Menu
Your Cart

Отстъпка при поръчка над 50,00лв. - 5% / отстъпка при поръчка над 100,00лв. - 10% / отстъпка при поръчка над 150,00лв. - 15% / отстъпка при поръчка над 200,00лв. - 20%

Цистит

УРИНАЛ сироп 150 мл ВАЛМАРК
Ново
Brand: WALMARK Model: УРИНАЛ сироп 150 мл ВАЛМАРК
УРИНАЛ сироп 150 мл ВАЛМАРКУринал сироп съдържа патентованата субстанция NutriCran, получена от изсушен концентриран сок от американска червена боровинка, с благотворен ефект върху здравето на уринарния тракт. NutriCran се получава по специална патентована технология, която гарантира високо качество и ефективност на продукта. Съдържащите се биофлавоноиди, фенолни комплекси и други естествени субстанции допринасят за възпрепятстване прикрепването на бактериите Ешерихия коли по стените на пикочните пътища и спомагат за елиминирането им с потока на урината. Плодовете на американската червена боровинка са богат източник на антиоксиданти, които защитават клетките и тъканите от агресивното влияние на свободните радикали и подпомагат имунната защита на организма.Инфекциите на уринарния тракт са едни от най-често срещаните заболявания, като в по-голяма степен засягат жените. Нелекуваните или непълно излекуваните инфекции често водят до хронифициране на оплакванията и могат да са причина за сер..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
УРИНАЛ НЕФРО таблетки * 30 ВАЛМАРК
Ново
Brand: WALMARK Model: УРИНАЛ НЕФРО таблетки * 30 ВАЛМАРК0
УРИНАЛ НЕФРО таблетки * 30 ВАЛМАРКУринал Нефро е изключително богата формула, комбинираща традиционни билки и допълващи хранителни вещества. Грижи се за уринарния тракт и бъбреците, като ги снабдява с ценни съставки, благоприятстващи нормалното функциониране и здравето на цялата отделителна система. Създадена е на базата на натурални компоненти. Добавката подобрява отделителната и очистваща функция на бъбреците. Продуктът работи в синхрон с процесите в тялото. Помага на бъбреците при филтрирането на отпадъчните вещества и токсините. Това е особено важно при хора, които имат проблеми, свързани със задържането на вода, оток на крайниците и анамнеза за бъбречно - каменна болест.Добавените листа от Маслина и Гръмотрън са средства, използвани в традиционната медицина за поддържане доброто здраве на цялата отделителна система и най-вече бъбреците. Те допринасят за елиминиране на отпадъчните вещества и токсините. Рибофлавинът (Витамин Б 2), включен във формулата, благоприятства нормалното със..
26.99лв.
без ДДС:26.99лв.
УРИНАЛ ЕКСПРЕС ph саше * 6 ВАЛМАРК
Ново
Brand: WALMARK Model: УРИНАЛ ЕКСПРЕС ph саше * 6 ВАЛМАРК
УРИНАЛ ЕКСПРЕС ph саше * 6 ВАЛМАРКУринал Експрес рН на Walmark е част от продуктите от серията Idelyn, предназначени за допълнителна грижа за здравето и чистотата на уринарния тракт. Продуктът действа като нормализира ph на урината, което от своя страна допринася за по-голям комфорт.Уринал Експрес pH съдържа натриев и калиев цитрат, които нормализират ph на урината. Изсушеният сок от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) и екстрактът от бяла бреза (Betula pendula) допринасят за нормалното състояние и здравето на бъбреците и пикочните пътища.Препоръчителен прием и дозировка: приемайте по 1 саше 3 пъти дневно, за предпочитане след хранене, като го разтворите в 200 мл. топла или студена вода. Най-добре е успоредно с Уринал Експрес да вземате и таблетките Уринал Акут.Да не се приема повече от два последователни дни.Предупреждения:Да не се превишава препоръчителната дневна доза.Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.Да не се употребяв..
14.69лв.
без ДДС:14.69лв.
УРИНАЛ ДРИНК - 12 прахчета ВАЛМАРК
Ново
Brand: WALMARK Model: УРИНАЛ ДРИНК - 12 прахчета ВАЛМАРК
УРИНАЛ ДРИНК - 12 прахчета ВАЛМАРКГорещата напитка Уринал Хот Дринк е висококачествен продукт за поддържане здравословното състояние на уринарния тракт. Осигурява ефективна и качествена подкрепа при проблеми с пикочните пътища. Изключително предимство на продукта е отличният вкус и приятен аромат. Течната форма е особено подходяща за хора, които имат проблеми с преглъщането на таблетки и съдейства за допълнителен прием на течности, което е важен елемент при инфекциите и възпаленията на пикочните пътища.Какво представляват възпаленията на уринарния тракт?Възпаленията на уринарния тракт са едни от най-честите здравословни проблеми, особено при жените. Всяка пета жена страда от подобен проблем, а при 25% от жените той се повтаря. 80 - 90% от възпаленията се причиняват от бактерията Escherichia coli. Патогенните бактерии проникват през уретрата и се прикрепват по стените на пикочните пътища. Нелекуваните възпаления често са причина за хронични проблеми на уринарния тракт, а в последствие в..
17.29лв.
без ДДС:17.29лв.
УРИНАЛ АКУТ таблетки * 10 ВАЛМАРК
Ново
Brand: WALMARK Model: УРИНАЛ АКУТ таблетки * 10 ВАЛМАРК
УРИНАЛ АКУТ таблетки * 10 ВАЛМАРКХранителна добавкаУринал Акут допринася за нормалното функциониране на уринарния тракт. Съдържа активната субстанция ExoCyan, високо концентриран екстракт от американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon).Американската червена боровинка вирее на територията на Северна Америка - САЩ и Канада. Плодовете й са значително по-едри в сравнение с тези на Европейската червена боровинка, с яйцевидна форма и рубинено червен цвят. От векове се използват, както за храна, така и в народната медицина поради многобройните си благотворни ефекти. Американската червена боровинка е особено популярна със способността си да поддържа здравето на пикочните пътища, благодарение на високата концентрация на проантоцианидини тип А. Плодовете й са източник на богат комплекс от биофлавоноиди, фенолни съединения и други естествени субстанции с антиоксидантен ефект, които спомагат за защита на клетките и тъканите от свободните радикали и допринасят за поддържане на общото здрав..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
УРИНАЛ капсули * 60 ВАЛМАРК
Ново
Brand: WALMARK Model: УРИНАЛ капсули * 60 ВАЛМАРК
УРИНАЛ ИДЕЛИН капсули * 60 ВАЛМАРКУринал е хранителна добавка, която подпомага нормалното функциониране на уринарния тракт, благодарение на обогатения си състав: комбинация от субстанции на основата на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) - изсушен сок и висококонцентриран екстракт Exocyan, Solidago virgaurea (Златна пръчица) и витамин D.Червената боровинка е богат източник на фенолни съединения, биофлавоноиди и други естествени субстанции с антиоксидантно действие, които предпазват тъканите и клетките от свободните радикали. Златната пръчица допълнително подпомага функцията на пикочния мехур и долните пикочни пътища. Витамин D поддържа правилната дейност на имунната система. Уринал има синергичен ефект към антибиотици и е подходящ след антимикробна терапия.Съставки: масло от соя, изсушен концентриран сок от червена боровинка, желатин, овлажняващ агент: глицерин, Solidago virgaurea - екстракт от стрък, емулгатор: соев лецитин; глазиращ агент: пчелен восък; екстракт от ..
23.99лв.
без ДДС:23.99лв.
УРИНАЛ  капсули * 30 ВАЛМАРК
Ново
Brand: WALMARK Model: УРИНАЛ капсули * 30 ВАЛМАРК
УРИНАЛ ИДЕЛИН капсули * 30 ВАЛМАРКУринал е хранителна добавка, която подпомага нормалното функциониране на уринарния тракт, благодарение на обогатения си състав: комбинация от субстанции на основата на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) - изсушен сок и висококонцентриран екстракт Exocyan, Solidago virgaurea (Златна пръчица) и витамин D.Червената боровинка е богат източник на фенолни съединения, биофлавоноиди и други естествени субстанции с антиоксидантно действие, които предпазват тъканите и клетките от свободните радикали. Златната пръчица допълнително подпомага функцията на пикочния мехур и долните пикочни пътища. Витамин D поддържа правилната дейност на имунната система. Уринал има синергичен ефект към антибиотици и е подходящ след антимикробна терапия.Съставки: масло от соя, изсушен концентриран сок от червена боровинка, желатин, овлажняващ агент: глицерин, Solidago virgaurea - екстракт от стрък, емулгатор: соев лецитин; глазиращ агент: пчелен восък; екстракт от ..
15.59лв.
без ДДС:15.59лв.
Brand: Nature's Way Model: УРИНАРИ с ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА 420 mg
УРИНАРИ с ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА  420 mgUrinary with CranberryХранителна добавка, 100 V-капсули  Съставки:                                   (в 3 капс.)         дн. дозаЧервена боровинка (плод)     600 mg              600 mgБилкова треска                           150 mg              150 mg  (стебло, цвят, лист, плод)Царевича коса                            150 ..
31.99лв.
без ДДС:31.99лв.
Brand: Nature's Way Model: ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА 430 mg Х 60
ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА  430 mgCranberryХранителна добавка, 60 таблетки Съставки:                                            (в 1 табл.)           дн.доза Червена боровинка (плод)               400 mg          1200mg     Концентрат 90 % твърди плодовеВитамин С                                                30 mg       &..
27.49лв.
без ДДС:27.49лв.
Brand: FORTEX Model: УРО-3 X 20 капс Фортекс
УРО-3 X 20 капсули ФортексУРО-3 допринася за нормалното състояние на уринарния тракт. Подпомага естествения процес на прочистване на пикочните пътища. Съдейства за естественото възстановяване на уринарния тракт.УРО-3 е иновативна комбинация от 3 активни съставки за оптимална грижа за уринарния тракт и пикочните пътища.-          Американска червена боровинка (Vaccinium Macrocarpon) -          Бяла бреза (Betula Platyphylla) -          Прополис (Propolis) Американска червена боровинка стандартизиран екстракт (Vaccinium Macrocarpon) с 60% проантоцианидини (PAC)Екстарктът от американска червена боровинка допринася за нормалното състояние на уринарния тракт. Активните съставки в американската червена боровинка са проантоцианидините (PAC). Препоръчителната дневна доза проантоцианидини (PAC), подкрепена от клинични проучвания е 36mg на ден. В УРО..
15.99лв.
без ДДС:15.99лв.
Brand: FORTEX Model: СТЕРОЛИТ, меки желатинови капсули Х 60
СТЕРОЛИТ, меки желатинови капсули Х 60 Грижа за бъбреците Подпомага естествения процес на разтваряне на твърдите частици в бъбреците и пикочните пътища. Допринася за поддържането на нормалната физиологична функция на бъбреците и отделителната система.  Съставките на СТЕРОЛИТ допринасят за:-          нормалната проходимост на пикочопроводите -          естествения процес на разтваряне на твърдите частици -          нормалната разтворимост на калциевите соли-          нормалната диуретична функция на бъбреците Съставки (в 3 капсули максимален дневен прием): полиоксиетилен сорбитан моноолеат 165mg, етерично масло от бяла ела (Abies alba), съдържащо α-пинен, ß-пинен, камфен, кар-3-ен, лимонен, борнилацетат, борнеол 45mg, витамин А (ретинил палмитат) 1350μg RE (4500IU) Начин на ..
19.79лв.
без ДДС:19.79лв.
Brand: FORTEX Model: Нефролесп X 30 капсули Фортекс
 Нефролесп X 30 капсули ФортексНефролесп е иновативна комбинация за максимална грижа за бъбреците и отделителната система. Допринася за нормалната функция на бъбреците. Стимулира нормалното уриниране.Подпомага отделянето на урея.        Екстрактът от растението Леспедеза капитата (Lespedeza Capitata) е богат на алкалоиди, биофлавоноиди, органични киселини и други биоактивни вещества. Леспедеза капитата допринася за оптималното нормално функциониране на бъбречните нефрони и подпомага функциониращите клетки на бъбреците. Екстрактът допринася за стимулиране на диурезата като запазва оптимално съотношение на серумните електролити. Леспедеза капитата допринася за нормалното пречистването на бъбреците и подпомага стимулирането на бъбречната филтрация.   Съставки (в 1 капсула): Леспедеза капитата екстракт (Lespedeza Capitata)   250mg Начин на употреба: Препоръчва се първите 10 дни да се приемат по 3 ..
22.19лв.
без ДДС:22.19лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.