Menu
Your Cart

Hartmann

Brand: Hartmann Model: Hartmann MoliCare Skin Rinse Free Shampoo Cap
Хартман Моликеър скин шапка с шампоан за измиване на косата без изплакване. Шапката съдържа шампоан и балсам за бързо, лесно и удобно измиване на косата. Особено подходяща за лежащоболни пациенти. За чиста и мека коса, без да е необходимо изплакване с вода. Шапката е с балансирано за кожата рН, не съдържа оцветители или парфюм и е дерматологично тествана.Начин на употреба: Шапката може да се използва на стайна температура или да се загрее в микровълнова фурна в опаковката за 15-20 сек. на макс. 800W. Препоръчаната температура по време на използване не трябва да надвишава 40°С. Не прегрявайте опаковката, за да избегнете изгаряния по кожата. Поставете шапката на главата, като покриете изцяло косата. Масажирайте главата в продължение на 2-3 минути. Не е нужно да изплаквате косата. Подсушете с кърпа.Производител: Hartmann..
7.69лв.
без ДДС:7.69лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Veroval Compact Plus BP Monitor + AC/DC Adapter
Апаратът за измерване на кръвно налягане за ръката над лакътя от Хартман Веровал Плюс осигурява бързо и лесно автоматично измерване. Апаратът разпознава и показва нарушения в сърдечния ритъм (аритмии) и открива предсърдно мъждене благодарение на Afib инфикатора. Снабден с технологията Comfort Air за напомпване без излишно притискане и универсален маншон 22-42 см. Има функция за автоматично тройно измерване - възможност за автоматично измерване 3 пъти последователно и показване на средна стойност. Разполага с опцията за прехвърляне чрез Bluetooth на измерените стойности в приложението Veroval medi.connect. Има индикатори за слаби батерии и грешка, опция за автоматично изключване и лесен за разчитане дисплей. Предлага се с калъф за съхранение, 4 броя 1,5V AA батерии и адаптер.Производител: Hartmann..
112.99лв.
без ДДС:112.99лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Cosmos Wound Spray х 50 ml
Hartmann Cosmos Wound Spray е спрей за почистване на рани с антисептично действие. Той овлажнява и полага грижа за инфектирани и неинфектиран остри и хронични рани. Подходящ е дори за термични и химически рани, такива от изгаряния от 1-ва и 2-ра степен. Хартман Космос Почистващ спрей за рани предпазва от инфекции и повторно инфектиране на раната и едновременно с това подпомага процеса на зарастване. Той не само овлажнява, но и омекотява засъхнали бинтове и превръзки, предотвратявайки вторична травма. Формулата му съдържа антимикробната субстанция polyhexanide (0,1% PHMB) и poloxamer. Спреят е напълно безболезнен при употреба, не дразни кожата и не щипе. Прилага се лесно и може да се използва дори и обърнат надолу с цел лесно да се почистят труднодостъпните места. Продукт подходящ за чувствителна кожа. Без мирис и без цвят. Дерматологично тестван. Състав: Вода, Poloxamer and Polyhexanide (PHMB, 0.1%).Начин на употреба: Подходящ за нанасяне директно върху раната, както и в..
11.59лв.
без ДДС:11.59лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Cosmos PJ Masks Waterproof Patches 3 sizes х 12 pcs
Изработени от полиетиленов филм, водоустойчивите нестерилни пластири Космос PJ Masks на Хартман са предназначени за предпазване на малки рани при деца. С абсорбираща подложка, която не залепва върху раната, те предотвратяват нейното замърсяване. С картинки на героите от PJ Masks. Подходящи и за деца с чувствителна кожа. Дерматологично и хипоалергично тестван продукт. Предлагат се в опаковка от 12 броя пластири в 3 размера: 6 броя - 19x72 мм, 4 броя - 16x57 мм, 2 броя - 38x60 мм.Начин на употреба: Отлепете предпазните ленти и залепете върху почистена рана.Производител: Hartmann..
3.39лв.
без ДДС:3.39лв.
Brand: Hartmann Model: Cosmopor IV Transparent Self-Adhesive Bandage 7x9 cm х 100 pcs
Cosmopor IV Transparent на Hartmann са самозалепващи се превръзки, които са предназначени за покриване и фиксиране на периферни канюли и катетри.Характеристики:Стерилни;Голям прозрачен прозорец от полиуретанов филм, който позволява наблюдение на мястото на убождане, без да е нужна смяна на превръзката;Нежни към кожата - дишащите превръзки пропускат водните пари и създават комфорт за пациента при носене;Надеждни - материалът, от който са изработени, е водонепроницаем и действа като бариера срещу течности, бактерии и инфекции от външни замърсители;Изключително лесни за поставяне;Силна адхезия, която гарантира надеждна фиксация при носене.Начин на употреба: Предназначени за покриване и фиксиране на периферни канюли и катетри.Производител: Hartmann..
43.29лв.
без ДДС:43.29лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Hydrofilm Transparent Bandage 10х15 cm х 10 pieces
Прозрачната самозалепваща превръзка Хартман Хидрофилм е изградена от полупропусклив полиуретанов филм, който е водоустойчив и непромокаем за бактерии. Обработена с хипоалергенно полиакрилатно лепило. Отстранява се атравматично, за да се избегне дразненето, което я прави подходящ избор за вторична превръзка и за покриване на гел-образуващи превръзки от калциев алгинат. Употребата на превръзката Hydrofilm предпазва от вторични инфекции и физически дразнители при третирането на сухи, първични, заздравяващи рани, на почти заздравели епителни рани и за закрепване на катетри и канюли. Начин на употреба: Oтстранете лепенката с опъване от двата срещуположни края.Производител: Hartmann..
11.39лв.
без ДДС:11.39лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Atrauman Sealed Bandage 10х20 cm х 30 pieces
Атравматична тюлена превръзка от хидрофобна полиестерна мрежа. Импрегнирана с унгвент на триглицеридна основа, без примеси на парафини и активни фармацевтични съставки. Подходяща за лечение във всички фази на оздравителния процес и най-вече за епителизиращи и гранулиращи рани. Може да остане върху раната до 3 дни. Не залепва за раната и следователно е подходяща за пациенти с контактна свръхчувствителност. Превръзката Atrauman е пропусклива на газове и секрети – осигурява достатъчен достъп на въздух до раната и бързо отстраняване на ексудата. Резултатът е атравматично лечение на рани и подпомагане на гранулирането и епителизацията. Размерът на мрежата стимулира процеса на гранулиране. Същевременно обаче получената тъкан не може да продължи да расте през мрежата, а това предотвратява хипергранулацията на раната.Начин на употреба: Atrauman може да се реже и моделира според размера и формата на раната. Препоръчва се при използване на превръзката да се прилага вторична абсорбираща прев..
54.59лв.
без ДДС:54.59лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Hydrocoll Thin Self-Adhesive Bandage 10х10 cm x 1 pc
Хидрокол Тин Самофиксираща абсорбираща хидроколоидна превръзка от Хартман е предназначена за рани във влажна среда. Покрита е с полупрозрачен водоотблъскващ горен слой, който възпрепятства проникването на микроорганизми. Превръзката поддържа раната достатъчно влажна и създава среда за фибробластна активност и образуване на гранулационна тъкан. Приляга добре по формата на тялото. HydroColl се прилага във фазите на гранулация и епителизация при остри, хронични, слабо ексудиращи рани и неинфектирани рани. Начин на употреба: Размерът на превръзката Hydrocoll зависи от големината на раната. За да бъде добре фиксирана, превръзката трябва да бъде по-голяма от раната с поне по 1 см от всяка страна. Отворете единичната опаковка и отстранете предпазната хартия от превръзката. Поставете превръзката върху раната, като се стараете да покриете ръбовете ѝ, след което притиснете внимателно с ръка. Сменяйте превръзката, когато тя видимо се обезцвети и се оформи мехурче от акумулиран ексу..
4.49лв.
без ДДС:4.49лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann MoliCare Slip Adult Diapers XL х 14 pieces
Hartmann Molicare Slip Extra Plus Size XL представляват силно абсорбиращи памперси за възрастни с анатомична форма, подходящи за пациенти с тежка уринална и фекална инконтиненция, за неподвижни и трудноподвижни хора. Памперстите могат да бъдат използвани също и от хора, страдащи от по-лека степен на незадържане на урина, като осигуряват дискретност и сигурност. Продуктът се състои от 3-слойно абсорбиращо ядро с патентовани молекули циклодекстрин, неутрализиращи миризмата. Страничните ивици на памперсите за възрастни предпазват от изтичане на течност. Индикаторът от външната страна показва кога трябва да бъде сменен памперсът. Продуктът притежава и фиксиращи лепенки за многократно отваряне. Новата “Air-active” технология е с висока въздухопропускливост и е изключително нежна към кожата. Памперсите са дерматологично тествани и подходящи за нощна употреба.Производител: Hartmann..
20.89лв.
без ДДС:20.89лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Atrauman Silicone Mesh Bandage 20х30 cm х 5 pcs
Мрежестата превръзка със силиконов контактен слой Атрауман Силикон на марката Хартман е предназначена за атравматично лечение на рани и за защита на органи и други чувствителни структури при лечение на рани с негативно налягане. Тази тънка, мека и гъвкава превръзка осигурява добър контакт с раневото ложе и е пропусклива за ексудат. Подходяща е за употреба при повърхностни, остри и хронични рани, слабо до средно ексудиращи рани от всякакъв тип. Може да се използва като комбинация със системата за негативно налягане Vivanо, особено при открити рани и други чувствителни структури. Размер 20/30 см, като може да се реже и моделира според размерите и формата на раната.Начин на употреба: Почистете раната, ако е необходимо, преди да поставите превръзката. Изберете подходящия за това размер, така че превръзката да припокрива ръбовете на раната с около 1-2 см. Колкото по-голяма е раната, толкова повече трябва да бъде застъпването. Смяна при клинична индикация или при видим ексудат по ръбове..
64.19лв.
без ДДС:64.19лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Zetuvit Plus Silicone Border Bandage 20х25 cm х 10 pcs
Хартман Зетувит Плюс Силикон Бордер е силно абсорбираща стерилна превръзка със силиконов контактен слой и адхезивен кант. Тя е предназначена за лечение на умерено до силно секретиращи остри (травматични рани, изгаряния, следоперативни рани) и хронични рани (декубитални рани, язви, туморни рани, диабетно стъпало). Силиконовият слой, намиращ се в контакт с раната, позволява лесно приложение, благодарение на момент прилепяне и почти безболезнено атравматично отстраняване. Превръзката съдържа суперабсорбент частици (САП), които надеждно абсорбират и задържат раневия ексудат. Този продукт осигурява нежен омекотяващ ефект върху раната, а силиконовият слой не позволява залепяне към раната, което прави смяната безболезнена за пациента. Горният слой е от водонепроницаем филм, позволяващ къпане. Адхезивният кант позволява стабилно прикрепяне и наблюдение на кожата около раната. Размер 20/25 см. Начин на употреба: Почистете раната, ако е необходимо, преди да поставите превръзката. Избер..
70.19лв.
без ДДС:70.19лв.
Brand: Hartmann Model: Hartmann Zetuvit E Hypoallergic Four-Layer Bandage 15x25cmx10pcs
Hartmann Zetuvit представлява хипоалергична, четирислойна превръзка, която покрита с два слоя незалепваща полипропиленова обвивка от нетъкан текстил, силно-абсорбираща възглавничка от разбита целулоза и влагоразпределящо целулозно покритие, което помага за правилно разпределение на абсорбирането по цялата повърхност на превръзката. Oт външната страна превръзката е покрита с хидрофобен (водоотблъскващ) слой от нетъкан текстил, предпазващ раната от замърсяване. Предназначена е преди всичко за лечение на силно секретиращи рани. Предпазва от повърхностни наранявания и замърсяване, осигурява достъп на въздух до кожата и надеждно абсорбира всички секрети.Начин на употреба: За третиране на силно секретиращи рани във всички сфери на медицината; за предпазване на рани благодарение на добрия буферен ефект.Производител: Hartmann..
10.69лв.
без ДДС:10.69лв.
Показва 1 до 12 от 178 (15 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.