Menu
Your Cart

Отстъпка при поръчка над 50,00лв. - 5% / отстъпка при поръчка над 100,00лв. - 10% / отстъпка при поръчка над 150,00лв. - 15% / отстъпка при поръчка над 200,00лв. - 20%

Грип и настинка

Brand: WALMARK Model: СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР сироп 120 мл ВАЛМАРК
СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР сироп 120 мл ВАЛМАРКСинулан Форте Джуниър е комбинация от растителни екстракти, които допринасят за нормалните функции на дихателните пътища и имунната система; обогатен е и с биотин за нормалното състояние на лигавиците:Екстрактът от андрографис подпомага физиологичните функции на горните дихателни пътища (нос, синуси) и имунната система;Екстрактът от черен бъз допринася за нормална функция на имунната система, оказва антиоксидантен ефект и е с благотворен ефект върху горните дихателни пътища, вкл. при кашлица);Екстрактът от върбинка допринася за нормалната функция на горните дихателни пътища (гърлото, ларинкса и гласните струни) и има антиоксидантно действие;Екстрактът от липа улеснява отделянето на секретите и спомага за нормалното състояние на гърлото, ларинкса и гласните струни;Екстрактът от лечебна ружа успокоява дразненето в гърлото, ларинкса и гласните струни;Екстрактът от лопен допринася за нормалното състояние на гърлото, ларинкса, гласните струни и имун..
12.99лв.
без ДДС:12.99лв.
Brand: WALMARK Model: СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК
СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРКХранителна добавкаПри кашлица и хремаНамалява времето на боледуване;Улеснява дишането;Спомага за по-лесното отхрачване и отделянето на секрети от белите дробове и бронхите.Синулан Дуо Форте съдържа комбинация от натурални растителни екстракти, които подпомагат функциите на горните (синуси, нос) и долни (бронхи) дихателни пътища:Екстракт от цвят на черен бъз - успокоява горните дихателни пътища;Екстракт от върбинка - има антиоксидантен ефект и подпомага физиологичната функция на горните дихателни пътища;Екстракти от хрян и латинка - подпомагат функциите на горните и долните дихателни пътища;Екстракт от лопен - засилва имунитета и успокоява гърлото, гласните струни и ларинкса;Екстракт от жълта тинтява - за по-добър тонус и жизненост.Състав:Съдържание в 1 таблетка в 2 таблеткиБъз, екстракт от цвят 25 mg 50 mgВърбинка, екстракт от стрък 25 mg 50 mgЛатинка, екстракт от стрък 171,4 mg 342,8 mgХрян, екстракт от корен 48 mg 96 mgЛопен, екстракт от цвят 25..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
Brand: WALMARK Model: СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ ДЖУНИЪР 3+ спрей за нос 20 мл
СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ ДЖУНИЪР 3+ спрей за нос 20 мл ВАЛМАРКСпреят за нос с CAPTOMUCIL® подпомага лечението на респираторни заболявания, протичащи с повишено отделяне на мукус, в т.ч. състояния като настинка и ринит, които могат да преминат към остър или хроничен риносинузит.Действие:CAPTOMUCIL® стимулира бързото и ефективно отвеждане на мукуса чрез втечняване на назалния секрет. Нормалната функция на носната лигавица е свързана с произвеждането и отделянето на секрет, съдържащ протеина муцин. Муцинът формира предпазен слой върху повърхността. Така се възпрепятства навлизането на вируси и бактерии в назалната лигавица и се подпомага тяхното отвеждане извън носната кухина. По време на респираторни инфекции продуцирането на муцина се повишава. Това затруднява отделянето му, което е причина за запушване на носа.CAPTOMUCIL® разрушава вискозния мукозен слой и улеснява отделянето на натрупаните секрети. Специални изследвания, проведени с продукта, показват, че деконгестантният ефект на CAPTOM..
13.99лв.
без ДДС:13.99лв.
Brand: WALMARK Model: СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ спрей 15 мл ВАЛМАРК
СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ спрей 15 мл ВАЛМАРКПоказания: За лечение на ринит и синузит.Механизъм на действие:Синулан Експрес Форте е вискозен продукт за отпушване на носа и лечение на симптоми на ринит и синузит с различен произход. Той съдържа хипертоничен разтвор с висока концентрация на глицерол, както и етерични масла. При впръскване в ноздрите, Синулан Експрес Форте създава осмотично активен филм върху лигавицата, който естествено предизвиква отделяне на вода от нея. Така разрежда натрупаните секрети и способства за отвеждането и изчистването им от носните ходове. Този процес отпушва синусите, намалява налягането в кухините, както и свързаната с него болка. Образуваният от Синулан Експрес Форте филм има и защитна функция - той предпазва назалната повърхност от сухота, дразнители и неблагоприятни външни фактори. Съставът на продукта бързо подобрява дишането.Състав: етерични масла от: мента (Mentha piperita), евкалипт (Eucalyptus globulus), мащерка (Thymus satureioides), розмарин (Rosmar..
16.19лв.
без ДДС:16.19лв.
Brand: ACTAVIS Model: ВИКС КОЛД БЛОК спрей - промивка за нос 15 мл
ВИКС КОЛД БЛОК спрей - промивка за нос 15 млКак се развива вирусната настинка?Вирусите на настинката първоначално се прикрепват към клетките в задната част на носа с помощта на повърхностни рецептори и по този начин проникват в тях. След това започват да се размножават, задействайки имунните функции на организма. Това е моментът, в който се чувстват първите симптоми на неразположение (кихане, дразнене в гърлото и др.). По-нататък вирусите продължават да се развиват и размножават, а инфекцията преминава в настинка с изявени клинични симптоми.Викс Колд Блок е идеалното решение в тези случаи!Използван в рамките на първите 48 часа след заразяването с вируса на инфекцията, действа бързо в задната част на носа, точно на мястото на прикрепване и развитие. Има троен ефект - улавя, неутрализира и помага за отстраняване на патогените по естествен път.Доказано клинично!Използван през първите 48 часа от вирусната настинка, медицинското изделие ефективно стопира нейното развитие, така че да не се с..
12.59лв.
без ДДС:12.59лв.
Brand: ACTAVIS Model: ПРОАЛГИН таблетки 500 мг * 20 АКТАВИС
1. Какво представлява Проалгин и за какво се използваПроалгин притежава силно изразен обезболяващ и температуропонижаващ ефект и умерено противовъзпалително действие. Отпуска гладката мускулатура и премахва болезнените спазми на матката, жлъчката, жлъчните и пикочните пътища.Проалгин се прилага:- за краткосрочно облекчаване на главоболие, зъбобол, ставни, мускулни болки и възпаления; болки след травми и хирургични операции, болка при жлъчни и бъбречни спазми, изгаряния и болезнена менструация, когато други обезболяващи средства не са ефективни или са противопоказани за употреба;- за краткосрочно понижаване на високата телесна температура, когато други средства не са ефективни или са противопоказани за употреба.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ПроалгинНе приемайте Проалгин:- ако сте алергични към метамизол или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6);- ако сте алергични към други лекарства от групата на пиразолоните или пиразикудините;- ако в м..
1.99лв.
без ДДС:1.99лв.
Brand: ACTAVIS Model: ПАРАЦЕТАМАКС саше капучино 1000 мг * 10 АКТАВИС
1. Какво представлява ПарацетаМакс и за какво се използваПарацетамол принадлежи към фармакотерапевтичната група на аналгетиците (болкоуспокояващи лекарства), които действат едновременно като антипиретици (лекарства понижаващи температурата) със слабо противовъзпалително действие.ПарацетаМакс се използва за понижаване на температурата и облекчаване на леки до умерени болки.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ПарацетаМаксНе приемайте ПарацетаМакс - ако сте алергични към парацетамол или някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6); - ако имате тежки бъбречни проблеми; - ако имате хепатит; - ако приемате други лекарства, съдържащи парацетамол, тъй като това може да увреди тежко черния Ви дроб; - ако имате проблеми с алкохола.Предупреждения и предпазни меркиГоворете с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете ПарацетаМакс ако страдате от чернодробно или бъбречно заболяване; - ако имате дефицит на глюкозо-б-фосфатдехидрогеназа ..
8.79лв.
без ДДС:8.79лв.
Brand: ACTAVIS Model: ПАРАЦЕТАМАКС таблетки 500 мг * 20 АКТАВИС
1. Какво представлява ПарацетаМакс и за какво се използваЛекарственото вещество парацетамол, което се съдържа в ПарацетаМакс притежава болкоуспокояващо и температуропонижаващо действие и слаб противовъзпалителен ефект.ПарацетаМакс се използва за симптоматично лечение на слаба до умерена болка от различен произход (главоболие, мигрена, зъбобол, мускулни и ставни болки, болезнена менструация) или повишена температура.Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ПарацетаМаксНе използвайте ПарацетаМакс, ако сте алергични към парацетамол или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка б).Предупреждения и предпазни меркиЛекарството се отпуска без лекарско предписание, но преди да използвате ПарацетаМакс Вие трябва да говорите с Вашия лекар или фармацевт, ако:страдате от чести главоболия и редовната употреба на обезболяващи лекарства не Ви помага. За да се предотврат..
1.99лв.
без ДДС:1.99лв.
Brand: ACTAVIS Model: ПАРАЦЕТАМАКС саше ягода и ванилия 500 мг * 10 АКТАВИС
1. Какво представлява ПарацетаМакс с аромат на ягода и ванилия и за какво се използваПарацетамол принадлежи към фармакотерапевтичната група на аналгетиците (болкоуспокояващи лекарства), които действат едновременно като антипиретици (лекарства понижаващи температурата) със слабо противовъзпалително действие.ПарацетаМакс с аромат на ягода и ванилия се използва за понижаване на температурата и облекчаване на леки до умерени болки.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ПарацетаМакс с аромат на ягода иванилияНе приемайте ПарацетаМакс с аромат на ягода и ванилия - ако сте алергични към парацетамол или някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6). - ако имате тежки бъбречни проблеми. - ако имате хепатит. - ако приемате други лекарства, съдържащи парацетамол, тъй като това може да увредитежко черния Ви дроб. - ако имате проблеми с алкохола.Предупреждения и предпазни меркиГоворете с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете ПарацетаМакс с..
7.59лв.
без ДДС:7.59лв.
Brand: ACTAVIS Model: АЦЕФЕИН таблетки * 10 АКТАВИС
АЦЕФЕИН таблетки * 10 АКТАВИСАцефеин таблеткипарацетамол/ ацетилсалицилова киселина/ кофеин/ кодеин фосфат хемихидратparacertamol/ acetylsalicylic acid/ caffeine/ codeine phosphate hemihydratesПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Ацефеин и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Ацефеин..
4.19лв.
без ДДС:4.19лв.
Brand: SANDOZ Model: ХЕКСАЛГИН перорални капки 500 мг. / мл. 20 мл.
Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява ХЕКСАЛГИН и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ХЕКСАЛГИН3. Как да приемате ХЕКСАЛГИН4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате ХЕКСАЛГИН6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява ХЕКСАЛГИН и за какво се използваЛекарствен продукт, принадлежащ към групата на пиразолоните, който се прилага при болка и повишена температура.ХЕКСАЛГИН се прилага при:- различни състояния, съпроводени с висока температура, която не се повлиява от друг вид лечение- силни остри или хронични болки (напр. главоболие, зъбобол, невралгии, неврити, миалгии, мигрена и мигренозни симптоми, менструални болки, съпровождаща терапия на болка при онкологични заболявания)- колики (спастични болки в коремната област), напр. бъбречни или жлъчни колики- остра и силна болка след нараняване или операция, ако други средства са противопоказани или неефективни (напр. травми, изгаряния, постоперативни болки)Ако след..
8.19лв.
без ДДС:8.19лв.
Brand: Chemax Pharma Model: ДИАЛГИН сашети 1000 мг. * 6
ДИАЛГИН сашети 1000 мг. * 6DIALGIN 1000 mg powder for oral solutionметамизол натрий (metamizole sodium)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 3-5 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява ДИАЛГИН1000 mg и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ДИАЛГИН 1000 mg3. Как да приемате ДИАЛГИН 1000 mg4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхр..
3.79лв.
без ДДС:3.79лв.
Показва 1 до 12 от 148 (13 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.