Menu
Your Cart

Архив

СИЛДЕНАФИЛ филмирани таблетки 100мг x2 ТЕВА
Ново Изчерпан
Brand: TEVA PHARMACEUTICALS Model: СИЛДЕНАФИЛ филмирани таблетки 100мг x2 ТЕВА
СИЛДЕНАФИЛ филмирани таблетки 100мг x2 ТЕВАСилденафил Тева 100 mg таблетки за дъвченеSildenafil Teva 100 mg chewable tabletsСилденафил (Sildenafil)Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди независимо, че признаците на тяхното заболяване и са същите като Вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Силденафил Тева 100 mg таблетки за дъвчене и за какво се използва2. Какво трябва да знаете преди да приемете Силденафил Тева 100 mg таблетки за дъвчене3. Как да приемате Силденафил Тева 100 mg та..
18.99лв.
без ДДС:18.99лв.
МЕЛАБЕЛ ФОТЕ избелващ крем с тройно действие 30мл
Изчерпан
Brand: Biotrade Model: МЕЛАБЕЛ ФОТЕ избелващ крем с тройно действие 30мл
МЕЛАБЕЛ ФОТЕ избелващ крем с тройно действие 30млЗа кожа с упорити хиперпигментацииЗа лице и тялоТройно активен крем, предназначен за изсветляване на упорити тъмни петна.Уникалният SMM комплекс от витамин C, фитинова и коджикова киселина осигурява ефективно изсветляване. Препоръчва се при трудноповлияващи се от стандартните схеми на третиране хиперпигментации – петна от слънце, пигментирани белези от акне, петна от бременност и изгаряния, възрастови петна, лунички.Подходящ при:трудноповлияващи се хиперпигментацииинтимни зони с хиперпигментациипигментирани подмишнициДействие:Нежно и деликатно изсветлява тъмните петнаРегулира свръхпроизводството на меланинТроен избелващ ефект за постепенно изсветляване на упорити хиперпигментацииНачин на употреба: През първата седмица нанасяйте крема през вечер.През втората седмица нанасяйте всяка вечер, а при добра поносимост –2 пъти дневно за минимум 4 седмици. Ако се появи зачервяване в третираната област, намалете употребата до 3 пъти седмично.З..
25.99лв.
без ДДС:25.99лв.
ФЕМИБИОН 1 таблетки x30
Изчерпан
Brand: MERCK Model: ФЕМИБИОН 1 таблетки x30
ФЕМИБИОН 1 таблетки x30Указания за употребаФЕМИБИОН 400 БРЕМЕННОСТ 1От момента на планиране до края на 3-тия месец от бременносттаХранителна добавка с метафолин, фолиева киселина, витамини и йод.Фолатът / Фолиевата киселина е жизнено важен водоразтворим витамин от момента на планиране на бременността.Принадлежи към група Б. Допринася за нормалното кръвообразуване. Участва в процеса на делене на клетките.По време на бременност, жените имат по-голяма нужда от прием на витамини и минерали, най-вече фолиева киселина. Тя е изключително важна за здравословния растеж и развитие на бебето. Допринася, също, за нормалното разрастване на тъканите на майчиния организъм, като, например, образуване на плацентата. В тялото, фолиева киселина се превръща в своята биологично активна форма - L-метилфолат. Така витаминът се активира и изпълнява своите важни функции.Метафолинът (L-метилфолат) е биологично активната форма на фолиевата киселина. Разработена е от Merck, Германия и е защитена с патент.Фемибион..
26.49лв.
без ДДС:26.49лв.
La Roche-Posay Syndet AP+ Измиващ душ-крем за суха кожа 400мл
Изчерпан
Brand: La Roche-Posay Model: La Roche-Posay Syndet AP+ Измиващ душ-крем за суха кожа 400мл
La Roche-Posay Syndet AP+ Измиващ душ-крем за суха кожа 400млИзмиващият крем Lipikar AP + на LA ROCHE почиства, успокоява и подхранва много сухата и раздразнена кожа с атопични прояви (ксероза, псориазис, ихтиоза и др.). Подходящ е за употреба от цялото семейство - новородени, бебета, деца и възрастни. Помага и при млечни корички (крусти). Съдържа ултралек измивен сапун с нежно почистващо действие и 20% маслена основа - масло от шеа и глицерин, която подхранва и успокоява сухата кожа. Добавени са Ниацинамид и Aqua Posae Filiformis. Продуктът възстановява естествената флора върху повърхността на кожата (microbiome), за да може тя да възвърне първоначалното си състояние. След неговата употреба комфортът е възстановен, а раздразненията са намалени до минимум. Кожата е бързо и трайно успокоена и омекотена.Ефикасност:Незабавно успокоява кожата и намалява желанието за чесане.Хидратира в продължение на 24 часа.Оставя усещане за мекота.Не щипе очите.Начин на употреба: Нанесете върху влажна кож..
32.99лв.
без ДДС:32.99лв.
УТРОГЕСТАН капсули 100мг  х30
Изчерпан
Brand: Besins Healthcare Model: УТРОГЕСТАН капсули 100мг х30
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙНУТРОГЕСТАН капсули 100мг  х30Утрогестан 100 mg капсули, мекиUtrogestan® 100 mg capsules, softПрогестерон (Progesterone)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Утрогестан и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Утрогестан3. Как да използвате Утрогестан4. Въ..
23.49лв.
без ДДС:23.49лв.
ТОБРЕКС 5мл капки за очи
Изчерпан
Brand: Alcon Model: ТОБРЕКС 5мл капки за очи
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙНТОБРЕКС 5мл капки за очиТОБРЕКС® 3 mg/ml капки за очи, разтворTOBREX® 3 mg/ml eye drops, solutionтобрамицин (tobramycin)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.Ако получите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Какво съдържа тази листовка:1 Какво представлява ТОБРЕКС капки за очи и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате ТОБРЕКС3. Как да използвате ТОБРЕКС капки за очи4. Възможни нежелани реакции5. Как..
3.39лв.
без ДДС:3.39лв.
НЕБИЛЕТ таблeтки 5мг  х28
Изчерпан
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: НЕБИЛЕТ таблeтки 5мг х28
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙННЕБИЛЕТ таблeтки 5мг  х28Небилет® 5 mg таблеткиNebilet® 5 mg tabletsНебиволол (NebivoloJ)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите както Вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка Вижте точка 41. Какво представлява Небилет® и за какво се използваНебилет съдържа небиволол (nebivolol), сърдечносъдово лекарство, принадлежащо към групата на селективните бета-блокери (т.е. със селективно действие върху сърдечносъдовата система).Небилет® предпазва от повишаване на сърдечната честота и контроли..
7.59лв.
без ДДС:7.59лв.
МАКСИТРОЛ КОЛИР 5мл
Изчерпан
Brand: Alcon Model: МАКСИТРОЛ КОЛИР 5мл
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙНМАКСИТРОЛ КОЛИР 5мл AlconМАКСИТРОЛ* 3500 IU/ 6000IU/1 mg/ml, капки за очи, суспензияMAXITROL* 3500 IU/ 6000 IU/1 mg/ml, eye drops, suspensionНеомицин сулфат / Полимиксин В сулфат / ДексаметазонNeomycin sulfate / Polymyxin В sulfate / DexamethasoneПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар, оптометрист(оптик) или фармацевт.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.Ако получите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар, оптометрист (оптик) или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.1. Какво представлява МАКСИТРОЛ*капки за очи и за какво се използваМАКСИТРОЛ капки за очи е кортнкостероидна-противовъзпалител..
6.89лв.
без ДДС:6.89лв.
ИНФЛУВАК ТЕТРА ШПРИЦ АМП 0.5МЛ ИНФЛУВАК ТЕТРА ШПРИЦ АМП 0.5МЛ
Изчерпан
ИЗОПРИНОЗИН таблетки 500мг х50
Изчерпан
Brand: EWOPHARMA Model: ИЗОПРИНОЗИН таблетки 500мг х50
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙНИЗОПРИНОЗИН таблетки 500мг х50 Изоиринозин 500 mg таблеткиIsoprinosine 500 mg tabletsинозин ацедобен димепранол (inosine acedoben dimepranol)Прочетете внимателно цялата листовка» преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.- Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.- Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.- Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо, че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.- Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.Името на Вашето лекарство е Изопринозин 500 mg таблетки; оттук нататък в цялата листовка, то ще бъде наричано Изопринозин или Изопринозин таблетки.Какво съдържа тази листовка1. Какво пред..
34.99лв.
без ДДС:34.99лв.
ЗИНАТ таблетки 500мг х10
Изчерпан
Brand: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH & Co. KG Model: ЗИНАТ таблетки 500мг х10
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙНЗИНАТ таблетки 500мг х10Зинат 500 mg филмирани таблеткиZinnat 500 mg film-coated tabletsЗинат 250 mg филмирани таблеткиZinnat 250 mg film-coated tabletsЦефуроксим аксетил (Cefuroxime axetil)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Зинат и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди ..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
ЕСТРОФЕМ таблетки 2мг  х28
Изчерпан
Brand: NOVO NORDISK Model: ЕСТРОФЕМ таблетки 2мг х28
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙНЕСТРОФЕМ таблетки 2мг  х28 Естрофем® 2 mg филмирани таблеткиEstrofem® 2 mg film-coated tabletsЕстрадиолов хемихидратEstradiol hemihydrateПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други лица. То може да им навреди, независимо от това, че признаците на тяхното заболяване са същите като вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всякакви възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Естрофем и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Естрофем®3. Как да приемате Естрофем4. Възможни неж..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Показва 1 до 12 от 55 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.