Menu
Your Cart

Хранителни Добавки

Pranarom Перли от етерично масло от Джинджифил х 60 перли
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Ginger essential oil pearls x 60 pearls
Pranarom Перли от етерично масло от Джинджифил х 60 перлиPranarom Ginger essential oil pearls x 60 pearlsПранаром перлите от етерично масло от Джинджифил подпомагат храносмилането. Имат противовъзпалителен, обезболяващ, антивирусен, антибактериален и имуностимулиращ ефект. Продуктът е венозен и лимфен деконгестант. Перлите от етерично масло от джинджифил са лесен начин да усвоите полезните съставки на корена. Те помагат при храносмилателни разстройства, като са особено ефикасни при гадене след операции или при пътуване. Също така облекчават и мускулни болки, употребяват се и при запек.Начин на употреба: Деца над 12 г.: 1 перла по време на хранене 1 път на ден.Възрастни: 1 перла по време на хранене 1-2 пъти на ден с малко вода.Производител: Pranarom, Франция..
18.59лв.
без ДДС:18.59лв.
Pranarom Перли от етерично масло Риган х 60 перли
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Pearls of Oregano essential oil x 60 pearls
Pranarom Перли от етерично масло Риган х 60 перлиPranarom Pearls of Oregano essential oil x 60 pearlsПранаром перлите от етерично масло Риган е мощно антибактериално, противогъбично, противоспазмично и важно болко- и нервоуспокоително.Начин на употреба: Деца над 12 г.: 1 перла по време на хранене от 1 до 3 пъти на ден.Възрастни: 2 перли по време на хранене 1 до 3 пъти на ден с малко вода.Забележка: Не се препоръчва на бременни жени.Производител: Pranarom, Франция..
22.39лв.
без ДДС:22.39лв.
Pranarom Aromafemina Нощна Иглика х 30 капсули
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Aromafemina Night Primrose x 30 capsules
Pranarom Aromafemina Нощна Иглика х 30 капсулиPranarom Aromafemina Night Primrose x 30 capsulesПранаром Аромафемина Нощна Иглика е продукт, против стареене, който влияе благотворно върху цикъла.Състав: Растително масло (67,5%) от Нощна иглика и Морски желатин.Начин на употреба: Поддържаща доза: 2 пъти дневно (или 1 опаковка на месец), може да се повтори при нужда. В други случаи: започва се с 2 х 2 капсули дневно за 10 дни, след това се следва поддържащата схема. Без опасност може да се комбинира с други лекарства.Забележка: Да се държи далеч от деца. Не заменя разнообразното и балансирано хранене, както и здравословния начин на живот. Да не се използва при деца под 3 години. Да не се надвишава препоръчителната доза.Производител: Pranarom, Франция..
15.59лв.
без ДДС:15.59лв.
Pranarom Oleocaps 8 Комплекс за Дренаж и Детоксикация х 30 капсули
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Oleocaps 8 Drainage and Detoxification x 30 caps.
Pranarom Oleocaps 8 Комплекс за Дренаж и Детоксикация х 30 капсулиPranarom Oleocaps 8 Drainage and Detoxification Complex x 30 capsulesПранаром Олеокапс 8 благоприятства дренажа и очистването от токсини.Състав: Растително масло от рапица и Морски желатин, Етерични масла (75 мг на капсула) от Мента, Лимон, Джинджифил, Кардамон, Мандарина и Хвойна.Производител: Pranarom, Франция..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Pranarom Oleocaps 7 Комплекс за добър сън и при лек стрес х 30 капсули
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Oleocaps 7 Complex for Good sleep and Stress x 30 caps.
Pranarom Oleocaps 7 Комплекс за добър сън и при лек стрес х 30 капсулиPranarom Oleocaps 7 Complex for good sleep and light stress x 30 capsulesПранаром Олеокапс 7 е релаксиращ и успокояващ комплекс, който се използва за постигане на умствено равновесие, в случаи на лек стрес. Подпомага здравословната нощна почивка.Състав: Растително масло от Рапица и Морски желатин, Етерични масла (75 мг на капсула) от Мандариново дърво, Истинска лавандула и Ким.Начин на употреба: За успокоение: 1 до 3 капсули на ден, според нуждите. За здрав сън: 1 до 2 капсули вечер, 30 минути преди лягане.Забележка: Капсулите се приемат с малко вода. Да се държи далеч от малки деца. Да не се пият повече от 9 капсули дневно. Да се пази от топлина. Този продукт не е лекарство. Не заменя разнообразното и балансирано хранене, както и здравословния начин на живот. Да не се ползва по време на бременност и кърмене, както и при деца под 6 години, освен по изрично предписание от лекарПроизводител: Pranarom, Франция..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Pranarom Oleocaps 6 Комфорт на краката и добро кръвообръщение х 30 капсули
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Oleocaps 6 Foot comfort and Good circulation x 30 caps.
Pranarom Oleocaps 6 Комфорт на краката и добро кръвообръщение х 30 капсулиPranarom Oleocaps 6 Foot comfort and good circulation x 30 capsulesПранаром Олеокапс 6 има стимулиращ ефект, който подпомага оросяването и кръвообръщението на натежали и уморени крака.Състав: Растително масло от Рапица и Морски желатин, Етерични масла (75 мг на капсула) от Розмарин, Хвойна, Лимон, Джинджифил и Бял бор.Начин на употреба: 3а поддържане на ежедневния комфорт в кръвообращението на краката: 1 до 2 капсули сутрин преди ядене.В спучай на тежест в краката: 1 капсула сутрин, обед и вечер преди хранене в продължение на 1 седмица, ако е необходимо може да се повтори след пауза от 7 до 10 дни. Това лечение успешно може да се съчетава с масаж на крайниците със специфични гелове/кремове преди лягане.Производител: Pranarom, Франция..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Pranarom Oleocaps 5 Гинекологичен комфорт х 30 капсули
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Oleocaps 5 Gynecological comfort x 30 capsules
Pranarom Oleocaps 5 Гинекологичен комфорт х 30 капсулиPranarom Oleocaps 5 Gynecological comfort x 30 capsulesПранаром Олеокапс 5 помага при болки и спазми по време на месечния цикъл.Състав: Растително масло от Рапица и Морски желатин, Етерични масла (75 мг на капсула) от Копър, Истинска лавандула, Кардамон, Джинджифил, Лимонена трева, Кълбови евкалипт и Мента.Начин на употреба: 2 до 3 капсули на ден по време на хранене през периода на неразположението.Производител: Pranarom, Франция..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Pranarom Oleocaps 4 Защитни сили х 30 капсули
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Oleocaps 4 Protective Forces х 30 capsules
Pranarom Oleocaps 4 Защитни сили х 30 капсулиPranarom Oleocaps 4 Protective Forces х 30 capsulesПранаром Олеокапс 4 спомага за подсилване на защитните сили на организма.Състав: Растително масло от Рапица и Морски желатин, Етерични масла (75 мг на капсула) от Радиален евкалипт, Лимон, Джинджифил, Карамфил и Планинска чубрица.Начин на употреба: 3 капсули сутрин, обед и вечер по време на хранене в продължение на 2 дни, след което 2 капсули сутрин, обед и вечер за още 2 дни.3а превенция: 2 до 3 капсули дневно през целия период на неразположението.Производител: Pranarom, Франция..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Pranarom Oleocaps 3 Комфорт на храносмилателната система и чревния тракт х 30 капсули
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Digestive system and Intestinal tract x 30 caps.
Pranarom Oleocaps 3 Комфорт на храносмилателната система и чревния тракт х 30 капсулиPranarom Oleocaps 3 Comfort of the digestive system and intestinal tract x 30 capsulesПранаром Олеокапс 3 помага при газове, благоприятства храносмилането и доброто функциониране на червата и помага на организма в случаи на подуване на корема.Състав: Растително масло от Рапица и Морски желатин, Етерични масла (75 мг на капсула) от Джинджифил, Мента, Китайска канела, Лимон, Кардамон и Ким.Начин на употреба: Преди обилно хранене: 2 до 3 капсули при всяко хранене. След обилно хранене: 2 до 4 капсули до 24 часа след храненето. За подпомагане на ежедневното храносмилане: 2 капсули сутрин преди закуска. В други случаи: от 1 до 3 каnсули на ден по време на хранене, за максимален период от 10 дни.Производител: Pranarom, Франция..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Pranarom Oleocaps 2 Комфорт на стомашно-чревния тракт и пикочните пътища х 30 капсули
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Comfort of the Gastrointestinal and Urinary tract
Pranarom Oleocaps 2 Комфорт на стомашно-чревния тракт и пикочните пътища х 30 капсулиPranarom Oleocaps 2 Comfort of the gastrointestinal and urinary tract x 30 capsulesПранаром Олеокапс 2 е продукт, който помага при болки, подуване на корема и разстройство. Възстановява нормалната чревна среда, осигурява комфорт при проблеми с пикочните пътища и е страхотен спътник на пътуващите хора.Състав: Растително масло от Рапица и Морски желатин, Етерични масла (75 мг на капсула) от Риган, Китайска канела, Лимон и Мента.Начин на употреба: 1 капсула преди хранене, 3 пъти дневно в nродължение на 7 последователни дни За профилактика: 2 капсули на ден, колкото дълго е необходимо.Производител: Pranarom, Франция..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Pranarom Oleocaps 1 Комфорт на носа и гърлото х 30 капсули
Ново
Brand: Pranarom Model: Pranarom Oleocaps 1 Nose and Throat comfort х 30 capsules
Pranarom Oleocaps 1 Комфорт на носа и гърлото х 30 капсулиPranarom Oleocaps 1 Nose and throat comfort  х 30 capsulesСилата на етеричното масло от Риган в капсулите на Пранаром Олеокапс успокоява гърлото и дихателните пътища и засилва защитните сили на организма.Състав: Растително масло от Рапица, Морски желатин, Етерични масла (75 мг на капсула) от Риган и Лимон.Начин на употреба: 1 капсула преди хранене, 3 пъти дневно в продължение на 7 последователни дни За профилактика: 2 капсули на ден, колкото дълго е необходимо.Производител: Pranarom, Франция..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Brand: WALMARK Model: Selenium 100 µg х 100 tablets
Селен 100 µg х 100 таблеткиSelenium 100 µg х 100 tabletsСеленът е мощен антиоксидант, участващ в множество жизненоважни процеси в организма. Селенът допринася за:Нормалната функция на имунната система;Поддържане на нормалното състояние на косата и ноктите;Защита на клетките от оксидативен стрес, причинен от свободните радикали;Нормалната сперматогенеза; Нормалната функция на щитовидната жлеза.Селен 100 μg на Walmark e:Оптимална доза селен само в 1 таблетка;Органична форма на селенова мая с подобрена бионаличност;Само една таблетка дневно;Продукт на производител, сертифициран по GMP стандарт. Съставки: влагозадържащ агент: сорбитол; антислепващи агенти: целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид; обогатена селенова мая; стабилизатори: напречно-свързана натриева карбоксиметилцелуоза. Съдържание: (в 1 табл.) % DRI* Селен 100,0μg 182 * препоръчителен дневен прием; - дневната доза не е определена Забележка: Да не се надви..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Показва 1 до 12 от 1142 (96 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.