Menu
Your Cart

Doppel Herz

Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц систем ХИАЛУРОН капсули х30
Допелхерц систем ХИАЛУРОН капсули х30 Хранителна добавкаС високо съдържание на хиалуронова киселина - 70 mg;В комбинация с Витамин С, Цинк, Биотин и Коензим Q10;За нормалното състояние на кожата;Осигурява антиоксидантна защита на организма.Хиалуроновата киселина е съставка на кожата и синовията в ставите. Особено ценно нейно качество е да съдейства за по-добрата хидратация, като по този начин поддържа тъканите еластични и в добро здраве.Най-новите проучвания доказват усвояването на хиалуронова киселина от организма в капсулна форма.Коензим Q10 представлява силен антиоксидант, който много трудно се набавя чрез храната, тъй като е нестабилен при термична обработка. С напредване на възрастта неговият синтез в организма също намалява.Витамин С и Цинк засилват антиоксидантния ефект на коензима и подпомагат нормалното състояние на кожата. Витамин С съдейства и за нормалното образуване на колаген от организма, като осигурява антиоксидантна защита.Цинкът е важен микроелемент, който участв..
31.39лв.
без ДДС:31.39лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив МАГНЕЗИЙ + КАЛИЙ таблетки х30
Допелхерц актив МАГНЕЗИЙ + КАЛИЙ таблетки х30Оптималният прием на витамини и минерали е важен за доброто здраве. Магнезият и калият вземат участие в множество метаболитни процеси. Първият поддържа електролитния баланс и работата на мускулите. Вторият е основен йон и важен електролит, регулиращ водния баланс. Калият наред с магнезия, изпълнява ключова роля за оптималната работа на нервната система и мускулите. Помага и за поддържане на нормално кръвно налягане. Желязото участва в процеса на образуване на еритроцити и транспорта на кислород. Допринася за синтеза на енергия и оптимизира работата на имунната система. Телата ни, обаче, не могат да синтезират и обработват желязото. То следва да се набави с храната. В дадени ситуации нуждата от минерала се увеличава значително и хората невинаги могат да си осигурят адекватни количества. Небалансираната диета и консумацията на предимно растителна храна обикновено са причини за постъпване на по-малки количества желязо в организма. Кафето и черн..
7.89лв.
без ДДС:7.89лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив КАЛЦИЙ + витамини Д3 и К таблетки х30
Допелхерц актив КАЛЦИЙ + витамини Д3 и К таблетки х30Специална формула за силни и здрави кости:Калций - поддържа здравето на зъбите, костите и мускулите.Витамин D - подпомага процеса на усвояване на калций и укрепва имунитета.Витамин К - съдейства за подобряване състоянието на костите и помага за нормално кръвосъсирване.Продуктът не съдържа глутен и лактоза.Допелхерц Актив Калций + витамини Д3 и К се препоръчва при:Проблеми или предразположеност към заболявания на опорно-двигателния апарат.Преди, по време на и след менопауза.Интензивно спортуване и физическа активност.Наднормено тегло.Небалансирана диета.В зряла и напреднала възраст.Активни съставки:1. Калцият е минералът с най-голямо разпространение в организма. Помага за предаване на нервните импулси и за правилното функциониране на мускулите. Оптимизира процеса на кръвосъсирване. Важен е за развитието на зъбите и костите, в които се съхранява близо 99% от общото количество в организма.Калцият не се синтезира по естествен начин в чов..
7.89лв.
без ДДС:7.89лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив глюкозамин за стави + витамин Ц капсули х60
Допелхерц актив глюкозамин за стави + витамин Ц капсули х60Здравите кости и хрущял са важна предпоставка за подвижността на тялото и качеството на живот. Движението и здравословното хранене са от голямо значение за доброто състояние на опорно-двигателния апарат.Допелхерц® актив За СТАВИ + Витамин С съдържа комбинация от ценни хранителни съставки:• За нормалната функция на кости и хрущял• При травми на опорно-двигателния апарат, при физическа активност и спорт• Допринася за образуването на колаген• Хранителна добавка на годината през 2013 – присъдено от Българския фармацевтичен съюзСъдържание в 1 капсула:• Глюкозамин сулфат - 700 mg• Хондроитин сулфат - 100 mg• Витамин С - 40 mg• Мед - 0.2 mgГлюкозамин и Хондроитин са градивни елементи в ставния хрущял.Мед и Витамин С спомагат за предпазването на клетките от оксидативен стрес и за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия.Витамин С участва в образуването на колаген, за нормалната функция на хрущял и кости. Спомага ..
16.19лв.
без ДДС:16.19лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив ГИНКО БИЛОБА + ОМЕГА 3 капсули х60
Допелхерц актив ГИНКО БИЛОБА + ОМЕГА 3 капсули х60Специална комбинация за подобряване на паметта и повишаване на концентрацията!Концентрацията, бързината на мисълта и добрата памет са особено важни в съвременното ежедневие, затова се изискват специални грижи за мозъка и кръвообращението.Капсулите Допелхерц актив Омега 3 + Гинко Билоба съдържат специална комбинация от Омега-3 мастни киселини (EPA и DHA), екстракт от листа на Гинко Билоба, витамини от група B и витамин E.Допелхерц актив Омега 3 + Гинко Билоба подпомага функцията на сърцето, регулира нивото на триглицеридите, повишава концентрацията, умствената активност и добрата памет.Само с 2 капсули на ден Допелхерц актив Омега 3 + Гинко Билоба ще подобрите паметта и концентрацията, както и нормалното функциониране на сърцето и кръвоносната система.Приложение:- при проблеми с концентрацията и паметта - за подобряване функцията на мозъка;- при интензивно интелектуално усилие;- в моменти на стрес и умствено напрежение;- за профилактика ..
12.89лв.
без ДДС:12.89лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив ВИТАМИНИ A - Я С ЛУТЕИН таблетки х30
Допелхерц актив ВИТАМИНИ A - Я С ЛУТЕИН таблетки х30 Допелхерц Актив Витамини А-Я е хранителна добавка с подбрани витамини и минерали, за задоволяване на повишените нужди на организма при стрес и физическо натоварване. Таблетките Допелхерц актив съдържат и ЛУТЕИН, растителен каротеноид, който има изключително важна роля за здрави очи и добро зрение. Благодарение на специално разработената производствена формула, ДЕПО таблетките осигуряват постепенното освобождаване на хранителните вещества през целия ден, като по този начин те дълготрайно остават в организма.Състав за 1 таблетка:ВитаминиСъстав в таблетка% от препоръчителната дневна доза*Витамин С150 mg187Ниацин (никотинамид)18 mg NE112Пантотенат12 mg200Витамин Е10 mg α-TE83Витамин В65 mg357Витамин В24 mg286Витамин В13.5 mg318Лутеин1500 μg**Фолиева киселина400 μg200Витамин А400 μg RE50Биотин300 μg600Витамин К20 μg27Витамин D5 μg100Витамин В122.5 μg100Минерали/МикроелементиКалций137 mg17Фосфор105 mg15Магнезий56.3 mg15Цинк5 mg50Желяз..
10.59лв.
без ДДС:10.59лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц систем колаген бюти флакон * 30
ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ КОЛАГЕН БЮТИ флакон * 30Допелхерц систем Колаген Бюти е специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от Асай Бери, витамини, минерали и микроелементи, която поддържа кожата гладка, еластична и красива.Предимства:Комбинация от естествени съставки;Колагенови пептиди, които доказано намаляват дълбочината на бръчките и поддържат еластичността на кожата;С добавен екстракт от Асай Бери, витамини и микроелементи;За директен прием навсякъде и по всяко време без вода;С приятен вкус на пъпеш и личи;С доказано немско качество.Ползи от приема на колагенови пептиди:Колагенът е най-важният белтък в човешкото тяло. Представлява 80% от кожата. С напредване на възрастта производството на колаген в организма намалява. UV радиацията, цигареният дим и хормоналните промени допълнително ускоряват разграждането на белтъка. В резултат на това кожата се отпуска и се появяват първите следи на стареене - тънки линии и бръчки. За да се усвои пълноценно от клетките на дермата, ..
61.99лв.
без ДДС:61.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц систем колаген 11.000 флакон * 30
ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ КОЛАГЕН 11.000 флакон * 30Максимална доза хидролизиран колаген 11 000 mg;За нормалната функция на ставния хрущял и костите;За поддържане на нормалното състояние на кожата.Допелхерц® систем Колаген е специално разработена иновативна комбинация от колаген, хондроитин, витамини С и D, съчетани с микроелементи Мед и Селен с приятен вкус на горски плодове.Активни съставки:Колагенът е основна съставка на съединителната тъкан на организма – той е от изключително значение за състоянието на опорно-двигателния апарат, както и за кожата, косата и ноктите. За да бъде усвоен от организма, той трябва да бъде хидролизиран. По този начин спомага за самостоятелния синтез на колаген от организма.Хондроитинът е основен градивен елемент на ставния хрущял.Витамин С допринася за нормалната синтеза на колаген в организма, осигурява антиоксидантна защита и подпомага функцията на ставния хрущял и костите.Микроелементът мед благоприятства поддържането на нормалното състояние на съединителната т..
58.69лв.
без ДДС:58.69лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц систем антарктически крил капс. * 60
ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ АНТАРКТИЧЕСКИ КРИЛ капсули * 60С високо съдържание на омега-3 мастни киселини;Масло от 100% екологично чист антарктически крил;За нормалната функция на сърцето, мозъка и очите;С добавени Калций, Витамини D3 и B1.Омега-3 мастните киселини са незаменими за здравето на мозъка, очите и сърцето.Те се наричат есенциални, защото човешкото тяло се нуждае от тях и не може да ги произвежда. С най-голямо значение са докозахексаеновата киселина (DHA) и ейкозапентаеновата киселина (EPA). Омега-3 мастните киселини в маслото от крил са свързани с фосфолипиди, което спомага за по-доброто им усвояване оторганизма.Здравословни характеристики на Омега-3 мастните киселиниЗащита и профилактика на сърдечно-съдовата система;Важни за нормалната функция на мозъка;Допринасят за поддържане на нормалното зрение;В комбинация с Витамин В1 подпомагат производството на енергия в клетките и нормалната функция на нервната система.Роля  на астаксантина в маслото от крилАстаксантинът е изключително ..
39.49лв.
без ДДС:39.49лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц омега 3 + фолиева к-на + вит. В6 + вит. В12 капс. * 60
ДОПЕЛХЕРЦ ОМЕГА 3 + ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА + ВИТАМИН B6 + ВИТАМИН B12 капс. * 60Омега-3 мастните киселини имат много важна роля за здравето на сърцето. Освен това, тези мастни киселини са необходими за оптималното функциониране на мозъка и очната ретина.Комбинацията Омега-3 мастни киселини + Фолиева киселина, Витамин B6 и Витамин B12 е определяща за здраво сърце, кръвоносни съдове и правилно функциониране на сърдечно-съдовата система. Осигурява оптимална комбинация за балансирани нива на холестерол, триглицериди и хомоцистеин.Доброто здравословно състояние и жизнен тонус могат да бъдат повлияни от начина на живот. Важни фактори за това са балансираното хранене и достатъчната двигателна активност. За здраво сърце и правилно функциониране на сърдечно-съдовата система, решаващо значение имат нивата на холестерол и балансът на триглицериди и хомоцистеин.Полезните свойства на Омега-3 мастните киселини са открити при наблюдения на ескимосите в Гренландия: тяхното хранене е небалансирано и богато н..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив колаген за стави капс. * 30
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ КОЛАГЕН ЗА СТАВИ капсули * 30Допелхерц актив Колаген за Стави съдържа голяма концентрация хидролизиран колаген тип II и хиалуронова киселина. Продуктът подпомага нормалната функция на ставния хрущял.За да бъдем подвижни на всяка една възраст, ние трябва да се грижим за здравето на опорно-двигателната ни система. Особено важно е редовно да си набавяме ценни хранителни вещества, да се храним здравословно и да се движим достатъчно. За тази цел Допелхерц разработва специално хранителната добавка Актив Колаген за Стави. Тя съдържа колагенов комплекс с високо съдържание на хидролизиран колаген тип II и хиалуронова киселина с естествен произход.Активни съставки:Колаген - основен градивен елемент и съставна част на съединителната тъкан, ставите, костите, хрущялите, сухожилията и кожата. В природата съществуват различни типове колаген. За ставите е особено важно високото съдържание на колаген тип II. По начало неговата молекула е с големи размери. За се усвои от организма, тя тр..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц витамини за очи + омега 3 капс. * 30
ПРОМО ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАМИНИ ЗА ОЧИ + ОМЕГА 3 капсули * 30Пълноценна комбинация от съставки, които подхранват очите и подпомагат техните естествени защитни механизми.Капсулите Допелхерц® актив Витамини за очи + ОМЕГА 3 съдържат внимателно подбрана комбинация с ключово значение за нормалното функциониране на зрителния орган:• висока доза незаменими Омега 3 мастни киселини DHA + EPA;• повишени дози лутеин и зеаксантин;• витамини и минерали с благотворен ефект, предпазващи окото.ПриложениеДопелхерц® актив Витамини за очи са ПОДХОДЯЩИ ЗА УПОТРЕБА ПРИ:продължителна работа на компютър или изкуствено осветление;употреба на контактни лещи;синдром на сухото око;за намаляване на умората в очите;студенти и учащи;за предпазване от увреждащото действие на UV лъчите;за намаляване риска от развитие на макулна дегенерация;преди и след операция от катаракта (перде);за антиоксидантна защита;за хора, болни и предразположени към диабет;стрес, натоварване и небалансирано хранене;пушачи и хора, работещи в замър..
13.39лв.
без ДДС:13.39лв.
Показва 1 до 12 от 45 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.