Menu
Your Cart

DHU

Brand: DHU Model: Шуслерови соли 12 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 12 КАЛЦИУМ СУЛФУРИКУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №12 Calcium sulfuricum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.При хронични ставни заболявания; абсцеси с изразен изход на гнойта - мехлемът стимулира по-бързото й изтегляне /да се нанася само около възпалението/; хронични синузити с гнойна секр..
19.49лв.
без ДДС:19.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 11 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 11 СИЛИЦЕА D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №11 Silicea D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.При бръчки, грапава и отпусната кожа; враснали, дебели, чупещи се нокти; декубитус; абсцеси; белези; артрози; целулит.Мехлемът се препоръчва при:Бръчки, грапава и отпусната кожа;Нечиста кожа с възпалени г..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 10 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 10 НАТРИУМ СУЛФУРИКУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №10 Natrium sulfuricum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.При отоци /по краката/; брадавици, мазоли, гъбични кожни заболявания. За компрес на черния дроб /или с мехлем ШС №6/.Мехлемът се препоръчва при:Отоци /по краката/;Брадавици, мазоли;Г..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 9 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 9 НАТРИУМ ФОСФОРИКУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №9 Natrium phosphoricum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.При подагра и ревматични отоци на малките стави; комедони, акне и мазна кожа.Мехлемът се препоръчва при:Подагра и ревматични отоци на малките стави;Фурункули;Комедони, акне, мазна ко..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 8 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 8 НАТРИУМ ХЛОРАТУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №8 Natrium chloratum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.За подобряване хидратацията на кожата; при увреждане на ставния хрущял и ставни отоци; при нарушения в междупрешленните дискове, сухожилията и лигаментите; при ухапвания и ужилвания от на..
19.49лв.
без ДДС:19.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 7 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 7 МАГНЕЗИУМ ФОСФОРИКУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №7 Magnesium phosphoricum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.За лечение на всички видове спастични болки и колики. Помага при мускулни крампи, сърбеж по кожата, мигрена, ишиасни болки и лицеви невралгии.Мехлемът се препоръчва при:Всички ви..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 6 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 6 КАЛИУМ СУЛФУРИКУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №6 Kalium sulfuricum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.За лечение на упорити обриви с гноен секрет, екземи, невродермити; при хрема с жълтозелен секрет; за стимулиране на чернодробната функция /компрес на черния дроб/.Мехлемът се препоръчва ..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 5 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 5 КАЛИУМ ФОСФОРИКУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №5 Kalium phosphoricum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.Подходящ при невралгии; уртикарии; парализи; мускулна преумора и слабост; абсцеси и трудно зарастващи рани; alopecia areata; разтривки при страх.Мехлемът се препоръчва при:Невралгии;Ур..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 4 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 4 КАЛИУМ ХЛОРАТУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №4 Kalium chloratum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.Прилага се при хрема с бяло-сив секрет, запушен нос и трудно отделящи се секрети; разширени вени, милиарен обрив по лицето и тялото и брадавици.Мехлемът се препоръчва при:Хрема с белезникав..
19.49лв.
без ДДС:19.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 3 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 3 ФЕРУМ ФОСФОРИКУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №3 Ferrum phosphoricum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.Прилага се при остри наранявания, натъртвания и контузии, изгаряне, малки рани, драскотини и ожулвания, при възпаления, след ухапвания и ужилвания от насекоми.Мехлемът се препоръчва при..
19.49лв.
без ДДС:19.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 2 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 2 КАЛЦИУМ ФОСФОРИКУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №2 Calcium phosphoricum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.Укрепва и заздравява ставите, влияе благоприятно при фрактури и болки в костите, мускулно напрежение и крампи; склонност към обилно изпотяване.Мехлемът се препоръчва при:Болки на рас..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: DHU Model: Шуслерови соли 1 унгв. 50гр
ШУСЛЕРОВИ СОЛИ НОМЕР 1 КАЛЦИУМ ФЛУОРАТУМ D4 унгвент 50 гр.Шуслеровите соли са на разположение освен под формата на таблетки, така и под формата на мехлеми /мази/, които също имат широко приложение. Могат да се използват самостоятелно при кожни проблеми, за външно въздействие върху органи като черен дроб, далак, сърце, за лечение на ставни възпаления, подагра, неврити, невралгии и съдови заболявания като разширени вени и склеротично стеснени кръвоносни съдове. Могат да се нанасят чрез намазване и втриване на съответното място или да се приготви и постави компрес, а също и да се въздейства по хода на съответния меридиан. Комбинирането им с Шуслерови соли - таблетки, усилва и ускорява лечебния процес.ШУСЛЕРОВА СОЛ №1 Calcium fluoratum D4Хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.Възстановява еластичността и мекотата на кожата и тъканите, прилага се при слабост на ставните връзки и съединителната тъкан.Мехлемът се препоръчва при:Вроговявания, мазоли, нацепена кож..
19.49лв.
без ДДС:19.49лв.
Показва 1 до 12 от 59 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.