Menu
Your Cart

FORTEX

Brand: FORTEX Model: Herpex Cream х 10 g
Херпекс крем е лекарствен продукт за кожно приложение. Ацикловир, активното вещество на Херпекс крем, принадлежи към група лекарства, известни като противовирусни. Херпекс крем е показан при лечението на лабиални херпесни лезии (в зоната около устата) в резултат на инфекция от Herpes simplex вирус тип 1. Херпекс крем се използва за лечение на ранни признаци и симптоми (напр. изтръпване, сърбеж или зачервяване) на херпес по устните и лицето, за да намали риска от прогресиране на херпеса до мехури. Дори ако херпесът прогресира до мехури, ацикловир (активното вещество на Херпекс крем) ще съкрати процеса на лечение приблизително от половин до един ден, в сравнение с крем без наличие на ацикловир.Състав (в 1 g): ацикловир (5% ацикловир, w/w) 50 mg Помощните вещества са: цетостеарилов алкохол, течен парафин, пропиленгликол (Е 1520), натриев лаурилсулфат (Е 487), полоксамер 407, бял мек парафин и пречистена вода.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: Измийте ръцете с..
8.79лв.
без ДДС:8.79лв.
Brand: FORTEX Model: Hemonate х 30 capsules
Хранителна добавка, 30 капсулиПодпомага нормалната тромбоцитна функция.Допринася за нормална циркулация на кръвта.Благоприятно повлиява проходимостта на кръвоносните съдове.Допринася за защита на липидите в кръвта от оксидативен стрес.Допринася за нормалните нива на холестерола в кръвта.Хемонат е иновативна комбинация от 3 активни съставки, подпомагащи правилното функциониране на кръвоносната система и нормалната циркулация на кръвта. Натокиназата допринася за правилното функциониране на тромбоцитите, нормалната циркулация на кръвта и благоприятства правилните процеси на кръвосъсирване, като намалява образуването на тромби. Поликозанолът оказва благоприятно въздействие върху нивата на холестерол в кръвта. Поликозанол е природна смес, получена от пречистената меласа на захарната тръстика. Не съдържа захари, не оказва влияние на нивото на захар в кръвта и може да се употребява от диабетици. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.Съставки:    ..
18.19лв.
без ДДС:18.19лв.
Brand: FORTEX Model: Fungiter 5% Medicinal Nail Polish х 2.5 ml
Фунгитер 5% лечебен лак за нокти се използва за лечение на гъбични инфекции на ноктите. Съдържа активната съставка аморолфин, която принадлежи към група лекарства, известни като антимикотици. Аморолфин убива голямо разнообразие от гъбички, които могат да причинят инфекции на ноктите.Състав (в 1 ml): Аморолфинов хидрохлорид (amorolfíne hydrochloride) 55,74 mg еквивалентен на 50 mg аморолфин (amorolfíne) (5% w/v аморолфин).Помощни вещества: амониев метакрилат съполимер тип A (Eudragit RL 100), триацетин, бутилацетат, етилацетат, безводен етанол.Начин на употреба: Фунгитер 5% лечебен лак за нокти трябва да се прилага върху засегнатите нокти веднъж седмично точно според инструкциите за употреба: Стъпка 1: Изпилете нокътя: Преди първото приложение изпилете възможно най-старателно инфектираните части от нокътя, включително повърхността на нокътя, като използвате предоставената пила за нокти. ВНИМАНИЕ: Пилите за нокти, използвани за инфектирани нокти да не се използват върху здрави нокти..
34.59лв.
без ДДС:34.59лв.
Brand: FORTEX Model: Fungiter 1% Cream х 15 g
Фунгитер 1% крем е противогъбичен лекарствен продукт, който действа като убива гъбичките, причинители на кожни инфекции. Фунгитер 1 % крем се отпуска без лекарско предписание за лечение на следните кожни инфекции:гъбички между пръстите на краката и гъбички по стъпалото (tinea pedis);гъбички в ингвиналните области (tinea cruris);гъбички по тялото - трихофития (tinea corporis);кожна кандидоза - интертриго (intertrigo);разноцветен лишей (pityriasis versicolor).Фунгитер 1% крем се прилага и за лечение на кожни инфекции, предизвикани от дрожди.Активно вещество: тербинафинов хидрохлорид (terbinafine hydrochloride).Другите съставки са: пречистена вода, цетостеарилов алкохол, глицерол, пропил парахидроксибензоат (Е216), метил парахидроксибензоат (Е218), октилдодеканол, парафин течен.Начин на употреба: Почистете и подсушете засегнатата кожа и прилежащите зони и измийте ръцете си. Приложете достатъчно количество от крема за нанасяне на тънък слой върху засегнатата кожа и прилежащите зони. Нежно ..
10.19лв.
без ДДС:10.19лв.
Brand: FORTEX Model: ForteFer х 30 sachets
Хранителна добавка, 30 ородисперсни сашетаФортефер е комбинация от оптимална дневна доза желязо под формата на микронизиран и микрокапсулиран железен пирофосфат, с добавен витамин С. Фортефер подпомага:нормалното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин;нормалния пренос на кислород в тялото;когнитивната функция;нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия;намаляването на чувството на отпадналост и умора.Фортефер е необходим:при състояния на железен дефицит от различен произход;при бременност и кърмене;по време на менструален цикъл;при загуба на кръв от различен произход;за вегани и вегетарианци;за деца в период на усилен растеж;при интензивно мускулно натоварване при спортисти и физически активни хора;когато има недостатъчен прием на желязо с храната;когато има недобро усвояване на желязото в стомашнo-чревния тракт.Желязото е един от най-важните микроелементи в организма, с огромно значение за здравето:влиза в състава на хемоглобина в еритроцитите и участва в ..
29.29лв.
без ДДС:29.29лв.
Brand: FORTEX Model: FluRapid х 8 sachets
Флурапид съдържа три активни вещества: парацетамол, фенираминов малеат и аскорбинова киселина и се използва при възрастни и деца над 15 години.Парацетамол е болкоуспокояващо лекарство, което подпомага също така и понижаването на високата температура.Фенираминов малеат е антихистамин, който освобождава носа и синусите, като Ви помага да дишате по-леко.Аскорбиновата киселина (Витамин С) допълва естествените нива от витамин С, които могат да намалеят при вирусна инфекция или настинка.Флурапид се използва за краткотрайно облекчение на симптомите при простуда, алергичен ринит, ринофаринит и грипоподобни състояния при възрастни и деца над 15 години. Намалява секрецията от носа и сълзенето, кихането, повишената телесна температура, главоболието, болките в гърлото и тялото.Състав:                     (в 1 саше)Парацетамол                500 mgФенираминов м..
9.39лв.
без ДДС:9.39лв.
Brand: FORTEX Model: FluRapid Max х 8 sachets
Флурапид макс простуда и кашлица се използва за бързо облекчаване на симптоми при простуда и грип, повишена температура, главоболие и болки в тялото, болки в синусите, запушен нос, възпалено гърло, кашлица. Флурапид макс простуда и кашлица съдържа три активни съставки:Парацетамол - добре известен болкоуспокояващ аналгетик: продукт, понижаващ температурата (антипиретик);Гвайфенезин - експекторант. Улеснява отхрачването. Разводнява секрета, което помага да се облекчи гръдната кашлица.;Фенилефринов хидрохлорид - деконгестант. Предизвиква отбъбване на лигавицата на носа и синусите, отпушва носа и Ви помага да дишате по-лесно.Флурапид макс простуда и кашлица се препоръчва само ако всички симптоми (болка и/или повишена температура, запушване на носа и гръдна кашлица) са налични.Състав:                                    ..
11.69лв.
без ДДС:11.69лв.
Brand: FORTEX Model: Fitolor Hot х 14 sachets
Фитолор хот e гореща напитка с екстракт от черен бъз, витамин С, цинк и инулин, оказваща благоприятно въздействие на имунната система и съпротивителните сили на организма.Фитолор хот е носител на награда „За значим принос – хранителна добавка 2008” от „Български фармацевтичен съюз”:Силната имунна система е важна за отпора на организма срещу влиянията на външните фактори. Ефективността на защитните сили на организма се засилва от здравословно хранене, богато на витамини, минерали и микроелементи. За имунните клетки са важни също чистият въздух, физическата активност и здравият сън. Билки, доказали своята сила, също допринасят за активиране на защитните сили.Плодовете на черния бъз се използват от векове за подпомагане на имунната система и за подкрепа на защитните сили на организма. Съвременни изследвания показват способността на екстракта от черен бъз да благоприятства устойчивостта на организма, особено в есенно-зимния сезон. Флавоноидите, съдържащи се в черния бъз, имат изразени анти..
15.09лв.
без ДДС:15.09лв.
Brand: FORTEX Model: Fitolor Propolis Pomegranate and Ginger х 18 lozenges
Благоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт.Съставки (в 5 пастили) - екстракт прополис (стандартизиран 10% Galangin) 75mg, екстракт джинджифил (Zingiber officinale) 50mg, захар, глюкозен сироп, лимонена киселина, нар и ментол, оцветител екстракт паприкаНачин на употреба: 5 пастили дневно, по една пастила на 2-3 часа.Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД...
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: FORTEX Model: Fitolor Propolis Chamomile and Thyme х 18 lozenges
Благоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт.Съставки (в 5 пастили): - екстракт прополис (стандартизиран 10% Galangin) 75mg, екстракт лайка (Matricaria chamomilla) 50mg, екстракт мащерка (Thymus vulgaris) 50mg, захар, глюкозен сироп, лимонена киселина, ароматизант ментолНачин на употреба: 5 пастили дневно, по една пастила на 2-3 часа.Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД...
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: FORTEX Model: Fitocardin х 30 capsules
Хранителна добавка, 30 капсулиФитокардин благоприятно повлиява дейността на сърцето и сърдечно-съдовата система. Фитокардин допринася за:намаляване на чувството на отпадналост и умора;нормално протичане на метаболизма и производството на енергия;нормална невротрансмисия и свиване на мускулите, включително сърдечния мускул.Фитокардин е иновативна комбинация от глог, магнезий и коензим Q10.Глог екстракт (Crataegus monogyna) - Глогът се използва като билка от дълбока древност. Народната медицина и науката са единодушни - глогът е чудесно средство, подпомагащо дейността на сърцето.Коензим Q10 - Коензим Q10 е витаминоподобно вещество, което е естествен участник в обмяната на веществата. Всяка клетка в тялото се нуждае от енергия за да осъществява жизнените си функции. Ролята на енергиен източник за клетката изпълнява молекулата аденозин трифосфат (АТФ), при разграждането на която се освобождава енергия. След анализ на процесите в дихателната верига e доказана значителната роля, която изпълн..
18.19лв.
без ДДС:18.19лв.
Brand: FORTEX Model: Fitocardin Acute х 20 liquid sachets
Хранителна добавка, 20 течни сашетаПодпомага сърцето и сърдечносъдовата система. Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Нормално протичане на метаболизма и производство на енергия. Фитокардин акут е иновативна комбинация от L-карнитин, коензим Q10 и екстракт от глог.L-карнитинът е аминокиселина, която се образува в тялото от есенциалните аминокиселини лизин и метионин. Участва в енергийния метаболизъм на клетките, като осигурява превръщането на мазнините в енергия. Тази енергия е необходима за нормална сърдечна и мозъчна функция. L-карнитинът съдейства за намаляване на чувството на отпадналост и умора при физическо натоварване, като подпомага възстановяването на мускулите и кръвоснабдяването. Повишава енергията, мускулната сила и издръжливост. L-карнитинът допринася за нормална функция на нервната система и намалява влиянието на стреса и умственото напрежение.Коензим Q10 е витаминоподобно вещество, което е естествен участник в обмяната на веществата. Всяка кл..
21.29лв.
без ДДС:21.29лв.
Показва 1 до 12 от 127 (11 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.