Menu
Your Cart

BERLIN-CHEMIE

Brand: BERLIN-CHEMIE Model: ЕСПУМИЗАН КОМФОРТ емулсия 100мг / мл 30мл
ЕСПУМИЗАН КОМФОРТ емулсия 100мг / мл 30млЕспумизан® комфорт 100 mg/ml перорални капки, емулсияEspumisan® comfort 100 mg/ml oral drops, emulsionСиметикон (Simeticcfne)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.- Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.- Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.- Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.- Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Еспумизан® комфорт 100 mg/ml перорални капки, емулсия и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, пр..
10.69лв.
без ДДС:10.69лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: ЕСПУМИЗАН EASY сашета 125мг х14
ЕСПУМИЗАН EASY сашета 125мг х14Еспумизан ИзиEspumisan EasyМедицинско изделиеПрочетете внимателно тези указания за употреба, тъй като те съдържат важна за Вас информация.Това медицинско изделие се отпуска без лекарско предписание. За най-добри резултати, моля, спазвайте информацията за дозировката в тези указания за употреба.Пазете тези указания за употреба. Може да се наложи да ги прочетете отново.Вие трябва да потърсите лекарска помощ в случай, че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват.Тези указания за употреба съдържат:1. Какво представлява Espumisan easy и за какво се използва2. Преди да приемете Espumisan easy3. Как да използвате Espumisan easy4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Espumisan easy6. Допълнителна информацияГранули без водаВсяко саше съдържа: 125 mg симетикон (simeticone).Другите съставки са: сорбитол, талк, ябълчена киселина, лимонов аромат, сметанов аромат.Espumisan easy се предлага в опаковки по 8, 14 и 28 сашета по 0,8 g гранули всяко.1. КАКВО..
9.29лв.
без ДДС:9.29лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: ЕСПУМИЗАН L емулсия 30мл
ЕСПУМИЗАН L емулсия 30млЕСПУМИЗАН L емулсия 40 мг / мл 30 мл BERLIN CHEMIEЕспумизан® L 40 mg/ml перорални капки, емулсия Espumisan® L 40 mg/ml oral drops, emulsionСиметикон (Simeticone)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате/използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте/използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Вие е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако не се почувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:Какво представлява Еспумизан® L и за какво се използваКакво трябва да знаете, преди да приемете/ изп..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: МИГ ДЖУНИЪР СИРОП 40мг /мл 100мл
МИГ ДЖУНИЪР СИРОП 40мг /мл 100млМИГ® джуниър 40 mg/ml перорална суспензияMIG® Junior 40 mg/ml oral suspensionЗа деца c тегло над 10 kg (на възраст 1 година), юноши и възрастни.Ибупрофен (Ibuprofen)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Трябва да потърсите лекарска помощ, ако симптомите се влошат или не се подобрят:след 3 дни при деца и юноши,след 3 дни при лечение на висока температура и след 4 дни при лечение на болка при възрастни.Какво съдържа тази листовка:Какво..
9.29лв.
без ДДС:9.29лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: МИГ СИРОП ЗА ДЕЦА 20мг /мл 100мл
МИГ СИРОП ЗА ДЕЦА 20мг /мл 100мл МИГ за деца 20 mg/ml перорална суспензияMIG for Children 20 mg/ml oral suspensionЗа деца от 5 kg (6 месеца) до 29 kg (9 години)Ибупрофен (Ibuprofen)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, политайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Трябва да потърсите лекарска помощ, ако симптомите се влошат или не се подобрят след 3 дни.Какво съдържа тази листовка:Какво представлява МИГ® за деца и за какво се използваКакво трябва да знаете, преди да използвате МИГ® за децаКак да изпо..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: КУИКС ЕКСТРА СПРЕЙ 30мл
КУИКС ЕКСТРА СПРЕЙ 30мл Куикс екстраQUIXX extraЗа отпушване на носа по естествен начин и чувство за свежестНосът е входната врата към дихателните пътища и предпазва белите дробове.Здравият нос филтрира, овлажнява и затопля въздуха преди той да навлезе в тялото ни. При простуда и грип, придружени от запушен или течащ нос, тези функции се нарушават. Продължителното запушване на носа и наличието на прекалено много натрупан секрет в носните кухини също увеличава риска от развиване на усложнения (например синузит, отит или бронхит).Куикс екстра е натурално средство срещу запушен нос и запушени синуси.Какво представлява Куикс екстра и какво съдържаКуикс екстра съдържа вода от Атлантическия океан с ценни минерали и микроелементи, както и евкалиптово масло.Концентрацията на сол в Куикс екстра (еквивалентна на приблизително 2,6 % NaCl) е по-висока, отколкото тази на лигавицата на носа (хипертоничен солен разтвор), като по този начин създава осмотично налягане, което подпомага отпушването.1..
11.29лв.
без ДДС:11.29лв.
КУИКС ПРОТЕКТ спрей за гърло 20мл
Изчерпан
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: КУИКС ПРОТЕКТ спрей за гърло 20мл
КУИКС ПРОТЕКТ спрей за гърло 20млЧестото стоене на места с ниска относителна влажност (като климатизирани или отоплявани помещения, самолети, автомобили или влакове) може да бъде причина за пресъхване и раздразнение на лигавицата на гърлото и устата.Дейности като пушене, продължително говорене и пеене могат да причинят сухота в гърлото и устата и да предизвикат кашлица, възпалено гърло или пресипване на гласа.Вирусите на настинката навлизат в организма основно през носа и устата, като във втория случай се прикрепват към лигавицата, където се разпространяват и размножават.Куикс протект спрей за гърло е бистър, безцветен и вискозен разтвор с вкус на череша. Всеки 1 ml от разтвора съдържа 1,2 mg Carragelose, натриев хлорид, ксилитол, буфер, аромат на череша и пречистена вода. Carragelose е естествено вещество, извлечено от морски червени водорасли, което позволява задържането на разтвора върху лигавицата на устата и гърлото. Този течен слой образува физическа бариера срещу външни въздейст..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: КУИКС БЕЙБИ капки за нос 10мл
КУИКС БЕЙБИ капки за нос 10мл За грижа и хигиена на носа на бебето от първия ден на животаБебетата са особено беззащитни, когато носът им е запушен, тъй като не успяват сами да отстранят секрета. Те изпитват трудности при дишане, както и при хранене, пиене и спане. Поради все още незрялата им имунна система бебетата също така са по-податливи на усложнения като ушни инфекции или синузит, които могат да се развият вследствие на запушения нос.Куикс® бебе е изотоничен разтвор на морска вода в удобна мека бутилка, съдържаща стерилни капки без консерванти.Куикс® бебе съдържа 100 % натурална вода от Атлантическия океан с редица ценни минерали и микроелементи и помага да се възстанови нормалната функция на лигавицата на носа. Поради ниската концентрация на сол, съизмерима с нормалните нива на сол в организма (изотоничен разтвор), Куикс® бебе е много нежен към носа на бебетата.Куикс® бебе размеква натрупаните секрети, като улеснява тяхното отделяне и овлажнява лигавицата на носа. Това улес..
9.79лв.
без ДДС:9.79лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: КУИКС АКУТ назален спрей 2.6% 100мл
КУИКС АКУТ назален спрей 2.6% 100мл КУИКС® акют е немедикаментозен, стерилен, овлажняващ спрей за нос без мирис, който помага за облекчаване на назалната конгестия, свързана със синузит, запушен нос, сенна хрема, алергии. Подходящ е и за следоперативна грижа за носа. Концентрацията на сол от 2,6% има хиперосмотичен ефект и спомага за естествено отпушване на носа.КУИКС® акют съдържа: натурална морска вода (разредена с пречистена вода до 2,6% ).Как действа КУИКС® акют, за да подобри дишането:Осигурява естествено почистване и отпушване на носа;Помага за облекчаване на запушените и раздразнени носни канали вследствие на настинки, грип, алергии или алергичен ринит;Втечнява секрета и по този начин позволява отделянето му от носа, например при настинки и алергии;Облекчава локалните симптоми на остри инфекции на горните дихателни пътища, както и на острия и хроничен риносинузит.КУИКС® акют има и следните предимства:Немедикаментозната формула, която не води до привикване, може да се използ..
13.89лв.
без ДДС:13.89лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: КУИКС ДЕЙЛИ назален спрей 0.9% 100мл
КУИКС ДЕЙЛИ назален спрей 0.9% 100млКУИКС® дейли е немедикаментозен, стерилен, овлажняващ спрей за нос без мирис, който помага за облекчаване на назалната конгестия, свързана със синузит, запушен нос, сенна хрема и алергии. Подходящ е и за следоперативна грижа за носа. Концентрацията на сол е коригирана спрямо естествените нива в организма.КУИКС® дейли е нежен и не изсушава, наранява или променя лигавицата на носа. Съдържа натурална морска вода (разредена до физиологично ниво 0,9% с пречистена вода).Как действа КУИКС® дейли, за да подобри дишането:Втечнява секрета и по този начин позволява отделянето му от носа, например при настинки и алергии.Облекчава локалните симптоми на остри инфекции на горните дихателни пътища, както и на острия и хроничен риносинузит.Ефективно и напълно промива носа, за да намали броя на бактериите, вирусите, алергените и полените, коричките, праха и прекомерното количество секрет.Има овлажняващ ефект и облекчава дразненето.КУИКС® дейли има и следните предимств..
13.89лв.
без ДДС:13.89лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: КУИКС назален спрей 2.6% 30мл
КУИКС назален спрей 2.6% 30мл КуиксQuixxНосът е входната врата към дихателните пътища и предпазва белите дробове. Здравият нос филтрира въздуха като задържа дори толкова малки частици като поленово зърно, овлажнява въздуха, който дишаме и затопля студения въздух до телесна температура преди да достигне до белите дробове.При простуда, грип и алергии, придружени от запушен или течащ нос, тези функции се нарушават. КУИКС облекчава запушения нос, помага за възстановяване на нормалните функции и улеснява дишането през носа.1. КАКВО Е КУИКС И КАК ДЕЙСТВА100 ml от КУИКС съдържат 84,6 ml натурална вода от Атлантическия океан и 15,4 ml пречистена вода.Разтворът е бистър, безцветен и няма мирис.КУИКС е хипертоничен спрей за нос (концентрацията на сол е равна приблизително на 26 g NaCl на литър). Спреят съдържа натурална вода от Атлантическия океан с ценни минерали и микроелементи.КУИКС е натурално средство срещу запушен нос и запушени синуси, както и за облекчаване на чувствителната носна л..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Brand: BERLIN-CHEMIE Model: КУИКС СОФТ назален спрей 30мл
КУИКС СОФТ назален спрей 30мл Куикс софтQuixx softЗа ежедневна грижа за носа и за поддържане на нормалното функциониране на носа.Носът е входната врата към дихателните пътища и предпазва нашите бели дробове. Носната лигавица, когато е здрава и оптимално влажна, филтрира и овлажнява въздуха и затопля студения въздух до телесна температура.Замърсеният, студен и/или сух въздух (като например въздухът в стаи с парно отопление или климатик, автомобили, влакове или самолети) често предизвиква изсушаване и дразнене на носната лигавица и влияе върху нейната функция.Куикс софт е натурално средство за облекчаване на чувствителната носна лигавица, като помага за запазването на влажността й, както и за правилното филтриране и овлажняване на въздуха. Това допринася за запазването на здраваКакво е Куикс софт и какво съдържаКуикс софт е естествен, изотоничен спрей за нос, който съдържа натурална вода от Атлантическия океан с ценни минерали и микроелементи и добавен екстракт от алое вера.Концентр..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.