Menu
Your Cart

Eludril

Brand: Eludril Model: Eludril Sensitive Daily Mouthwash х 500 ml Promo
Водата за уста Eludril Sensitive предпазва зъбите от чувствителност и допълва ползите от миенето с четка и паста. Зъбите стават 4 пъти по-малко чувствителни след 4 седмици ежедневна употреба. Тя спомага за ежедневното укрепване и защита на емайла и ограничава чувството на дискомфорт (свързано с чувствителност към топло и студено). Без алкохол, готова за употреба, водата за уста Eludril Sensitive осигурява приятна вкусова комбинация от ментол и ванилия за свежест и защита. Подходяща е за възрастни и деца на възраст над 12 години. Бутилката от PET пластмаса е рециклируема и е произведена от 100% рециклирана пластмаса.Състав: Water (Aqua). Glycerin. Potassium Nitrate. Propylene Glycol. Xylitol. Flavor (Aroma). Green 3 (Ci 42053). Limonene. Nicotinyl Alcohol Hf. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Sodium Benzoate. Sodium Hydroxide. Sodium Saccharin. Yellow 5 (Ci 19140).Начин на употреба: Изплакнете устата си в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода за уста Eludril Sensiti..
12.49лв.
без ДДС:12.49лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Ortho Mouth wash x 500 ml promo
Със своето антиплаково и реминерализиращо действие, Eludril Ortho улеснява хигиена на хора с ортодонтски апарат и освежава дъха. Спомага за поддържането на здрави зъби и венци, допълва миенето и предпазва от дискомфорта, свързан с натрупването на плака. Ежедневна вода за уста с деликатен аромат на мента, и готова за употреба, съдържа Fluorinol®, който спомага да се предотврати образуването на кариеси, като се бори срещу киселинните атаки. Eludril Ortho също спомага да се ограничи образуването на бели петна около скобите. Не оцветява подвижните алайнери. Подходящ е за възрастни и деца от 10 години.Антибактериален ефект за поддържане на здрави зъби и венци и за предпазване от дискомфорт от натрупване на плака.Реминализиращо действие за укрепване на емайла и предотвратяване на кариеси и бели петна.Не оцветява ортодонтски апарати.Състав: WATER (AQUA). GLYCERIN. PROPANEDIOL. XYLITOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. FLAVOR (AROMA). HYDROXYACETOPHENONE. LIMONENE. NICOTINYL ALCOHOL HF. O-..
12.48лв.
без ДДС:12.48лв.
Brand: Eludril Model: Elgydium Antiplaque Toothpaste and Elgidium Classic mouth wash
Elgydium Antiplaque Анти-плакова паста за зъби х 50 mlElgydium Анти-плакова паста за зъби гарантира 93% по-малко зъбна плака за по-малко от 3 седмици употреба. Нейната формула с двойно действие и 98% натурални съставки съдържа хлорхексидин с почистващи свойства и калциев карбонат с полиращ ефект, който спомага за реминерализиране на емайла и балансира рН на устната кухина. Осигурява приятно усещане за свежест при всяко миене на зъбите. Подходяща за възрастни и деца над 12 години. С етикет Origine France Garantie [Гарантиран френски произход].Състав: Water (Aqua). Calcium Carbonate. Glycerin. Hydrated Silica. Flavor (Aroma). Carrageenan. Lauryl Glucoside. Sodium Methyl Cocoyl Taurate. Cellulose Gum. Chlorhexidine Digluconate. Limonene. Sodium Propionate. Sodium Saccharin.Начин на употреба: Препоръчва се миене на зъбите след всяко хранене, 2-3 пъти дневно в продължение на 2 минути с подходяща четка, като например с Elgydium Antiplaque четка за зъби.Eludril Classic Вода за уста ..
18.59лв.
без ДДС:18.59лв.
Brand: Eludril Model: Elgydium Antiplaque Toothpaste х 75 ml Promo
Elgydium Анти-плакова паста за зъби гарантира 93% по-малко зъбна плака за по-малко от 3 седмици употреба. Нейната формула с двойно действие и 98% натурални съставки съдържа хлорхексидин с почистващи свойства и калциев карбонат с полиращ ефект, който спомага за реминерализиране на емайла и балансира рН на устната кухина. Осигурява приятно усещане за свежест при всяко миене на зъбите. Подходяща за възрастни и деца над 12 години. С етикет Origine France Garantie [Гарантиран френски произход].Състав: Water (Aqua). Calcium Carbonate. Glycerin. Hydrated Silica. Flavor (Aroma). Carrageenan. Lauryl Glucoside. Sodium Methyl Cocoyl Taurate. Cellulose Gum. Chlorhexidine Digluconate. Limonene. Sodium Propionate. Sodium Saccharin.Начин на употреба: Препоръчва се миене на зъбите след всяко хранене, 2-3 пъти дневно в продължение на 2 минути с подходяща четка, като например с Elgydium Antiplaque четка за зъби.Производител: Pierre Fabre, Франция...
7.98лв.
без ДДС:7.98лв.
Brand: Eludril Model: Eludril White Daily Mouthwash х 500 ml promo
Водата за уста Eludril White спомага за поддържане на естествената белота на зъбите и укрепва емайла. Допълнителният бонус: основен навик за чиста и здрава уста, тази избелваща вода за уста ограничава свързването на оцветяващите агенти върху емайла и намалява образуването на зъбна плака. Ментовият, свеж и приятен аромат я превръща в нов начин да се поддържате и грижите за себе си. Прозрачната бутилка, изработена от 100% рециклирана PET пластмаса, се вписва дори в най-елегантните декори на банята. Тя не съдържа алкохол и може да се използва от възрастни и деца над 12-годишна възраст. Сертифицирана с Origine France Garantie [Гарантиран френски произход].Състав: Water (Aqua). Propylene Glycol. Glycerin. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Xylitol. Tetrasodium Pyrophosphate. Flavor (Aroma). Lactic Acid. Limonene. Nicotinyl Alcohol Hf. O-cymen-5-ol. Pvp. Sodium Benzoate. Sodium Saccharin.Начин на употреба: Изплакнете устата си в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода за ус..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Protect Daily Mouthwash х 500 ml Promo
Водата за уста Eludril Protect спомага за намаляване на зъбната плака още при първата употреба, подсилва венците и укрепва емайла, благодарение на съдържанието на флуорид. Допълнителният бонус? Приятен ментов аромат, който Ви кара да искате да я използвате! Формула, без алкохол, подходяща за възрастни и деца над 12 години, бутилка от 100% рециклирана PET пластмаса, с красив ментов цвят, която се вписва в банята на всеки, който иска да се чувства добре. Сертифицирана с Origine France Garantie [Гарантиран френски произход].Състав: Water (Aqua). Propylene Glycol. Glycerin. Xylitol. Flavor (Aroma). Green 3 (Ci 42053). Lecithin. Limonene. Nicotinyl Alcohol Hf. O-cymen-5-ol. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Pvm/ma Copolymer. Sodium Benzoate. Sodium Hydroxide. Sodium Saccharin. Yellow 5 (Ci 19140).Начин на употреба: Изплакнете устата си в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода за уста Eludril Protect, сутрин и вечер след миене на зъбите. Изплюйте. Не изплаквайте с вода. Н..
12.48лв.
без ДДС:12.48лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Gums mouth wash x 500 ml
Водата за уста Eludril Gums успокоява и почиства чувствителните венци, като допълва ползите от четкането. Спомага в борбата с плаката, основната причина за чувствителност и дразнене на венците: венците стават два пъти по-малко чувствителни след 3 седмици употреба¹. Без алкохол и готова за употреба, вода за уста Eludril Gums осигурява 12-часова защита срещу бактериите, отговорни за зъбната плака, и ограничава дискомфорта на венците (дискомфорт, стягане и зачервяване на венците). Без алкохол и готов за употреба разтвор, вода за уста Eludril Gums е ефективнат и лесна за употреба, с приятна ментова свежест. Подходящо е за възрастни и деца над 12 години.Опаковката е PET бутилка и е изработена от 100% рециклирана пластмаса.Успокоява чувствителните венци.Ефикасно антиплаково действие за поддържане на здрави венци.Ефективен в продължение на 12 часа.Състав: WATER (AQUA). PROPYLENE GLYCOL. GLYCERIN. XYLITOL. BLUE 1 (CI 42090). CITRAL. DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE. EUGENOL. FLAVOR (AROMA). LACT..
12.48лв.
без ДДС:12.48лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Sensitive Daily Mouthwash х 500 ml
Водата за уста Eludril Sensitive предпазва зъбите от чувствителност и допълва ползите от миенето с четка и паста. Зъбите стават 4 пъти по-малко чувствителни след 4 седмици ежедневна употреба. Тя спомага за ежедневното укрепване и защита на емайла и ограничава чувството на дискомфорт (свързано с чувствителност към топло и студено). Без алкохол, готова за употреба, водата за уста Eludril Sensitive осигурява приятна вкусова комбинация от ментол и ванилия за свежест и защита. Подходяща е за възрастни и деца на възраст над 12 години. Бутилката от PET пластмаса е рециклируема и е произведена от 100% рециклирана пластмаса.Състав: Water (Aqua). Glycerin. Potassium Nitrate. Propylene Glycol. Xylitol. Flavor (Aroma). Green 3 (Ci 42053). Limonene. Nicotinyl Alcohol Hf. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Sodium Benzoate. Sodium Hydroxide. Sodium Saccharin. Yellow 5 (Ci 19140).Начин на употреба: Изплакнете устата си в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода за уста Eludril Sensitive, с..
15.89лв.
без ДДС:15.89лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Care Anti-Plaque Mouthwash х 500 ml
Свежест и удоволствие: всекидневни усещания в устната кухина, които допринасят за оптимална орална хигиена благодарение на хлорхексидин диглюконат и цетилпиридиниев хлорид с антиплакови и почистващи свойства. Eludril Care вода за уста намалява индекса на зъбната плака със 74,9% след 3 седмична употреба и се използва два пъти дневно, за да се чувствате добре в компанията на другите! При използване сутрин и вечер след миене на зъбите тя спомага за поддържане на здрави венци и зъби. В бутилка, изработена от 100% рециклируема PET пластмаса, нейния красив ярък цвят ви кара да се усмихвате всеки ден! Тя има сертификат „Origine France Garantie“ [Гарантиран френски произход] и е подходяща за употреба като последващо средство след дентална терапия. Подходяща е за пациенти с брекети и деца на възраст над 6 години.Състав: Water (Aqua). Propylene Glycol. Xylitol. Glycerin. Cetylpyridinium Chloride. Chlorhexidine Digluconate. Flavor (Aroma). Lactic Acid. Limonene. Peg-40 Hydrogenated Castor Oi..
16.69лв.
без ДДС:16.69лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Intense Daily Mouthwash х 500 ml
Водата за уста Eludril Intense удължава усещането за свежест след миене на зъбите. Тя Ви дава увереност и Ви кара да се чувствате спокойни благодарение на интензивната си, дълготрайна свежест. Ментовият ѝ аромат я прави една от най-приятните стъпки в сутрешната и вечерната Ви рутина. Като ограничава развитието на бактерии и образуването на зъбна плака (-74% след 3 седмици употреба), тя осигурява стимулиращо и ободряващо усещане за чистота. Бутилката й е изработена от 100% рециклирана PET пластмаса, сертифицирана със сертификат Origine France Garantie [Гарантиран френски произход], и може да се използва от възрастни и деца над 12-годишна възраст.Състав: Water (Aqua). Propylene Glycol. Glycerin. Xylitol. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Blue 1 (Ci 42090). Flavor (Aroma). Lactic Acid. Limonene. O-cymen-5-ol. Sodium Benzoate. Sodium Saccharin.Начин на употреба: Изплакнете устата си в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода за уста Eludril Intense, сутрин и вечер след миене н..
15.59лв.
без ДДС:15.59лв.
Brand: Eludril Model: Eludril White Daily Mouthwash х 500 ml
Водата за уста Eludril White спомага за поддържане на естествената белота на зъбите и укрепва емайла. Допълнителният бонус: основен навик за чиста и здрава уста, тази избелваща вода за уста ограничава свързването на оцветяващите агенти върху емайла и намалява образуването на зъбна плака. Ментовият, свеж и приятен аромат я превръща в нов начин да се поддържате и грижите за себе си. Прозрачната бутилка, изработена от 100% рециклирана PET пластмаса, се вписва дори в най-елегантните декори на банята. Тя не съдържа алкохол и може да се използва от възрастни и деца над 12-годишна възраст. Сертифицирана с Origine France Garantie [Гарантиран френски произход].Състав: Water (Aqua). Propylene Glycol. Glycerin. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Xylitol. Tetrasodium Pyrophosphate. Flavor (Aroma). Lactic Acid. Limonene. Nicotinyl Alcohol Hf. O-cymen-5-ol. Pvp. Sodium Benzoate. Sodium Saccharin.Начин на употреба: Изплакнете устата си в продължение на 30 секунди с 15 ml неразредена вода за уста El..
15.59лв.
без ДДС:15.59лв.
Brand: Eludril Model: Eludril Extra Mouthwash х 300 ml
Водата за уста Eludril Extra съдържа 0,20% хлорхексидин, което прави формулата ѝ подходяща преди и след пародонтално лечение. Антибактериалното ѝ действие продължава до 12 часа. Без алкохол и готова за употреба. Може да се използва 2 пъти дневно, за да се намали ефективно натрупването на плака, която отчасти е причина за проблеми с венците и зъбите. Клинично проучване с участието на 42 потребители, установи, че употребата на вода за уста Eludril Extra в продължение на 21 дни намалява натрупването на зъбна плака с 59%, а 100% от тях усещат венците си по-малко чувствителни и по-спокойни. Готова за употреба, изплакването на устата два пъти дневно за 30 секунди след миене на зъбите осигурява усещане за добро здраве. Вода за уста Eudril Extra е подходяща за хора, чиито венци са раздразнени от действието на зъбната плака, както и за носещи протези или брекети.Състав: Water (Aqua). Glycerin. Propylene Glycol. Chlorhexidine Digluconate. Flavor (Aroma). Lactic Acid. Peg-40 Hydrogenated Cas..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.