Menu
Your Cart

Хомеопатия

Brand: BOIRON Model: Rinalerggy Control x tablets
Риналержи Контрол е хомеопатичен лекарствен продукт, използван за профилактика и лечение на симптоми на сезонен алергичен ринит (сенна хрема):кихане, секреция и сърбеж в носа, запушен нос;сърбеж, сълзене, усещане за парене и дразнене в очите.Риналержи Контрол  съдържа три активни съставки, традиционно използвани при следните симптоми:Apis mellifica: за профилактика и лечение на симптомите на алергия: дразнене на лигавицата на носа, съпроводено от сърбеж и усещане за парене; дразнене на очите и клепачите, усещане за парене в очите.Pollens: за профилактика и лечение на симптоми на сезонен алергичен ринит: кихане, сърбеж в носа, секреция от носа, запушен нос, обилно сълзене.Poumon histamine: повлияване на предразположението към сезонен алергичен ринит.Не приемайте Риналержи Контрол, ако сте алергични към активните вещества или към някоя от останалите съставки на това лекарство.Състав: Активните вещества за сублингвална таблетка от 250 mg са:Apis mellifica 15 СН - 0,833 mgPollens..
15.49лв.
без ДДС:15.49лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №12 Calcium Sulfuricum D6 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №12 Калциум Сулфурикум D6 помага за неутрализиране на гнойни процеси в организма. Една от най-важните функции на солта е, че изхвърля гнойта от тялото. Тя подпомага елиминирането на натрупаните в съединителната тъкан отпадни вещества и киселини. Препоръчва се при всякакви възпалителни процеси на кожата, защото стопира възпалението и стимулира образуването на нови клетки. Солта помага при нерезорбиращи се отоци и изливи, ревматизъм и подагра. Боарон Шуслерова сол №12 Калциум Сулфурикум D6 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практична опаковка, разпределени в мали блистери.Състав (в 1 таблетка): Калциум Сулфурикум (Calcium Sulfuricum trit.) D6 250 mgДругит..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №11 Silicea D12 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №11 Силицея D12 е важна тъканна сол за възстановяване на кожата и нейните придатъци – коса, нокти. Участва в регенерацията на кости и хрущяли. Регулира нормалното функциониране на потните жлези и проводимостта на нервите. Стимулира анализаторите и сетивните възприятия – слух, зрение. Боарон Шуслерова сол №11 Силицея D12 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практична опаковка, разпределени в мали блистери.Състав (в 1 таблетка): Силицея (Silicea trit.) D12 250 mgДругите съставки са: лактоза монохидрат, пшенично нишесте, магнезиев стеарат.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12 г.: Остри състояния: По 1 сублингвална таблетка до 6 пъти дневно. Хроничн..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №10 Natrium Sulfuricum D6 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №10 Натриум Сулфурикум D6 подпомага отделянето на водата от самите клетки (отоци) и предизвиква прочистване. Стимулира дейността на панкреаса, червата, черния дроб, жлъчката и способства отделянето на секрети при храносмилане. Тази сол регулира чревната моторика и помага при запек и колики. Препоръчва се при прием на антибиотици, при поставяне на ваксини, за да се елиминират отпадните вещества от тях. Боарон Шуслерова сол №10 Натриум Сулфурикум D6 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практична опаковка, разпределени в мали блистери.Състав (в 1 таблетка): Натриум Сулфурикум (Natrium sulfuricum trit.) D6 250 mgДругите съставки са: лактоза монохидр..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №9 Natrium Phosphoricum D6 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №9 Натриум Фосфорикум D6 помага за елиминирането на киселините и е основно противовъзпалително средство при всички нарушения, свързани с повишена киселинност и ревматични заболявания. Дефицитът ѝ води до пристъпи на подагра. Приемът й подпомага организма за разграждане на мазнините до мастни киселини. Боарон Шуслерова сол №9 Натриум Фосфорикум D6 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практична опаковка, разпределени в мали блистери.Състав (в 1 таблетка): Натриум Фосфорикум (Natrium phosphoricum trit.) D6 250 mgДругите съставки са: лактоза монохидрат, пшенично нишесте, магнезиев стеарат.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12 г.: Остри със..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №8 Natrium Chloratum D6 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №8 Натриум Хлоратум D6 се използва при ставни отоци, за регулиране на водния баланс в организма и стимулация на производството на еритроцити. Солта има важно значение за терморегулацията и се прилага при повишено изпотяване, зиморничавост и студенина на крайниците. Регулира секрецията на солна киселина в стомаха и стимулира обонянието и вкуса. Помага за регенерацията и хидратацията на кожата и подкрепя растежа на косата и ноктите. Боарон Шуслерова сол №8 Натриум Хлоратум D6 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практична опаковка, разпределени в мали блистери.Състав (в 1 таблетка): Натриум Хлоратум (Natrium chloratum trit.) D6 250 mgДругите съставки са:&nb..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №7 Magnesium Phosphoricum D6 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №7 Магнезиум Фосфорикум D6 оказва влияние върху производството на енергия, регулира предаването на импулси и е от важно значение за защитата на клетката. Приемът й премахва подсъзнателното напрежение и помага в стресови ситуации. Намира приложение при заболявания на жлезите и регулира хормоналната активност при менопауза и менструални оплаквания, както и щитовидна патология. Тази сол подкрепя функцията на гладката мускулатура и ефективно се прилага при спазми (мускулни, стомашни, менструални) и колики. Подобрява функционалния капацитет на волевата мускулатура и се прилага при крампи. Боарон Шуслерова сол №7 Магнезиум Фосфорикум D6 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практич..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №6 Kalium Sulfuricum D6 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №6 Калиум Сулфурикум D6 ускорява регенерацията на епидермалните и епителните клетки, поради което се използва се при всички кожни заболявания. Стимулира чернодробната функция и по този начин ускорява процесите на елиминация и детоксикация. Това е минералът за третия стадий на заболяването и е от голямо значение за всички хронични заболявания. Тази сол подпомага лечението на астма и е необходима при нарушени функции на панкреаса и при диабет. Боарон Шуслерова сол №6 Калиум Сулфурикум D6 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практична опаковка, разпределени в мали блистери.Състав (в 1 таблетка): Калиум Сулфурикум (Kalium sulfuricum trit.) D6 250 mgДругите съставки са:..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №5 Kalium Phosphoricum D6 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №5 Калиум Фосфорикум D6 подпомага правилното разпределение на калия в тялото, което е от ключово значение за работата на нервите и на мускулите. Прилага се при всички заболявания на главния и гръбначния мозък и нервите, при които се засяга нервната тъкан. Приемът на солта оказва укрепващо въздействие върху психиката, особено при оплаквания като депресия, тревожност, безсъние. Прилага се като енергизиращо средство при астенични състояния поради тройния стимулиращ ефект върху органите (клетъчна обмяна, нервна система, мускулатура). Ефикасна е при умора, нервна слабост, слабост на паметта. Тази сол се смята за "Антисептикът" в Шуслеровата биохимия и помага при всички септични заболявания и други високофебрилни състояния. Боарон Шуслерова сол №5 Калиум Фосфорикум D6 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №4 Kalium Chloratum D6 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №4 Калиум Хлоратум D6 участва в синтеза на влакнестите протеини: колаген, еластин, фибрин и подкрепя здравето на лигавиците (стомаха, матката, дихателните пътища, жлезите). Представлява отлично помощно средство при втори стадий на възпалението, характеризиращ се със секреция на фибрин, серозни и серо-муцинозни ексудати и възпалителни отоци. Тази сол регулира гъстотата на кръвта, използва се при атеросклероза, разширени вени, риск от тромби и розацея. Участва в детоксикацията на тялото и образуването на антитела. Боарон Шуслерова сол №4 Калиум Хлоратум D6 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практична опаковка, разпределени в мали блистери.Състав (в 1 таблетка): Калиум Х..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №3 Ferrum Phosphoricum D12 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №3 Ферум Фосфорикум D12 се препоръчва за лечение в началото на възпалителни заболявания, протичащи със субфебрилна температура. Приемът на таблетките подпомага лечението на силното възпалeние и има цялостно имуностимулиращо действие, поради което се използва се като профилактика срещу грип и настинка. Повлиява добре остри наранявания, както и първите признаци на слънчево изгаряне. Има благоприятен ефект при анемия. Боарон Шуслерова сол №3 Ферум Фосфорикум D12 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практична опаковка, разпределени в мали блистери.Състав (в 1 таблетка): Ферум Фосфорикум (Ferrum phosphoricum trit.) D12 250 mgДругите съставки са: лактоза монохи..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: BOIRON Model: Schuessler Salt №2 Calcium Phosphoricum D6 x 80 tablets
Boiron Шуслерова сол №2 Калциум Фосфорикум D6 подпомага растежа на костите и е незаменима при счупвания, фрактури, растежни болки. Използва се за възстановяване на организма на клетъчно ниво след операции, раждане, боледуване. Участва в изграждането на дентина на зъбите, необходима е за мускулите, регулира сърдечния ритъм и подпомага преработването на белтъчините в организма. Неутрализира излишните киселини, които водят до отлагане на калциеви образувания в различни части на тялото. Заедно със сол №1 се използва при остеопороза. Боарон Шуслерова сол №2 Калциум Фосфорикум D6 е в иновативна лекарствена форма – сублингвална таблетка. Таблетката се поставя под езика, разтваря се лесно и има отлична резорбция, която осигурява бързо действие. Имат приятен вкус и не е съдържат глутен, което ги прави напълно подходящи за хора на безглутенова диета. Подходящи както за възрастни, така и за деца. Предлагат се в практична опаковка, разпределени в мали блистери.Състав (в 1 таблетка): Калциум Ф..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Показва 1 до 12 от 557 (47 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.