости. Витамин C играе роля в образуването на колаген в съединителната тъкан и допринася за производството на хемоглобин и червени кръвни клетки в костния мозък. Витамин C е може би най-известен със своята роля за засилване на имунната система с което помага да се предпазим от вирусни и бактериални инфекции. Препоръчва се за лечение на настинка. Тази формула съдържа биофлавоноиди, които работят съвместно с Витамин C, за да поддържат зд..
33.49лв.
без ДДС:33.49лв.
Brand: Doctor's Best Model: Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg х 60 vegetable capsules
Стабилизирана R-липоева киселина 100 mg х 60 веган капсулиStabilized R-Lipoic Acid 100 mg х 60 vegetable capsulesАнтиоксидант. Защитава клетките от оксидативен стрес. Допринася за поддържане на нормални нива на кръвната захар. Съставки: (в 1капс.) D-биотин 50 µg R-липоева киселина (BioEnhanced Na-Rala) 100 µg Други съставки: Модифицирана целулоза (вегетарианска капсулa), ориз на прах, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид.Не съдържа: ГМО и Глутен.Забележка: Да не се превишава препоръчаната доза! Да се пази на места, недостъпни за деца! Добавка към храната, не може да замести разнообразното хранене.Начин на употреба: Пийте 1 капсула дневно за предпочитане между храненията или както ви е препоръчал вашия лекар.Производител: Doctor's Best..
56.29лв.
без ДДС:56.29лв.
Brand: Valentis Model: SmartHit Polifen х 150 ml
Смарт Хит Полифен х 150 mlSmartHit Polifen х 150 mlХранителна добавка, 150 mlВодоразтворима форма на куркумин и ресвератрол, разработена от патентована Miosol технология за ефективна абсорбция. Висока бионаличност, по този начин полифенолите се пренасят по-ефективно в клетките. Много проучвания доказват мощните противовъзпалителни и антиоксидантни свойства на тези полифеноли. Курмумин от Куркума и Ресвератрол от Японска Фалопия допринасят за нормалната фукция на сърдечно-съдовата система. Състав:                                                                            (в 5 ml)Екстракт от корен на куркума, съдър..
38.99лв.
без ДДС:38.99лв.
Brand: Doctor's Best Model: Trans-Resverstrol 100 mg х 60 vegetable capsules
Транс ресвератрол 100 mg х 60 веган капсулиTrans-Resverstrol 100 mg х 60 vegetable capsulesЗащитава клетките от оксидативен стрес. Допринася за поддържане на нормалната структура на кръвоносните съдове.Съставки: (в 1капс.)Транс-Ресвератрол 100 mg R-Полифенолите 80 mg (от червено вино матрица (грозде (Vitis Vinifera)) и японска фалопия (Polygonum cuspidatum)) Други съставки: Оризово брашно, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен източник). Не съдържа: ГМО и Глутен.Забележка: Да не се превишава препоръчаната доза! Добавка към храната, не може да замести разнообразното хранене.Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно с храна или както е препоръчал Вашият лекар.Производител: Doctor's Best...
48.69лв.
без ДДС:48.69лв.
Показва 1 до 12 от 192 (16 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.