Menu
Your Cart

Витамини за бременни

Brand: Medis Model: Novalac Prenatal х 30 capsules
Novalac Prenatal х 30 капсулиNovalac Prenatal х 30 capsulesNovalac Prenatal Витамини за бременни, меки капсули х 30 - За жени по време на планиране на бременност, за бременни жени и кърмачки. Това са първите меки капсули за бременни, които освен най- важните витамини и минерали, в една капсула съдържат и омега-3 мастни киселини (DHA). Количеството на всяка съставка е внимателно подбрано и съобразено с нуждите на жената по време на фазата на планиране на бременност, бременност и кърмене. Novalac Prenatal меки капсули съдържат усъвършенстваната форма на фолиева киселина Quatrefolic®. Предимството е, че Quatrefolic® може да се усвои напълно от организма. Всяка капсула съдържа 600 μg фолат, 300 μg под формата на фолиева киселина и 556 μg под формата на Quatrefolic®, което съответства на 300 μg фолиева киселина. Novalac Prenatal меки капсули съдържат следните основни хранителни компоненти, които са необходими на жените по време на бременност или кърмене:Ниацин, витамин В1, витамин В6 и би..
28.99лв.
без ДДС:28.99лв.
Brand: ABOPharma Model: Vitamam х 30 tablets
Витамам х 30 таблеткиVitamam х 30 tabletsХранителна добавка, 30 таблеткиVitamam е специално създадена формула от витамини, минерали и микроелементи за бременни жени. Допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност. Спомага за нормалната функция на имунната система, за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.Съставки:                                           (в 1 таблетка)Калций (Калциев карбонат)                                114 mgХром (Хромен пиколинат)                     ..
18.29лв.
без ДДС:18.29лв.
Brand: EWOPHARMA Model: Lactil х 56 capsules
Лактил х 56 капсулиLactil х 56 capsulesЛактил улеснява кърменето чрез стимулиране действието на естрогените и пролактина, които имат съществено значение за продукцията на майчино мляко. Лактил стимулира сукането на кърмачето и придава приятен вкус на майчиното мляко. Подпомага доброто храносмилане на кърмачето и намалява подуването и образуването на газове в храносмилателния тракт. Всичко това е благодарение на съставките от анасон и копър, които съдържат Анетол. Лактил е с органичен произход и концентрирани стандартизирани екстракти. Не съдържа захар.Съставки: Сух екстракт от анасон (4:1) (Pimpinella anisum) – 150 mg. Сух екстракт от копър (6-8:1) (Foeniculum vulgare) – 125 mg.Начин на употреба: Препоръчвана дневна доза: 1-2 капсули дневно, 1 капс. сутрин и 1 капс. вечер с по-голямо количество вода. Капсулите могат да бъдат приемани по време на хранене.Производител: EWOPHARMA..
26.49лв.
без ДДС:26.49лв.
Brand: Salus Haus Model: Floradix Herbal Blood х 84 tablets
Floradix Билкова кръв х 84 таблеткиFloradix Herbal Blood х 84 tabletsБилкова Кръв Таблетки съдържат желязо (II) от железен глюконат, Витамини B2, B6, B12 и С, които допринасят за намаляване на чувството на отпадналост и умора и нормално протичане на метаболизма и производство на енергия. Желязото допринася за нормалното образуване на хемоглобин и заедно с витамините B6 и B12 за нормалното образуване на червени кръвни телца. В допълнение съдържа фолиева киселина. Билкова Кръв Таблетки са подходящи за жени по време на бременност и кърмене, както и при планиране на бременност, също за деца и юноши, възрастни и хора с активен начин на живот.Съставки: Дрожди, пълнител (талк), билкови сушени смесени екстракти (14%) от: листа спанак (Spinacia oleracea), листа от коприва (Urtica dioica), плодове от копър (Foeniculum vulgare), корен от моркови (Daucus carota), червен кантарион (Centaurium erythraea). Захар, железен глюконат, царевично нишесте, сух екстракт от шипка (3.6%) (Rosa canina) - съдърж..
24.49лв.
без ДДС:24.49лв.
Brand: Salus Haus Model: Floradix Herbal Blood х 500 ml
Floradix Билкова кръв х 500 mlFloradix Herbal Blood х 500 mlFloradix е изпитано естествено средство, много подходящо в периоди на силна нужда от желязо. Добавката може да се използва от лица със симптоми на желязодефицитна анемия, хора на строг хранителен режим, небалансирано хранене, вегани и вегетарианци. Изключително подходящ продукт за спортуващи и при интензивни физически натоварвания. Освен че тонизира мускулите, набавя лесноусвояемо желязо. Този билков тоник е едно отлично стимулиращо средство за възстановяване след тежка операция, боледуване и др. Благоприятно действа и на жени с по-обилна менструация, която може да доведе до железен дефицит. Препоръчва се, също така, по време на бременност и кърмене, защото представлява изцяло натурален, чист продукт, богат на желязо. Флорадикс е подходящ и за деца на възраст над 3 години.Съставки:Воден извлек (54 %) от: моркови, листа от коприва, копър, корен от пирей, спанак, цвят на хибискус и кафяви водорасли;Смес от концентрати от плодови..
41.49лв.
без ДДС:41.49лв.
Brand: Salus Haus Model: Floradix Herbal Blood х 250 ml
Floradix Билкова кръв х 250 mlFloradix Herbal Blood х 250 mlFloradix е изпитано естествено средство, много подходящо в периоди на силна нужда от желязо. Добавката може да се използва от лица със симптоми на желязодефицитна анемия, хора на строг хранителен режим, небалансирано хранене, вегани и вегетарианци. Изключително подходящ продукт за спортуващи и при интензивни физически натоварвания. Освен че тонизира мускулите, набавя лесноусвояемо желязо. Този билков тоник е едно отлично стимулиращо средство за възстановяване след тежка операция, боледуване и др. Благоприятно действа и на жени с по-обилна менструация, която може да доведе до железен дефицит. Препоръчва се, също така, по време на бременност и кърмене, защото представлява изцяло натурален, чист продукт, богат на желязо. Флорадикс е подходящ и за деца на възраст над 3 години.Съставки:Воден извлек (54 %) от: моркови, листа от коприва, копър, корен от пирей, спанак, цвят на хибискус и кафяви водорасли;Смес от концентрати от плодови..
23.99лв.
без ДДС:23.99лв.
Brand: JAMIESON Model: Folic Acid 400 μg х 200 tablets
Фолиева киселина 400 μg х 200 таблеткиFolic Acid 400 μg х 200 tabletsХранителна добавка, 200 таблеткиВажен нутриент преди и по време на бременност, който спомага за регулирането на ембрионалното и зародишно развитие. Приемът на фолиева киселина преди и по време на първите три месеца от бременността, може да спомогне за превенция на вродени дефекти на невралната тръба като спина бифида. Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система. Състав:                     (в 1 таблетка)Фолиева киселина  400 μg / 0.4 mgНе съдържа: захар, нишесте, глутен, лактоза, изкуствени оцветители и овкусител.Начин на употреба: За възрастни: 1 таблетка дневно по време на хранене.Забележки: Приемането на фолиева киселина може да прикрие евентуален дефицит на Витамин В12. Консултирайте се с медицински специалист.Производител: Jamieson Laboratoires, Канада...
20.49лв.
без ДДС:20.49лв.
Brand: JAMIESON Model: Prenatal Natural source of Multivitamins х 30 caplets
Пренатал мултивитамини от естествени източници х 30 таблетки за пиенеPrenatal Natural source of Multivitamins х 30 capletsХранителна добавка, 30 таблетки за пиенеПРЕНАТАЛ ВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ / PRENATAL MULTIVITAMINS на канадската фирма Jamieson е един от безспорните лидери на пазара за хранителни добавки за бременни жени. Този комплекс съдържа уникална комбинация от над 30 витамина, минерали и хранителни вещества, специално разработени за бременни и кърмещи жени. Комплексът съдържа 400 mcg фолиева киселина за предпазване от увреждания на невралната тръба, 15 мг хелатно желязо за увеличаване на червените кръвните клетки на майката и зародиша и 12 мг цинк за предпазване от малформации и ниско тегло при раждане на развиващия се зародиш. Препоръчва се за прием през целия период на бременността и по време на кърменето. Витамините за бременни се препоръчват за осигуряване на нормалната обмяна на веществата и антиоксидантна защита, за общо благосъстояние на майката, както и за предовратяване..
26.99лв.
без ДДС:26.99лв.
Brand: Healthy life Model: Folacid META х 90 tablets
Фолацид МЕТА х 90 таблеткиFolacid META х 90 tabletsПриемът на Folacid® META: Спомага за повишаване на нивата на фолат в майчиния организъм;Допринася за нормалното развитие на тъканите на плода по време на бременност;Спомага за правилния синтез на кръвни клетки;Подпомага за намаляване на нивата на хомоцистеин.Folacid® META е ново поколение фолиева киселина. Активната съставка калциев L-метилфолат е биоактивна и директно се абсорбира от тялото. Тази форма на фолиева киселина се получава обикновено в тялото след няколко метаболитни процеса, катализирани от различни ензими. Не всички хора са способни да преработват фолиевата киселина до активния 5-метилтетрахидрофолат, заради мутация в гена, отговорен за синтезата на определен ензим (MTHFR – метилентетрахидрофолат редуктаза). Различни проучвания установяват, че определен процент от хората (около 40% от световната популация) не могат напълно да метаболизират фолиевата киселина и да я преработят в биоактивната й форма. Folacid® META дава въ..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: Healthy life Model: Folacid х 120 tablets
Фолацид х 120 таблеткиFolacid х 120 tabletsПриемът на Folacid 120:Подпомага правилния растежа на тъканите на плода по време на бременност;Допринася за нормално oбразуване на кръвни клетки;Спомага за намаляване на чувството за умора и отпадналост;Допринася за нормална психическа функция.Разработен за бъдещи майки, Folacid 120 съдържа 400 микрограма фолиева киселина. Известно е, че тази дневна доза фолиева киселина допринася за правилното развитие на тъканите и органите на плода през първия триместър. Също така допринася за правилното формиране на кръвни клетки.Фолацид 100 е специално разработен продукт, който има благоприятен ефект при дефицит на фолиева киселина, както и при определени видове анемия. Фолацид 100 съдържа 400 µg фолиева киселина. Folacid 100 допринася за нормалното образуване на кръвни клетки в организма и поддържането на нормална психическа функция.Съдържание: (в 1табл.)Фолиева киселина 400 μg(птероилмоноглутаминова киселина)Забележка: Да не се пре..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: Healthy life Model: Folacid х 100 tablets
Фолацид х 100 таблеткиFolacid х 100 tabletsПолзи от приема на Folacid 100:Допринася за нормалното образуване на кръвни клетки в организма;Има благоприятен ефект за намаляване на нивата на хомоцистеин;Допринася за нормалната психическа функция;Подпомага растежа на тъканите на плода по време на бременност.Фолацид 100 е специално разработен продукт, който има благоприятен ефект при дефицит на фолиева киселина, както и при определени видове анемия. Фолацид 100 съдържа 400 µg фолиева киселина. Folacid 100 допринася за нормалното образуване на кръвни клетки в организма и поддържането на нормална психическа функция.Съдържание: (в 1табл.)Фолиева киселина 400 μg(птероилмоноглутаминова киселина)Забележка: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. В случай на прием на антикоагуланти или предстояща операция, моля, консултирайте се с Вашия лекар. В случай на бременно..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Brand: Webber Naturals Model: Prental MultiVitamins with Minerals x 100 caplets
Пренатални Мултивитамини + Минерали х 100 каплетиPrental MultiVitamins with Minerals x 100 capletsХранителна добавка, 100 каплетиПренатални Мултивитамини + Минерали на канадската компания Webber Naturals е висококачествен продукт допринасящ за нормалното функциониране на женския организъм както в периода преди забременяването, така и по време на бременността и кърменето.Основни ползи:Поддържа имунитета и тонуса и спомага за намаляване на умората. Подпомага нормалното функциониране на всички органи и системи в организма.Осигурява висока антиоксидантна защита.Спомага за доброто състояние на кожата и косата.Ограничава риска от дефекти на невралната тръба (вродени аномалии на главния и гръбначния мозък) на плода.Благоприятства за правилното развитие на мозъка, нервната система и зрението на бебето.Диетата през периода преди и по време на бременност трябва да съдържа нужните количества витамини, минерали и антиоксиданти, тъй като правилното развитие на плода зависи само от майчиния орг..
39.29лв.
без ДДС:39.29лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.