Menu
Your Cart

Famille Mary

Brand: Famille Mary Model: Curcuma and Bio Propolis х 60 capsules
Към най-чистата форма прополис, в тази формула от Famille Mary е добавена куркума – вълшебна съставка, която има редица здравословни ползи за организма:Укрепва имунната система.Действа в подкрепа на черния дроб.Облекчава болката.Има противовъзпалително действие.Помага на храносмилателната система.Антиоксидантно действие.Помощно средство при артрит.В подкрепа на сърцето.Действие: Куркумата е подправка, която идва от корена на растението curcuma longa, което е многогодишно растение от семейството на джинджифила. Основната му активна съставка е куркуминът. Съкровището на куркумата се крие в ползите от куркумин. Куркуминът има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Съдържа биоактивни съединения, които имат защитни свойства. Стойността на тези защитни съединения е, че те помагат на тялото да се бори с увреждащия ефект на процес, наречен окисляване. С течение на времето този процес може да доведе до хронично възпаление и в резултат на това да доведе до състояния, свързани с възрастта..
19.29лв.
без ДДС:19.29лв.
Brand: Famille Mary Model: Bio Propolis х 50 capsules
Ползи:Подпомага имунната система.Има свойствата на дезинфектант.Противогъбично средство.Има антибактериално действие.Действа против грип и вируси.Има противовъзпалително действие.Действие: Прополисът се използва от пчелите за запечатване на празнини в кошерите им, за защита и поддържане на кошерите чисти. Той е дезинфектант и има антибактериални свойства. Именно тези свойства могат да осигурят ползите за здравето на прополиса за хората. Най-общо казано има антибактериални, антивирусни, противогъбични и противовъзпалителни качества. Прополисът може да се използва: За заздравяване на рани – Прополисът съдържа специфичен флавоноид, който действа като противогъбично. Редица проучвания доказват, че прополисът може да помогне при изгаряния, като насърчава растежа на нови кожни клетки. За лeчение на херпеси – прополисът едновременно намалява количеството на херпесния вирус в тялото, както и предпазва от бъдещи такива огнища. За укрепване на имунната система срещу настинки – Когато се приема п..
17.39лв.
без ДДС:17.39лв.
Brand: Famille Mary Model: Detox Bio х 10 drinkable ampoules
Комбинация от активни съставки за детокс на черния дроб от Famille Mary.Ползи:Подпомага храносмилането.Има антиоксидантно действие.Детокс ефект.Укрепва здравето на черния дроб.Подпомага цялостното здравословно състояние.Регулира кръвното налягане.Действие: Артишокът е с ниско съдържание на мазнини, високо съдържание на фибри и е зареден с витамини и минерали като витамин С, витамин К, фолиева киселина, фосфор и магнезий. Те са и един от най-богатите източници на антиоксиданти. Екстрактът от артишок може да намали общия и „лошия“ LDL холестерол, като същевременно повишава „добрия“ HDL холестерол. Екстрактът от артишок може да помогне за понижаване на кръвното налягане, а редовната консумация на екстракт от артишок може да помогне за предпазването на черния дроб от увреждане и да помогне за облекчаване на симптомите на неалкохолно мастно чернодробно заболяване. Екстрактът от листата на артишок поддържат здравето на храносмилателната система, като стимулира благоприятните чревни бактерии ..
23.59лв.
без ДДС:23.59лв.
Brand: Famille Mary Model: Complex Circulation Bio х 60 capsules
Хранителната добавка облекчава симптомите на венозен застой като болка, оток и кръвонасядания. Някои растителни екстракти имат венотонично и тонизиращо действие и могат да бъдат ефективна терапия срещу проблеми, свързани с нарушеното кръвообращение. Complexe circulation bio съдържа листа от червена лоза, дестилиран екстракт от гроздови семки, хамамелис и прополис – растителни екстракти, добити по методите на биологичното земеделие. Активните съатавки на продукта имат синергично действие и оказват благотворен ефект върху венозната система и кръвната циркулация.Здравословни ползи от приема:Подобрява тонуса на венозната система.Подпомага венозната еластичност и намалява чупливостта на капилярите.Подпомага лимфния дренаж.Разрежда кръвта и действа антитромботично.Подобрява кръвообращението.Има хемореологичен ефект и намалява риска от кръвоизливи.Помага при хронична венозна недостатъчност на долните крайници и варикозни язви по краката.Намалява отоците и подуването на крайниците.Действие: Че..
22.69лв.
без ДДС:22.69лв.
Brand: Famille Mary Model: Bio Green Propolis 500 mg х 60 capsules
Бразилският зелен прополис е специфичен вид прополис, който съдържа смола Baccharis dracunculifolia, като основен източник. Ползите за здравето на бразилския зелен прополис са изключително много:Подпомага имунната системаУкрепва нервната системаОблекчава симптоми на грип и настинкаАнтиоксидантно действиеВ подкрепа на сърцетоНамалява нивата на триглицеридитеПовишава добрия холестеролРегулира кръвното наляганеПодпомага клетъчната регенерацияДействие: Ето някой от предимствата на зеления прополис: Естествен антибиотик - осигурява естествена защита срещу вируси и бактерии и е безопасен за редовна употреба. Изследвания, проведени в Япония, доказват способността на бразилския зелен прополис да облекчава симптомите на грип. Защита от увреждане на нервните клетки - бразилският зелен прополис действа като антиоксидант за защита на деликатните нервни клетки и помага за предотвратяване на мозъчно увреждане. Здраве на сърцето и кръвообращението - флавоноидите в бразилския зелен прополис притежават..
54.59лв.
без ДДС:54.59лв.
Brand: Famille Mary Model: Bee elixir 10 drinking ampoules x 10 ml
Elixir de l’Apiculteur® се препоръчва на възрастни и деца над 12 години, на здрави хора с профилактичен ефект, боледуващи или възстановяващи се след прекарани заболявания.Ползи:Повишава естествените жизнени сили на тялото.Действа като силно общоукрепващо организма средство.Подобрява имунитета.Осигурява сила и енергия.Помага срещу атаките на вируси и бактерии.Има силно регенериращи свойства и помага за по-бързо възстановяване след боледуване.Има силно антиоксидантно действие.Помага при настинки и остри респираторни инфекции на дихателните пътища като бронхит, тонзилит, ларингит.Облекчава кашлицата, болките в гърлото и има отхрачващ ефект.Подобрява функциите на нервната система и помага при хронична умора.Помага при възпалителни заболявания.Помага за изчистването на тялото от натрупани токсини.Регулира теглото чрез активни детоксикационни процеси.Подобрява работата на сърдечно-съдовата система, регулира кръвното налягане и сърдечния ритъм.Понижава нивата на кръвната захар и повишава инсу..
23.99лв.
без ДДС:23.99лв.
Brand: Famille Mary Model: Organic Green Propolis and Thyme х 60 capsules
Японски учени са установили, че зеленият прополис има специални, интересни свойства.Ползи:Има антиоксидантно действие.Подпомага имунната система.Противогъбично средство.Антибактериално действие.Подобрява настроението.Предпазва от бактериални инфекции.Намалява високото кръвно налягане.Действие: Бразилският зелен прополис се произвежда от африкански пчели, които събират смолите от листата на Baccharis dracunculifolia - зелено растение, което се среща само в Амазонка. Тези смоли придават на прополиса този специфичен зелен цвят. Зеленият прополис съдържа флавоноиди (семейство полифеноли) и водоразтворими фенолни киселини. Няколко проучвания съобщават, че зеленият прополис има антиулцерогенни, противовъзпалителни, антимутагенни, противогъбични, имуномодулиращи, ангиогенетични и антиоксидантни свойства. Мащерката е средиземноморска билка с диетична, медицинска и декоративна употреба. Цветовете, листата и маслото от мащерка са били използвани за лечение на редица симптоми и оплаквания. Смята ..
39.89лв.
без ДДС:39.89лв.
Brand: Famille Mary Model: Immunite Green Propolis, Thyme and Vitamin D3 butter х 60 caps
Прополисът е известен със своите биологични и фармакологични свойства от векове. Ползи:Подпомага имунната система.Укрепва здравето на черния дроб.Има антиоксидантно действие.В подкрепа на сърцето.Действа активно против стрес и напрежение.Подобрява кръвообращението.Действие: Бразилският зелен прополис е специфичен вид прополис, който съдържа като основен източник смола Baccharis dracunculifolia. Ползите за здравето от бразилския зелен прополис са толкова много – започват от поддържането на здрав черен дроб и стигат до подпомагане общото здравословно състояние! Прополисът се състои главно от растителни смоли, които пчелите събират. Пчелите добавят восък и прашец към него. Зеленият прополис има антиоксидантно и хепатопротективно действие, подобрява чернодробния метаболизъм и поддържа целостта на чернодробната тъкан при захарен диабет. С произхода си във Франция, средиземноморските региони и други части на Южна Европа, етеричното масло от мащерка е широко използвано от векове за успок..
41.39лв.
без ДДС:41.39лв.
Brand: Famille Mary Model: Organic Spray with Thyme and Green Propolis х 20 ml
Спрей от мащерка и зелен прополис от Famille Mary за по-добро здраве, навсякъде с теб – лесно и удобно!Ползи:Подпомага имунната система.Източник на флавоноиди.Има антиоксидантно действие.Намалява умората.Дава тонус и енергия.Намалява високото кръвно налягане.В подкрепа на сърцето.Предпазва от инфекции.Действие: Бразилският зелен прополис се произвежда от африкански пчели, които събират смолите от листата на Baccharis dracunculifolia - зелено растение, което се среща само в Амазонка. Тези смоли придават на прополиса този отличителен зелен цвят. Естествената среда на Амазонка е идеалното място за пчелите да извършват своята работа - регионът няма интензивно земеделие и притежава огромни пространства, където флората и фауната могат да процъфтяват. Зеленият прополис съдържа флавоноиди (семейство полифеноли) и водоразтворими фенолни киселини. Повечето изследвания върху зеления прополис са извършени в Япония, най-големият потребител на бразилски прополис. Японски учени са установили, че зеле..
16.89лв.
без ДДС:16.89лв.
Brand: Famille Mary Model: Syrup with Honey and Green Propolis Organic х 150 ml
Органичният сироп от мед и зелен прополис – за здрава имунна система, без проблемни настинки и грипове!Ползи:Бори се с грип или настинка.Облекчава болките в гърлото. Намалява кашлицата.Засилва защитните сили на организма.Антиоксидантно действие.Антисептик.Бори се с инфекции на дихателните пътища.Действие: Този продукт е идеалната комбинация от пчелен мед и органичен зелен прополис – дар от пчелите за по-добър имунитет! Активните съставки в този сироп подпомагат защитните сили на организма, като по този начин предпазват от появата на грип или настинка. Добавеният пчелен мед има силни антисептични и антиоксидантни свойства, като намалява вече съществуваща кашлица и заздравява болното гърло. Пчелният прополис има мощни антиоксидантни и антимикробни свойства, което го прави естествено антибактериално, противогъбично и антивирусно средство. Смолата на пчелния прополис е с високо съдържание на флавоноиди, които са от съществено значение за защитните сили на организма. Медът в този проду..
24.59лв.
без ДДС:24.59лв.
Brand: Famille Mary Model: Candies with Organic Honey and Eucalyptus х 45 g
Тези приятни на вкус бонбони за смучене са удобно събрани в елегантна кутия, която винаги можете да имате под ръка при първи признаци на дразнене в гърлото и промяна в гласа. Те са естествен дезинфектант, който има антибактериален, противовъзпалителен и облекчаващ ефект, като се препоръчват и на деца над 3 години.Осигуряват следното действие:Силна антибактериална защита.Подпомагат функцията на респираторната система и прочистват горните дихателни пътища.Намаляват нездравословните възпалителни процеси в гърлото.Помагат при пресипнал, дрезгав глас, възстановяват гласните връзки.Облекчават дразненето, намаляват зачервяването и облекчават болките в гърлото.Улесняват преглъщането.Дезинфекцират и регенерират увредените тъкани.Имат облекчаващ ефект при кашлица, запушен нос, затруднено дишане и повишено отделяне на слуз.Приятно освежават дъха.Хидратират лигавицата и служат за профилактика срещу вирусни и бактериални атаки.Gommes propolis bio miel & eucalyptus - Бонбони за смучене с прополи..
17.99лв.
без ДДС:17.99лв.
Brand: Famille Mary Model: Candies with Organic Honey, Propolis and Orange х 45 g
Смученето на тези свежи и приятни на вкус бонбони има силно антибактериално и успокояващо действие, като те ще ви помогнат да омекотите гърлото, да възвърнете гласа си и да ароматизирате трайно дъха си. Бонбоните не съдържат рафинирана бяла захар, а за допълнителна сладост е добавена кафява тръстикова захар.Ползи: Подпомагат нормалната функция на дихателната система.Прочистват горните дихателни пътища.Намаляват възпалението в гърлото.Помагат при загуба на гласа, пресипналост и възстановяват гласните връзки.Имат антибактериално действие и пазят от патогени.Подобряват локалния имунитет.Улесняват преглъщането.Облекчават дишането.Помагат за отпушване на носа.Стимулират отхрачването.Облекчават кашлицата и дразненето в гърлото.Намаляват нездравословните възпалителни процеси в гърлото.Дезинфекцират и оздравяват възпалените тъкани.Имат бърз и траен ефект.Осигуряват лигавицата добре хидратирана.Могат да се използват като профилактика за гърло.Освежават устната кухина.Gommes de propolis bio..
13.39лв.
без ДДС:13.39лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.