Menu
Your Cart

FORTEX

ФАРИНГОСЕПТ таблетки за смучене х20
Ново
Brand: FORTEX Model: ФАРИНГОСЕПТ таблетки за смучене х20
ФАРИНГОСЕПТ таблетки за смучене х20 ФАРИНГОСЕПТ® 8,75 mg таблетки за смучене, пресованиFARINGOSEPT® 8,75 mg compressed lozengesФлурбипрофенFlurbiprofenПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява ФАРИНГОСЕПТ и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ФАРИНГОСЕПТ3. Как да приемате ФАРИНГОСЕПТ4. Възможни не..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: FORTEX Model: ФИТОЛОР ХИПЕРТОНИК спрей за нос 50мл
ФИТОЛОР ХИПЕРТОНИК спрей за нос 50млХипертоничният разтвор на морска сол подобрява и поддържа физиологичната функция на лигавицата, постилаща носната кухина. Редовната му употреба намалява нейното набъбване. Това влияе изключително благоприятно върху дишането. Продуктът е без странични ефекти. Може да се ползва от бременни и кърмещи жени. Има отлична поносимост, щади носната лигавица и не предизвиква привикване.Кога е препоръчителна употребата на спрея?при запушен нос;за третиране на възпалителни процеси на носната лигавица;за хора, чийто нос е непроходим, а причина за това са вирусни инфекции, настинки или алергичен ринит;при възпалителни процеси в синусите (хроничен синузит);преди употреба на кортикостероидни назални лекарствени препарати;за третиране на последствията от продължителна употреба на капки за нос, съдържащи вазоконстриктори;при хъркане по време на сън.Състав: Всеки 1 ml от спрея е обогатен с 37 mg морска сол. Като разтворител е използвана пречистена вода. Спреят съдържа ..
8.19лв.
без ДДС:8.19лв.
Brand: FORTEX Model: ФИТОЛОР СТРОНГ пастили х18
ФИТОЛОР СТРОНГ пастили х18Предназначение:Въздействат благоприятно върху гърлото и респираторния тракт.Състав в 1 пастилБиоактивни субстанции от растителен произходСладко биле, екстракт (Glycyrrhiza glabra)10 mgДжинджифил, екстракт (Zingiber officinale) 10 mgИндийско бодливо грозде, екстракт (Emblica officinalis)10 mgМентол 3,75 mgДруги съставки: захар, глюкозен сироп, ароматизант: евкалипт, оцветител: меден комплекс на хлорофила.Начин на употреба:Вземайте по 1 пастил на 2-3 часа, до максимум 6 пастили дневно.Важно:Да не се превишава препоръчителната доза.Не е заместител на разнообразното хранене.Съхранение: на стайна температура, в сухо и недостъпно за деца място.Опаковка: 18 пастила.Производител: Фортекс Нутрасютикалс, България...
5.89лв.
без ДДС:5.89лв.
Brand: FORTEX Model: ФИТОЛОР ИМУНО сироп 100мл
ФИТОЛОР ИМУНО сироп 100млСпециална иновативна формула, включваща ценни за имунната система съставки: Витамин С, Бета-глюкани (от Lentinula edodes), екстракт от Черен бъз (Sambucus nigra), Прополис и Пробиотици. Притежава антиоксидантни качества и защитава клетките от оксидативен стрес. Действа ефективно, подпомагайки нормалния имунен отговор. Също така, подобрява работата на храносмилателната система.Активни съставки:Бета-глюкани - дълговерижни полизахариди с естествен произход. Укрепват имунната система и активират защитните сили на организма.Витамин С - поддържа нормалната работа на имунната система и защитата на клетките от оксидативен стрес.Прополис - известен още като пчелен клей. Притежава изключително широк спектър от благоприятни въздействия върху организма. Подпомага неговото функциониране на всички нива. Допринася за оптималната работа на имунната и дихателната система.Екстракт от черен бъз (Sambucus nigra) - засилва имунитета, устойчивостта и защитните сили на организма. Съд..
16.99лв.
без ДДС:16.99лв.
Brand: FORTEX Model: ЦЕРИДОЛ таблетки 250 мг / 150 мг / 50 мг * 10 ФОРТЕКС
Церидол е аналгетик. Предназначен е за лечение на главоболие, зъбобол, менструални, ревматични и следоперативни болки. Церидол понижава температурата и облекчава простудна болка.Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ЦеридолНе приемайте Церидол:ако сте алергични към активните вещества (парацетамол, пропифеназон, кофеин) или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6);ако сте алергични (свръхчувствителни) към пиразолони или сходни вещества (свръхчувствителни към продукти, съдържащи феназон, пропифеназон, аминофеназон, метамизол), към продукти, съдържащи фенилбутазон, или към ацетилсалицилова киселина;ако страдате от наследствена глюкозо-6-фосфатна дехидрогеназна недостатъчност (доказана от хемолитична анемия);ако имате остра чернодробна порфирия.Предупреждения и предпазни мерки:Говорете с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Церидол:ако имате н..
4.59лв.
без ДДС:4.59лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН, капсули Х 60
ХИТОЗАН, капсули Х 60  Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  Състав (в 8 капсули максимален препоръчителен дневен прием): Хитозан 2000mg Начин на употреба: по 2 капсули половин час преди хранене, до 8 капсули дневно. Опаковка: 60 капсули  ФОР..
15.49лв.
без ДДС:15.49лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 + 30
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпомага процес..
18.79лв.
без ДДС:18.79лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпомага процес..
17.69лв.
без ДДС:17.69лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН Кафе, сашета Х 12
ХИТОЗАН Кафе, сашета Х 12 с Л-карнитин и Хром Оказва благоприятно влияние за:- поддържане на здравословно тегло- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма на макрохранителните вещества- поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта- регулиране на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Кафе се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този ..
14.89лв.
без ДДС:14.89лв.
Brand: FORTEX Model: Хитозан Зелено Кафе X 60 капсули
  Хитозан Зелено Кафе X 60 капсули ТОЧНО НАИМЕНОВАНИЕ:  Хитозан Зелено Кафе X 60 капсулиЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА: хранителна добавкаОПАКОВКА:  6 блистера Х 10 капсули в картонена кутияЦЕНТРАЛЕН БАРКОД: ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Поддържане на здравословно тегло ПРИЛОЖЕНИЕ:Оказва благоприятно влияние за:- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма на макрохранителните вещества- поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта- регулиране на излишното влечение към сладки храни ДОЗИРОВКА: 3 капсули дневно, преди хранене. Съставки (в 1 капсула):  Зелено Кафе, стандартизиран екстракт от зърна 50% хлорогенови киселини / Green Coffee Bean Extract 200mgХитозан / Chitosan (90% deacetylated) 200mgХром / Chromium (Chromium picolinate) 30μg   ..
13.79лв.
без ДДС:13.79лв.
ХИДРОТОН  сашети х 10
Изчерпан
Brand: FORTEX Model: ХИДРОТОН сашети х 10
ХИДРОТОН Хидратация на организма Водно-електролитен баланс   при диария и разстройство при опасност от обезводняване при интензивно изпотяване при активна физическа дейност и спорт за осигуряване на основни минерали за организма  Дозировка: Съдържанието на 1 саше се разтваря в 200ml вода и се изпива. Деца под 3 год. – след консултация с лекарДеца 3-7 год. – до 5 сашета на ден /1 л за 24 часа/Деца 7-18 год. – от 5 до 8 сашета на ден /1-1,6 л за 24 часа/Възрастни – от 5 до 10 сашета на ден /1-2 л за 24 часа/Не е подходящ за диабетици. Състав (в 1 саше): Декстроза /D-glucose/ монохидрат 2,7gНатриев цитрат 0,58gНатриев хлорид 0,52gКалиев хлорид 0,3g Опаковка: 10 сашета   ..
5.29лв.
без ДДС:5.29лв.
Brand: FORTEX Model: Херпекс гел 20 мл
ХерпексХерпес? Вече няма нужда да се криеш. Успокояващ гел за херпес с L-лизин и натурални екстракти от сладък корен и ракитник.Херпекс подпомага организма да се справи по-лесно с херпеса. Природните съставки на гела:·         спират развитието на херпесния вирус;·         ограничават разпространението на херпеса;·         възстановяват увредената кожа. Състав: лизин хидрохлорид, екстракт от сладък корен / Glycyrrhiza glabra root extract/, екстракт от ракитник / Hippophaerhamnoides extract/, помощни веществаНачин на употреба: Външно! Нанася се на чисти участъци от кожата 2-3 пъти дневно. Натуралните му съставки позволяват честа и продължителна употреба.Опаковка: Туба алуминиев ламинат 20ml в картонена кутия.  Произведен в Лавена АД за Фортекс Нутрасютикалс...
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Показва 1 до 12 от 112 (10 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.