Menu
Your Cart

Wedo

Brand: Wedo Model: Alphain x 30 capsules
Alphain на WEDO подобрява сексуалната функция, потентността и плодовитостта и влияе благоприятно на физическата издръжливост. Влияе положително процеса на образуване на сперматозоиди и поддържа нормални нива на тестостерон в организма. Има положителен ефект върху здравето на простатата и уринарната функция при наличието на доброкачествена простатна хиперплазия.Сао Палмето (Saw Palmetto): оказва благоприятно влияние върху простатната жлеза и уринарната система при доброкачествена хиперплазия (количествено увеличение на клетките извън нормалното) на простатата. Екстрактът съдържа стероли, биофлавоноиди и мастни киселини. Бабини зъби (Tribulus terrestis): подпомага сексуалната активност, потентността, уринирането и хормоналния баланс. Бабините зъби също така въздействат положително на цялостното здраве, сърдечно-съдовата и нервната система.Екстрактът от Дамяна (Turnera Diffusa): подкрепя оптималното сексуално, психическо и когнитивно състояние, особено полезен при стрес и напрежение...
29.99лв.
без ДДС:29.99лв.
Brand: Wedo Model: Estocal x 100 tablets
Estocal на WEDO е специализиран продукт, предназначен да подпомага хората с лактозна непоносимост в усвояването на лактозата, съдържаща се в млечните изделия.Estocal съдържа лактаза, който е ензим, отговорен за разграждането на лактозата в млякото. Приемът му преди консумация на млечни храни, помага при усвояването на лактозата по-ефективно, намалявайки нежеланите симптоми като болки в стомаха, подуване, диария и общ дискомфорт.Ефективността на приема на лактаза като добавка е клинично доказана при хора с непоносимост към лактозата.Активна съставка За 2 таблетки РКП** Лактаза / Lactase            7.000 FCC* *** * FCC (Food Chemicals Codex) - единици лактаза. ** Референтни количества за прием. ***Неустановени референтни количества за прием.Дозировка: 2 таблетки с достатъчно количество вода преди консумация на млечни продукти.Производител: Юникомс, Швейцария ГмбХ..
29.99лв.
без ДДС:29.99лв.
Brand: Wedo Model: Sarita x 30 capsules
Sarita+ е продукт на WEDO, приемът на който подкрепя правилната функция на щитовидната жлеза при хипотиреоидизъм. Съдържа активни съставки, които помагат за регулиране производството на тиреоидни хормони и облекчават симптомите при понижено действие на щитовидната жлеза. Подпомага метаболизма, умствената активност и предпазва клетките от оксидативен стрес:L-тирозин – аминокиселина, ключова за синтеза на щитовидните хормони, мускулната функция и енергийния метаболизъм. Необходима е за образуването на допамин и поддържането на оптимални нива на когнитивните процеси.Ашваганда (Withania somnifera): притежава имуномодулиращи свойства и спомага за стабилизиране на нивата на щитовидните хормони. Повишава устойчивостта на организма, подобрява менталното здраве, подкрепя сърдечно-съдовата дейност и действа антиоксидантно.Жен-шен (Panax Ginseng): съдейства за намаляване на умората и подобрява глюкозния метаболизъм. Подпомага здравето на имунната и сърдечно-съдовата система.Цинкът: е съществен за..
29.99лв.
без ДДС:29.99лв.
Brand: Wedo Model: Renorax Rapid x 120 tablets
Renovax Rapid е продукт на WEDO, който предлага ефективна формула със съставки градящи съединителната тъкан, подхранва ставния хрущял и укрепва ставните връзки. Продуктът е създаден за активна подкрепа на опорно-двигателната система при болки в ставите, костите и мускулите. Формулата е разработена да предостави активна грижа на опорно-двигателната система при наличие на болка и дискомфорт в ставите, костите и мускулите.Редовният прием на Renovax Rapid има благоприятно действие при износването на ставите и също така укрепва опорно-двигателния апарат при интензивно физическо натоварване налично при спорт, тежък физически труд и други. Включени са активни съставки с благоприятно действие:Екстракт от Дяволски нокът (Harpagophytum procumbens): облекчава болката и намалява дискомфорт.Глюкозамин: има възстановителен ефект при увреждане на структурите на ставите, увеличава плътността на хрущяла и регенерира тъканите.МСМ е ключов за синтезана съединителна тъкан и минимизира ..
49.99лв.
без ДДС:49.99лв.
Brand: Wedo Model: Seelnogin Super x 28 capsules
Selenogin Super е мощна комбинация от Гинко билоба и цитиколин, което помага за оптимизиране на умствените процеси и има защитен ефект върху нервните клетки.  Подобрява кръвообращението в мозъка, което повишава концентрацията и улеснява справянето с ежедневните задачи.Редовната употреба на Selenogin Super подобрява фокуса и паметта, стимулира циркулацията на кръв, облекчава шума в ушите и се бори с оксидативния стрес: Цитиколин: Цитиколинът подпомага производството на ацетилхолин, който се осъществява комуникацията между нервните клетки. Подкрепя нормалната функция на централната нервна система.Гинко билоба: засилва паметта, предпазва нервните клетки и има клинично потвърден ефект при шум в ушите.Селен: Бори се със свободните радикали, помага за клетъчната защита и регулира активността на щитовидната жлеза.Витамин В5 (Пантотеновата киселина): усилва концентрацията, улеснява метаболизма и намалява усещането за умора.Витамин В7 (Биотин): намалява тревожността и подкрепя метаболизма..
34.99лв.
без ДДС:34.99лв.
Brand: Wedo Model: Stamatin х 30 capsules
Stamatin е продукт, който помага на организма да се справи с вирусните инфекции по естествен и безопасен начин. Продуктът съдържа натурални съставки, които имат клинично доказано антивирусно, антибактериално и имуноукрепващо действие. Stamatin стимулира защитните сили на организма и спомага за по-бързото възстановяване и оздравяване.Интензивната схема на Stamatin е разработена за прием по време на остра фаза на инфекция и действа ефективно още при първите симптоми на настинка и грип, като намалява оплакванията, ограничава инфекцията и скъсява периода на реконвалесценция (отхрачване).Комбинацията основни съставки във формулата на Stamatin са с доказана ефективност при третирането на вирусни и бактериални инфекции и предоставят максимална защита на организма в преходните сезони и студените месеци:Radix Isatidis – корен от китайска билка със силни антивирусни свойства. Африкански здравец (Pelargonium sidoides) – африканско растение, което помага при дихателни заболявания като бронхит..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Brand: Wedo Model: Neovista Next х 30 tablets
При редовен прием на Neovista Next – продукт на WEDO, вашето оптимално дневно и нощно зрение и зрителна острота се подобряват поради ефекта от съставките, които са с клинично доказано действие. Те се грижат за конкретните нужди на зрителния апарат, като по този начин забавят прогресията на различни заболявания състояния на очите.Съвременният начин на живот и непрекъснатата работа пред екрани могат да имат отрицателно въздействие върху зрението. Често се срещат оплаквания като сухота, раздразнение, зачервяване на очите, замъглено зрение и др. За справяне с тези проблеми отговаря високото съдържание в Neovista Next на Годжи бери, известно със своите мощни антиоксидантни свойства, които допринасят за зрителната яснота:Екстракт от Годжи бери (зеаксантин): Мощен антиоксидант, който предпазва структурите на окото.Астаксантин: Силен антиоксидант, който подпомага акомодацията на окото (функция компенсираща далекогледството).Лутеин (от Tages erecta): Ограничава фототоксичността и защитава окото..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: Wedo Model: Folacid META х 90 tablets
Folacid Meta на WEDO съдържа биоактивна форма на фолиева киселина, подходящ за хора с MTHFR генетична мутация, която затруднява метаболизма на фолиевата киселина. Биоактивната фолиева киселина има до 7 пъти по-голяма бионаличност от обикновената фолиева киселина.Folacid Meta е изключително подходящ за бъдещи майки, тъй като осигурява оптимални нива на фолат. Фолатът е важен за предотвратяване на дефекти като Спина бифида (вроден дефект на гръбначния стълб и гръбначния мозък при развитието на плода). Ниските нива на фолат са свързани с повишен риск от възникване на различни заболявания с репродуктивни проблеми и анемия.Folacid Meta осигурява необходимата дневна доза фолиева киселина и снижава рисковите нива на хомоцистеин [4], което е важно за предпазването на сърдечно-съдовата и нервната система. Участва в синтеза на невротрансмитери, необходими за оптималната функция на мозъка.Съдържание:                         &..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: Wedo Model: Folacid х 120 tablets
Приемът на Folacid 120:Подпомага правилния растежа на тъканите на плода по време на бременност;Допринася за нормално oбразуване на кръвни клетки;Спомага за намаляване на чувството за умора и отпадналост;Допринася за нормална психическа функция.Фолиевата киселина е от съществено значение по време на бременност, тъй като намалява възможностите за вродени дефекти на плода като Спина Бифида (вроден дефект на гръбначния стълб и гръбначния мозък). Поддържа нормалното делене и доброто развитие на клетките.Продуктът Folacid 120 осигурява необходимата дневна доза фолиева киселина, като по този начин спомага за поддържане на балансираните процеси в тялото, снижава високите нива на хомоцистеин, което е важно за предпазването на сърдечно-съдовата и нервната система, и участва в синтеза на невротрансмитери, необходими за оптималната функция на мозъка.Съдържание: (в 1табл.)Фолиева киселина 400 μg(птероилмоноглутаминова киселина)Забележка: Да не се превишава препоръчваната дневн..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: Wedo Model: Folacid х 100 tablets
Ползи от приема на Folacid 100:Допринася за нормалното образуване на кръвни клетки в организма;Има благоприятен ефект за намаляване на нивата на хомоцистеин;Допринася за нормалната психическа функция;Подпомага растежа на тъканите на плода по време на бременност.Фолиевата киселина е от съществено значение по време на бременност, тъй като намалява шанса за вродени дефекти на плода, като Спина Бифида (вроден дефект на гръбначния стълб и гръбначния мозък). Поддържа нормалното делене и развитие на клетките.Folacid 100 осигурява необходимата дневна доза фолиева киселина, като по този начин спомага за поддържане на балансираните процеси в тялото, снижава високите нива на хомоцистеин[4], което е важно за предпазването на сърдечно-съдовата и нервната система, и участва в синтеза на невротрансмитери, необходими за оптималната функция на мозъка.Съдържание: (в 1табл.)Фолиева киселина 400 μg(птероилмоноглутаминова киселина)Забележка: Да не се превишава препоръчваната дневна до..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Brand: Wedo Model: Fenaxon х 30 tablets
Продуктът на WEDO Fenaxon е препоръчителен при състояния като дископатия, ишиас, лумбаго, синдром на карпалния тунел, плексит, полиневропатии и други, които са различни състояния, засягащи периферната нервна системаFenaxon на WEDO включва оптимален набор от активни съставки, които имат директно действие върху източника на проблема при остри и хронични състояния на периферната нервна система. Действието му е в 3 направления с терапевтичен, възстановителен и профилактичен ефект. Облекчава дискомфорта и помага в процеса на възстановяване на увредените нервни клетки:Куркуминът (Curcumin) представлява полифенол със силно противовъзпалително действие, с фокус върху зоната на възпаление, като действа облекчаващо.Уридин монофосфат подкрепя възстановяването на увредените нервни клетки и подпомага по-доброто предаване на нервните импулси.Ацетил–L–карнитин има положителен ефект при хроничен дискомфорт, тъй като има болкоуспокоително действие.Магнезият помага за намаляване на симптоми като мравучк..
29.99лв.
без ДДС:29.99лв.
Brand: Wedo Model: Favio х 60 capsules
Favio е продукт на WEDO, разработен да отговори на завишените нужди от витамини и минерали за хора с диабет или преддиабетни състояния, както и за роднини с риск от заболяването. Съдържа комплексна формула с антиоксидантно и укрепващо организма въздействие, която помага за балансиране на повишената кръвна захар.Редовният прием на Favio контролира факторите, предизвикващи диабет и намалява свързаните с него рискове. Мултивитаминният комплекс зарежда с антиоксиданти и понижава чувството на умора:Лутеин и Витамин А: поддържат здравето на очите;Селен и Витамин D: укрепват щитовидната жлеза и имунната система;Цинк и Хром: балансират инсулина;Алфа-липоева киселина и Магнезий: помагат при изтръпване на крайниците;Витамин С и Манган: намаляват чувството за умора и подсилват концентрацията;B-комплекс и Витамин Е: подкрепят сърдечно-съдовата [6] и нервната система;Favio се препоръчва от Българската диабетна асоциация.Съдържание: (в ..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.