Menu
Your Cart

BAYER

Brand: BAYER Model: СУПРАДИН КИДС желирани таблетки х30 BAYER
Супрадин Кидс Мултивитамини 30 желирани мечета с плодов ароматОписание на продукта: Супрадин Кидс Мултивитамини - 30 желирани мечета - Плодов аромат - Витамини B3, B6, B12 - Витамин CХранителна добавка със захарДай на детето си най-добрия старт с мултивитамините Супрадин Кидс. Помогни на физическото му и умствено развитие, и му помогни да постигне максималния си потенциал. Супрадин Кидс желирани мечета са отличен и забавен начин да помогнете на детето си да извлече най-голяма полза от всеки ден. Всяко желирано мече с плодов аромат съдържа витамините B3, B6, B12, помага за освобождаване на енергията от храната и подпомага доброто функциониране на метаболизма, а витамин С идва в помощ на имунната система, докато витамин D допринася за развитието и поддържането на опорно-двигателната система. Супрадин Джуниър е подходящ за всички деца на възраст над 4 години и е идеалната хранителна добавка с мултивитамини, която да бъде включена в ежедневната диета на твоето дете. Суп..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: BAYER Model: СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ таблетки х30 BAYER
Описание на продукта: Супрадин Енерджи Мултивитамини и минерали с коензим Q10, 30 филмирани таблетки – Клинично доказана ефективност от първия приемЗареди се с енергия с помощта на филмираните таблетки Супрадин Енерджи, мултивитамини и минерали - специално разработени, за да ти помогнат да останеш активен и да се пребориш с чувството на умора. Ако се чувстваш изтощен, Супрадин ще ти даде допълнителна доза витамини и минерали, които ще ти помогнат да се справиш с предизвикателствата или приключенията, които те очакват през деня. Всяка таблетка е лесна за приемане и съдържа комбинация от 13 витамина, включително витамин С и витамини от групата В, стимулиращи освобождаването на енергия, съдържа също 9 минерала, включително цинк и желязо, подкрепящи когнитивната функция. Съдържа Коензим Q10. Приемът за възрастни и деца над 12 години е една таблетка дневно, за най-добър ефект се препоръчва приемането сутрин със закуската, за да стартирате деня по най-добрия начин. Филмир..
16.99лв.
без ДДС:16.99лв.
Brand: BAYER Model: СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ ефервесцентни таблетки х15 BAYER
Описание на продукта: Супрадин Енерджи Мултивитамини и минерали с Коензим Q1015 ефервесцентни таблетки - 13 Витамина, 9 минерала и микроелементаКлинично доказана ефективност от първия прием.Хранителна добавка с подсладителиЗаредете се с енергия с помощта на разтворимите таблетки Супрадин Енерджи, мултивитамини и минерали - специално разработени, за да Ви помогнат да останете активни и да се преборите с чувството на умора. Ако се чувствате изтощени, Супрадин Енерджи ще Ви даде допълнителна доза витамини и минерали, които ще Ви помогнат да се справите с предизвикателствата или приключенията, които денят може да Ви поднесе. Всяка таблетка се разтваря лесно във вода и съдържа пълноценна формула от 13 витамина, включително витамин С и витамини от групата В, стимулиращи по естествен път освобождаването на енергията. Съдържа и 9 минерала, включително цинк и желязо, подпомгащи когнитивната функция. Съдържа Коензим Q10 Приемът за възрастни и деца над 12 години е една таблетк..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
Brand: BAYER Model: САРИДОН таблетки х10 BAYER
Описание на продукта: Саридон съдържа парацетамол, пропифеназон и кофеин, и може да бъде приеман от възрастни и юноши над 12 години за облекчаванe на болки при главоболие, зъбобол, менструално неразположение, следоперативна или ревматична болка.При настинки и грип за облекчаване  на болки и температура.Приложение: Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.За възрастни препоръчителната доза е: 1-2 таблетки. Употреба при деца над 12 години: дневната препоръчителна доза е 1 таблетка.При нужда може да вземете до три еднократни дози в рамките на 24 часа.Приемайте таблетките с достатъчно количество вода или друга течност. Придържайте се към дозата, отбелязана на опаковката или предписана от лекаря. Ако прецените, че ефектът на лекарството е прекалено силен или прекалено слаб, консултирайте се с Вашия лекар. Не приемайте Саридон в дози по-високи от указаните в тази листо..
4.79лв.
без ДДС:4.79лв.
Brand: BAYER Model: РЕДОКСИТОС желирани бонбони х25 BAYER
Редокситос®25 бр. желирани бонбони съдържат Витамин С, за нормалното функциониране на имунната система на децата Описание на продукта:Редокситос® Желирани бонбони за нормалното функциониране на имунната система на децатаХранителна добавка със захарРедокситос е хранителна добавка разработена от Байер, която допринася за нормалното функциониране на имунната система, чрез съдържанието си на витамин С.За нормално функциониране на имунната система на децатаРедокситос® Желирани бонбони съдържат витамин С, който Ви помага да се почувствате изпълнени с енергия, когато имате нужда от допълнителна подкрепа. С отличния вкус на желираните бонбони, Вие по забавен и вкусен начин давате на Вашите деца допълнителната подкрепа за имунната им система, от която се нуждаят. Хранителна добавка със захар и вкус на портокал. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.*Витамин С подпомага нормалния енергиен метаболизъм.** Съдържа витамин С, който подпомага имунната системаХрани..
4.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Brand: BAYER Model: РЕДОКСОН ефервесцентни таблетки 1гр х10 BAYER
Редоксон® с Витамин C и Цинк, 10 ефервесцентни таблетки с вкус на портокал за поддържане на имунната системаОписание на продукта:Редоксон® Двойно Действие ефервесцентни таблетки за нормално функциониране на имунната системаРедоксон® с Витамин C и Цинк за поддържане на имунната системаХранителна добавка с подлсадителиКогато водите динамичен начин на живот, малко помощ винаги е добре дошла.Редоксон® Двойно действие е комбинация от висока концентрация витамин C и цинк, които помагат за поддържане на имунната Ви система. Двете жизненоважни хранителни вещества в състава на Редоксон® Двойно действие се допълват едно друго и поддържат имунната система на организма Ви.Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.*Витамин С подпомага нормалния енергиен метаболизъм.Препоръчителна доза за поддържане на здрава имунна система:По половин таблетка, разтворена в 200 ml вода.Активни съставки:Витамин С (аскорбинова киселина); цинк (цинков цитрат трихидрат); пъл..
7.69лв.
без ДДС:7.69лв.
Brand: BAYER Model: ПРИОРИН капсули х60 BAYER
Приорин® 60 капсули. Уникална формула, която поддържа косата здрава.Описание на продукта: Уникална формула, която поддържа косата здрава.Хранителна добавка със захар. Коренът на косъма играе централа роля в растежа на косата, както и за поддържането на цвета. За поддържане на здрава коса е необходим оптимален прием на хранителни вещества. Биотинът е наричан още Витамин Н или "витамин на кожата", тъй като допринася за поддържане на здрава кожа и коса. Както всички останали витамини, Биотинът трябва да се приема в достатъчно количество чрез хранителен режим или хранителни добавки. Цистеин е серосъдържаща аминокиселина, представляваща основен градивен елемент на кератина, основен компонент на косата и ноктите. Екстрактът от просо произхожда от едно от най-старите култивирани от човека растения, като съдържа милиацин и много важни мастни киселини - олеинова и линоленова киселина. Пантотеновата киселина е част от Витамин В-комплекс.  Приложение: ..
52.99лв.
без ДДС:52.99лв.
Brand: BAYER Model: ИБЕРОГАСТ капки 50мл BAYER
Иберогаст® 50 ml, перорални капки, разтвор за стомашно-чревни заболяванияОписание на продукта: Иберогаст® перорални капки, разтворЛекарство на растителна основа за стомашно-чревни заболявания. За лечение на функционални и свързани с мотилитета стомашно-чревни заболявания като синдром на нервния стомах и раздразнено дебело черво, включително смущения, наподобяващи спазми на стомашно-чревния тракт (стомашно-чревни спазми), както и за поддържащо лечение на оплакванията при възпаление на стомашната лигавица (гастрит). Иберогаст® бързо и ефективно облекчава различни стомашно-чревни оплаквания като болки в стомаха, коремни спазми, газове, подуване на корема, киселини и гадене. Доказаното му действие се основава на екстрактите от девет различни лечебни растения.  Горчивият Иберис активира и отпуска мускулите на стомаха и червата при нужда и има потискащо киселините действие; Змийското мляко може да стимулира мускулите в горната част на храносмилателния тракт, а коренът от ..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Brand: BAYER Model: ИБЕРОГАСТ капки 20мл BAYER
Иберогаст® 20 ml, перорални капки, разтвор за стомашно-чревни заболяванияОписание на продукта: Иберогаст® перорални капки, разтворЛекарство на растителна основа за стомашно-чревни заболявания. За лечение на функционални и свързани с мотилитета стомашно-чревни заболявания като синдром на нервния стомах и раздразнено дебело черво, включително смущения, наподобяващи спазми на стомашно-чревния тракт (стомашно-чревни спазми), както и за поддържащо лечение на оплакванията при възпаление на стомашната лигавица (гастрит). Иберогаст® бързо и ефективно облекчава различни стомашно-чревни оплаквания като болки в стомаха, коремни спазми, газове, подуване на корема, киселини и гадене. Доказаното му действие се основава на екстрактите от девет различни лечебни растения.  Горчивият Иберис активира и отпуска мускулите на стомаха и червата при нужда и има потискащо киселините действие; Змийското мляко може да стимулира мускулите в горната част на храносмилателния тракт, а коренът от ..
9.69лв.
без ДДС:9.69лв.
Brand: BAYER Model: ЕЛЕВИТ капсули х30 BAYER
ELEVIT® Мултивитамини и минерали за подготовка за зачеване и периода на бременност, 30 капсулиОписание на продукта: ELEVIT®  е формула от мултивитамини и минерали, специално разработена за подготовка за зачеване и периода на бременност. Спомага за покриване на повишените нужди от хранителни вещества както на майката, така и на бебето. Осигурява необходимата хранителна подкрепа за силен организъм, който да поддържа здравословното развитие на Вашето бебе, само с една капсула на ден. Съдържа уникална комбинация от 12 витамина, 6 минерала и олигоелемента, плюс омега-3 мастни киселини, Съдържа пречистени и качествени омега-3 мастни киселини, които стимулират здравословното развитие на мозъка и зрението на новороденото*Няма вкус на рибаМарка витамини за бременни номер 1 в света**Да имаш дете е уникален, интересен, но и изпълнен с предизвикателства етап от живота за всяка двойка, особено за майката и нейното тяло. От момента на зачеването и през целия период на бременност ..
29.39лв.
без ДДС:29.39лв.
Brand: BAYER Model: КЛАРИТИН таблетки 10мг х10 BAYER
Кларитин 10 mg, 10 таблетки.Облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит. Описание на продукта: Таблетките Кларитин съдържат активното вещество лоратадин, което принадлежи към клас лекарства, известни като антихистамини. Кларитин облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит (напр. сенна хрема), като кихане, секреция или сърбеж в носа и парене или сърбеж в очите при възрастни и деца над 6 години, с телесно тегло над 30 kg. Кларитин може да се използва също за облекчаване на симптомите на уртикария (сърбеж, зачервяване и за намаляване на броя и големината на уртиките). Ефектът на Кларитин продължава през целия ден и би трябвало да помогне да се върнете към нормалната си ежедневната дейност и сън.Приложение: Възрастни и деца над 6-годишна възраст и тегло над 30 kg: една таблетка веднъж дневно с чаша вода, с или без храна. За деца на възраст между 6 и 12 години дозировката се определя в зависимост от телесното тегло: за телесно тегло над 30 kg: ед..
9.49лв.
без ДДС:9.49лв.
Brand: BAYER Model: КЛАРИТИН сироп 120мл BAYER
Кларитин 1 mg/ml сироп. Облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит.Описание на продукта: Кларитин сироп съдържа активното вещество лоратадин, което принадлежи към клас лекарства, известни като антихистамини.Кларитин сироп облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит (напр. сенна хрема), като кихане, секреция или сърбеж в носа и парене или сърбеж в очите при възрастни и деца над 2 години. Кларитин сироп може да се използва също за облекчаване на симптомите на уртикария (сърбеж, зачервяване и за намаляване на броя и големината на уртиките). Ефектът на Кларитин продължава през целия ден и би трябвало да помогне да се върнете към нормалната си ежедневната дейност и сън. Приложение: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: две чаени лъжички (10 ml) сироп веднъж дневно.Деца на възраст между 2 до 12 години дозировката се определя в зависимост от телесното тегло: -          за телесно тегло над 30 kg: две чаени лъжички (10 ..
12.39лв.
без ДДС:12.39лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.