Menu
Your Cart

За кръвната захар

Brand: Chemax Pharma Model: Глюкоза монохидрат саше x 75 g Химакс Фарма
Глюкоза на Химакс Фарма е прост монозахарид, който се използва за един от най-разпространените методи за диагностика на заболяването диабет - глюкозо- толерантния тест. Клетките я използват като източник на енергия и посредник в метаболитните процеси. Глюкозата е един от основните продукти на фотосинтезата и се разгражда при клетъчното дишане както при прокариотите, така и при еукариотите в процеса на отделяне на енергия.Начин на употреба: Преди вземането на кръв за кръвна захар, 75 грама глюкоза на прах се разтворя в около 300 мл. вода, чрез внимателно размесване до пълно разтваряне. След това се пристъпва към вземането на кръв на гладно, като епруветката се надписва с часа на вземане на кръвта и се отбелязва 0 минута (т.е на гладно). Пациентът изпива разтворената глюкоза. ГЛЮКОЗА монохидрат трябва да бъде изпита в рамките на не повече от 5 мин. (най-добре е да се изпие наведнъж или максимално на 2-3 пъти). Последващото изследване на кръвната захар е на 60-тата и 120-тата ми..
1.49лв.
без ДДС:1.49лв.
Brand: Magnalabs Model: Diapres
Диапрес благоприятно повлиява:Понижаването нивата на кръвната захар;Повишава чувствителността на инсулиновите рецептори;Намалява инсулиновата резистентност;Метаболитен синдром.Състав: Диапрес е смес от стандартизирани фитоекстракти със съдържание на една капсула както следва: Cinnamonum zeylanicum - 200 mg, Olive Leaf extract - 50 mg, Magnesium - 20 mg, Chromium - 40 мргр (микрограма), антислепващ агент: магнезиев стеарат, желиращ агент - желатинНачин на употреба: По 1 капсула на ден сутрин.Производител: Magnalabs...
17.39лв.
без ДДС:17.39лв.
Brand: Magnalabs Model: Thiostep 600 x 30 capsules
Тиостеп 600 се препоръчва за подобряване кръвоснабдяването на крайниците и състоянието на диабетно стъпало. ТИОСТЕП 600 повлиява благоприятно поддържането на нормална кръвна захар, нервната проводимост, като забавя процесите на стареене и ускорява регенеративните процеси. Тиостеп 600 благоприятно повлиява:Поддържането на нормална кръвна захар;Кръвоснабдяването на крайниците;Нервната проводимост;Процесите на стареене и поддържане на нормалните регенеративни процеси.Състав: Тиостеп 600 е смес от стандартизирани фитоекстракти със съдържание на една капсула както следва: Thioctic acid – 600 mg, Olive leaf extract – 50 mg, Magnesium – 50 mg (чист магнезий), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride) – 0,5 mg.Начин на употреба: По 1 капсула на ден,Производител: Magnalabs..
24.39лв.
без ДДС:24.39лв.
Brand: Mattisson healthstyle Model: Mattisson Bitter melon x 60 capsules
Горчивият пъпеш е богат на витамин С, който може да поддържа имунната система, допринася за поддържането на нормалното функциониране на имунната система по време и след тежки физически натоварвания, допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и допринася за намаляване на умората и отпадналостта.Лечебни свойства за здравето ни от приема на капсули с екстракт от горчив пъпеш:Нормализира кръвната захар;Подпомага здравето на храносмилателния тракт;Подпомага функциите на черния дроб - благоприятства храносмилането и пикочните пътища. Тъй като е богат на фибри, спомага за перисталтиката на червата, като по този начин облекчава запека;Регулира глюкозния метаболизъм;Намалява риска от омазняване на черния дроб;Подпомага лечението на инфекции, причинени от паразити;Облекчава чревни и стомашни разстройства;Облекчава респираторните проблеми;Подпомага детоксикацията на организма;Предпазва от грип, настинки, кашлица - съдържание на витамин С в горчивия пъпеш спомага за повишаване на защит..
43.89лв.
без ДДС:43.89лв.
Brand: LecoVita Model: LecoVita DiaVax х 60 vegan capsules
Хранителна добавка, 60 веган капсулиLecoVita ДиаВАКС подпомага правилната обмяна на въглехидратите и мазнините и контрола на кръвната захар. LecoVita ДиаВАКС балансира при нарушен или забавен метаболизъм. LecoVita ДиаВАКС подобрява нивата на холестерола и триглицеридите.Берберин – алкалоид с доказан хипогликемичен ефект - aĸтивиpa АМРК (аденозин монофосфат пpoтeин ĸинaзaтa) c eднoвpeмeннo инxибиpaнe нa пpoтeин-тиpoзин фocфaтaзaтa - ocнoвен мexaнизъм нa дeйcтвиe, ĸoйтo пoвишaвa чyвcтвитeлнocттa нa ĸлeтĸитe ĸъм инcyлинa. Поддържа стабилен метаболизма на мастните киселини и холестерола в черния дроб.Магнезият спомага за нормалното протичане на метаболитните процеси и има ключова роля в метаболизма на захарта.Хромът участва в процесите за доставяне на глюкоза до клетката чрез инсулина и поддържа активността на бета-клетките на застомашната жлеза.Алфа липоева киселина подобрява чувствителността на клетките към инсулина и способността им да опoлзотворяват кръвната захар.LecoVita ДиаВАКС се п..
20.99лв.
без ДДС:20.99лв.
Brand: FORTEX Model: Diavron х 30 tablets
Хранителна добавка, 30 таблеткиДиаврон е специално създадена комбинация за диабетици, с оптимална доза алфа липоева (тиоктова) киселина, обогатена с витамини В-комплекс и естествен морски магнезий.Благоприятно повлиява разграждането на захарите в организма.Подпомага нормалното кръвооросяване и чувствителност на краката при диабетици.Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.Подпомага нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена.Допринася за поддържането на нормалната функция на нервната система.Състав (в една таблетка):Алфа липоева (тиоктова киселина)         560mgВитамин B1 (тиаминов хидрохлорид)         5mgВитамин B6 (пиридоксинов хидрохлорид)  5mgВитамин B3 (никотинамид)                        2,5mg NEВитамин B2 (рибофлавин)                        1,4mgНачин на употреба: 1 таблеткa на ..
16.99лв.
без ДДС:16.99лв.
Brand: FORTEX Model: Diabekan Forte х 30 capsules
Хранителна добавка, 30 капсулиДиабекан форте е специално създадена активна формула за диабетици, с оптимална доза екстракти от цейлонска канела и бяла черница. Добавените хром и витамин В6 допълват действието на екстрактите. Екстрактът от бяла черница е ширико използван в китайската народна медицина. Благодарение на високото съдържанието на 1-дезоксиноджиримицин (DNJ) и флавоноиди екстрактът от бяла черница има мощен антиоксидантен ефект. 1-Дезоксиноджиримицин (DNJ) е инхибитор на алфа-глюкозидазата, затова екстратът от бяла черница притежава хипогликемично действие и спомага за поддържане на нормалната концентрация на глюкоза в кръвта. Обикновената смляна канела съдържа етерични масла и кумарин, които при продължителна употреба могат да причинят нежелани ефекти. В Диабекан форте се използва воден екстракт от канела (водна екстракция). При водната екстракция тези съставки не се извличат и това прави продукта напълно безопасен за употреба. Съдържанието на полифеноли в екстракта от цейло..
18.49лв.
без ДДС:18.49лв.
Brand: Мирта Медикус Model: Glycoravnine Plus 425 mg х 40 capsules
Хранителна добавка, 40 капсулиПоддържа нормални нива на кръвната захар;Подкрепя обмяната на веществата;Оказва благоприятен ефект върху структурата и дейността на нервната и сърдечно-съдова система, очите и кожата;Подкрепя имунитета и има антиоксидантен ефект.Състав:                                                                                              (в 1 капсула)Канела – кори                                                                                        100 mgАлфа-липоева киселина (Alpha-lipoicum acidum)     ..
15.79лв.
без ДДС:15.79лв.
Brand: Bioherba Model: Bioherba Herbal Pharmacy Tincture Purslane х 100 ml
Хранителна добавка, 100 mlBioherba Билкова аптека Тинктура Тученица е хранителна добавка, която има отлично действие за здравето на храносмилателната и отделителната система, благодарение на формулата си от билки с високо качество. Биохерба Билкова аптека Тинктура Тученица подпомага при проблеми с ендокринната система и е отлично допълнение към диабетния диетичен режим.Състав: Билка Тученица - 200 mg, Етанол 66% об./об.Начин на употреба: Перорално - 30 капки разтворени в 200 ml вода, 15 минути преди хранене, 3 пъти дневно. Може да се употребява продължително време, при необходимост.Производител: Bioherba...
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Vitamins for diabetics х 30 tablets
Хранителна добавка, 30 таблеткиСтандартизираният екстракт от листа на бяла черница съдържа вещества, които биха могли да блокират разграждането на полизахаридите (например нишесте или захароза) до прости захари (като глюкоза). Благодарение на това някои от въглехидратите остават неразградени и не се усвояват, което позволява поддържане на благоприятни нива на кръвната захар. Множество клинични проучвания изследват здравословните ефекти на екстракта от листа на бяла черница. В хода на подобни проучвания са установени следните ползи от екстракта от листа на бяла черница:Спомага за намаляване нивата на кръвната захар след нахранване като блокира разграждането на полизахаридите в червата и резорбцията на захари.Подобрява инсулиновата чувствителност.Антихиперурикемичен ефект (намалява нивата на пикочната киселина, респективно – риска от развитие на подагра).Хиполипидемичен, васкуларопротективен, хипотензивен ефект. Подобряват се нивата на липидите в кръвта, подпомага се поддържане на нормал..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: JAMIESON Model: Chelated Chromium 200 μg х 100 tablets
Хранителна добавка, 100 таблеткиИграе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините в организма. Помага за регулиране нивата на кръвната захар при хора с диабет или глюкозна нетолерантност. Спомага за контролиране на апетита към консумиране на храни с високо съдържание на захар. Може да помогне за намаляването на повишени нива на LDL ("лошия") холестерол, като същевременно увеличава нивата на HDL ("добрия") холестерол.Състав:                           (в 1 таблетка)Хром хелат (Amino acid chelate) 200 μgНе съдържа: захар, нишесте, глутен, лактоза, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.Начин на употреба: За възрастни: 1 таблетка дневно по време на хранене.Производител: Jamieson Laboratoires, Канада...
18.09лв.
без ДДС:18.09лв.
Brand: Doctor's Best Model: Stabilized R-Lipoic Acid 100 mg х 60 vegetable capsules
Антиоксидант. Защитава клетките от оксидативен стрес. Допринася за поддържане на нормални нива на кръвната захар. Съставки: (в 1капс.) D-биотин 50 µg R-липоева киселина (BioEnhanced Na-Rala) 100 µg Други съставки: Модифицирана целулоза (вегетарианска капсулa), ориз на прах, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид.Не съдържа: ГМО и Глутен.Забележка: Да не се превишава препоръчаната доза! Да се пази на места, недостъпни за деца! Добавка към храната, не може да замести разнообразното хранене.Начин на употреба: Пийте 1 капсула дневно за предпочитане между храненията или както ви е препоръчал вашия лекар.Производител: Doctor's Best..
56.29лв.
без ДДС:56.29лв.
Показва 1 до 12 от 39 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.