Menu
Your Cart

Добро зрение

Центрум silver 50+ х 30 таблетки
Ново
Brand: Pfizer Model: Центрум silver 50+ х 30 таблетки
ЦЕНТРУМ SILVER 50+ таблетки х30Centrum Silver 50 + е специално за хора над 50 г. и е достъпен с балансирани хранителни добавки, които подпомагат удовлетворяването на Вашите променящи се хранителни нужди.Жизненост:С целия  спектър от витамини В за повече енергия.Имунитет:С антиоксиданти за подпомагане на нормалното функциониране на имунната система.Добре зрение:Витамин А, Б 2 и цинк се грижат за здравето на Вашите очи.Здрави кости:Съдържа калций, витамин Д и К за здравето на Вашите кости.Дозировка за възрастни над 50 г. - 1 таблетка дневно.Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.Разнообразната и балансирана диета, както и здравословният начин на живот са важни и този продукт не бива да се използва като техен заместител.Съхранявайте на място, недостъпно за деца.Ако сте бременна, консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приемането на Центрум, т.к. продуктът съдържа вит. А.Съхранявайте на сухо място с температура до 25° С.Винаги затваряйте отново капачката след у..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Центрум A-Z х 60 таблетки
Ново
Brand: Pfizer Model: Центрум A-Z х 60 таблетки
ЦЕНТРУМ A - Z таблетки х60Защо витамините и минералите се важни за нас?Витамините са хранителни вещества, абсолютно необходими за правилното функциониране на нашия организъм. Продължителни клинични проучвания постоянно потвърждават необходимостта от всички витамини в подходящи количества. Витамините подпомагат метаболизма, допринасяйки за поддържане на добро здраве, репродуктивността и растежа. Значителна част от витамините не могат да бъдат синтезирани в човешкото тяло и се получават от храната. Самите те нямат калорийно или енергийно съдържание. Подобно на витамините, минералите са важен компонент за правилното функциониране на организма. Те съставляват 4-5% от теглото на тялото. Те са основна част на костите и зъбите, и са важни съставки на мускулите, нервните клетки, хормоните, ензимите и кръвта.Защо се нуждаем от пълноценна хранителна добавка?Поддържането на добро здраве изисква достатъчно и балансирано хранене, което зависи от правилния избор и правилното комбиниране на храната. ..
30.99лв.
без ДДС:30.99лв.
Центрум A-Z х 30 таблетки
Ново
Brand: Pfizer Model: Центрум A-Z х 30 таблетки
ЦЕНТРУМ A-Z таблетки х30Защо витамините и минералите се важни за нас?Витамините са хранителни вещества, абсолютно необходими за правилното функциониране на нашия организъм. Продължителни клинични проучвания постоянно потвърждават необходимостта от всички витамини в подходящи количества. Витамините подпомагат метаболизма, допринасяйки за поддържане на добро здраве, репродуктивността и растежа. Значителна част от витамините не могат да бъдат синтезирани в човешкото тяло и се получават от храната. Самите те нямат калорийно или енергийно съдържание. Подобно на витамините, минералите са важен компонент за правилното функциониране на организма. Те съставляват 4-5% от теглото на тялото. Те са основна част на костите и зъбите, и са важни съставки на мускулите, нервните клетки, хормоните, ензимите и кръвта.Защо се нуждаем от пълноценна хранителна добавка?Поддържането на добро здраве изисква достатъчно и балансирано хранене, което зависи от правилния избор и правилното комбиниране на храната. До..
16.59лв.
без ДДС:16.59лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Абовижън x 15 капсули
АБОФАРМА АБОВИЖЪН капсули  x15Формула обогатена с лутеин, зеаксантин, черна боровинка, цинк, Вит.Е и Вит.СХранителна добавка за ОТЛИЧНО ЗРЕНИЕ Предназначение:ABOVision e комбинация от естествени антиоксиданти - черна боровинка, лутеин, зеаксантин, Вит.С и Вит.Е, към които е добавен важният минерал Цинк, допринасящ за  поддържането на нормалното зрение, а също за защита на клетките от оксидативен стрес. Лутеинът и Зеаксантинът са антиоксиданти, принадлежащи към семейството на каротеноидите, регулиращи комуникацията между клетките. Те укрепват липидната мембрана на клетките и така предпазват от токсични пероксидазни реакции. Това са двата естествени каротиноида, съдържащи се в ретината и са необходими за оптималното функциониране на зрителния нерв и укрепването на капилярите. Поради много високото си съдържание на антоцианин, черната боровинка допринася за избягване на  макуларната  дегенерация на ретината, подобрява зрителната острота и осигурява по-бърза  акомо..
10.59лв.
без ДДС:10.59лв.
Черен дроб на треска (масло) 1100 mg х 90 софтгел капсули
-15 %
Brand: Natural Factors Model: Черен дроб на треска (масло) 1100 mg х 90 софтгел капсули
 ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА  МАСЛО 1100 mgSuper Cod liver oilХранителна добавка, 90 софтгел капсули Съставки:                                                (в 1капс.)              дн.дозаЧерен дроб на треска масло              1100 mg               1100 mg   /Gadus Morhua/     от коeто:     Витамин А /палмитат/                     756 µg RAE            ..
19.54лв. 22.99лв.
без ДДС:19.54лв.
Brand: FORTEX Model: Рибено масло 150 mg х 60 меки желатинови капсули
 Рибено масло за деца  Рибено масло за деца е естествен източник на омега 3 и витамини А и D.-        Подпомага имунната система. -        Повлиява благоприятно функциите на костната, сърдечно-съдовата и нервната система. Подпомага зрението и мозъчната функция. Рибено масло за деца допълва хранителния режим на подрастващите в период, когато се формира системата на опорно-двигателния апарат и се развиват мозъкът и всички органи. Витамините А и D, и омега-3 киселините в Рибено масло за деца са естествени, лесно усвояеми и допринасят за:-          развитие на детския организъм-          добър апетит-          нормална функция на имунната система-          нормална зрителна функция-        ..
8.79лв.
без ДДС:8.79лв.
Brand: FORTEX Model: Омега-3 1000 mgх х 90 таблетки
ОМЕГА-3 Фортекс Омега-3 1000mgEPA 180mgDHA 120mgВитамин Е Омега-3 незаменимите ненаситени мастни киселини (DHA, EPA) допринасят за поддържането на нормални функции на:•           сърце и сърдечно-съдова система•           мозък и нервна система•           храносмилателна система•           зрениеОмега-3 оказва благоприятно влияние върху нивата на холестерола. Съставки (в 1 капсула): рибено масло1000mg, рибено масло, съдържащо 18% EPA (ейкозапентаенова) 180mg и 12% DHA (докозахексаенова) 120mg ненаситени мастни киселини, витамин Е (D-алфа-токоферил ацетат) 10mg α-ТЕ.Не съдържа ГМО. Начин на употреба: 1-3 капсули на ден по време на хранене. ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД  ..
21.99лв.
без ДДС:21.99лв.
Brand: Nature's Way Model: Ленено масло 57% 1000 mg х 100 софтгел капсули
ЛЕНЕНО МАСЛО 1000 mg 57% АЛКFlax Oil 57% ALAХранителна добавка, 100 софтгел капсули   Съставки:                                        (в 3 капс.)                 дн.доза Студено пресовано нерафинирано, без Хексан, Органик  Масло от ленено семе Органик        3 g                         9 g      в което се съдържат:     Омега-3 Мастни киселини            1.7 g                &n..
31.19лв.
без ДДС:31.19лв.
Brand: WALMARK Model: Лутеин плюс х 30 капсули
ЛУТЕИН ПЛЮС капсули * 30 ВАЛМАРКЛутеин плюс е хранителна добавка за нормална зрителна функция.Всеки ден нашите очи са изложени на изключително много дразнители - изкуствено осветление, работа с компютър, напрягане при интензивно шофиране, слънчева светлина, замърсяване на въздуха, цигарен дим, полени, прах и др. С напредване на възрастта, и най-вече при хората над 50 години, се появяват нарушения на зрението като катаракта (перде), макулна дегенерация и др.Lutein Plus (Лутеин Плюс) е иновативен продукт за очи със специално подбран състав - зеаксантин, лутеин, витамини A и Е и цинк. Зеаксантинът и лутеинът са каротеноиди, важни за зрителната функция, които се съдържат в голяма концентрация в макулата (малка част от ретината, която отговаря за централното зрение). Те предпазват окото и ретината от вредните фактори на околната среда. Цинкът и витамин А допринасят за поддържане на нормалната зрителна функция. Цинкът също така играе важна роля за нормалния метаболизъм на витамин A и заедно ..
18.49лв.
без ДДС:18.49лв.
Ленено масло х 1000 mg
Изчерпан
Brand: FORTEX Model: Ленено масло х 1000 mg
ЛЕНЕНО МАСЛО Фортекс Масло от ленено семе 1000mgОмега-3Омега-6Омега-9  Допринася за поддържането на нормалната дейност и състояние на:-          сърдечно-съдова система-          нервна система-          зрителни органи-          кости и стави-          коса, кожа и тъкани Съставки (в 1 капс.): Масло от ленено семе 100% студено-пресовано1000mg, съдържащо Омега-3 алфа-линоленова киселина 500mg, Омега-9 олеинова киселина 230mg, Омега-6  линолова киселина 175mg Начин на употреба: 1-3 капсули на ден по време на хранене.  ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД  ..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив витамини А-Я с лутеин х 30 таблетки
Допелхерц актив ВИТАМИНИ A - Я С ЛУТЕИН таблетки х30 Допелхерц Актив Витамини А-Я е хранителна добавка с подбрани витамини и минерали, за задоволяване на повишените нужди на организма при стрес и физическо натоварване. Таблетките Допелхерц актив съдържат и ЛУТЕИН, растителен каротеноид, който има изключително важна роля за здрави очи и добро зрение. Благодарение на специално разработената производствена формула, ДЕПО таблетките осигуряват постепенното освобождаване на хранителните вещества през целия ден, като по този начин те дълготрайно остават в организма.Състав за 1 таблетка:ВитаминиСъстав в таблетка% от препоръчителната дневна доза*Витамин С150 mg187Ниацин (никотинамид)18 mg NE112Пантотенат12 mg200Витамин Е10 mg α-TE83Витамин В65 mg357Витамин В24 mg286Витамин В13.5 mg318Лутеин1500 μg**Фолиева киселина400 μg200Витамин А400 μg RE50Биотин300 μg600Витамин К20 μg27Витамин D5 μg100Витамин В122.5 μg100Минерали/МикроелементиКалций137 mg17Фосфор105 mg15Магнезий56.3 mg15Цинк5 mg50Желяз..
10.59лв.
без ДДС:10.59лв.
Brand: FORTEX Model: Витамикс за очи x 30 капсули
Vitamix За очи X 30 капсули Допринася за поддържане на нормално зрение.Подпомага нормална функция на зрителната острота и структурата на зрителния орган.Защитава клетките от оксидативен стрес. Съставки (в 1 капсула):  Лутеин (Extr. Tagetes erectra L. 20%) 30mg, Витамин Е (d-алфа-токоферол ацетат) 5mg α-ТЕ, β-каротeн 1,5mg, Зеаксантин 1mg, Астаксантин 1mg Начин на употреба: 1 капсула дневно, след хранене. Опаковка: 30 капсули  ФОРТЕКС Нутрасютикалс ..
9.59лв.
без ДДС:9.59лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.