Menu
Your Cart

BAYER

Brand: BAYER Model: Супрадин за деца х 30 желирани таблетки
Супрадин Кидс Мултивитамини 30 желирани мечета с плодов ароматОписание на продукта: Супрадин Кидс Мултивитамини - 30 желирани мечета - Плодов аромат - Витамини B3, B6, B12 - Витамин CХранителна добавка със захарДай на детето си най-добрия старт с мултивитамините Супрадин Кидс. Помогни на физическото му и умствено развитие, и му помогни да постигне максималния си потенциал. Супрадин Кидс желирани мечета са отличен и забавен начин да помогнете на детето си да извлече най-голяма полза от всеки ден. Всяко желирано мече с плодов аромат съдържа витамините B3, B6, B12, помага за освобождаване на енергията от храната и подпомага доброто функциониране на метаболизма, а витамин С идва в помощ на имунната система, докато витамин D допринася за развитието и поддържането на опорно-двигателната система. Супрадин Джуниър е подходящ за всички деца на възраст над 4 години и е идеалната хранителна добавка с мултивитамини, която да бъде включена в ежедневната диета на твоето дете. Суп..
11.59лв.
без ДДС:11.59лв.
Brand: BAYER Model: Супрадин енерджи х 30 таблетки
Описание на продукта: Супрадин Енерджи Мултивитамини и минерали с коензим Q10, 30 филмирани таблетки – Клинично доказана ефективност от първия приемЗареди се с енергия с помощта на филмираните таблетки Супрадин Енерджи, мултивитамини и минерали - специално разработени, за да ти помогнат да останеш активен и да се пребориш с чувството на умора. Ако се чувстваш изтощен, Супрадин ще ти даде допълнителна доза витамини и минерали, които ще ти помогнат да се справиш с предизвикателствата или приключенията, които те очакват през деня. Всяка таблетка е лесна за приемане и съдържа комбинация от 13 витамина, включително витамин С и витамини от групата В, стимулиращи освобождаването на енергия, съдържа също 9 минерала, включително цинк и желязо, подкрепящи когнитивната функция. Съдържа Коензим Q10. Приемът за възрастни и деца над 12 години е една таблетка дневно, за най-добър ефект се препоръчва приемането сутрин със закуската, за да стартирате деня по най-добрия начин. Филмир..
18.49лв.
без ДДС:18.49лв.
Brand: BAYER Model: Супрадин енерджи х 15 ефервесцентни таблетки
Описание на продукта: Супрадин Енерджи Мултивитамини и минерали с Коензим Q1015 ефервесцентни таблетки - 13 Витамина, 9 минерала и микроелементаКлинично доказана ефективност от първия прием.Хранителна добавка с подсладителиЗаредете се с енергия с помощта на разтворимите таблетки Супрадин Енерджи, мултивитамини и минерали - специално разработени, за да Ви помогнат да останете активни и да се преборите с чувството на умора. Ако се чувствате изтощени, Супрадин Енерджи ще Ви даде допълнителна доза витамини и минерали, които ще Ви помогнат да се справите с предизвикателствата или приключенията, които денят може да Ви поднесе. Всяка таблетка се разтваря лесно във вода и съдържа пълноценна формула от 13 витамина, включително витамин С и витамини от групата В, стимулиращи по естествен път освобождаването на енергията. Съдържа и 9 минерала, включително цинк и желязо, подпомгащи когнитивната функция. Съдържа Коензим Q10 Приемът за възрастни и деца над 12 години е една таблетк..
12.89лв.
без ДДС:12.89лв.
Brand: BAYER Model: Саридон х 10 таблетки
Описание на продукта: Саридон съдържа парацетамол, пропифеназон и кофеин, и може да бъде приеман от възрастни и юноши над 12 години за облекчаванe на болки при главоболие, зъбобол, менструално неразположение, следоперативна или ревматична болка.При настинки и грип за облекчаване  на болки и температура.Приложение: Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.За възрастни препоръчителната доза е: 1-2 таблетки. Употреба при деца над 12 години: дневната препоръчителна доза е 1 таблетка.При нужда може да вземете до три еднократни дози в рамките на 24 часа.Приемайте таблетките с достатъчно количество вода или друга течност. Придържайте се към дозата, отбелязана на опаковката или предписана от лекаря. Ако прецените, че ефектът на лекарството е прекалено силен или прекалено слаб, консултирайте се с Вашия лекар. Не приемайте Саридон в дози по-високи от указаните в тази листо..
4.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Brand: BAYER Model: Редоксон 1 g х 10 ефервесцентни таблетки
Редоксон® с Витамин C и Цинк, 10 ефервесцентни таблетки с вкус на портокал за поддържане на имунната системаОписание на продукта:Редоксон® Двойно Действие ефервесцентни таблетки за нормално функциониране на имунната системаРедоксон® с Витамин C и Цинк за поддържане на имунната системаХранителна добавка с подлсадителиКогато водите динамичен начин на живот, малко помощ винаги е добре дошла.Редоксон® Двойно действие е комбинация от висока концентрация витамин C и цинк, които помагат за поддържане на имунната Ви система. Двете жизненоважни хранителни вещества в състава на Редоксон® Двойно действие се допълват едно друго и поддържат имунната система на организма Ви.Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.*Витамин С подпомага нормалния енергиен метаболизъм.Препоръчителна доза за поддържане на здрава имунна система:По половин таблетка, разтворена в 200 ml вода.Активни съставки:Витамин С (аскорбинова киселина); цинк (цинков цитрат трихидрат); пъл..
7.69лв.
без ДДС:7.69лв.
Brand: BAYER Model: Редокситос х 25 желирани бонбони
Редокситос®25 бр. желирани бонбони съдържат Витамин С, за нормалното функциониране на имунната система на децата Описание на продукта:Редокситос® Желирани бонбони за нормалното функциониране на имунната система на децатаХранителна добавка със захарРедокситос е хранителна добавка разработена от Байер, която допринася за нормалното функциониране на имунната система, чрез съдържанието си на витамин С.За нормално функциониране на имунната система на децатаРедокситос® Желирани бонбони съдържат витамин С, който Ви помага да се почувствате изпълнени с енергия, когато имате нужда от допълнителна подкрепа. С отличния вкус на желираните бонбони, Вие по забавен и вкусен начин давате на Вашите деца допълнителната подкрепа за имунната им система, от която се нуждаят. Хранителна добавка със захар и вкус на портокал. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.*Витамин С подпомага нормалния енергиен метаболизъм.** Съдържа витамин С, който подпомага имунната системаХрани..
4.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Brand: BAYER Model: Приорин х 60 капсули
Приорин® 60 капсули. Уникална формула, която поддържа косата здрава.Описание на продукта: Уникална формула, която поддържа косата здрава.Хранителна добавка със захар. Коренът на косъма играе централа роля в растежа на косата, както и за поддържането на цвета. За поддържане на здрава коса е необходим оптимален прием на хранителни вещества. Биотинът е наричан още Витамин Н или "витамин на кожата", тъй като допринася за поддържане на здрава кожа и коса. Както всички останали витамини, Биотинът трябва да се приема в достатъчно количество чрез хранителен режим или хранителни добавки. Цистеин е серосъдържаща аминокиселина, представляваща основен градивен елемент на кератина, основен компонент на косата и ноктите. Екстрактът от просо произхожда от едно от най-старите култивирани от човека растения, като съдържа милиацин и много важни мастни киселини - олеинова и линоленова киселина. Пантотеновата киселина е част от Витамин В-комплекс.  Приложение: ..
52.99лв.
без ДДС:52.99лв.
Brand: BAYER Model: Контур плюс байер апарат за измерване на кръвна захар
КОНТУР ПЛЮС БАЙЕР апарат за измерване на кръвна захар Предназначение:Системата за проследяване на кръвна захар Contour Plus на Bayer (глюкомер, тест-ленти и контролен разтвор) е предназначена за самостоятелно тестване от лица с диабет и от здравни специалисти за проследяване на глюкозните концентрации във венозна интактна (цяла) кръв и в прясна капилярна интактна (цяла) кръв, взета от върха на пръста или дланта. Тя служи за количествено измерване на глюкозата в интактна (цяла) кръв от 0.6 mmol/L до 33.3 mmol/L.Предназначена е само за употреба при in vitro диагностика.Системата за проследяване на кръвна захар CONTOUR PLUS може да се използва като помощно средство, за да се проследи ефективността на персоналната програма на дадено лице за контрол на кръвната захар. Системата за проследяване на кръвна захар CONTOUR PLUS не е предназначена за диагноза или скрининг на diabetes mellitus, нито за употреба при новородени.ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТПРЕДУПРЕЖДЕНИЯСериозно заболяванеТест..
20.99лв.
без ДДС:20.99лв.
Brand: BAYER Model: Кларитин 1mg/ml сироп х 120 ml
Кларитин 1 mg/ml сироп. Облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит.Описание на продукта: Кларитин сироп съдържа активното вещество лоратадин, което принадлежи към клас лекарства, известни като антихистамини.Кларитин сироп облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит (напр. сенна хрема), като кихане, секреция или сърбеж в носа и парене или сърбеж в очите при възрастни и деца над 2 години. Кларитин сироп може да се използва също за облекчаване на симптомите на уртикария (сърбеж, зачервяване и за намаляване на броя и големината на уртиките). Ефектът на Кларитин продължава през целия ден и би трябвало да помогне да се върнете към нормалната си ежедневната дейност и сън. Приложение: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: две чаени лъжички (10 ml) сироп веднъж дневно.Деца на възраст между 2 до 12 години дозировката се определя в зависимост от телесното тегло: -          за телесно тегло над 30 kg: две чаени лъжички (10 ..
12.49лв.
без ДДС:12.49лв.
Brand: BAYER Model: Кларитин 10 mg х 10 таблетки
Кларитин 10 mg, 10 таблетки.Облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит. Описание на продукта: Таблетките Кларитин съдържат активното вещество лоратадин, което принадлежи към клас лекарства, известни като антихистамини. Кларитин облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит (напр. сенна хрема), като кихане, секреция или сърбеж в носа и парене или сърбеж в очите при възрастни и деца над 6 години, с телесно тегло над 30 kg. Кларитин може да се използва също за облекчаване на симптомите на уртикария (сърбеж, зачервяване и за намаляване на броя и големината на уртиките). Ефектът на Кларитин продължава през целия ден и би трябвало да помогне да се върнете към нормалната си ежедневната дейност и сън.Приложение: Възрастни и деца над 6-годишна възраст и тегло над 30 kg: една таблетка веднъж дневно с чаша вода, с или без храна. За деца на възраст между 6 и 12 години дозировката се определя в зависимост от телесното тегло: за телесно тегло над 30 kg: ед..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Клариназе х 10 таблетки
Hot
Brand: BAYER Model: Клариназе х 10 таблетки
Клариназе 5 mg/120mg, 10 таблетки с удължено освобождаване. Облекчава симптомите, свързани със сезонен алергичен ринит, придружени от запушване на носа.  Описание на продукта: Клариназе съдържа активните вещества лоратадин и псевдоефедрин.Клариназе облекчава симптомите, свързани със сезонен алергичен ринит (сенна хрема), като кихане, сърбеж или секреция от носа, сърбеж и сълзене на очите, придружени от запушване на носа.Приложение: Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Възрастни и деца над 12-годишна възраст: една таблетка два пъти дневно с чаша вода, независимо от приема на храна. Продължителността на лечението трябва да е възможно най-кратка (до 10 дни) и да не продължава след изчезване на симптомитеАктивни съставки: Всяка таблетка съдържа лоратадин 5 mg и псевдоефедрин 120 mg.Предпазни мерки: Не приемайте Kлариназе:-       &..
10.39лв.
без ДДС:10.39лв.
Brand: BAYER Model: Канестен крем 1% х 20 g
Канестен 1% крем, 20 гр. За лечение гъбични заболявания (микози) на кожата и лигавиците.Описание на продукта: Канестен крем съдържа  активната съставка клотримазол и се препоръчва за лечение гъбични заболявания (микози) на кожата и лигавиците, причинени от дерматофити, дрожди, плесени и други организми, и еритразма.При жените за лечение на гъбични инфекции на срамните устни и граничещите с тях области, и при мъже за лечение на възпаления на главичката и препуциумана пениса, предизвикани от гъбички (кандидозен вулвит и кандидозен баланит).Ако след 4 седмици не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ Клотримазол, активното вещество в Канестен крем, преминава през инфектираните участъци на кожата и унищожава гъбичките. В резултатът те умират или растежът им спира.Приложение: Канестен крем се прилага 2-3 пъти дневно, като се нанася тънък слой и се втрива внимателно. докато кремът проникне в кожата. Около 0,5 cm крем са доста..
9.59лв.
без ДДС:9.59лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.