Menu
Your Cart

FORTEX

Brand: FORTEX Model: Chitosan х 60 capsules
ХИТОЗАН, капсули Х 60  Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  Състав (в 8 капсули максимален препоръчителен дневен прием): Хитозан 2000mg Начин на употреба: по 2 капсули половин час преди хранене, до 8 капсули дневно. Опаковка: 60 капсули ..
21.29лв.
без ДДС:21.29лв.
Brand: FORTEX Model: Chitosan plus х 60+30 capsules
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпо..
20.49лв.
без ДДС:20.49лв.
Brand: FORTEX Model: Chitosan plus with L-Carnitine and Chrome х 60 capsules
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпо..
25.19лв.
без ДДС:25.19лв.
Brand: FORTEX Model: Chitosan Green Coffee Bean x 60 capsules
Хитозан зелено кафе x 60 капсули..
20.79лв.
без ДДС:20.79лв.
Brand: FORTEX Model: Fotolor Hot x 10 sachets
Фитолор хот х 10 сашетаФитолор хот х 10 сашетаФитолор хот e гореща напитка с екстракт от черен бъз, витамин С, цинк и инулин, оказваща благоприятно въздействие на имунната система и съпротивителните сили на организма.Фитолор хот е носител на награда „За значим принос – хранителна добавка 2008” от „Български фармацевтичен съюз”:Силната имунна система е важна за отпора на организма срещу влиянията на външните фактори. Ефективността на защитните сили на организма се засилва от здравословно хранене, богато на витамини, минерали и микроелементи. За имунните клетки са важни също чистият въздух, физическата активност и здравият сън. Билки, доказали своята сила, също допринасят за активиране на защитните сили.Плодовете на черния бъз се използват от векове за подпомагане на имунната система и за подкрепа на защитните сили на организма. Съвременни изследвания показват способността на екстракта от черен бъз да благоприятства устойчивостта на организма, особено в есенно-зимния сезон. Флавоноидите,..
11.39лв.
без ДДС:11.39лв.
Brand: FORTEX Model: Fitolor х 6 herbal lollipops
 Фитолор билкови близалки с плодов концентрат от касис Исландски лишейСалвияВитамин С   Оказват благоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт. Допринасят за нормалната функция на имунната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес.  Съставки (в 1 близалка): Витамин С (L-аскорбинова киселина) 15 mg, Исландски лишей екстракт (Cetraria islandica)      10 mg, Салвия екстракт (Salvia officinalis) 3 mg, захар, глюкозен сироп, регулатори на киселинността лимонена киселина и натриев цитрат, ароматизант касис, оцветител кармин, плодов концентрат от касис Начин на употреба: по 1 близалка за смучене, до 3 пъти на ден. За деца над 3 години. Опаковка: 6 близалки ФОРТЕКС Нутрасютикалс ..
6.59лв.
без ДДС:6.59лв.
Brand: FORTEX Model: Fitolor Syrup x 125 ml
Фитолор сироп х 125 mlFitolor Syrup x 125 mlФитолор сироп е създаден специално за здраво гърло и съдържа екстракт от цвят на лайка и екстракт от корен на бяла ружа. Комбинацията между двете съставки оказва благоприятно въздействие върху дихателните пътища.Фитолор сироп за здраво гърло:Намалява дразнещите усещания и сухотата в гърлото;Подпомага функцията на дихателните пътища;Успокоява възпалените тъкани и кашлицата;Има отхрачващо действие и антибактериални свойства;Повлиява добре астмата.Активни съставки:Лайка - Препоръчва се за всякакви респираторни заболявания и е задължителна за по-бързото и ефикасно преминаване на болестите на горните дихателни пътища. Тя притежава силно изразени антибактериални, противовъзпалителни, противоалергични, противовирусни и болкоуспокояващи свойства. Цветовете на лайката съдържат етерично маслени масла и флавоноиди, които имат омекотяващо, противовъзпалително и антисептично действие. Благодарение на противоалергичното си действие повлиява добре симптомит..
4.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Brand: FORTEX Model: Fitolor Panthenol Spray x 50 ml
Фитолор пантенол спрей х 50 ml Fitolor Panthenol Spray x 50 ml Регенерира и овлажнява носната лигавица.Приложение:Подобрява епителизацията на раздразнената или нарушена лигавица.Намалява вероятността от инфекции на горните дихателни пътища.Възстановява естествената влажност на носната лигавица, способността ú за самопочистване и регенерация, като я предпазва от изсушаване и дразнене. Съставки: 1 ml спрей съдържа 20mg Ca-D-пантотенат и 9mg морска сол. Разтворител: пречистена вода. Съдържа консервант: бензалкониев хлорид 0.1mg/ml.Начин на употреба: Възрастни и деца над 1 година: 1-2 впръсквания във всяка ноздра няколко пъти на ден; Деца под 1 година: 1 впръскване във всяка ноздра няколко пъти на ден.Производител: FORTEXРазгледайте и другите ни предложения за спрей за нос ...
8.29лв.
без ДДС:8.29лв.
Brand: FORTEX Model: Fitolor Honey and Lemon x 18 pastilles
Фитолор мед и Лимон х 18 пастилиFitolor Honey and Lemon x 18 pastillesБлагоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт.Съставки: В 6 пастили - биоактивни субстанции от растителен произход - Джинджифил (Zingiber officinale) 60mg, Сладко биле (Glycyrrhiza glabra) 60mg, Индийско бодливо грозде (Emblica officinalis)60mg, захар и глюкоза, ароматизанти ментол, мед и лимон.Начин на употреба: По една пастила на 2-3 часа, до 6 пастили дневно.Производител: FORTEX..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: FORTEX Model: Fitolor Blueberry x 18 pastilles
Фитолор Боровинка х 18 пастилиFitolor Blueberry x 18 pastillesБлагоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт.Съставки: В 6 пастили - биоактивни субстанции от растителен произход - Джинджифил (Zingiber officinale) 60mg, Сладко биле (Glycyrrhiza glabra) 60mg, Индийско бодливо грозде (Emblica officinalis)60mg, захар и глюкоза, ароматизанти ментол, Боровинка.Начин на употреба: По една пастила на 2-3 часа, до 6 пастили дневно.Производител: FORTEX..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: FORTEX Model: Fitocardin Forte х 30 capsules
Фитокардин форте х 30 капсулиFitocardin Forte х 30 capsulesФитокардин благоприятно повлиява дейността на сърцето и сърдечно-съдовата система.Фитокардин допринася за:намаляване на чувството на отпадналост и умора.нормално протичане на метаболизма и производството на енергия.нормална невротрансмисия и свиване на мускулите, включително сърдечния мускул.Фитокардин е иновативна комбинация от глог, магнезий и коензим Q10:Глог екстракт (Crataegus monogyna) - Глогът се използва като билка от дълбока древност. Народната медицина и науката са единодушни - глогът е чудесно средство, подпомагащо дейността на сърцето.Коензим Q10 - Коензим Q10 е витаминоподобно вещество, което е естествен участник в обмяната на веществата. Всяка клетка в тялото се нуждае от енергия за да осъществява жизнените си функции. Ролята на енергиен източник за клетката изпълнява молекулата аденозин трифосфат (АТФ), при разграждането на която се освобождава енергия. След анализ на процесите в дихателната верига e доказана зна..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: FORTEX Model: Femiflora Probien х 20 capsules
Фемифлора пробиен х 20 капсулиFemiflora Probien х 20 capsulesПодпомага възстановяването на естествената вагинална флора на жените.Фемифлора пробиен е комбинация от:Пробиотици - Според дефиницията на Световната Здравна Организация (СЗО) пробиотиците са живи микроорганизми, които приети в съответните дози, влияят благотворно върху консуматора, подкрепяйки вътрешния нормален микробен баланс. Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) е един от най-популярните и ефективни пробиотици. Лактобацилус Рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) и Лактобацилус Гасери (Lactobacillus gasseri) са пробиотиците, които успяват да достигнат успешно до вагиналната флора.Пребиотици - Пребиотичният комплекс подпомага и засилва действието на пробиотиците. Пребиотиците осигуряват среда - подходящо рН и хранителни вещества, благоприятна за по-доброто развитие на полезните пробиотични бактерии. Пектинът и инулинът в Пробиен ФемиФлора са перфектните пребиотици - 100% разтворими и напълно безопасни фибри, съста..
20.59лв.
без ДДС:20.59лв.
Показва 1 до 12 от 75 (7 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.