Menu
Your Cart

Бременност и кърмене

Brand: Magnalabs Model: FolioMet x 30 capsules
ФолиоМет е хранителна добавка под формата на капсули, предназначена за бременни жени и планиращи бременност. Комбинацията от метилирана фолиева киселина и витамини от група В спомага за нормално протичане на бременността, намалява риска от аномалии при развитие на плода, подобрява репродуктивните способности.Действия:Допринася за нормално протичане на бременността;Благоприятства плодовитостта и нормалните репродуктивни функции;Приемът на добавката е предпоставка за правилното развитие на плода.Състав:                                                       в 1 капсулаВитамин В3 / Niacin                        ..
20.69лв.
без ДДС:20.69лв.
Brand: Magnalabs Model: Magnavits pregna x 30 tablets
Ползи от приема на Магнавитс мултивитамини за бременни и кърмачки:Съдържа селектирани витамини, минерали и микроелементи за правилно развитие на майката и плода през всички етапи на бременността;Подпомага правилното развитие на кръвните клетки и кръвоносната система, белите дробове и ДНК синтеза на плода;Повлиява благоприятно на паметта, концентрацията и зрението;Поддържа здравето и нормалните функции на опорно-двигателният апарат на майката.Състав в 1 таблетка: Магнезий 250 mg, Калций 150 mg, Витамин С 150 mg, Желязо 15 mg, Витамин Е 6,5 mg α-TE, Цинк 10 mg, Бета-каротин 5 mg, Пантотенова киселина (Витамин В5) 5 mg, Витамин В6 1 mg, Рибофлавин (Витамин В2) 1 mg, Тиамин (Витамин В1) 1 mg, Витамин А 300 µg, Йод 50 µg, Фолиева киселина 400 µg, Селен 20 µg, Хром 20 µg, Биотин 50 µg, Витамин Д3 7 µg, Витамин В12 2 µg.Помощни вещества: Сорбитол, аерозил и микрокристална целулоза.Начин на употреба:  Препоръчителна дневна доза - по 1 таблетка на ден. Приемайте сутрин.Произ..
18.69лв.
без ДДС:18.69лв.
Brand: Aura Herbals Model: Iron + Folic Acid and Vitamins C, B6, B12 х 500 ml
Хранителна добавка, 500 mlFerradrop, zelazo + kwas foliowy на Aura Herbals е веган формула, която доставя на организма висококачествен комплекс от желязо, витамини C, B6, B12 и фолиева киселина. Комбинацията от желязо и витамини допринася за нормалното кръвообразуване, подобрява производството на енергия и поддържа функцията на имунната система. Стимулира растежа на майчините тъкани по време на бременност и подкрепя здравето на плода. Здравословни ефекти на комплекса от желязо, витамини C, B6, B12 и фолиева киселина:Подсилва имунната система на организма. Подобрява защитата срещу вируси и бактерии, помага за ускоряване възстановяването при респираторни инфекции.Антиоксидант, който намалява оксидативния стрес и предпазва клетките от преждевременно стареене.Подкрепя правилния процес на делене на клетките.Подпомага правилното производство на червени кръвни клетки и хемоглобин.Поддържа когнитивната функция.Насърчава енергийните нива, допринася за намаляване на чувството на умора и отп..
23.49лв.
без ДДС:23.49лв.
Brand: Aura Herbals Model: Folic Acid Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlKwas Foliowy на Aura Herbals е фолиева киселина (витамин В9) в удобна за употреба аерозолна форма. 100% веган продукт, който подкрепя имунна система и допринася за нормалното кръвообразуване. Подпомага репродуктивното здраве и при двата пола и насърчава правилното развитие на плода при бременност. Здравословни ефекти на витамин В9 (фолиева киселина) върху човешкото здраве:Подсилва имунната система на организма.Помага за правилния синтез на аминокиселини.Допринася за нормалното производство на кръв.Благоприятства растежа на майчините тъкани по време на бременност.Участва в процеса на делене на клетките.Стимулира функцията на храносмилателната система.Подкрепя метаболитните процеси.Влияе положително върху работата на нервната система.Намалява риска от следродилна депресия и фолиева анемия при жените. Подобрява мозъчната дейност.Поддържа превенцията на диабет тип 2.Грижи се за доброто състояние и красив външен вид ..
15.59лв.
без ДДС:15.59лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz System Fertil Balance for women х 30 sachets
Хранителна добавка, 30 сашетаДопелхерц® систем Фертил Баланс За жени е специално разработена комбинация за жени в репродуктивна възраст. Продуктът съчетава ценни хранителни вещества, които допълват диетата на дамите, планиращи бременност. Оптималното снабдяване на тялото с хранителни вещества осигурява добра следа за развитието на плода при настъпване и по време на бременност. Фолиевата киселина участва в процесите на деленето на клетките и се препоръчва дори преди зачеване, защото допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност. Допълнителният й прием повишава нивото на фолат в организма на майката. Ниското ниво на фолат е рисков фактор за формирането на дефекти на невралната тръба в развиващия се плод. Ползотворният ефект се постига при допълнителен дневен прием на фолиева киселина от 400 µg от жени в детеродна възраст, поне 1 месец преди и до 3 месеца след зачеването. Магнезият и B-витамините допринасят за нормалното функциониране на нервната система, а ви..
47.19лв.
без ДДС:47.19лв.
Brand: Alkaloid Model: PreMama duo 30 tablets + 30 soft capsules
ПреМама дуо е продукт, съдържащ мултивитамини и минерали и е предназначен за употреба в периода преди забременяване и по време на бременност и кърмене. Опаковката „дуо” се състои от таблетки с 11 витамина и 10 минерала, и от капсули с омега-3-мастни киселини, всички крайно необходими, както за майката, така и за детето. Таблетките ПреМама дуо са специално създадени и балансирани да осигурят необходимото количество фолати (400 µg) и останалите витамини и минерали за всички периоди на бременността, за да се посрещнат повишените нужди на организма: Допълнителният прием на активната форма на фолиева киселина–фолат, повишава неговото количество в организма на майката. Витамин D допринася за нормалното усвояване/използване на калций и фосфор, както и за поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта; той допринася за поддържането на нормалното състояние на зъбите и костите. Желязото допринася за нормалната когнитивна функция, за нормалното образуване на червени кръвни телца и хемог..
35.99лв.
без ДДС:35.99лв.
Brand: Aro Life Model: Aro Life AroFolicacid 400 μg х 90 tablets
Aro Life АроФоликацид е хранителна добавка, съдържаща 400 μg фолиева киселина, която подпомага нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност. Приемът на Аро Лайф АроФоликацид подкрепя кръвообразуването, нормалния синтез на аминокиселини и метаболизъм на хомоцистеина. Доказано подобрява функцията на имунната, нервната и сърдечносъдовата системи и спомага за намаляване на чувството на умора и отпадналост. Фолиевата киселина (витамин В9) е есенциален витамин, който осигурява правилната функция на всички органи и системи. АроФоликацид е продукт, който предоставя на организма цялото необходимо дневно количество фолиева киселина в 1 таблетка. Фолиевата киселина е есенциална за синтеза на ДНК, клетъчното делене и репродуктивните функции. Тя подпомага правилното развитие и растеж на тъканите на плода през вътреутробното му развитие, като особено важна е ролята u за нормалното развитие на нервната система. Препоръчително е фолиевата киселина да се включи към дневния пр..
6.39лв.
без ДДС:6.39лв.
Brand: Aro Life Model: Aro Life AroFolicacid 400 μg х 90 tablets
Допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, нормалния синтез на аминокиселини, нормалното кръвообразуване, нормалния метаболизъм на хомоцистеина. Благоприятства функцията на сърдечно-съдовата, имунната и нервната система. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Калциев L-метилфолат е активната форма на фолиевата киселина. Бионаличността на L-метилфолат е около 7 пъти по-висока от тази на неактивната фолиева киселина. Продуктът АроФоликацид Мета осигурява 400 μg калциев L-метилфолат – оптимално дневно количество от тази лесноусвоима форма. L-метилфолатът е есенциален за синтеза на ДНК, клетъчното делене и репродуктивните функции. Той подпомага правилното развитие и растеж на тъканите на плода през вътреутробното му развитие, като особено важна е ролята му за нормалното развитие на нервната система. Препоръчително е фолиевата киселина да се включи към дневния прием като добавка в периода преди и по време на бременност, тъй като невралн..
12.49лв.
без ДДС:12.49лв.
Brand: Novalac Model: Novalac Prenatal х 30 capsules
Novalac Prenatal Витамини за бременни, меки капсули х 30 - За жени по време на планиране на бременност, за бременни жени и кърмачки. Това са първите меки капсули за бременни, които освен най- важните витамини и минерали, в една капсула съдържат и омега-3 мастни киселини (DHA). Количеството на всяка съставка е внимателно подбрано и съобразено с нуждите на жената по време на фазата на планиране на бременност, бременност и кърмене. Novalac Prenatal меки капсули съдържат усъвършенстваната форма на фолиева киселина Quatrefolic®. Предимството е, че Quatrefolic® може да се усвои напълно от организма. Всяка капсула съдържа 600 μg фолат, 300 μg под формата на фолиева киселина и 556 μg под формата на Quatrefolic®, което съответства на 300 μg фолиева киселина. Novalac Prenatal меки капсули съдържат следните основни хранителни компоненти, които са необходими на жените по време на бременност или кърмене:Ниацин, витамин В1, витамин В6 и биотин – допринасят за нормалното функциониране на нервната с..
28.99лв.
без ДДС:28.99лв.
Brand: ABOPharma Model: Vitamam х 30 tablets
Vitamam е специално създадена формула от витамини, минерали и микроелементи за бременни жени. Допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност. Спомага за нормалната функция на имунната система, за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.Съставки:                                           (в 1 таблетка)Калций (Калциев карбонат)                                114 mgХром (Хромен пиколинат)                                 ..
18.29лв.
без ДДС:18.29лв.
Brand: Tilman Model: Lactil х 56 capsules
Лактил улеснява кърменето чрез стимулиране действието на естрогените и пролактина, които имат съществено значение за продукцията на майчино мляко. Лактил стимулира сукането на кърмачето и придава приятен вкус на майчиното мляко. Подпомага доброто храносмилане на кърмачето и намалява подуването и образуването на газове в храносмилателния тракт. Всичко това е благодарение на съставките от анасон и копър, които съдържат Анетол. Лактил е с органичен произход и концентрирани стандартизирани екстракти. Не съдържа захар.Съставки: Сух екстракт от анасон (4:1) (Pimpinella anisum) – 150 mg. Сух екстракт от копър (6-8:1) (Foeniculum vulgare) – 125 mg.Начин на употреба: Препоръчвана дневна доза: 1-2 капсули дневно, 1 капс. сутрин и 1 капс. вечер с по-голямо количество вода. Капсулите могат да бъдат приемани по време на хранене.Производител: EWOPHARMA..
29.49лв.
без ДДС:29.49лв.
Brand: Salus Haus Model: Floradix Herbal Blood х 84 tablets
Билкова Кръв Таблетки съдържат желязо (II) от железен глюконат, Витамини B2, B6, B12 и С, които допринасят за намаляване на чувството на отпадналост и умора и нормално протичане на метаболизма и производство на енергия. Желязото допринася за нормалното образуване на хемоглобин и заедно с витамините B6 и B12 за нормалното образуване на червени кръвни телца. В допълнение съдържа фолиева киселина. Билкова Кръв Таблетки са подходящи за жени по време на бременност и кърмене, както и при планиране на бременност, също за деца и юноши, възрастни и хора с активен начин на живот.Съставки: Дрожди, пълнител (талк), билкови сушени смесени екстракти (14%) от: листа спанак (Spinacia oleracea), листа от коприва (Urtica dioica), плодове от копър (Foeniculum vulgare), корен от моркови (Daucus carota), червен кантарион (Centaurium erythraea). Захар, железен глюконат, царевично нишесте, сух екстракт от шипка (3.6%) (Rosa canina) - съдържа 4% витамин С, витамин С (L-аскорбинова киселина), стабилизатор (нат..
25.89лв.
без ДДС:25.89лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.