Menu
Your Cart

Отстъпка при поръчка над 50,00лв. - 5% / отстъпка при поръчка над 100,00лв. - 10% / отстъпка при поръчка над 150,00лв. - 15% / отстъпка при поръчка над 200,00лв. - 20%

Храносмилателна система

Brand: WALMARK Model: ДЕГАЗИН 2GO таблетки за смучене * 20 ВАЛМАРК
ДЕГАЗИН 2GO таблетки за смучене * 20 ВАЛМАРКМедицинско изделиеМоля, прочетете инструкциите за употреба внимателно, тъй като те съдържат важна за Вас информация, с която трябва да сте запознати преди използването на медицинското изделие.Състав:Всяка таблетка за смучене съдържа: симетикон 125 mg.Други съставки: малтитол разтвор, сорбитол разтвор, пречистена вода, гума арабика, ацесулфам К, ментово масло, титаниев диоксид, растително масло, пчелен восък.Без глутен. Без лактоза.Съдържание и фармацевтична форма:Опаковката съдържа 20 таблетки за смучене (пастили).Формата на таблетката може леко да варира в зависимост от условията на производство.Кога е подходящо да приемате Degasin 2Go?Degasin 2Go може да се прилага при:повишено образуване и натрупване на газове в стомашно-чревния тракт;функционални нарушения в стомашно-чревния тракт като подуване, преждевременно усещане за пълен стомах, флатуленция, оригване, метеоризъм (къркорене на червата, изпускане на газове).Подходящи за възрастни и де..
13.39лв.
без ДДС:13.39лв.
Brand: WALMARK Model: ДЕГАЗИН капсули * 32 ВАЛМАРК
ДЕГАЗИН капсули * 32 ВАЛМАРК• Подобрява чревния и коремен комфорт като предотвратява или намалява повишеното образуване на газове.Симетиконът е с научно доказан ефект за намаляване на повърхностното напрежение на въздушните мехурчета, намиращи се в стомашно-чревния тракт:• Намалява газовете, подуването и флатуленцията (антипянообразуващ ефект);• Намалява газовите сенки в червата.• Дегазин може също така да се използва за подготовка преди диагностични изследвания в коремната кухина (ендоскопия, радиография, ултразвук).Състав:Симетикон: 275,5 мг*Капсулна обвивка: желатин, глицерол, диметикон, титаниев диоксид (оцветител, В 171), калиев сорбат, сънсет йелоу (оцветител, Е 110), азорубин (оцветител, Е 122).* Средно количествоДозировка и прием:При стомашно-чревни проблеми: 1 до 2 капсули след всяко основно хранене, приети с голяма чаша вода.Подготовка за диагностично изследване: Следвайте препоръките на Вашия лекар.Предупреждение:Само за възрастни. Приемайте през устата.Не е подходящ за хора..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
Brand: WALMARK Model: БИОПРОН ПРОРЕГУЛ капсули * 10 ВАЛМАРК
БИОПРОН ПРОРЕГУЛ капсули * 10 ВАЛМАРКДействие:Хранителна добавка без глутен.Подпомага нормалната перисталтика и физиологичния ритъм на червата.Поддържа естествения баланс на чревната микробиота.Подходяща по време на и след антибиотично лечение.Може да се използва от възрастни и деца над 3 години.Пробиотичната формула влияе благоприятно върху здравето на храносмилателната система. Съдържа пробиотични дрожди Saccharomyces Boulardii и два мощни пробиотични щама, допълнени с пребиотици и екстракт от кора на канела, който нормализира честотата на изхождания.Активни съставки:Пробиотици - живи микроорганизми, които приемани в адекватни количества подкрепят доброто здраве (FAО/WHО, 2002).Пребиотици - селективно ферментирали съставки с благоприятно влияние върху растежа и дейността на здравословните микроби в червата.Saccharomyces Boulardii - пробиотични дрожди с много добра поносимост.Канела - допринася за храносмилателен комфорт и правилен физиологичен ритъм на червата.Състав:Съдържание: в 2 ..
13.19лв.
без ДДС:13.19лв.
Brand: ACTAVIS Model: СПАЗМАЛГОН таблетки * 20 АКТАВИС
1. Какво представлява Спазмалгон и за какво се използваСпазмалгон е комбиниран продукт, който съчетава обезболяващо и отпускащо гладката мускулатура действие.Спазмалгон се използва за симптоматично лечение на слабо или умерено изразен болков синдром, вследствие спазми на гладката мускулатура на вътрешните органи:Бъбречно-каменна болест и възпалителни заболявания на пикочните пътища, протичащи с болка и смущения в процеса на уриниране;Стомашни и чревни колики, жлъчно-каменна болест, дискинезия на жлъчните пътища;Болезнена менструация.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете СпазмалгонНе приемайте Спазмалгон:ако сте алергични към метамизол натрий, питофенонов хидрохлорид фенпивериниев бромид или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка б);при стомашно-чревна непроходимост и мегаколон (разширяване на дебело черво);при затруднено изпразване поради слабост на мускулатурата (атония) на жлъчния и пикочния мехур;при тежка бъбречна и чернодробна недостатъчност;пр..
4.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Brand: ACTAVIS Model: ЛАКТАКЕЪР ПЛЮС капсули 230 мг * 15 АКТАВИС
ЛАКТАКЕЪР ПЛЮС капсули 230 мг * 15 АКТАВИСМлечнокиселите бактерии, приети в достатъчно количество, имат благоприятно влияние върху човешкия организъм. Те населяват стомашно-чревния тракт.Лактакеър Плюс съдържа 4 специално разработени, био подсилени и резистентни на стомашни киселини пробиотични щама, /които достигат живи стомашно-чревния тракт, където се размножават/, както и Витамин В2.Предназначение:Лактакеър Плюс действа благоприятно на стомашно-чревния тракт при прием на антибиотици.Лактакеър Плюс помага за поддържане на здрава чревна микрофлора по времена антибиотично /и химио/ лечение и след него.Витамин В2 допринася за нормалното функциониране на мембраната на лигавиците и за намаляване на изтощението и умората.Начин на употреба и дозировка:Приема се през устата с чаша вода.При възрастни: 1 капсула дневно по време на лечението с антибиотик и 5 дни след приключване на лечението.Приемайте Лактакеър Плюс капсули 3 - 4 часа след приема на антибиотика.Не превишавайте препоръчаната дн..
11.29лв.
без ДДС:11.29лв.
Brand: ACTAVIS Model: АКТАКЕЪР СТОП саше 1000 мг * 6 АКТАВИС
ЛАКТАКЕЪР СТОП саше 1000 мг * 6 АКТАВИСТиндализираните бактерии са топлинно обработени млечнокисели бактерии, от които се получават бактериоцини. Използват се много ефективно за поддържане на нормална чревна перисталтика. Бактериоцините се закрепват към стената на тънките черва много бързо след прием и по този начин повлияват добре нормалната чревна флора. Saccharomyces Boulardii са дрожди със силно изразени пробиотични свойства. Те са устойчиви на стомашните киселини и създават благоприятна среда за балансиране на чревната флора.Лактакеър Стоп съдържа 4 милиарда 3 специално подбрани, термично обработени млечнокисели бактерии и 2,5 милиарда лиофилизирани дрожди Saccharomyces Cerevisiae var. Boulardii.Предназначение: Лактакеър Стоп се препоръчва за поддържане на физиологичния ритъм на червата. Действа благоприятно за нормална консистенция на изпражненията и подобрява функционирането на храносмилателната система. Магнезият допринася за поддържане на електролитния баланс и намалява уморат..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: ACTAVIS Model: ГАСТРОЦИД капсули 20 мг * 14 АКТАВИС
1. Какво представлява Гастроцид и за какво се използваГастроцид съдържа лекарственото вещество омепразоя, което спада към групата лекарствени продукти, наречени “инхибитори на протонната помпа”. Те действат като намаляват количеството киселина, която Вашият стомах произвежда.Гастроцид се използва при възрастни за краткосрочното лечение на симптоми на рефлукс (напр. стомашни киселини, връщане на киселини, болка зад гръдната кост) и за профилактика на гастродуоденална язва, причинена от нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) при пациенти, нуждаещи се от непрекъснато лечение с тях.Рефлуксът е обратно връщане на стомашна киселина от стомаха в хранопровода, което може да доведе до възпалението му и поява на болка. Това може да бъде причина за Вашите симптоми, като например болезнено чувство на парене в гърдите, стигащо до гърлото (киселини) и кисел вкус в устата (киселинна регургитация).Може да се наложи да вземате капсулите в продължение на 2-3 последователни дни, за да постигнет..
5.69лв.
без ДДС:5.69лв.
Brand: ACTAVIS Model: ГАСТРОЦИД ЕЗО таблетки 20 мг * 14 АКТАВИС
1. Какво представлява Гастроцид Езо и за какво се използваГастроцид Езо съдържа лекарственото вещество езомепразол, което спада към групата лекарствени продукти, наречени „инхибитори на протонната помпа”. Те действат като намаляват количеството киселина, която Вашият стомах произвежда.Гастроцид се използва при възрастни за краткосрочно лечение на симптоми на рефлукс (напр. стомашни киселини, връщане на киселини).Рефлуксът е обратно връщане на стомашна киселина от стомаха в хранопровода, което може да доведе до възпалението му и поява на болка. Това може да бъде причина за Вашите симптоми, като например болезнено чувство на парене в гърдите, стигащо до гърлото (киселини) и кисел вкус в устата (киселинна регургитация).Гастроцид Езо не е предназначен за незабавно облекчаване на симптомите. Може да се наложи да вземате таблетките в продължение на 2-3 последователни дни, за да постигнете подобрение на симптомите. Говорете с Вашия лекар, ако състоянието Ви не се подобри или се влоши след 14 ..
7.69лв.
без ДДС:7.69лв.
Brand: ACTAVIS Model: БИЗАЛАКС таблетки 5 мг * 30 АКТАВИС
1. Какво представлява Бизалакс и за какво се използваБизалакс е лекарствен продукт, съдържащ бизакодил, със слабителен ефект в резултат на директно действие върху лигавицата на дебелото черво. Разгражда се от чревните ферменти и стимулира перисталтиката на червата, както и натрупването на течности и електролити в кухината на дебелото черво, като по този начин стимулира неговото изпразване.Бизалакс се прилага за краткосрочно лечение на запек и при необходимост от улесняване на изхождането при хемороиди, фистули и рагади в областта на ануса.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете БизалаксНе приемайте Бнзалакс: ако сте алергични към бизакодил или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка б); ако имате чревна непроходимост; ако имате остър хирургичен корем (силни болки, подуване), апендицит, остър ентерит (възпаление на тънките черва);ако имате тежко обезводняване; деца на възраст под 4 години.Предупреждения и предпазни меркиГоворете с Вашия л..
2.99лв.
без ДДС:2.99лв.
Brand: PHYTO WAVE Model: ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 mg
ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН   260 mgDetox  CharcoalХранителна добавка, 20 капсули  Съдържание (в 1капс.):                                              дн.доза Активен въглен                  260 mg                              1040 mgДруги съставки: Желатин капсула (Е441). Не съдържа изкуствени консерванти, мая, мляко, лактоза, пшеница, захар и соя.Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на храносмилателната система. Забележка: Високата адсорбираща способност на въглена може да намали действието на оп..
2.99лв.
без ДДС:2.99лв.
Brand: Nature's Way Model: ГАСТРИТИКС 474 mg Х 100
ГАСТРИТИКС  474 mgGastritixХранителна добавка, 100 V капсули Съставки:                                           (в 2 капс.)          дн. доза Копър (семена)                                    237 mg              237 mgДжинджифил (корен)                         237 mg              237 mgДив ям (корен) ..
23.49лв.
без ДДС:23.49лв.
Brand: Nature's Way Model: Digestion with Enzymes ( ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ ) Х 100
Digestion with Enzymes Хранителна добавка, 100 капсули     Съставки:                             (в 2 капс.)       дн. доза Глухарче (корен)                   315 mg        315 mgТинтява (корен)                     135 mg        135 mgЧервено цвекло (корен)      100 mg       100 mg Храносмилателни ензими: 100 mg      100 mg   Смес от : (Протеаза I, Протеаза II, Амилаза, Лактаза, Пептидаза,    Целулаза, Инвертаза, Алфа галактози..
28.19лв.
без ДДС:28.19лв.
Показва 1 до 12 от 47 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.