Menu
Your Cart

Хранителни Добавки

Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz system Immun and Aronia х 10 flacons
Допелхерц систем Имун и арония х 10 флаконаDoppel Herz system Immun and Aronia х 10 flaconsХранителна добавка, 10 флаконаDoppelherz System Immun + Aronia за силен имунитет 10 флакона e хранителна добавка, която съдържа комбинация от висока доза витамин С и натурален концентрат от сок от арония. Допелхерц Систем Иммун + Арония за силен имунитет 10 флакона съдейства за повишаването на защитните сили на организма и подкрепя работата на имунната система. Добавката е много подходяща за превенция на вируси инфекции в периодите от годината със засилено разпространение. Приемът й защитава клетките от оксидативен стрес, редуцира усещането за отпадналост и умора, зарежда с енергия и спомага за по-добрата работоспособност. Добавката съдържа още цинк, подкрепящ имунитета и осигуряващ антиоксидантен ефект, мед, селен, витамини D за сина имунна система, витамини от група Б, подкрепящи имунната система, биотин за здрави и красиви кожа и коса.Състав:         &nb..
19.79лв.
без ДДС:19.79лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz system Collagen 11.000 Curcuma х 30 flacons
Допелхерц систем Колаген 11.000 Куркума и Джинджифил х 30 флаконаDoppel Herz system Collagen 11.000 Curcuma and Ginger х 30 flaconsДопелхерц® систем Колаген 11.00 Куркума + Джинджифил съдържа Витамин C, който допринася за образуването на колаген за нормалната функция на опорно-двигателната система. Колагентът е основният градивен елемент на съединителната тъкан. От колагенови влакна са изградени костите, хрущялната тъкан и сухожилията. Хондроитинът е вещество от животински произход и принадлежи към групата на глюкозаминогликаните. Куркумата и джинджифилът са добре познати в Азия и Европа и високо ценени заради полезните си свойства. Витамин D допринася за поддържане нормалното състояние на костите и мускулите. Подпомага функцията на имунната система. Медта допринася за поддържането на нормалното състояние на съединителната тъкан.Състав:                         &n..
66.39лв.
без ДДС:66.39лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Zinc, Histidine and Vitamin С х 30 tablets
Допелхерц актив Цинк, Хистидин и Витамин С депо х 30 таблеткиDoppel Herz aktiv Zinc, Histidine and Vitamin С х 30 tabletsХранителна добавка, 30 таблеткиХранителните вещества, които се съдържат в Допелхерц® актив Цинк + Хистидин + Витамин С се освобождават постепенно, което допринася за по-пълноценно им усвояване от организма. Редица клинични проучвания доказват множеството полезни функции на цинка:Цинкът възпрепятства прикрепването на вирусите за клетките в дихателната система, особено това се отнася за риновирусите.Приемът на цинк има отношение към намаляването на продължителността на настинките.Цинкът допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата.Цинкът осигурява антиоксидантна клетъчна защита.Освен в подкрепа на имунитета цинкът подпомага правилното делене на клетките, нормалния метаболизъм на въглехидратите и мастните киселини, както и нормалния синтез на ДНК. Незаменим е при вегетарианско или диетично хранене. Подпомага фертилитета и възпроизводството. Цинкът им..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Vitamins for Vegetarians х 30 tablets
Допелхерц актив Витамини за вегетарианци х 30 таблеткиDoppel Herz aktiv Vitamins for Vegetarians х 30 tabletsХранителна добавка, 30 таблеткиСамо 1 таблетка на ден Допелхерц® актив Витамини за вегетарианци може да помогне за балансиране на нуждата от важни витамини, минерали и микроелементи при вегетарианска и веганска диета. Допелхерц® актив Витамини за вегетарианци е специално разработена комбинация от витамините В1, В2, В6, В12 и D, съчетани с калций, цинк и желязо. Те са съобразени с нуждите на вегетарианската и веган диета и спомагат за  възстановяване на баланса на хранителните вещества в организма. Продуктът е носител на знака V-Label, който е единен знак за качество на Европейски вегетариански съюз за веган и вегетариански продукти. Присъжда се от ProVeg Германия е.V. и гарантира, че по време на производителния процес и в продукта не са използвани съставки от животински произход.Състав:   (в 1 табл.)Витамин В1 2,2 mgВитамин В2 2,8 mgВитамин В6 1,4 mgВитамин В12 &n..
10.99лв.
без ДДС:10.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Vitamin D 1000 I.U. х 45 tablets
Допелхерц актив Витамин D 1000 I.U. х 45 таблеткиDoppel Herz aktiv Vitamin D 1000 I.U. х 45 tabletsХранителна добавка, 45 таблеткиВитамин D допринася за:нормалната дейност на имунната система;поддържането на състоянието на костите, зъбите и мускулите;усвояването на калций и фосфор;поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта;участва в процеса на делене на клетките.Състав: (в 1 табл.)Витамин D      10 μgНачин на употреба: Приемайте 1 таблетка дневно по време на хранене, с достатъчно течност. Да не се сдъвква.Производител: Queisser Pharma, Германия...
8.59лв.
без ДДС:8.59лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Coenzym Q10 + Magnesium Extra х 30 caps
Допелхерц актив Коензим Q10 90 mg и Магнезий Extra 100 mg х 30 капсулиDoppel Herz aktiv Coenzym Q10 90 mg + Magnesium Extra 100 mg х 30 capsulesХранителна добавка, 30 капсулиБалансираният прием на коензим Q10 има ключова роля за доброто здраве, енергия и работоспособност, особено в периодите на повишено натоварване на сърцето, стрес или умствено напрежение. Той допринася за нормалното функциониране на всички клетки в тялото. Съхранява се в митохондриите на клетките и е неизменна част от дихателните вериги, директно свързани с процесите на производство на енергия. Коензим Q10 може да бъде синтезиран в организма, като в най-големи количества може да се открие в сърцето, бъбреците, черния дроб и мускулите. Магнезийят в състава подпомага нормалната функция на нервната система и мускулите (включително сърдечния мускул). Витамин В6 е нужен за правилния метаболизъм на хомоцистеин, важен за доброто състояние на сърдечно-съдовата система. Витамин В1 допринася за нормалната сърдечна функция. Пан..
12.39лв.
без ДДС:12.39лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Probiotic for kids х 60 gummy bears
Допелхерц актив Пробиотик за деца х 60 желирани мечетаDoppel Herz aktiv Probiotic for kids х 60 gummy bearsХранителна добавка, 60 желирани мечета2 желирани мечета oт Допелхерц® актив Пробиотик Желирани мечета за Деца съдържат два милиарда тиндализирани бактерии - 1 милиард млечнокисели бактерии и 1 милиард бифидобактерии от щамовете Lactobacillus rhamnosus и Bifidobacterium infantis. В допълнение, вкусните мечета съдържат витамин В6, ниацин и пантотенова киселина, които имат различни полезни функции в организма. Според проучване от месец ноември 2020 година, Lactobacillus rhamnosus има благоприятен ефект по отношение възпрепятстване развитието на затлъстяване при хранене с диета с високо съдържание на мазнини. В съвременния свят, в който затлъстяването сред децата е сериозен проблем, това е изключително важна полза. Bifidobacterium infantis е изолиран за първи път от червата на деца и е доказано, че има ключово значение за тях. Проучване от 2005 г. , в което се използва комбинация от н..
20.49лв.
без ДДС:20.49лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Iritakolin х 30 tablets
Допелхерц актив Иритаколин при раздразнени черва х 30 таблеткиDoppel Herz aktiv Iritakolin for irritated intestines х 30 tabletsДопелхерц® актив Иритаколин съдържа тиндализирани млечнокисели бактерии от видa Lactobacillus plantarum. Поддържането на чревната флора в добро състояние е от значение за цялостното благосъстояние на организма, заради множеството полезни функции на чревните бактерии. Според клиничните проучвания симптомите на синдрома на раздразненото черво (включително коремната болка и подуването) се облекчават при продължителен прием на Lactobacillus plantarum. Комбинацията от екстракт от лайка и алое вера има положителен ефект при стрес-индуциран синдром на раздразненото черво като намалява тежестта му. Екстрактът от лечебна ружа е богат на флавоноиди и благодарение на слузестата си консистенция защитава лигавицата на стомаха и червата. Алое вера ефективно и безопасно подобрява симптомите при синдром на раздразненото черво. От научна гледна точка е доказано, че етеричното ..
15.99лв.
без ДДС:15.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Immunoactive and Echinacea х 30 tablets
Допелхерц актив Имуноактив и Ехинацея депо х 30 таблеткиDoppel Herz aktiv Immunoactive and Echinacea Depo х 30 tabletsХранителна добавка, 30 таблеткиДопелхерц® актив Имуноактив + Ехинацея съдържа 25 mg изсушен пресован сок от ехинацея, 5 специално подбрани витамина (A, C, D, B6, B12) и 3 микроелемента (цинк, желязо, селен), които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Благодарение на богатия си състав, включващ флавоноиди, полизахариди, инулин, фенолни съединения и др. полезни вещества, ехинацеята често е използвана като антиоксидант и средство повишаващо съпротивителните сили на организма. Редица проучвания доказват благоприятните ефекти от прием на ехинацея във връзка с:антиоксидантните и антибактериалните ѝ свойства;способността ѝ за намаляване на риска от настинка;възможността да намали симптомите и продължителността на обикновената настинка.Ехинацеята е известна и със своите противовъзпалителни свойства. Спомага за намаляване на нивата на кръвната захар и кръв..
10.79лв.
без ДДС:10.79лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Vitamin A-Z for kids х 150 ml
Допелхерц актив витамини А-Я за деца х 150 mlDoppel Herz aktiv Vitamin A-Z for kids х 150 mlХранителна добавка, 150 mlСиропът Допелхерц® актив Витамини А-Я за Деца е пълноценна комбинация от 12 витамини, 4 минерала и незаменимата аминокиселина L-лизин, която подкрепя съпротивителните сили на организма и подпомага здравословния растеж и развитие в ранна детска възраст. Ежедневният прием на Допелхерц® актив Витамини А-Я за деца може да бъде полезен в периодите на постоянен растеж, през есенно-зимния сезон и при повишен стрес и умора. Допелхерц® актив Витамини А-Я за Деца е с приятен вкус на тропически плодове!Допелхерц® актив Витамини А-Я за деца съдържа ценни микронутриенти:Подпомага съпротивителни сили на организма преди и по време на боледуване и през есенно-зимния период.За нормалната функция на имунната система при децата (витамин D).За здравословен растеж и развитие на костите при децата (витамин D). Йодът подпомага физическо развитие на децата, а желязото е важно за нормалнат..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Vitamins for diabetics х 30 tablets
Допелхерц актив Витамини за диабетици и черница х 30 таблеткиDoppel Herz aktiv Vitamins for diabetics and mulberry х 30 tabletsХранителна добавка, 30 таблеткиСтандартизираният екстракт от листа на бяла черница съдържа вещества, които биха могли да блокират разграждането на полизахаридите (например нишесте или захароза) до прости захари (като глюкоза). Благодарение на това някои от въглехидратите остават неразградени и не се усвояват, което позволява поддържане на благоприятни нива на кръвната захар. Множество клинични проучвания изследват здравословните ефекти на екстракта от листа на бяла черница. В хода на подобни проучвания са установени следните ползи от екстракта от листа на бяла черница:Спомага за намаляване нивата на кръвната захар след нахранване като блокира разграждането на полизахаридите в червата и резорбцията на захари.Подобрява инсулиновата чувствителност.Антихиперурикемичен ефект (намалява нивата на пикочната киселина, респективно – риска от развитие на подагра).Хиполипи..
9.79лв.
без ДДС:9.79лв.
Brand: Doppel Herz Model: Doppel Herz aktiv Selen 100 depo х 45 tablets
Допелхерц актив Селен 100 депо х 45 таблеткиDoppel Herz aktiv Selen 100 depo х 45 tabletsХранителна добавка, 45 таблеткиСеленът допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Предпазва организма от вредното въздействие на свободните радикали. Достатъчният прием на Селен е важен за нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Селенът отговаря за нормалната функция на имунната система. Повишава тонуса и работоспособността. Селенът допринася за подобряване на сперматогенезата. Селенът подпомага поддържането на добро състояние на косата и ноктите. Селенът е компонент на много ензими и е незаменим в редица метаболитни процеси. Множество клинични проучвания докладват, че при суплементация със селен се наблюдава редуциране на антителата срещу тиреопероксидазата – ключов ензим в производството на Т3 и Т4. Други положителни ефекти на суплементацията със селен, са намален риск от развитие на постпартален (след раждане) тиреоидит и забавена прогресия на хипофункцията при Хашимото. ..
9.79лв.
без ДДС:9.79лв.
Показва 1 до 12 от 1331 (111 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.