Menu
Your Cart

Doppel Herz

Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив ВИТАМИНИ A - Я С ЛУТЕИН таблетки х30
Допелхерц актив ВИТАМИНИ A - Я С ЛУТЕИН таблетки х30 Допелхерц Актив Витамини А-Я е хранителна добавка с подбрани витамини и минерали, за задоволяване на повишените нужди на организма при стрес и физическо натоварване. Таблетките Допелхерц актив съдържат и ЛУТЕИН, растителен каротеноид, който има изключително важна роля за здрави очи и добро зрение. Благодарение на специално разработената производствена формула, ДЕПО таблетките осигуряват постепенното освобождаване на хранителните вещества през целия ден, като по този начин те дълготрайно остават в организма.Състав за 1 таблетка:ВитаминиСъстав в таблетка% от препоръчителната дневна доза*Витамин С150 mg187Ниацин (никотинамид)18 mg NE112Пантотенат12 mg200Витамин Е10 mg α-TE83Витамин В65 mg357Витамин В24 mg286Витамин В13.5 mg318Лутеин1500 μg**Фолиева киселина400 μg200Витамин А400 μg RE50Биотин300 μg600Витамин К20 μg27Витамин D5 μg100Витамин В122.5 μg100Минерали/МикроелементиКалций137 mg17Фосфор105 mg15Магнезий56.3 mg15Цинк5 mg50Желяз..
10.59лв.
без ДДС:10.59лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц систем ХИАЛУРОН капсули х30
Допелхерц систем ХИАЛУРОН капсули х30 Хранителна добавкаС високо съдържание на хиалуронова киселина - 70 mg;В комбинация с Витамин С, Цинк, Биотин и Коензим Q10;За нормалното състояние на кожата;Осигурява антиоксидантна защита на организма.Хиалуроновата киселина е съставка на кожата и синовията в ставите. Особено ценно нейно качество е да съдейства за по-добрата хидратация, като по този начин поддържа тъканите еластични и в добро здраве.Най-новите проучвания доказват усвояването на хиалуронова киселина от организма в капсулна форма.Коензим Q10 представлява силен антиоксидант, който много трудно се набавя чрез храната, тъй като е нестабилен при термична обработка. С напредване на възрастта неговият синтез в организма също намалява.Витамин С и Цинк засилват антиоксидантния ефект на коензима и подпомагат нормалното състояние на кожата. Витамин С съдейства и за нормалното образуване на колаген от организма, като осигурява антиоксидантна защита.Цинкът е важен микроелемент, който участв..
31.39лв.
без ДДС:31.39лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив ГИНКО БИЛОБА + ОМЕГА 3 капсули х60
Допелхерц актив ГИНКО БИЛОБА + ОМЕГА 3 капсули х60Специална комбинация за подобряване на паметта и повишаване на концентрацията!Концентрацията, бързината на мисълта и добрата памет са особено важни в съвременното ежедневие, затова се изискват специални грижи за мозъка и кръвообращението.Капсулите Допелхерц актив Омега 3 + Гинко Билоба съдържат специална комбинация от Омега-3 мастни киселини (EPA и DHA), екстракт от листа на Гинко Билоба, витамини от група B и витамин E.Допелхерц актив Омега 3 + Гинко Билоба подпомага функцията на сърцето, регулира нивото на триглицеридите, повишава концентрацията, умствената активност и добрата памет.Само с 2 капсули на ден Допелхерц актив Омега 3 + Гинко Билоба ще подобрите паметта и концентрацията, както и нормалното функциониране на сърцето и кръвоносната система.Приложение:- при проблеми с концентрацията и паметта - за подобряване функцията на мозъка;- при интензивно интелектуално усилие;- в моменти на стрес и умствено напрежение;- за профилактика ..
12.89лв.
без ДДС:12.89лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив КАЛЦИЙ + витамини Д3 и К таблетки х30
Допелхерц актив КАЛЦИЙ + витамини Д3 и К таблетки х30Специална формула за силни и здрави кости:Калций - поддържа здравето на зъбите, костите и мускулите.Витамин D - подпомага процеса на усвояване на калций и укрепва имунитета.Витамин К - съдейства за подобряване състоянието на костите и помага за нормално кръвосъсирване.Продуктът не съдържа глутен и лактоза.Допелхерц Актив Калций + витамини Д3 и К се препоръчва при:Проблеми или предразположеност към заболявания на опорно-двигателния апарат.Преди, по време на и след менопауза.Интензивно спортуване и физическа активност.Наднормено тегло.Небалансирана диета.В зряла и напреднала възраст.Активни съставки:1. Калцият е минералът с най-голямо разпространение в организма. Помага за предаване на нервните импулси и за правилното функциониране на мускулите. Оптимизира процеса на кръвосъсирване. Важен е за развитието на зъбите и костите, в които се съхранява близо 99% от общото количество в организма.Калцият не се синтезира по естествен начин в чов..
7.89лв.
без ДДС:7.89лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив МАГНЕЗИЙ + КАЛИЙ таблетки х30
Допелхерц актив МАГНЕЗИЙ + КАЛИЙ таблетки х30Оптималният прием на витамини и минерали е важен за доброто здраве. Магнезият и калият вземат участие в множество метаболитни процеси. Първият поддържа електролитния баланс и работата на мускулите. Вторият е основен йон и важен електролит, регулиращ водния баланс. Калият наред с магнезия, изпълнява ключова роля за оптималната работа на нервната система и мускулите. Помага и за поддържане на нормално кръвно налягане. Желязото участва в процеса на образуване на еритроцити и транспорта на кислород. Допринася за синтеза на енергия и оптимизира работата на имунната система. Телата ни, обаче, не могат да синтезират и обработват желязото. То следва да се набави с храната. В дадени ситуации нуждата от минерала се увеличава значително и хората невинаги могат да си осигурят адекватни количества. Небалансираната диета и консумацията на предимно растителна храна обикновено са причини за постъпване на по-малки количества желязо в организма. Кафето и черн..
7.89лв.
без ДДС:7.89лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив глюкозамин за стави + витамин Ц капсули х60
Допелхерц актив глюкозамин за стави + витамин Ц капсули х60Здравите кости и хрущял са важна предпоставка за подвижността на тялото и качеството на живот. Движението и здравословното хранене са от голямо значение за доброто състояние на опорно-двигателния апарат.Допелхерц® актив За СТАВИ + Витамин С съдържа комбинация от ценни хранителни съставки:• За нормалната функция на кости и хрущял• При травми на опорно-двигателния апарат, при физическа активност и спорт• Допринася за образуването на колаген• Хранителна добавка на годината през 2013 – присъдено от Българския фармацевтичен съюзСъдържание в 1 капсула:• Глюкозамин сулфат - 700 mg• Хондроитин сулфат - 100 mg• Витамин С - 40 mg• Мед - 0.2 mgГлюкозамин и Хондроитин са градивни елементи в ставния хрущял.Мед и Витамин С спомагат за предпазването на клетките от оксидативен стрес и за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия.Витамин С участва в образуването на колаген, за нормалната функция на хрущял и кости. Спомага ..
16.19лв.
без ДДС:16.19лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив енерджи старт директ саше * 20
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ЕНЕРДЖИ СТАРТ ДИРЕКТ саше * 20Нова форма - микропелети за по-бързо и ефективно действие!Директен прием - по всяко време, без вода и с приятен вкус.Допелхерц актив Енерджи Старт Директ допринася за:по-добра концентрация и умствена активност;нормалното протичане на метаболизма и производство на енергия;подобряване на работоспособността;нормалната функция на нервната и сърдечно-съдовата система;намаляване на чувството на отпадналост и умора;укрепване на имунната система.Комбинация от Кофеин, Таурин и В-витамини е подходяща при:Активно спортуващи;Студенти и учащи;Повишено умствено натоварване;Тежка физическа дейност.Съдържа:75 mg Кофеин;100 mg Таурин;1,1 mg Витамин B1;6 mg Витамин B5;2,5 µg Витамин B12;1 g Декстроза.Препоръчителен прием:1 саше дневно (върху езика).Опаковка: 20 сашета.Производител: Queisser Pharma, Германия...
7.19лв.
без ДДС:7.19лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц систем колаген 11.000 флакон * 30
ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ КОЛАГЕН 11.000 флакон * 30Максимална доза хидролизиран колаген 11 000 mg;За нормалната функция на ставния хрущял и костите;За поддържане на нормалното състояние на кожата.Допелхерц® систем Колаген е специално разработена иновативна комбинация от колаген, хондроитин, витамини С и D, съчетани с микроелементи Мед и Селен с приятен вкус на горски плодове.Активни съставки:Колагенът е основна съставка на съединителната тъкан на организма – той е от изключително значение за състоянието на опорно-двигателния апарат, както и за кожата, косата и ноктите. За да бъде усвоен от организма, той трябва да бъде хидролизиран. По този начин спомага за самостоятелния синтез на колаген от организма.Хондроитинът е основен градивен елемент на ставния хрущял.Витамин С допринася за нормалната синтеза на колаген в организма, осигурява антиоксидантна защита и подпомага функцията на ставния хрущял и костите.Микроелементът мед благоприятства поддържането на нормалното състояние на съединителната т..
58.69лв.
без ДДС:58.69лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив Co Q10 + вит Б капс. * 30
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ Co Q10 + Б витамини капс. * 30Описание:Мощен комплекс за тонус и енергия;Активни съставки - Коензим Q10, витамини от група В, Витамин С, Витамин Е и цинк;Допринася за производството на енергия в организма;Защитава клетките от оксидативен стрес;Подпомага нормалната функция на нервната система;Подкрепя протичането на правилния метаболизъм;Укрепва имунната система;Поддържа нормалното състояние на коса, кожа и нокти;Подпомага нормалния фертилитет и възпроизводство;Хранителна добавка.Не съдържа лактоза и глутен.Начин на прием:По 1 капсула дневно.Съставки: разтворител: соево масло(частично хидрогенирано); глазиращ агент: желатин;коензим Q10(12%);D-алфа токоферол(витамин Е), влагозадържащ агент: глицерол; L-аскорбинова киселина(витамин С); сорбитол,антислепващ агент: восък; цинков оксид; цианкобаламин(витамин В12); емуглатор: соев лецитин; рибофлавин(витамин В2), пиридоксин хидрохлорид(витамин В6); оцветител: железен оксид; тиамин мононитрат(витамин В1); D-биотин.Съдържание в ..
9.79лв.
без ДДС:9.79лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив Mg 400 + вит. B ефф. * 15
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ МАГНЕЗИЙ 400 + ВИТАМИНИ Б ефервесцентни таблетки * 15Описание:Разтворими таблетки, съдържащи висока доза магнезий;С добавени витамини от група В - B1, B6, B12 + фолиева киселина;С изключително бързо усвояване и приятен вкус на грейпфрут и лимон.Продуктът е подходящ при:Мускулни крампи и схващания;Напрежение и стрес;Недоспиване и преумора;Тежка физическа работа;Активен спорт.Допелхерц актив Магнезий 400 + витамини В съдържа висока доза магнезий, който допринася за:поддържане на електролитния баланс;нормално функциониране на костите и мускулите.Витамин В1:подпомага нормалната функция на сърцето.Витамини В6 и В12:намаляват чувството на умора и отпадналост;подпомагат дейността на имунната и нервната система;допринасят за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия.Фолиева киселина:поддържа нормалната психична функция;изключително важна за деленето на клетките.Състав:Съдържание в ½ (половин) таблетка % от ХРС *Магнезий (магнезиев карбонат и магнезиев аско..
4.39лв.
без ДДС:4.39лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив Лакто-Про капс. * 20
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ЛАКТО-ПРО капсули * 20Действие:Пробиотик, съдържащ 4 милиарда млечнокисели бактерии (Lactobacillus) и бифидобактерии (Bifidobacterium) - от общо 5 щама.С добавени витамини:В6 подкрепя работата на имунната система.В2 поддържа нормалното състояние на епитела и на лигавицата на червата.Балансира чревната флора.Помага за пълноценно усвояване на хранителните вещества, благодарение на голямата повърхност на мукозната мембрана на стомашно-чревния тракт, която бактериите обитават.Инулинът подкрепя растежа и развитието на пробиотичните микроорганизми и подпомага доброто храносмилане.Поддържането на чревната микрофлора в добро състояние е важно за нормалната функция на имунната система и лигавиците. Разнообразното и балансирано хранене в допълнение с прием на пробиотични бактерии намаляват риска от нарушаване на чревния баланс. Червата са най-големият човешки орган с обща повърхност от около 400 кв. м. Пробиотикът представлява съвкупност от живи микроорганизми (млечнокисели бакте..
9.59лв.
без ДДС:9.59лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив спорт директ сашета * 20
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ СПОРТ ДИРЕКТ сашета * 20Допелхерц актив Спорт Директ е формула, която съчетава в себе си комбинация от полезни хранителни вещества. Сред тях са витамини от групата B, които са особено важни след физическо натоварване. Тогава организмът има нужда от енергийни източници, както и от определени микроелементи (цинк, хром, желязо, молибден, манган) и минерали (магнезий). Благодарение на специално разработената формула, под формата на микрогранули, които се поглъщат лесно, навсякъде и без вода, можете максимално бързо да си набавите необходимите хранителни вещества.Активни вещества:Магнезий: намалява чувството за отпадналост и умора.Калций: допринася за предаване на нервните импулси, подкрепя кръвосъсирването и нормалното състояние на костите.Витамини В1 и В2: грижат се за правилната функция на сърцето и нормалния енергиен метаболизъм.Витамин В6: играе важна роля за метаболизма на гликогена и белтъчините.Витамин В12: спомага за нормалното образуване на червени кръвни телца.Жел..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Показва 1 до 12 от 45 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.