Menu
Your Cart

Doppel Herz

Допелхерц систем Течен магнезий 250 mg х 10 флакона
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz system Liquid Magnesium 250 mg х 10 flacons
Допелхерц систем Течен магнезий 250 mg х 10 флаконаDoppel Herz system Liquid Magnesium 250 mg х 10 flaconsХранителна добавка, 10 флаконаМагнезият е един от най-често срещаните елементи в човешкото тяло. Той изпълнява важна роля в организма, която се свързва най-вече с правилното функциониране на мускулите и нервната система. При активно спортуващите адекватното снабдяване с магнезий е от изключително значение. Магнезият е малък йон, който лесно се отделя при прекомерно изпотяване, особено в по-топлите месеци от годината или след интензивна тренировка. От друга страна, той е определящ за мускулната функция, тъй като участва в структурата на ензимите, метаболизиращи високоенергийната храна до глюкоза (основният енергиен източник за мускулите). Отговорен е и за нормалния синтез на белтъчини. Магнезият допринася и за нормалното функциониране на нервната система и поддържането на нормалната психична функция. Недостигът на магнезий се свързва с мускулни схващания, лесна уморяемост, раздразни..
11.96лв. 13.29лв.
без ДДС:11.96лв.
Допелхерц актив Спрей за гърло с облепиха х 30 ml
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppelhertz active Throat spray with sea buckthorn x 30 ml
Допелхерц актив Спрей за гърло с облепиха х 30 mlDoppelhertz active Throat spray with sea buckthorn x 30 mlДопелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха е ефективно медицинско изделие, което съдържа специално разработен MUCOTANNIL® комплекс за лечение на раздразнения в гърлото и често срещаните свързани симптоми като болка, дискомфорт при преглъщане, парене и сухота. Практичният пулверизатор на Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха осигурява насочено локално дозиране, което прави продуктът лесен и удобен за приложение. Благодарение на своята адхезивност, полизахаридите, съдържащи се в Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха, образуват мукоадхезивен гел, който прилепва към лигавицата, осигурявайки защитен и бариерен ефект и предпазвайки я от раздразнения. Полизахаридите в спрея за гърло са способни също да задържат вода и по този начин осигуряват хидратация на раздразнените тъкани. Освен това, танините, съдържащи се в Допелхерц® актив Спрей за гърло с облепиха, утаяват слюнчените и..
9.26лв. 10.29лв.
без ДДС:9.26лв.
Допелхерц систем Имун и арония х 10 флакона
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz system Immun and Aronia х 10 flacons
Допелхерц систем Имун и арония х 10 флаконаDoppel Herz system Immun and Aronia х 10 flaconsХранителна добавка, 10 флаконаDoppelherz System Immun + Aronia за силен имунитет 10 флакона e хранителна добавка, която съдържа комбинация от висока доза витамин С и натурален концентрат от сок от арония. Допелхерц Систем Иммун + Арония за силен имунитет 10 флакона съдейства за повишаването на защитните сили на организма и подкрепя работата на имунната система. Добавката е много подходяща за превенция на вируси инфекции в периодите от годината със засилено разпространение. Приемът й защитава клетките от оксидативен стрес, редуцира усещането за отпадналост и умора, зарежда с енергия и спомага за по-добрата работоспособност. Добавката съдържа още цинк, подкрепящ имунитета и осигуряващ антиоксидантен ефект, мед, селен, витамини D за сина имунна система, витамини от група Б, подкрепящи имунната система, биотин за здрави и красиви кожа и коса.Състав:         &nb..
17.81лв. 19.79лв.
без ДДС:17.81лв.
Допелхерц систем Колаген 11.000 Куркума и Джинджифил х 30 флакона
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz system Collagen 11.000 Curcuma х 30 flacons
Допелхерц систем Колаген 11.000 Куркума и Джинджифил х 30 флаконаDoppel Herz system Collagen 11.000 Curcuma and Ginger х 30 flaconsДопелхерц® систем Колаген 11.00 Куркума + Джинджифил съдържа Витамин C, който допринася за образуването на колаген за нормалната функция на опорно-двигателната система. Колагентът е основният градивен елемент на съединителната тъкан. От колагенови влакна са изградени костите, хрущялната тъкан и сухожилията. Хондроитинът е вещество от животински произход и принадлежи към групата на глюкозаминогликаните. Куркумата и джинджифилът са добре познати в Азия и Европа и високо ценени заради полезните си свойства. Витамин D допринася за поддържане нормалното състояние на костите и мускулите. Подпомага функцията на имунната система. Медта допринася за поддържането на нормалното състояние на съединителната тъкан.Състав:                         &n..
63.89лв. 70.99лв.
без ДДС:63.89лв.
Допелхерц актив Цинк, Хистидин и Витамин С депо х 30 таблетки
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Zinc, Histidine and Vitamin С х 30 tablets
Допелхерц актив Цинк, Хистидин и Витамин С депо х 30 таблеткиDoppel Herz aktiv Zinc, Histidine and Vitamin С х 30 tabletsХранителна добавка, 30 таблеткиХранителните вещества, които се съдържат в Допелхерц® актив Цинк + Хистидин + Витамин С се освобождават постепенно, което допринася за по-пълноценно им усвояване от организма. Редица клинични проучвания доказват множеството полезни функции на цинка:Цинкът възпрепятства прикрепването на вирусите за клетките в дихателната система, особено това се отнася за риновирусите.Приемът на цинк има отношение към намаляването на продължителността на настинките.Цинкът допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата.Цинкът осигурява антиоксидантна клетъчна защита.Освен в подкрепа на имунитета цинкът подпомага правилното делене на клетките, нормалния метаболизъм на въглехидратите и мастните киселини, както и нормалния синтез на ДНК. Незаменим е при вегетарианско или диетично хранене. Подпомага фертилитета и възпроизводството. Цинкът им..
8.09лв. 8.99лв.
без ДДС:8.09лв.
Допелхерц актив Витамини за вегетарианци х 30 таблетки
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Vitamins for Vegetarians х 30 tablets
Допелхерц актив Витамини за вегетарианци х 30 таблеткиDoppel Herz aktiv Vitamins for Vegetarians х 30 tabletsХранителна добавка, 30 таблеткиСамо 1 таблетка на ден Допелхерц® актив Витамини за вегетарианци може да помогне за балансиране на нуждата от важни витамини, минерали и микроелементи при вегетарианска и веганска диета. Допелхерц® актив Витамини за вегетарианци е специално разработена комбинация от витамините В1, В2, В6, В12 и D, съчетани с калций, цинк и желязо. Те са съобразени с нуждите на вегетарианската и веган диета и спомагат за  възстановяване на баланса на хранителните вещества в организма. Продуктът е носител на знака V-Label, който е единен знак за качество на Европейски вегетариански съюз за веган и вегетариански продукти. Присъжда се от ProVeg Германия е.V. и гарантира, че по време на производителния процес и в продукта не са използвани съставки от животински произход.Състав:   (в 1 табл.)Витамин В1 2,2 mgВитамин В2 2,8 mgВитамин В6 1,4 mgВитамин В12 &n..
9.89лв. 10.99лв.
без ДДС:9.89лв.
Допелхерц актив Витамин D 1000 I.U. х 45 таблетки
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Vitamin D 1000 I.U. х 45 tablets
Допелхерц актив Витамин D 1000 I.U. х 45 таблеткиDoppel Herz aktiv Vitamin D 1000 I.U. х 45 tabletsХранителна добавка, 45 таблеткиВитамин D допринася за:нормалната дейност на имунната система;поддържането на състоянието на костите, зъбите и мускулите;усвояването на калций и фосфор;поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта;участва в процеса на делене на клетките.Състав: (в 1 табл.)Витамин D      10 μgНачин на употреба: Приемайте 1 таблетка дневно по време на хранене, с достатъчно течност. Да не се сдъвква.Производител: Queisser Pharma, Германия...
7.73лв. 8.59лв.
без ДДС:7.73лв.
Допелхерц актив Коензим Q10 90 mg и Магнезий Extra 100 mg х 30 капсули
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Coenzym Q10 + Magnesium Extra х 30 caps
Допелхерц актив Коензим Q10 90 mg и Магнезий Extra 100 mg х 30 капсулиDoppel Herz aktiv Coenzym Q10 90 mg + Magnesium Extra 100 mg х 30 capsulesХранителна добавка, 30 капсулиБалансираният прием на коензим Q10 има ключова роля за доброто здраве, енергия и работоспособност, особено в периодите на повишено натоварване на сърцето, стрес или умствено напрежение. Той допринася за нормалното функциониране на всички клетки в тялото. Съхранява се в митохондриите на клетките и е неизменна част от дихателните вериги, директно свързани с процесите на производство на енергия. Коензим Q10 може да бъде синтезиран в организма, като в най-големи количества може да се открие в сърцето, бъбреците, черния дроб и мускулите. Магнезийят в състава подпомага нормалната функция на нервната система и мускулите (включително сърдечния мускул). Витамин В6 е нужен за правилния метаболизъм на хомоцистеин, важен за доброто състояние на сърдечно-съдовата система. Витамин В1 допринася за нормалната сърдечна функция. Пан..
12.23лв. 13.59лв.
без ДДС:12.23лв.
Допелхерц актив Пробиотик за деца х 60 желирани мечета
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Probiotic for kids х 60 gummy bears
Допелхерц актив Пробиотик за деца х 60 желирани мечетаDoppel Herz aktiv Probiotic for kids х 60 gummy bearsХранителна добавка, 60 желирани мечета2 желирани мечета oт Допелхерц® актив Пробиотик Желирани мечета за Деца съдържат два милиарда тиндализирани бактерии - 1 милиард млечнокисели бактерии и 1 милиард бифидобактерии от щамовете Lactobacillus rhamnosus и Bifidobacterium infantis. В допълнение, вкусните мечета съдържат витамин В6, ниацин и пантотенова киселина, които имат различни полезни функции в организма. Според проучване от месец ноември 2020 година, Lactobacillus rhamnosus има благоприятен ефект по отношение възпрепятстване развитието на затлъстяване при хранене с диета с високо съдържание на мазнини. В съвременния свят, в който затлъстяването сред децата е сериозен проблем, това е изключително важна полза. Bifidobacterium infantis е изолиран за първи път от червата на деца и е доказано, че има ключово значение за тях. Проучване от 2005 г. , в което се използва комбинация от н..
19.34лв. 21.49лв.
без ДДС:19.34лв.
Допелхерц актив Иритаколин при раздразнени черва х 30 таблетки
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Iritakolin х 30 tablets
Допелхерц актив Иритаколин при раздразнени черва х 30 таблеткиDoppel Herz aktiv Iritakolin for irritated intestines х 30 tabletsДопелхерц® актив Иритаколин съдържа тиндализирани млечнокисели бактерии от видa Lactobacillus plantarum. Поддържането на чревната флора в добро състояние е от значение за цялостното благосъстояние на организма, заради множеството полезни функции на чревните бактерии. Според клиничните проучвания симптомите на синдрома на раздразненото черво (включително коремната болка и подуването) се облекчават при продължителен прием на Lactobacillus plantarum. Комбинацията от екстракт от лайка и алое вера има положителен ефект при стрес-индуциран синдром на раздразненото черво като намалява тежестта му. Екстрактът от лечебна ружа е богат на флавоноиди и благодарение на слузестата си консистенция защитава лигавицата на стомаха и червата. Алое вера ефективно и безопасно подобрява симптомите при синдром на раздразненото черво. От научна гледна точка е доказано, че етеричното ..
15.29лв. 16.99лв.
без ДДС:15.29лв.
Допелхерц актив Имуноактив и Ехинацея депо х 30 таблетки
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Immunoactive and Echinacea х 30 tablets
Допелхерц актив Имуноактив и Ехинацея депо х 30 таблеткиDoppel Herz aktiv Immunoactive and Echinacea Depo х 30 tabletsХранителна добавка, 30 таблеткиДопелхерц® актив Имуноактив + Ехинацея съдържа 25 mg изсушен пресован сок от ехинацея, 5 специално подбрани витамина (A, C, D, B6, B12) и 3 микроелемента (цинк, желязо, селен), които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Благодарение на богатия си състав, включващ флавоноиди, полизахариди, инулин, фенолни съединения и др. полезни вещества, ехинацеята често е използвана като антиоксидант и средство повишаващо съпротивителните сили на организма. Редица проучвания доказват благоприятните ефекти от прием на ехинацея във връзка с:антиоксидантните и антибактериалните ѝ свойства;способността ѝ за намаляване на риска от настинка;възможността да намали симптомите и продължителността на обикновената настинка.Ехинацеята е известна и със своите противовъзпалителни свойства. Спомага за намаляване на нивата на кръвната захар и кръв..
10.79лв. 11.99лв.
без ДДС:10.79лв.
Допелхерц актив витамини А-Я за деца х 150 ml
-10 %
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Vitamin A-Z for kids х 150 ml
Допелхерц актив витамини А-Я за деца х 150 mlDoppel Herz aktiv Vitamin A-Z for kids х 150 mlХранителна добавка, 150 mlСиропът Допелхерц® актив Витамини А-Я за Деца е пълноценна комбинация от 12 витамини, 4 минерала и незаменимата аминокиселина L-лизин, която подкрепя съпротивителните сили на организма и подпомага здравословния растеж и развитие в ранна детска възраст. Ежедневният прием на Допелхерц® актив Витамини А-Я за деца може да бъде полезен в периодите на постоянен растеж, през есенно-зимния сезон и при повишен стрес и умора. Допелхерц® актив Витамини А-Я за Деца е с приятен вкус на тропически плодове!Допелхерц® актив Витамини А-Я за деца съдържа ценни микронутриенти:Подпомага съпротивителни сили на организма преди и по време на боледуване и през есенно-зимния период.За нормалната функция на имунната система при децата (витамин D).За здравословен растеж и развитие на костите при децата (витамин D). Йодът подпомага физическо развитие на децата, а желязото е важно за нормалнат..
10.61лв. 11.79лв.
без ДДС:10.61лв.
Показва 1 до 12 от 55 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.