Menu
Your Cart

Bayer

Brand: Bayer Model: Supradyn Immuno х 10 effervescent tablets
Супрадин Имуно с Витамин С, Витамин D и Цинк при настинка и грип за засилване на имунната система х 10 ефервесцентни таблеткиSupradyn Immuno х 10 effervescent tabletsХранителна добавка с посдладителиСупрадин Имуно е тройно действие за подсилване на имунната система. Съдържа висока доза витамин C, D и цинк за подсилване на имунитета. Специално създаден за подкрепа на имунната система и намаляване на периода за възстановяване. Представлява удобни ефервесцентни таблетки с вкус на портокал подходящи за възрастни и деца над 12 години. Съставки: Витамин C, Витамин D и Цинк.Начин на употреба: Една ефервесцентна таблетка на ден. Притежател на разрешението за употреба: Байер България ЕООД, ул.„Резбарска”5, 1510 София, България...
10.99лв.
без ДДС:10.99лв.
Brand: Bayer Model: Supradyn Energy х 30 tablets
Супрадин Енерджи мултивитамини и минерали за отпадналост и умора с коензим Q10 x 30 филмирани таблеткиSupradyn Energy Multivitamins and Minerals х 30 film coated tabletsХранителна добавкаЗареди се с енергия с помощта на филмираните таблетки Супрадин Енерджи, мултивитамини и минерали - специално разработени, за да ти помогнат да останеш активен и да се пребориш с чувството на умора. Ако се чувстваш изтощен, Супрадин ще ти даде допълнителна доза витамини и минерали, които ще ти помогнат да се справиш с предизвикателствата или приключенията, които те очакват през деня. Всяка таблетка е лесна за приемане и съдържа комбинация от 13 витамина, включително витамин С и витамини от групата В, стимулиращи освобождаването на енергия, съдържа също 9 минерала, включително цинк и желязо, подкрепящи когнитивната функция. Съдържа Коензим Q10. Клинично доказана ефективност от първия прием.Съставки: Всяка филмирана таблетка съдържа: Витамин A - 800 μg RE, Витамин B1 - 1,1 mg, Витамин B2 - 1,4 mg, Витамин..
20.99лв.
без ДДС:20.99лв.
Brand: Bayer Model: Supradyn Energy х 15 effervescent tablets
Cупрадин Енерджи мултивитамини и минерали за енергия с коензим Q10 x 15 ефервесцентни таблеткиSupradyn Energy Multivitamins and Minerals for Energy with Coenzyme Q10 х 15 effervescent tabletsХранителна добавка с подсладителиЗаредете се с енергия с помощта на разтворимите таблетки Супрадин Енерджи, мултивитамини и минерали - специално разработени, за да Ви помогнат да останете активни и да се преборите с чувството на умора. Ако се чувствате изтощени, Супрадин Енерджи ще Ви даде допълнителна доза витамини и минерали, които ще Ви помогнат да се справите с предизвикателствата или приключенията, които денят може да Ви поднесе. Всяка таблетка се разтваря лесно във вода и съдържа пълноценна формула от 13 витамина, включително витамин С и витамини от групата В, стимулиращи по естествен път освобождаването на енергията. Съдържа и 9 минерала, включително цинк и желязо, подпомагащи когнитивната функция. Клинично доказана ефективност от първия прием.Съставки: Всяка ефервесцентна таблетка..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: Bayer Model: Saridon x 10 tablets
Саридон при главоболие, зъбобол, неразположение и менструални болки х 10 таблеткиSaridon x 10 tabletsСаридон е аналгетик предназначен за лечение на главоболие, зъбобол, менструално неразположение, ревматични и следоперативни болки. Саридон понижава температурата и облекчава простудна болка.Активни вещества: парацетамол (paracetamol), пропифеназон (propyphenazone) и кофеин (caffeine). Една таблетка съдържа 250 mg парацетамол, 150 mg пропифеназон и 50 mg кофеин.Приложение: За възрастни препоръчителната доза е: 1-2 таблетки. За деца над 12 години дневната препоръчителна доза е: 1 таблетка. При нужда може да вземете до три еднократни дози в рамките на 24 часа. Приемайте таблетките с достатъчно количество вода или друга течност. Забележки: Придържайте се към дозата, отбелязана на опаковката или предписана от лекаря. Ако прецените, че ефектът на лекарството е прекалено силен или прекалено слаб, консултирайте се с Вашия лекар. Не приемайте Саридон в дози по-високи от ..
5.49лв.
без ДДС:5.49лв.
Brand: Bayer Model: Priorin х 60 capsules
Приорин хранителна добавка против косопад х 60 капсулиPriorin х 60 capsulesСпециална формула, която поддържа косата здрава. Хранителна добавка със захар. Коренът на косъма играе централна роля в растежа на косата, както и за поддържането на цвета. За поддържане на здрава коса е необходим оптимален прием на хранителни вещества. Биотинът е наричан още Витамин Н или "витамин на кожата", тъй като допринася за поддържане на здрава кожа и коса. Както всички останали витамини, Биотинът трябва да се приема в достатъчно количество чрез хранителен режим или хранителни добавки. Цистеин е сяросъдържаща аминокиселина, представляваща основен градивен елемент на кератина, основен компонент на косата и ноктите. Екстрактът от просо произхожда от едно от най-старите култивирани от човека растения, като съдържа милиацин и много важни мастни киселини - олеинова и линоленова киселина. Пантотеновата киселина е част от Витамин В-комплекс. Активни съставки: Всяка капсула съдържа маслен екстракт от просо ..
72.99лв.
без ДДС:72.99лв.
Brand: Bayer Model: Canesten cream 1% x 20 g
Канестен крем за лечение на гъбични инфекции (микози) по кожата и краката 1% х 20 gCanesten cream 1% x 20 gКанестен крем съдържа активната съставка клотримазол и се препоръчва за лечение на гъбични заболявания (микози) на кожата и лигавиците, причинени от дерматофити, дрожди, плесени и други организми, и еритразма.При жените за лечение на гъбични инфекции на срамните устни и граничещите с тях области, и при мъже за лечение на възпаления на главичката и препуциума на пениса, предизвикани от гъбички (кандидозен вулвит и кандидозен баланит). Ако след 4 седмици не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ  Клотримазол, активното вещество в Канестен крем, преминава през инфектираните участъци на кожата и унищожава гъбичките. В резултат те умират или растежът им спира.Активно вещество: клотримазол (clotrimazole). 1 g крем съдържа 0,01 g клотримазол (1%).Приложение: За локално приложение. Канестен крем се прилага 2 до 3 пъти днев..
11.19лв.
без ДДС:11.19лв.
Brand: Bayer Model: Elevit х 30 capsules
Елевит пренатални мултивитамини за подготовка на, преди и по време на бременност x 30 капсулиElevit Prenatal Multivitamins х 30 capsulesElevit е формула от мултивитамини и минерали, специално разработена за подготовка за зачеване и периода на бременност. Спомага за покриване на повишените нужди от хранителни вещества както на майката, така и на бебето. Осигурява необходимата хранителна подкрепа за силен организъм, който да поддържа здравословното развитие на Вашето бебе, само с една капсула на ден. Съдържа уникална комбинация от 12 витамина, 6 минерала и олигоелемента, плюс омега-3 мастни киселини. Съдържа пречистени и качествени омега-3 мастни киселини, които стимулират здравословното развитие на мозъка и зрението на новороденото. Няма вкус на риба.Марка витамини за бременни номер 1 в света.Elevit съдържа:Омега-3 есенциални мастни киселини (DHA и EPA) които допринасят за нормалното развитие на мозъка и зрението на Вашето дете, като е важно да бъде осигурен оптимален дневен п..
35.69лв.
без ДДС:35.69лв.
Brand: Bayer Model: Bepanthen ointment x 30 g
Бепантен унгвент против суха кожа и подсичане при бебешко дупе и наранени зърна х 30 gBepanthen ointment x 30 gBepanthen Унгвент е специално създаден да се грижи дори и за най-нежната кожа като бебешката кожа и осигурява защита срещу причините за подсичане (обрив, причинен от пелени). Подходящ е и за грижа за гърдите на кърмещи жени. Защитава кожата от агресията на външни дразнители като създава прозрачен филм, който позволява на кожата да "диша". Може да се използва при всяка смяна на пелените, за да се гарантира грижата и защитата на дупето на Вашето бебе. Без парфюм, консерванти, оцветители и антисептици, с грижа дори за най-чувствителната кожа - включително тази на недоносените бебета. Съдържа провитамин В5 (пантенол) за подпомагане на естествения процес на възстановяване на кожата, поддържайки я хидратирана, мека и кадифена.Подсичането може да бъде причинно или утежнено от стегнати или ненавреме сменени пелени. Без необходимата грижа могат да се развият инфекци..
11.69лв.
без ДДС:11.69лв.
Brand: Bayer Model: Bepanthen ointment x 100 g
Бепантен унгвент против суха кожа и подсичане при бебешко дупе и наранени зърна х 100 gBepanthen ointment x 100 gBepanthen Унгвент е специално създаден да се грижи дори и за най-нежната кожа като бебешката кожа и осигурява защита срещу причините за подсичане (обрив, причинен от пелени). Подходящ е и за грижа за гърдите на кърмещи жени. Защитава кожата от агресията на външни дразнители като създава прозрачен филм, който позволява на кожата да "диша". Може да се използва при всяка смяна на пелените, за да се гарантира грижата и защитата на дупето на Вашето бебе. Без парфюм, консерванти, оцветители и антисептици, с грижа дори за най-чувствителната кожа - включително тази на недоносените бебета. Съдържа провитамин В5 (пантенол) за подпомагане на естествения процес на възстановяване на кожата, поддържайки я хидратирана, мека и кадифена.Подсичането може да бъде причинно или утежнено от стегнати или ненавреме сменени пелени. Без необходимата грижа могат да се развият инфек..
22.49лв.
без ДДС:22.49лв.
Brand: Bayer Model: Bepanthen Sensiderm Cream х 20 g
Бепантен Сенсидерм Крем за раздразнена, чувствителна, суха кожа и екзема х 20 gBepanthen Sensiderm CreamBepanthen Сенсидерм Крем e специално създаден за облекчаване на сърбежа и зачервяването, причинени от суха кожа и атопичен дерматит (атопична екзема). Представлява формула без кортизон, която комбинира бързия успокояващ ефект (до 30 минути) при сърбеж с този на възстановяване на кожата. Уникална ламеларна липидна технология за укрепване на защитната бариерна функция на кожата чрез осигуряване на липиди в ламелите (напр. серамиди), подобни на тези, които се намират естествено в кожата. Подпомага успокояването на сърбежа в рамките на 30 минути. Използва се за успокояване на сърбяща и раздразнена кожа без наранявания, както при възрастни, така и при деца, в случаи като суха кожа, атопичен дерматит, екземи, алергични реакции. Съдържа пантенол, овлажнители като глицерин и естествени липиди за подобряване хидратацията на кожата и подпомагане на нейната регенерация. Без парфю..
12.89лв.
без ДДС:12.89лв.
Brand: Bayer Model: Bepanthen Cream х 30 g
Бепантен Крем след изгаряния (при излагане на слънце), при суха, увредена, зачервена и чувствителна кожа х 30 gBepanthen CreamАко кожата ви е суха, загрубяла, склонна към раздразнения, Bepanthen® Крем ще ви помогне, като хидратира засегнатите области и подпомогне естествения процес на възстановяване на кожата. Хидратира бързо, омекотява и възстановява сухата и склонна към раздразнения кожа. Подпомага възстановяването на сухата кожа след излагане на слънце и успокоява чрез незабавен охлаждащ ефект. Абсорбира се лесно, без да полепва и без да оставя мазни петна. Bepanthen® Крем e с ограничен брой съставки, неутрално pH, без парфюм или оцветители.Съдържа провитамин B5 (пантенол), за да подпомогне естествения процес на възстановяване на кожата, като я поддържа хидратирана, мека и гладка.Сухата кожа често е следствие от външни фактори. Потенциалните причини за сухата кожа включват:Времето: Кожата е по-суха през зимата, когато температурата и влажността са ниски.Отоплението на помещенията: Н..
11.69лв.
без ДДС:11.69лв.
Brand: Bayer Model: Aspirin Ultra 500 mg x 8 tablets
Аспирин ултра 500 mg х 8 таблеткиAspirin Ultra 500 mg x 8 tabletsАспирин Ултра съдържа ацетилсалицилова киселина, която облекчава болката и понижава температурата. Осигурява бързо облекчаване на болката, което се дължи на бързо разтваряне и бързо усвояване на ацетилсалицилова киселина. Аспирин Ултра е аналгетично и антипиретично лекарство и спада към групата на противовъзпалителните лекарствени продукти. Аспирин Ултра е показан за облекчение на симптомите при главоболие, зъбобол, болки в гърлото, менструални болки, болки в мускулите и ставите, болки в гърба, лека артритна болка. При простуда или грип за симптоматично лечение на болка и повишена телесна температура.Активно вещество: ацетилсалицилова киселина. Една обвита таблетка съдържа 500 mg ацетилсалицилова киселина.Приложение: Перорално приложение. Препоръчителната доза е: Възрастни: 1-2 таблетки като еднократна доза, която при необходимост може да се повтори след минимум 4 часа. Максималната дневна доза от 4000 mg не бив..
3.29лв.
без ДДС:3.29лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.