Menu
Your Cart

Архив

СИЛДЕНАФИЛ филмирани таблетки 100мг x2 ТЕВА
Изчерпан
Brand: TEVA PHARMACEUTICALS Model: СИЛДЕНАФИЛ филмирани таблетки 100мг x2 ТЕВА
СИЛДЕНАФИЛ филмирани таблетки 100мг x2 ТЕВАСилденафил Тева 100 mg таблетки за дъвченеSildenafil Teva 100 mg chewable tabletsСилденафил (Sildenafil)Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди независимо, че признаците на тяхното заболяване и са същите като Вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Силденафил Тева 100 mg таблетки за дъвчене и за какво се използва2. Какво трябва да знаете преди да приемете Силденафил Тева 100 mg таблетки за дъвчене3. Как да приемате Силденафил Тева 100 mg та..
18.99лв.
без ДДС:18.99лв.
МЕЛАБЕЛ ФОТЕ избелващ крем с тройно действие 30мл
Изчерпан
Brand: Biotrade Model: МЕЛАБЕЛ ФОТЕ избелващ крем с тройно действие 30мл
МЕЛАБЕЛ ФОТЕ избелващ крем с тройно действие 30млЗа кожа с упорити хиперпигментацииЗа лице и тялоТройно активен крем, предназначен за изсветляване на упорити тъмни петна.Уникалният SMM комплекс от витамин C, фитинова и коджикова киселина осигурява ефективно изсветляване. Препоръчва се при трудноповлияващи се от стандартните схеми на третиране хиперпигментации – петна от слънце, пигментирани белези от акне, петна от бременност и изгаряния, възрастови петна, лунички.Подходящ при:трудноповлияващи се хиперпигментацииинтимни зони с хиперпигментациипигментирани подмишнициДействие:Нежно и деликатно изсветлява тъмните петнаРегулира свръхпроизводството на меланинТроен избелващ ефект за постепенно изсветляване на упорити хиперпигментацииНачин на употреба: През първата седмица нанасяйте крема през вечер.През втората седмица нанасяйте всяка вечер, а при добра поносимост –2 пъти дневно за минимум 4 седмици. Ако се появи зачервяване в третираната област, намалете употребата до 3 пъти седмично.З..
25.99лв.
без ДДС:25.99лв.
ФЕМИБИОН 1 таблетки x30
Изчерпан
Brand: MERCK Model: ФЕМИБИОН 1 таблетки x30
ФЕМИБИОН 1 таблетки x30Указания за употребаФЕМИБИОН 400 БРЕМЕННОСТ 1От момента на планиране до края на 3-тия месец от бременносттаХранителна добавка с метафолин, фолиева киселина, витамини и йод.Фолатът / Фолиевата киселина е жизнено важен водоразтворим витамин от момента на планиране на бременността.Принадлежи към група Б. Допринася за нормалното кръвообразуване. Участва в процеса на делене на клетките.По време на бременност, жените имат по-голяма нужда от прием на витамини и минерали, най-вече фолиева киселина. Тя е изключително важна за здравословния растеж и развитие на бебето. Допринася, също, за нормалното разрастване на тъканите на майчиния организъм, като, например, образуване на плацентата. В тялото, фолиева киселина се превръща в своята биологично активна форма - L-метилфолат. Така витаминът се активира и изпълнява своите важни функции.Метафолинът (L-метилфолат) е биологично активната форма на фолиевата киселина. Разработена е от Merck, Германия и е защитена с патент.Фемибион..
26.49лв.
без ДДС:26.49лв.
La Roche-Posay Syndet AP+ Измиващ душ-крем за суха кожа 400мл
Изчерпан
Brand: La Roche-Posay Model: La Roche-Posay Syndet AP+ Измиващ душ-крем за суха кожа 400мл
La Roche-Posay Syndet AP+ Измиващ душ-крем за суха кожа 400млИзмиващият крем Lipikar AP + на LA ROCHE почиства, успокоява и подхранва много сухата и раздразнена кожа с атопични прояви (ксероза, псориазис, ихтиоза и др.). Подходящ е за употреба от цялото семейство - новородени, бебета, деца и възрастни. Помага и при млечни корички (крусти). Съдържа ултралек измивен сапун с нежно почистващо действие и 20% маслена основа - масло от шеа и глицерин, която подхранва и успокоява сухата кожа. Добавени са Ниацинамид и Aqua Posae Filiformis. Продуктът възстановява естествената флора върху повърхността на кожата (microbiome), за да може тя да възвърне първоначалното си състояние. След неговата употреба комфортът е възстановен, а раздразненията са намалени до минимум. Кожата е бързо и трайно успокоена и омекотена.Ефикасност:Незабавно успокоява кожата и намалява желанието за чесане.Хидратира в продължение на 24 часа.Оставя усещане за мекота.Не щипе очите.Начин на употреба: Нанесете върху влажна кож..
32.99лв.
без ДДС:32.99лв.
ВОЛТАРЕН РЕТАРД таблетки 100мг х10
Изчерпан
Brand: Novartis Model: ВОЛТАРЕН РЕТАРД таблетки 100мг х10
ВОЛТАРЕН РЕТАРД таблетки 100мг х10 Волтареи Ретард 100 mg таблетки с удължено освобождаванеVoltaren Retard 100 mg prolonged-release tabletsдиклофенак натрий (diclofenac sodium)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да имате нужда да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Волтарен Ретард и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Волтарен Ретард3. Как да приемате Волтарен Ретард4. Възможни нежела..
2.99лв.
без ДДС:2.99лв.
ДРИЛ КАЛМ ДЖУНИЪР сироп 200мл
Изчерпан
Brand: Pier Fabr Model: ДРИЛ КАЛМ ДЖУНИЪР сироп 200мл
ДРИЛ КАЛМ ДЖУНИЪР сироп 200млDrill Calm Junior е сироп за лечение на раздразнено гърло, придружено със суха кашлица. Без захар, оцветители и парабени, с аромат на ягода. Създаден за употреба при деца от 6-годишна възраст.Състав:Глицерол, течен малтитол (Е965), хидроксиетилцелулоза, натриев бензоат, монохидрат на лимонената киселина, натриев цитрат, аромат ягода, пречистена вода.Дозировка:3 - 4 пъти на ден по 10 мл.,  до 5 дни.Противопоказания:Деца под 6-годишна възраст.Алергия към някоя от съставките.Вродена непоносимост към фруктоза, поради наличието на малтитол, който се трансформира във фруктоза.Указания за съхранение:Съхранявайте флакона добре затворен, на стайна температура.Не използвайте повече от 3 месеца след първото отваряне.Не употребявайте след изтичане на срока на годност (вижте върху етикета на флакона и/или кутията).Опаковка:Бутилка от 200 мл., снабдена с капачка, защитена от отваряне от деца.Градуирана мерителна чашка за перорален прием.Производител: Pierre Fabre, F..
11.99лв.
без ДДС:11.99лв.
ДРИЛ КАЛМ БЕБЕ сироп 125мл
Изчерпан
Brand: Pier Fabr Model: ДРИЛ КАЛМ БЕБЕ сироп 125мл
ДРИЛ КАЛМ БЕБЕ сироп 125млDrill Calm Baby е сироп без захар, оцветители и парабени, с аромат на ягода. Той облекчава дразненето, свързано със сухата кашлица, като създава покривен филм и овлажнява гърлото. Създаден специално за употреба при кърмачета от 6 месечна възраст и при деца до 6 години.Състав:Глицерол, течен малтитол (Е965), хидроксиетилцелулоза, натриев бензоат, монохидрат на лимонената киселина, натриев цитрат, аромат ягода, пречистена вода.Начин на употреба:ВъзрастДозаКърмачета от 6 до 12 месецаЕдна доза от 5 мл.Кърмачета / деца от 1 до 6 годиниДве дози от 5 мл.3 до 4 пъти за 24 часа, ако е необходимо. Ако симптомите продължават повече от 3 дни, консултирайте се с Вашия лекарПротивопоказания:Кърмачета под 6 месечна възраст.Алергия към някоя от съставките.Вродена непоносимост към фруктоза, поради наличието на малтитол, който се трансформира във фруктоза.Указания за съхранение:Съхранявайте флакона добре затворен, на стайна температура.Не използвайте повече от 3 месеца сле..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
ИНФЛУВАК ТЕТРА ШПРИЦ АМП 0.5МЛ ИНФЛУВАК ТЕТРА ШПРИЦ АМП 0.5МЛ
Изчерпан
ЕСТРОФЕМ таблетки 2мг  х28
Изчерпан
Brand: NOVO NORDISK Model: ЕСТРОФЕМ таблетки 2мг х28
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙНЕСТРОФЕМ таблетки 2мг  х28 Естрофем® 2 mg филмирани таблеткиEstrofem® 2 mg film-coated tabletsЕстрадиолов хемихидратEstradiol hemihydrateПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други лица. То може да им навреди, независимо от това, че признаците на тяхното заболяване са същите като вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всякакви възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Естрофем и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Естрофем®3. Как да приемате Естрофем4. Възможни неж..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
ИЗОПРИНОЗИН таблетки 500мг х50
Изчерпан
Brand: EWOPHARMA Model: ИЗОПРИНОЗИН таблетки 500мг х50
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙНИЗОПРИНОЗИН таблетки 500мг х50 Изоиринозин 500 mg таблеткиIsoprinosine 500 mg tabletsинозин ацедобен димепранол (inosine acedoben dimepranol)Прочетете внимателно цялата листовка» преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.- Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.- Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.- Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо, че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.- Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.Името на Вашето лекарство е Изопринозин 500 mg таблетки; оттук нататък в цялата листовка, то ще бъде наричано Изопринозин или Изопринозин таблетки.Какво съдържа тази листовка1. Какво пред..
34.99лв.
без ДДС:34.99лв.
ЕНТЕРОЛ ПРАХЧЕТА 250мг Х 10
Изчерпан
Brand: BIOCODEX Model: ЕНТЕРОЛ ПРАХЧЕТА 250мг Х 10
ЕНТЕРОЛ ПРАХЧЕТА 250мг Х 10 Ентерол 250 mg прах за перорална суспензияЛиофилизирани дрожди Saccharomyces boulardii CNCM1-745Enterol 250 mg powder for oral suspensionLyophilized yeast Saccharomyces boulardii CNCM 1-745Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. Вижте точка 4.Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Ентерол и за какво се ..
6.69лв.
без ДДС:6.69лв.
ВИГАНТОЛ СОЛ 10мл
Изчерпан
Brand: MERCK Model: ВИГАНТОЛ СОЛ 10мл
ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙНВИГАНТОЛ СОЛ 10млВигантол 20 000 IU/ml перорални капки, разтворVigantol Oil 20 000 IU/ml oral drops, solutionХолекалциферол (cholecalciferol)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да прилагате това лекарство.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. Вижте точка 4.Какво съдържа тази листовкаКакво представлява Вигантол и за какво се използваКакво трябва да знаете, преди да използвате ВигантолКак да приемате ВигантолВъзможни нежелани реакцииКак да съхранявате ВигантолСъдържание на опаковката и допълнителна и..
2.89лв.
без ДДС:2.89лв.
Показва 1 до 12 от 55 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.