Menu
Your Cart

Doppel Herz

Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz aktiv Magnesium + Kalium 400 x 30 tablets
Допелхерц актив Магнезий и Калий х 30 таблеткиDoppel herz aktiv Magnesium + Kalium 400 x 30 tabletsОптималният прием на витамини и минерали е важен за доброто здраве. Магнезият и калият вземат участие в множество метаболитни процеси. Първият поддържа електролитния баланс и работата на мускулите. Вторият е основен йон и важен електролит, регулиращ водния баланс. Калият наред с магнезия, изпълнява ключова роля за оптималната работа на нервната система и мускулите. Помага и за поддържане на нормално кръвно налягане. Желязото участва в процеса на образуване на еритроцити и транспорта на кислород. Допринася за синтеза на енергия и оптимизира работата на имунната система. Телата ни, обаче, не могат да синтезират и обработват желязото. То следва да се набави с храната. В дадени ситуации нуждата от минерала се увеличава значително и хората невинаги могат да си осигурят адекватни количества. Небалансираната диета и консумацията на предимно растителна храна обикновено са причини за постъпване на..
9.19лв.
без ДДС:9.19лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz Calcium 700, Vit D3 plus Vit K x 30 tablets
Допелхерц актив Калций, Витамин D3 и Витамин K х 30 таблеткиDoppel herz Calcium 700, Vit D3 plus Vit K x 30 tabletsСпециална формула за силни и здрави кости:Калций - поддържа здравето на зъбите, костите и мускулите.Витамин D - подпомага процеса на усвояване на калций и укрепва имунитета.Витамин К - съдейства за подобряване състоянието на костите и помага за нормално кръвосъсирване.Продуктът не съдържа глутен и лактоза.Допелхерц Актив Калций + витамини Д3 и К се препоръчва при:Проблеми или предразположеност към заболявания на опорно-двигателния апарат.Преди, по време на и след менопауза.Интензивно спортуване и физическа активност.Наднормено тегло.Небалансирана диета.В зряла и напреднала възраст.Активни съставки:1. Калцият е минералът с най-голямо разпространение в организма. Помага за предаване на нервните импулси и за правилното функциониране на мускулите. Оптимизира процеса на кръвосъсирване. Важен е за развитието на зъбите и костите, в които се съхранява близо 99% от общото количеств..
8.79лв.
без ДДС:8.79лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz aktiv Glucosamine plus VIt C x 60 capsules
Допелхерц актив глюкозамин за стави и Витамин C х 60 капсулиDoppel herz aktiv Glucosamine plus VIt C x 60 capsulesЗдравите кости и хрущял са важна предпоставка за подвижността на тялото и качеството на живот. Движението и здравословното хранене са от голямо значение за доброто състояние на опорно-двигателния апарат. Допелхерц актив глюкозамин за стави и Витамин C съдържа комбинация от ценни хранителни съставки:За нормалната функция на кости и хрущял.При травми на опорно-двигателния апарат, при физическа активност и спорт.Допринася за образуването на колаген.Глюкозамин и Хондроитин са градивни елементи в ставния хрущял. Мед и Витамин С спомагат за предпазването на клетките от оксидативен стрес и за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия. Витамин С участва в образуването на колаген, за нормалната функция на хрущял и кости. Спомага за намаляването на чувството на умора и отпадналост.Съставки:            ..
18.69лв.
без ДДС:18.69лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz aktiv Ginko plus Omega-3 x 60 capsules
Допелхерц актив Гинко билоба и Омега 3 х 60 капсулиDoppel herz aktiv Ginko plus Omega-3 x 60 capsulesКонцентрацията, бързината на мисълта и добрата памет са особено важни в съвременното ежедневие, затова се изискват специални грижи за мозъка и кръвообращението. Капсулите Допелхерц актив Омега 3 + Гинко Билоба съдържат специална комбинация от Омега-3 мастни киселини (EPA и DHA), екстракт от листа на Гинко Билоба, витамини от група B и витамин E. Допелхерц актив Омега 3 + Гинко Билоба подпомага функцията на сърцето, регулира нивото на триглицеридите, повишава концентрацията, умствената активност и добрата памет. Само с 2 капсули на ден Допелхерц актив Омега 3 + Гинко Билоба ще подобрите паметта и концентрацията, както и нормалното функциониране на сърцето и кръвоносната система.Приложение:при проблеми с концентрацията и паметта - за подобряване функцията на мозъка;при интензивно интелектуално усилие;в моменти на стрес и умствено напрежение;за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания..
14.59лв.
без ДДС:14.59лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz aktiv multivitamins A-Z plus lutien x 30 tablets
Допелхерц актив витамини А-Я с лутеин х 30 таблеткиDoppel herz aktiv multivitamins A-Z plus lutien x 30 tabletsДопелхерц Актив Витамини А-Я е хранителна добавка с подбрани витамини и минерали, за задоволяване на повишените нужди на организма при стрес и физическо натоварване. Таблетките Допелхерц актив съдържат и лутеин, растителен каротеноид, който има изключително важна роля за здрави очи и добро зрение. Благодарение на специално разработената производствена формула, ДЕПО таблетките осигуряват постепенното освобождаване на хранителните вещества през целия ден, като по този начин те дълготрайно остават в организма.Съставки:             (в 1табл.) Витамин С              150 mg Ниацин (никотинамид)              18 m..
10.89лв.
без ДДС:10.89лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz system Kollagen Beauty x 30 flacons
Допелхерц систем Колаген бюти х 30 флаконаDoppel herz system Kollagen Beauty x 30 flaconsДопелхерц систем Колаген Бюти е специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от Асай Бери, витамини, минерали и микроелементи, която поддържа кожата гладка, еластична и красива.Предимства:Комбинация от естествени съставки;Колагенови пептиди, които доказано намаляват дълбочината на бръчките и поддържат еластичността на кожата;С добавен екстракт от Асай Бери, витамини и микроелементи;За директен прием навсякъде и по всяко време без вода;С приятен вкус на пъпеш и личи;С доказано немско качество.Ползи от приема на колагенови пептиди - Колагенът е най-важният белтък в човешкото тяло. Представлява 80% от кожата. С напредване на възрастта производството на колаген в организма намалява. UV радиацията, цигареният дим и хормоналните промени допълнително ускоряват разграждането на белтъка. В резултат на това кожата се отпуска и се появяват първите следи на стареене - тънки линии и бръ..
66.59лв.
без ДДС:66.59лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz system Kolladen 11.000 PLUS x 30 flacons
Допелхерц систем Колаген 11.000 х 30 флаконаDoppel herz system Kolladen 11.000 PLUS x 30 flaconsДопелхерц систем Колаген е специално разработена иновативна комбинация от колаген, хондроитин, витамини С и D, съчетани с микроелементи Мед и Селен с приятен вкус на горски плодове.Активни съставки:Колагенът е основна съставка на съединителната тъкан на организма – той е от изключително значение за състоянието на опорно-двигателния апарат, както и за кожата, косата и ноктите. За да бъде усвоен от организма, той трябва да бъде хидролизиран. По този начин спомага за самостоятелния синтез на колаген от организма.Хондроитинът е основен градивен елемент на ставния хрущял.Витамин С допринася за нормалната синтеза на колаген в организма, осигурява антиоксидантна защита и подпомага функцията на ставния хрущял и костите.Микроелементът мед благоприятства поддържането на нормалното състояние на съединителната тъкан, отговорна за еластичността на кожата и има отношение към нормалната й пигментация.Витам..
62.19лв.
без ДДС:62.19лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz system Antarktis krill x 60 capsules
Допелхерц систем антарктически крил х 60 капсулиDoppel herz system Antarktis krill x 60 capsulesС високо съдържание на омега-3 мастни киселини;Масло от 100% екологично чист антарктически крил;За нормалната функция на сърцето, мозъка и очите;С добавени Калций, Витамини D3 и B1.Омега-3 мастните киселини са незаменими за здравето на мозъка, очите и сърцето. Те се наричат есенциални, защото човешкото тяло се нуждае от тях и не може да ги произвежда. С най-голямо значение са докозахексаеновата киселина (DHA) и ейкозапентаеновата киселина (EPA). Омега-3 мастните киселини в маслото от крил са свързани с фосфолипиди, което спомага за по-доброто им усвояване оторганизма.Здравословни характеристики на Омега-3 мастните киселини:Защита и профилактика на сърдечно-съдовата система;Важни за нормалната функция на мозъка;Допринасят за поддържане на нормалното зрение;В комбинация с Витамин В1 подпомагат производството на енергия в клетките и нормалната функция на нервната система.Роля на астаксантина в ..
40.29лв.
без ДДС:40.29лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz Vital Tonikum x 750 ml
Допелхерц Витал тоник х 750 mlDoppel herz Vital Tonikum x 750 mlВитал Тоник на Допелхерц е специално разработена комбинация от витамини, минерали - желязо и магнезий, екстракт от грозде, концентрат от червено вино, екстракти от листа на розмарин и маточина.Действия на активните съставки:Екстракт от листа на маточина - намалява нервното напрежение;Екстракт от листа на розмарин - високо ценен, поради естествено съдържащи се в него антиоксиданти;Екстракт от червено грозде - богат на полифеноли, познати с антиоксидантните си свойства;Магнезий - помага за правилната функция на мускулите;Витамини В2, В6, В12, С и ниацин - намаляват чувството на отпадналост и умора. В допълнение, витамините В6 и В12, както и желязото, допринасят за образуването на еритроцитите (червените кръвни клетки). Освен това желязото подпомага правилното синтезиране на хемоглобин и преноса на кислород в организма;Витамин С - предпазва клетките от оксидативен стрес и помага за нормалното функциониране на имунната система..
10.99лв.
без ДДС:10.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz aktiv Hepabalance x 30 capsules
Допелхерц актив Хепабаланс х 30 касулиDoppel herz aktiv Hepabalance x 30 capsulesХранителната добавка съдържа комбинация от естествени съставки: артишок и бял трън, които влияят благоприятно при различни смущения в храносмилането и подобряват чернодробната функция. Правилното функциониране на жлъчката и черния дроб, най-вече след хранене, е много важно за храносмилането. В наши дни, повече от всякога, се наблюдава прекомерен прием на мазнини и ниска двигателна активност сред хората. Това води до храносмилателни смущения и високи нива на липиди в кръвта, в това число и холестерол. Поради тази причина е много важно черният дроб да отделя достатъчно количество жлъчка, за което помагат екстрактите от артишок и бял трън:Екстракт от артишок - В състава на хранителната добавка влиза екстракт от листата на растението, защото коренът не съдържа биофлавоноида цинарин в достатъчни количества. Цинаринът улеснява перисталтиката, подкрепя продукцията на жлъчката и е мощен клетъчен антиоксидант. Зара..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz aktiv Relax and sleep Plus x 20 tablets
Допелхерц актив Спокоен сън Плюс х 20 таблеткиDoppel herz aktiv Relax and sleep Plus x 20 tabletsДобрият сън е от изключително значение, както за физическото, така и за психоемоционалното състояние. Допелхерц® актив Спокоен сън Плюс е продукт, специална комбинация от естествени екстракти, комбинирани с мелатонин, магнезий и витамин В6. Улеснява заспиването и поддържа здравословен сън! Съществуват различни фази на съня, най-важната от който е тази на дълбокия сън. При нея се отпуска цялото тяло и се успокоява мозъчната дейност, което е главна предпоставка за качествена почивка и зареждане с нови сили за следващия ден.Продуктът се поръчва при:Стрес и нервно напрежение;Преумора и недоспиване;Трудно заспиване;Преумора и недоспиване. Съдържа натурални екстракти от хмел, маточина и лавандула.Активни съставки:Екстракт от цветове на хмел - има успокояващо действие и подпомага заспиването и поддържането на пълноценен нощен сън.Екстракт от листа на маточина - благоприятства за намаляване на стр..
8.29лв.
без ДДС:8.29лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel herz aktiv Calming day x 20 capsules
Допелхерц актив Спокоен ден х 20 капсулиDoppel herz aktiv Calming day x 20 capsulesДопелхерц Спокоен ден е специално разработена комбинация от природни екстракти, L-триптофан, витамини от В групата и магнезий за повишаване на работоспособността и намаляване на тревожността. Без привикване и дневна сънливост! Естествените екстракти от хмел, златен корен и маточина са важни за намаляване на нервното напрежение. L-триптофанът съдейства за по-добро настроение и умствена активност. Витамин В6 и магнезий спомагат за правилната функция на нервната система и намаляване на умората. Хранителната добавка е подходяща за употреба при нервно напрежение и стрес, преумора, раздразнителност, повишено умствено натоварване, тревожност. Може да се приема от студенти, учащи и работещи.Съставки:                                    ..
6.89лв.
без ДДС:6.89лв.
Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.