Menu
Your Cart

Healthy life

Brand: Healthy life Model: Stamatin х 30 capsules
Stamatin х 30 капсулиStamatin х 30 capsulesПолзи от приема на Stamatin®:Благоприятства както вродения, така и придобития имунитет и нормалното им функциониране;Подпомага организма по време на стресови ситуации през есенно-зимния сезон, когато естествените защитни сили на имунната система са подложени на атака от външни фактори;Допринася за защита от оксидативен стрес и за възстановяването от различни стресови ситуации.Stamatin® е хранителна добавка за здрава и добре функционираща имунна система. Съдържайки само натурални съставки и специално разработената формула IMN3X, Stamatin® спомага за поддържането на добър физически и психически тонус всеки ден. Специалната формула IMN3X® на Stamatin съдържа само естествени съставки - Radix Isatidis, екстракт от изсушения корен на Isatis tinctorial L, Африкански здравец (Pelargonium sidoides) и оптимални дози Цинк. Екстрактът Radix Isatidis е широко използван в традиционната Китайска медицина и неговите имуностимулиращи свойства са обект на много..
20.49лв.
без ДДС:20.49лв.
Brand: Healthy life Model: Neovista Next х 30 tablets
Неовиста Некст х 30 таблеткиNeovista Next х 30 tabletsПолзи от приема на Neovista Next: Допринася за облекчение на текущия дискомфорт – умора, замъглено зрение, сухота;Спомага за забавяне на прогресията на хронични очни заболявания;Подпомага за намаляване на оксидативния стрес в очните структури;Спомага за поддържането на ясно зрение.Neovista Next е хранителна добавка с мощна комбинация от антиоксиданти и микроелементи, които допринасят както за поддържането на ясно зрение през деня и нощта, така и за активната грижа на зрителната система в бъдеще.Neovista Next съдържа уникалната съставка годжи бери – добре позната от китайската народна медицина като „суперхрана“ и много силен антиоксидант. Плодовете на годжи бери съдържат много полезни за очите активни съставки, както и голямо количество картеноиди, от които основен представител е зеаксантин. Екстрактът от годжи бери в Neovista Next има най-високото възможно съдържание на активните съставки зеаксантин и над 60% липополизахариди.В Neov..
25.59лв.
без ДДС:25.59лв.
Brand: Healthy life Model: Folacid х 120 tablets
Фолацид х 120 таблеткиFolacid х 120 tabletsПриемът на Folacid 120:Подпомага правилния растежа на тъканите на плода по време на бременност;Допринася за нормално oбразуване на кръвни клетки;Спомага за намаляване на чувството за умора и отпадналост;Допринася за нормална психическа функция.Разработен за бъдещи майки, Folacid 120 съдържа 400 микрограма фолиева киселина. Известно е, че тази дневна доза фолиева киселина допринася за правилното развитие на тъканите и органите на плода през първия триместър. Също така допринася за правилното формиране на кръвни клетки.Фолацид 100 е специално разработен продукт, който има благоприятен ефект при дефицит на фолиева киселина, както и при определени видове анемия. Фолацид 100 съдържа 400 µg фолиева киселина. Folacid 100 допринася за нормалното образуване на кръвни клетки в организма и поддържането на нормална психическа функция.Съдържание: (в 1табл.)Фолиева киселина 400 μg(птероилмоноглутаминова киселина)Забележка: Да не се пре..
8.59лв.
без ДДС:8.59лв.
Brand: Healthy life Model: Folacid х 100 tablets
Фолацид х 100 таблеткиFolacid х 100 tabletsПолзи от приема на Folacid 100:Допринася за нормалното образуване на кръвни клетки в организма;Има благоприятен ефект за намаляване на нивата на хомоцистеин;Допринася за нормалната психическа функция;Подпомага растежа на тъканите на плода по време на бременност.Фолацид 100 е специално разработен продукт, който има благоприятен ефект при дефицит на фолиева киселина, както и при определени видове анемия. Фолацид 100 съдържа 400 µg фолиева киселина. Folacid 100 допринася за нормалното образуване на кръвни клетки в организма и поддържането на нормална психическа функция.Съдържание: (в 1табл.)Фолиева киселина 400 μg(птероилмоноглутаминова киселина)Забележка: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. В случай на прием на антикоагуланти или предстояща операция, моля, консултирайте се с Вашия лекар. В случай на бременно..
7.79лв.
без ДДС:7.79лв.
Brand: Healthy life Model: Fenaxon х 30 tablets
Фенаксон х 30 таблеткиFenaxon х 30 tabletsПолзи от приема на Fenaxon: Спомага за намаляване на острия и хроничен дискомфорт при възпален нерв;Подпомага по-добрата проводимост на нервните клетки;Спомага за намаляване на симптоми като изтръпване и скованост;Допринася за възстановяването на миелиновата обвивка.Fenaxon е комплексен продукт, подпомагащ нормалното функциониране на периферната нервна система. Fenaxon съчетава в себе си мощна комбинация от 11 активни съставки, която подпомага както активната терапия при различни остри заболявания на периферната нервна система (в следствие на възпален нерв), така и за намаляване на хроничния дискомфорт.В състава на Fenaxon се съдържа уникалната активна съставка куркумин (Curcumin) – естествен полифенол, който се открива в коренището на растението куркума (Curcuma longa). Традиционно използвана в азиатските страни, куркумата е световно известна със своите антиоксидантни и имуностимулиращи свойства. Активната съставка Куркумин във Fenaxon доприн..
31.49лв.
без ДДС:31.49лв.
Brand: Healthy life Model: Favio х 60 capsules
Фавио х 60 капсулиFavio х 60 capsulesПолзи от приема на Favio®: Подпомага поддържането на нормални нива на кръвната захар; Допринася за нормалното зрение и здравето на очите;Има благоприятен ефект за поддържане на защитните сили на имунна система;Благоприятства пациенти с периферна невропатия.Създаден за хора със захарен диабет и пациенти в преддиабетно състояние, Favio® съдържа уникалната MON6X® формула, към която са добавени допълнително 16 витамина и минерала. Уникалната MON6X® формула съдържа оптимални дози Алфа-липоева киселина, Лутеин, Цинк, Хром, Витамин А и Витамин В6 и оказва благоприятен ефект срещу развитието на усложненията на диабета. В допълнение, Favio® съдържа 16 есенциални витамини и минерали, което го превръща в комплексен продукт от микроелементи, създадена за подсилване на тялото при наличието на захарен диабет и при преддиабетни състояния. Favio® се препоръчва за по-лесното поддържане на оптимални нива на захар в кръвта благодарение на оптималните количества на ми..
18.99лв.
без ДДС:18.99лв.
Brand: Healthy life Model: Bucconox х 10 capsules
Буконокс х 10 капсулиBucconox х 10 capsulesПолзи от приема на Bucconox: Влияе благоприятно върху здравето на бъбреците и уринарния тракт;Спомага за облекчаване на острия дискомфорт при уриниране;Подпомага диуретичната дейност на бъбреците.Bucconox е продукт за цистит и други проблеми на отделителната система, който оказва благоприятно въздействие върху здравето на бъбреците и уринарния тракт. Bucconox действа на три нива – (1) бързо върху възпалението; (2) върху причинителя; (3) дългосрочно срещу хронични появи. Bucconox съдържа уникалната съставка Бучу – южноафриканско растение с ценни активни съставки, спамагащи за здравето на уринарния тракт. Екстрактът от бучу има ефективно благоприятно действие при раздразнение на пикочния мехур и спомага за повишаване значително отделянето на урина, като така стимулира организма да премахва излишната вода.Bucconox съдържа още стандартизиран екстракт от добре познатата червена боровинка в оптимални дози, с доказано ценно и уникално действие н..
17.59лв.
без ДДС:17.59лв.
Brand: Healthy life Model: Stadyxin х 60 tablets
Стадиксин х 60 таблеткиStadyxin х 60 tabletsПолзи от приема на Stadyxin®:Допринася за стимулиране на кръвообращението към крайниците;Спомага за нормалното мозъчно кръвоснабдяване;Благоприятства терморегулацията на крайниците.Stadyxin® съдържа висококачествен екстракт от Гинко билоба и е подсилен със селен, Цинк и витамин В6. Екстрактът от Гинко билоба в една таблетка Stadyxin® има благоприятен ефект за стимулиране на кръвообращението към крайниците, допринася за доброто мозъчното кръвоснабдяване и спомага за поддържането на добра памет и концентрация. Селенът в Stadyxin също допринася за здравето и правилното функциониране на щитовидната жлеза. В допълнение, Цинкът в Stadyxin има силни антиоксидантни свойства.Съдържание: (в 1табл.) % РКПЕкстракт от листата на Гинко Билоба 90 mg *Цинк (Цинков цитрат) 10 mg 100%Витамин В6 (Пиридоксин)  1,4 mg 100%Селе..
30.99лв.
без ДДС:30.99лв.
Brand: Healthy life Model: Selenogin х 60 tablets
Селеногин х 60 таблеткиSelenogin х 60 tabletsРедовният прием на Selenogin:Има благоприятен ефект върху паметта и концентрацията;Клинично доказан ефект при шум в ушите;Има положителни ефекти върху нормалната функция на щитовидната жлеза.Selenogin® е специално формулирана хранителна добавка, която съдържа във високи дози екстракт от Гинко билоба и Селен. За екстракт от Гинко билоба е известно, че подпомага мозъчното кръвооросяване и циркулацията на кръвта към крайниците. Притежава и мощен антиоксидантен ефект. Редовният прием на Selenogin® действа благоприятно върху паметта и концентрацията и има клинично доказан положителен ефект при шум в ушите. Екстрактът от Гинко билоба има благоприятен ефект за поддържане на оптимални нива на кръвно налягане. В допълнение към екстрактът от Гинко билоба, уникалната QIS2X® формула на Selenogin® съдържа още Пантотенова киселина (Витамин В5), който е водно-разтворим витамин, допринасящ за нормална умствена дейност и метаболизъм. Тази важна съставка подп..
31.99лв.
без ДДС:31.99лв.
Brand: Healthy life Model: Neovista х 60 tablets
Неовиста х 60 таблеткиNeovista х 60 tabletsРедовната употреба на Neovista®:Подпомага за поддържането на оптимално зрение през деня и нощта;Съдържащият се в Neovista® витамин C допринася за намаляване на умората в очите;Спомага за поддържането на нормално и ясно зрение;За кристално ясно зрение.Neovista® е хранителна добавка, която има благоприятен ефект върху здравето на зрителния апарат. Neovista® се препоръчва при умора на очите, която може да се дължи на прекомерна работа пред монитор или гледане на телевизия. Витамин C в Neovista® допринася за намаляване на умората в очите. Уникалната LAB3X® формула в Neovista® съдържа Цинк, Лутеин и екстракт от боровинка в оптимални дози. Активната съставка Цинк, която се съдържа в Neovista®, подпомага за поддържане на нормално зрение през деня и нощта. Лутеинът е пречистен екстракт, извлечен от цветето невен (Tagetes erecta). Той е един от основните каротеноиди, който може да се открие като цветен пигмент в човешкото око (в ретината и особено в ма..
37.29лв.
без ДДС:37.29лв.
Brand: Healthy life Model: b-PROTEKT х 20 capsules
Б-Протект х 20 капсулиb-PROTEKT х 20 capsulesПолзи:Благоприятства нормалното функциониране на имунната система;Подпомага възстановяването на чревния баланс като нормализира чревната флора;Благоприятства за редовността на червата;Благоприятен ефект по време или след прием на антибиотици, диария или констипация, промяна в диетата, пътуване, стрес.b-PROTEKT® е ефективен синбиотик (пробиотик + пребиотик), съдържащ мощната NV6X® формула в комбинация с 5 щама живи пробиотични бактерии. b-PROTEKT® спомага по време или след прием на антибиотици, диария или констипация, промяна в диетата, пътуване, стрес. Подпомага за възстановяването на баланса в гастро-интестиналния тракт, нормализирайки чревната флора. b-PROTEKT® съдържа комбинация от 5 вида добре проучени бактерии, известни с полезните си ефекти за тялото на човека. Тези бактерии в комбинация със селектирани витамини в оптимални дози, имащи доказан благоприятен ефект върху имунната система, правят b-PROTEKT® силен съюзник срещу гастро-интес..
23.19лв.
без ДДС:23.19лв.
Brand: Healthy life Model: Stamatin Kids apple flavored х 100 ml
Стаматин Кидс с вкус на ябълка х 100 mlStamatin Kids apple flavored х 100 mlStamatin Kids е хранителна добавка за подкрепа на имунната система на деца над една година с внимателно подбрани натурални съставки - гъба кладница и билка Ракитник. Приемът на Stamatin Kids: Подпомага имунната система на деца над една година;Допринася за поддържане на защитните сили на детския организъм;Допринася за намаляване на умората; Благоприятства функциите на сърдечно-съдовата и храносмилателната система.Stamatin Kids е специално разработен природен продукт за подкрепа на имунитета на деца над една година, съдържащ бета глюкан от гъба кладница и екстракт от билка Ракитник. Бета глюканът е обект на редица клинични проучвания. Установено е, че той допринася за активността на имунните клетки по време на стресови ситуации за организма. Подпомага локалните защитни сили на лигавиците. Билката Ракитник е добре позната със своите антиоксидантни свойства, подкрепя имунитета, подпомага функциите на сърдечно-съдов..
23.49лв.
без ДДС:23.49лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.