Menu
Your Cart

FORTEX

Brand: FORTEX Model: Церидол 250 mg / 150 mg / 50 мг х 10 таблетки
Церидол е аналгетик. Предназначен е за лечение на главоболие, зъбобол, менструални, ревматични и следоперативни болки. Церидол понижава температурата и облекчава простудна болка.Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ЦеридолНе приемайте Церидол:ако сте алергични към активните вещества (парацетамол, пропифеназон, кофеин) или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6);ако сте алергични (свръхчувствителни) към пиразолони или сходни вещества (свръхчувствителни към продукти, съдържащи феназон, пропифеназон, аминофеназон, метамизол), към продукти, съдържащи фенилбутазон, или към ацетилсалицилова киселина;ако страдате от наследствена глюкозо-6-фосфатна дехидрогеназна недостатъчност (доказана от хемолитична анемия);ако имате остра чернодробна порфирия.Предупреждения и предпазни мерки:Говорете с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Церидол:ако имате н..
4.59лв.
без ДДС:4.59лв.
Brand: FORTEX Model: Хитозан х 60 капсули
ХИТОЗАН, капсули Х 60  Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  Състав (в 8 капсули максимален препоръчителен дневен прием): Хитозан 2000mg Начин на употреба: по 2 капсули половин час преди хранене, до 8 капсули дневно. Опаковка: 60 капсули  ФОР..
15.49лв.
без ДДС:15.49лв.
Brand: FORTEX Model: Хитозан плюс х 60+30 капсули
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпомага процес..
18.79лв.
без ДДС:18.79лв.
Brand: FORTEX Model: Хитозан плюс с Л-карнитин и Хром х 60 капсули
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпомага процес..
17.69лв.
без ДДС:17.69лв.
Brand: FORTEX Model: Хитозан кафе х 12 сашета
ХИТОЗАН Кафе, сашета Х 12 с Л-карнитин и Хром Оказва благоприятно влияние за:- поддържане на здравословно тегло- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма на макрохранителните вещества- поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта- регулиране на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Кафе се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този ..
14.89лв.
без ДДС:14.89лв.
Brand: FORTEX Model: Хитозан зелено кафе x 60 капсули
  Хитозан Зелено Кафе X 60 капсули ТОЧНО НАИМЕНОВАНИЕ:  Хитозан Зелено Кафе X 60 капсулиЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА: хранителна добавкаОПАКОВКА:  6 блистера Х 10 капсули в картонена кутияЦЕНТРАЛЕН БАРКОД: ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Поддържане на здравословно тегло ПРИЛОЖЕНИЕ:Оказва благоприятно влияние за:- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма на макрохранителните вещества- поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта- регулиране на излишното влечение към сладки храни ДОЗИРОВКА: 3 капсули дневно, преди хранене. Съставки (в 1 капсула):  Зелено Кафе, стандартизиран екстракт от зърна 50% хлорогенови киселини / Green Coffee Bean Extract 200mgХитозан / Chitosan (90% deacetylated) 200mgХром / Chromium (Chromium picolinate) 30μg   ..
13.79лв.
без ДДС:13.79лв.
Хидротон х 10 сашета
Изчерпан
Brand: FORTEX Model: Хидротон х 10 сашета
ХИДРОТОН Хидратация на организма Водно-електролитен баланс   при диария и разстройство при опасност от обезводняване при интензивно изпотяване при активна физическа дейност и спорт за осигуряване на основни минерали за организма  Дозировка: Съдържанието на 1 саше се разтваря в 200ml вода и се изпива. Деца под 3 год. – след консултация с лекарДеца 3-7 год. – до 5 сашета на ден /1 л за 24 часа/Деца 7-18 год. – от 5 до 8 сашета на ден /1-1,6 л за 24 часа/Възрастни – от 5 до 10 сашета на ден /1-2 л за 24 часа/Не е подходящ за диабетици. Състав (в 1 саше): Декстроза /D-glucose/ монохидрат 2,7gНатриев цитрат 0,58gНатриев хлорид 0,52gКалиев хлорид 0,3g Опаковка: 10 сашета   ..
5.29лв.
без ДДС:5.29лв.
Brand: FORTEX Model: Херпекс гел х 20 ml
ХерпексХерпес? Вече няма нужда да се криеш. Успокояващ гел за херпес с L-лизин и натурални екстракти от сладък корен и ракитник.Херпекс подпомага организма да се справи по-лесно с херпеса. Природните съставки на гела:·         спират развитието на херпесния вирус;·         ограничават разпространението на херпеса;·         възстановяват увредената кожа. Състав: лизин хидрохлорид, екстракт от сладък корен / Glycyrrhiza glabra root extract/, екстракт от ракитник / Hippophaerhamnoides extract/, помощни веществаНачин на употреба: Външно! Нанася се на чисти участъци от кожата 2-3 пъти дневно. Натуралните му съставки позволяват честа и продължителна употреба.Опаковка: Туба алуминиев ламинат 20ml в картонена кутия.  Произведен в Лавена АД за Фортекс Нутрасютикалс...
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Хепислим спрей за стройна фигура x 30 ml
Изчерпан
Brand: FORTEX Model: Хепислим спрей за стройна фигура x 30 ml
 Хепислим спрей X 30ml ФортексХЕПИСЛИМ спрей е иновативна комбинация от 5-HTP (5-хидрокситриптофан) и хром. Оказва благоприятно влияние за нормално тегло.            Подпомага нормалния метаболизъм на хранителните вещества.Допринася за усвояването на глюкозата в клетките.Съдейства за синтеза на хормона серотонин и за повишаване на настроението. 5-HTP (5-хидрокситриптофан)     5-HTP (5-хидрокситриптофан) съдейства за синтеза и повишаване на нивата на хормона серотонин, наричан „хормон на щастието“. По-високите нива на серотонин в организма подпомагат за естественото контролиране на чувството на глад.  Хром Хром подпомага нормалния метаболизъм на хранителните съставки като улеснява действието на инсулина в организма.Допринася за поддържане на нормални концентрации на кръвната захар като подобрява усвояването на глюкозата в клетките.Подпомага намаляването/регулирането на излишн..
17.29лв.
без ДДС:17.29лв.
Brand: FORTEX Model: Фитолор хот х 10 сашета
Фитолор хот – при простуда и грип – БЕЗ ПАРАЦЕТАМОЛ!·         Бори се с причината, не само със симптомите;·         Съкращава периода на оздравяване;·         Без парацетамол;·         Подходящ и за диабетици;·         Страхотен вкус! Фитолор Хот е балансирана комбинация от изцяло натурални и доказани в практиката и науката съставки:·         Черен бъз (Sambucus nigra): oт векове плодовете на бъза се използват за повишаване на защитните сили на организма, а съвременни изследвания доказват способността на екстракта от бъз да намалява силата и продължителността на простудните заболявания;·         Витамин С е най-известната защита от простудни заболявания; с Фитолор Хот се приема достатъчно количество витами..
10.99лв.
без ДДС:10.99лв.
Brand: FORTEX Model: Фитолор х 6 билкови близалки
 Фитолор билкови близалки с плодов концентрат от касис Исландски лишейСалвияВитамин С   Оказват благоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт. Допринасят за нормалната функция на имунната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес.  Съставки (в 1 близалка): Витамин С (L-аскорбинова киселина) 15 mg, Исландски лишей екстракт (Cetraria islandica)      10 mg, Салвия екстракт (Salvia officinalis) 3 mg, захар, глюкозен сироп, регулатори на киселинността лимонена киселина и натриев цитрат, ароматизант касис, оцветител кармин, плодов концентрат от касис Начин на употреба: по 1 близалка за смучене, до 3 пъти на ден. За деца над 3 години. Опаковка: 6 близалки ФОРТЕКС Нутрасютикалс  ..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: FORTEX Model: Фитолор сироп х 125 ml
FORTEX Фитолор Сироп за здраво гърло БЯЛА РУЖА И ЛАЙКАБЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ВЪРХУ СТРУКТУРАТА НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА  ПОДКРЕПА ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА Възраст Препоръчителен дневeн прием Екстракт БЯЛА РУЖА, mg Екстракт ЛАЙКА, mg 3-7 г. 4 х 5ml 624 500 7-14 г. 5 х 5ml 780 625 над 14 г. 6 х 5ml 936 750 За деца под 3 години - след консултация с лекар. Не е подходящ за диабетици!Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене.Състав: захар, вода, екстракт от корени на бяла ружа, екстракт от цветове на лайка, консерванти - Е202, Е218, Е216.Съхранение: На сухо, недостъпно за деца място, при температура от 5 до 25°С.Да не се превишава указаната дозировка!Производител: ЛАВЕНА АД, гр.Шумен, Индустриален квартал Продукт на:ФОРТЕКС Нутрасютикалс  ООД, гр. София 1362, ул. Прохладен кът 10, ..
6.19лв.
без ДДС:6.19лв.
Показва 1 до 12 от 111 (10 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.