Menu
Your Cart

Други

Brand: Fit Therapy Model: Fit Therapy Shoulder Patch х 3 pieces
Fit Therapy Пластир за рамо х 3 брояFit Therapy Shoulder Patch х 3 piecesПри болки в рамото и контрактури (артрит, артроза).Пластири с FIT THERAPY технологияДо 5 дневно облекчение на болката с един комплектПластирите не съдържат лекарствени съставки Не предизвикват термален шок и не дразнят кожатаВодоустойчиви и плътно прилепващи към кожатаОпаковка с 3 бр. пластири (20 x 7 cm)Пластирите Fit Therapy са предназначени за облекчаване на болките в рамото и контрактурите в резултат на артрит, артроза. Тяхната основа е изработена от 100% нетъкан полипропиленов текстил и специална прахообразна смес от титанови диоксиди, която има свойството да отразява далечните инфрачервени лъчи (FIR), излъчвани от клетките на тялото. Отразените инфрачервени лъчи се връщат обратно и проникват дълбоко в тялото и по този начин активират клетките му. Това води до физическо облекчаване на болките, чрез генериране на топлина дълбоко в мускулите и засилване на кръвообращението, особено в областта, където е пос..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: Fit Therapy Model: Fit Therapy Neck Patch х 3 pieces
Fit Therapy Пластир за врат х 3 брояFit Therapy Neck Patch х 3 piecesПри болки във врата.Пластири с FIT THERAPY технологияДо 5 дневно облекчение на болката с един комплектПластирите не съдържат лекарствени съставки Не предизвикват термален шок и не дразнят кожатаВодоустойчиви и плътно прилепващи към кожатаОпаковка с 3 бр. пластири (20 x 7 cm)Пластирите Fit Therapy са предназначени за облекчаване на болките във врата в резултат на проблеми със ставите на гръбначния стълб. Тяхната основа е изработена от 100% нетъкан полипропиленов текстил и специална прахообразна смес от титанови диоксиди, която има свойството да отразява далечните инфрачервени лъчи (FIR), излъчвани от клетките на тялото. Отразените инфрачервени лъчи се връщат обратно и проникват дълбоко в тялото и по този начин активират клетките му. Това води до физическо облекчаване на болките, чрез генериране на топлина дълбоко в мускулите и засилване на кръвообращението, особено в областта, където е поставен пластира. Пластирит..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: Fit Therapy Model: Fit Therapy Knee Patch х 3 pieces
Fit Therapy Пластир за коляно х 3 брояFit Therapy Knee Patch х 3 piecesПри проблеми с коленните стави.Пластири с FIT THERAPY технологияДо 5 дневно облекчение на болката с един комплектПластирите не съдържат лекарствени съставки Не предизвикват термален шок и не дразнят кожатаВодоустойчиви и плътно прилепващи към кожатаОпаковка с 3 бр. пластири (12 x 7 cm) и един малък пластир (3 х 1,5 cm)Пластирите Fit Therapy са предназначени за облекчаване на болките в коляното в резултат на проблеми с коленните стави. Тяхната основа е изработена от 100% нетъкан полипропиленов текстил и специална прахообразна смес от титанови диоксиди, която има свойството да отразява далечните инфрачервени лъчи (FIR), излъчвани от клетките на тялото. Отразените инфрачервени лъчи се връщат обратно и проникват дълбоко в тялото и по този начин активират клетките му. Това води до физическо облекчаване на болките, чрез генериране на топлина дълбоко в мускулите и засилване на кръвообращението, особено в областта, къд..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: Fit Therapy Model: Fit Therapy Lady Patch 2 sets х 3 pieces
Fit Therapy Lady Пластир 2 комплекта х 3 брояFit Therapy Lady Patch 2 sets х 3 piecesЗа облекчаване на менструални болки.Пластири с FIT THERAPY технологияДо 5 дневно облекчение на болката с един комплектПластирите не съдържат лекарствени съставки Не предизвикват термален шок и не дразнят кожатаВодоустойчиви и плътно прилепващи към кожата2 комплекта с по 3 бр. пластири в опаковкаКомплектът съдържа: 1 пластир за гърба (12,5 x 5,6 cm) и 2 пластира за яйчниците (5,6 x 3,7 cm)Пластирите FIT LADY са предназначени за облекчаване на болките и дискомфорта по време на месечния менструален цикъл. Тяхната основа е изработена от 100% нетъкан полипропиленов текстил и специална прахообразна смес от титанови диоксиди, която има свойството да отразява далечните инфрачервени лъчи (FIR), излъчвани от клетките на тялото. Отразените инфрачервени лъчи се връщат обратно и проникват дълбоко в тялото и по този начин активират клетките му. Това води до физическо облекчаване на болките, чрез генериране на т..
18.99лв.
без ДДС:18.99лв.
Brand: Fit Therapy Model: Fit Therapy Elbow Patch х 3 pieces
Fit Therapy Пластир за лакът х 3 брояFit Therapy Elbow Patch х 3 piecesПри болки в лакътя и контрактури (тендинит, контузии).Пластири с FIT THERAPY технологияДо 5 дневно облекчение на болката с един комплектПластирите не съдържат лекарствени съставки Не предизвикват термален шок и не дразнят кожатаВодоустойчиви и плътно прилепващи към кожатаОпаковка с 3 бр. пластири (12,7 x 11 cm)Пластирите Fit Therapy са предназначени за облекчаване на болките в лакътя в резултат от навяхвания, контрактури, тендинит или мускулни разтежения. Тяхната основа е изработена от 100% нетъкан полипропиленов текстил и специална прахообразна смес от титанови диоксиди, която има свойството да отразява далечните инфрачервени лъчи (FIR), излъчвани от клетките на тялото. Отразените инфрачервени лъчи се връщат обратно и проникват дълбоко в тялото и по този начин активират клетките му. Това води до физическо облекчаване на болките, чрез генериране на топлина дълбоко в мускулите и засилване на кръвообращението, ос..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: Fit Therapy Model: Fit Therapy Back Patch х 3 pieces
Fit Therapy Пластир за гръб х 3 брояFit Therapy Back Patch х 3 piecesПри болки в гърба.Пластири с FIT THERAPY технологияДо 5 дневно облекчение на болката с един комплектПластирите не съдържат лекарствени съставки Не предизвикват термален шок и не дразнят кожатаВодоустойчиви и плътно прилепващи към кожатаОпаковка с 3 бр. пластири (20 x 10 cm)Пластирите Fit Therapy са предназначени за облекчаване на болките в гърба в резултат на проблеми със ставите на гръбначния стълб.  Тяхната основа е изработена от 100% нетъкан полипропиленов текстил и специална прахообразна смес от титанови диоксиди, която има свойството да отразява далечните инфрачервени лъчи (FIR), излъчвани от клетките на тялото. Отразените инфрачервени лъчи се връщат обратно и проникват дълбоко в тялото и по този начин активират клетките му. Това води до физическо облекчаване на болките, чрез генериране на топлина дълбоко в мускулите и засилване на кръвообращението, особено в областта, където е поставен пластира. Пласти..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: Fit Therapy Model: Fit Therapy Ankle Patch х 3 pieces
Fit Therapy Пластир за глезен х 3 брояFit Therapy Ankle Patch х 3 piecesПри болки в глезена и контрактури (навяхвания, тендинити).Пластири с FIT THERAPY технологияДо 5 дневно облекчение на болката с един комплектПластирите не съдържат лекарствени съставки Не предизвикват термален шок и не дразнят кожатаВодоустойчиви и плътно прилепващи към кожатаПластирите Fit Therapy са предназначени за облекчаване на болките в глезена в резултат от навяхвания, контрактури, тендинит или мускулни разтежения. Тяхната основа е изработена от 100% нетъкан полипропиленов текстил и специална прахообразна смес от титанови диоксиди, която има свойството да отразява далечните инфрачервени лъчи (FIR), излъчвани от клетките на тялото. Отразените инфрачервени лъчи се връщат обратно и проникват дълбоко в тялото и по този начин активират клетките му. Това води до физическо облекчаване на болките, чрез генериране на топлина дълбоко в мускулите и засилване на кръвообращението, особено в областта, където е поставе..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom Dome Ultrasonic Diffuser
Pranarom Dome Ултразвуков дифузерPranarom Dome Ultrasonic DiffuserНасладете се на приятното изживяване на хидродифузията с етерични масла. Под въздействие на ултразвуковите вибрации, благоуханните масла във вид на фини капки, плаващи във вода, се превръщат в милиони микрочастици ароматна мъгла с безброй полезни свойства, носейки здраве и благополучие. Ултразвуковият дифузор за етерични масла е с оригинален уникален дизайн. При работа, излъчва мека, приятна за очите светлина. Вписва се отлично в интериора на жилищните сгради. Идеален е за офиса и дома. Създава релаксираща и/или работна атмосфера. Притежава 3 важни функционалности: пречиства, леко овлажнява и нежно ароматизира въздуха. Може да се използва във всякакви помещения - конферентни зали, съблекални, хотели, болници, салони за красота, спа и др.Начин на употреба: Добавете 3 капки в дифузора.Производител: Pranarom, Франция...
169.99лв.
без ДДС:169.99лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom Joy Diffuser for essential oils
Pranarom Joy Дифузер за етерични маслаPranarom Joy Diffuser for essential oilsСъс своя красив матов купол от бяло стъкло, ултразвуковият и мултисензорен дифузер на етерични масла Joy внася нотка свежест и цвят във вашия интериор. Открийте красивата палитра от нюанси в алтернативен или фиксиран режим. В зависимост от желаната атмосфера във вашите стаи или според настроението ви, изберете цвета, който ви подхожда най-много: мек за по-дискретен ефект или по-ярък за по-цветна нотка. И благодарение на ароматната мъгла, която пуска пулверизаторът, вие персонализирате обонятелната атмосфера на жилищните си пространства: пречиствате въздуха и създавате релаксираща дзен среда или по-приповдигната атмосфера.Начин на употреба: Добавете 3 капки етерично масло в дифузора.Производител: Pranarom, Франция...
147.99лв.
без ДДС:147.99лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom Lilou Ultrasonic diffuser for babies
Pranarom Lilou Ултразвуков дифузер за бебетаPranarom Lilou Ultrasonic diffuser for babiesPranarom Lilou е надежден и тих електрически уред, ултразвуков дифузор за етерични масла.Предназначен за употреба в детска стая, произведен от нечупливо дърво и пластмаса.Овлажнява въздуха.Разполага с нощна лампа /3 LED светлини – синя, розова, натурална (бяла).Безопасен и сигурен при ежедневна работа, автоматично се изключва след 30 минутна дифузия.С възможност за автоматично или ръчно спиране.Изключително лесен за употреба и поддръжка.Начин на употреба: 2 функции на дифузия:30 минути постоянна дифузия, след което спира; Редува дифузията: 20 секунди дифузия, 40 секунди пауза, и така 1 час и ЗО минути, след което спира.Производител: Pranarom, Франция...
159.99лв.
без ДДС:159.99лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom Doudou Children's Diffusor
Pranarom Doudou Детски дифузерPranarom Doudou Children's DiffusorДифузорът на етерични масла Doudou Pranarom е с високо технологично качество, специално проектиран за бебешки и детски стаи. Под въздействието на ултразвукови вибрации, етеричните масла, пригодени за педиатрична употреба, суспендирани във вода, се изпаряват в милиони микрочастици под формата на ароматна мъгла. Използва се в помещения за:Пречистване и ароматизиране на въздуха, който дишате.Създаване на фина обонятелна атмосфера.Навлажняване и йонизиране на въздуха, за подобряване на качеството му.Doudou, специалният бебешки дифузер Pranarôm, лесно намира своето място във всеки интериор благодарение на елегантния си дизайн и формата си на светулка. Проектиран от нечупливо дърво и пластмаса, той разпръсква лека мъгла от етерични масла посредством система от незабележими вибрации за хигиенизиране или овлажняване на въздуха в стаята.Производител: Pranarom, Франция...
159.99лв.
без ДДС:159.99лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom Cera Barocco Ultrasonic diffuser
Pranarom Cera Barocco Ултразвуков дифузерPranarom Cera Barocco Ultrasonic diffuserОт благородно дърво и керамичен материал, ултразвуковият дифузер Cera Barocco ще ви съблазни със своята вдъхновена от италианската елегантност: каучуковото дърво разкрива красив топъл кафяв цвят, а керамичният купол разпръсква фина светлина и напомня за архитектурните линии на италианските сгради.Производител: Pranarom, Франция...
159.99лв.
без ДДС:159.99лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.