Menu
Your Cart

Храносмилателна система

Brand: Nobel pharma Model: Пулсет 20 mg х 14 стомашно-устойчиви таблетки
ПУЛСЕТ стомашно-устойчиви табл. 20 мг. * 14Пантопразол (Pantoprazole)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Този лекарствен продукт се отпуска без лекарско предписание. Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява ПУЛСЕТ 20 mg и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ПУЛСЕТ 20 mg3. Как да приемате ПУЛСЕТ 20 mg4. Възможни нежелани реак..
4.19лв.
без ДДС:4.19лв.
Brand: Nobel pharma Model: Омепразид 20 mg х 14 стомашно-устойчиви капсули, твърди
ОМЕПРАЗИД капсули 20 мг * 14Омепразид 20 mg стомашно-устойчиво твърди капсулиомепразол (omeprazole)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Омепразид и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Омепразид3. Как да приемате Омепразид4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Омепразид6. Съдържание на о..
5.59лв.
без ДДС:5.59лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив Хепабаланс х 30 капсули
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ХЕПАБАЛАНС капс. * 30Хранителната добавка съдържа комбинация от естествени съставки: артишок и бял трън, които влияят благоприятно при различни смущения в храносмилането и подобряват чернодробната функция.Правилното функциониране на жлъчката и черния дроб, най-вече след хранене, е много важно за храносмилането. В наши дни, повече от всякога, се наблюдава прекомерен прием на мазнини и ниска двигателна активност сред хората. Това води до храносмилателни смущения и високи нива на липиди в кръвта, в това число и холестерол. Поради тази причина е много важно черният дроб да отделя достатъчно количество жлъчка, за което помагат екстрактите от артишок и бял трън.Екстракт от артишокВ състава на хранителната добавка влиза екстракт от листата на растението, защото коренът не съдържа биофлавоноида цинарин в достатъчни количества. Цинаринът улеснява перисталтиката, подкрепя продукцията на жлъчката и е мощен клетъчен антиоксидант. Заради това си свойство, екстрактът от артишок помаг..
7.29лв.
без ДДС:7.29лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив За уринарен тракт х 30 капсули
..
8.89лв.
без ДДС:8.89лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив Гел против стомашни киселини и при рефлукс х 20
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ГЕЛ ПРОТИВ СТОМАШНИ КИСЕЛИНИ И ПРИ РЕФЛУКС саше * 20Хранителна добавка, която облекчава симптомите на гастроезофагеален рефлукс, като пирозис, включително и по време на бременност. Помага и при рефлукс отит, гърлени инфекции и кашлица. Представлява комбинация от калциев карбонат, натриев алгинат и натриев бикарбонат. Механизмът на действие на продукта е физичен. Натриевият алгинат образува гел при контакт с киселата среда в стомаха. Карбонатите отделят въглероден диоксид, позволяващ на гела да формира защитен филм на повърхността, който предотвратява рефлукса на стомашен сок в хранопровода. Натриевият бикарбонат помага и за намаляване на стомашната киселинност. По този начин продуктът облекчава паренето и болката ефективно и бързо. Благодарение на практичните сашета, суспензията може да се приема по всяко време и навсякъде, включително и по време на пътуване.Съдържание в едно саше: Натриев алгинат, пречистена вода, натриев бикарбонат, калциев карбонат, натриев карбонат,..
10.39лв.
без ДДС:10.39лв.
Brand: Tilman Model: Холесфитол х 28 таблетки
ХОЛЕСФИТОЛ табл. * 28За поддържане на здравословно ниво на холестеролЗа да сте здрави е важно да контролирате нивата на Вашия холестерол и най-вече лошия холестерол (LDL). Също така от голямо значение е да се редуцира окислението на холестерола.Хранителната добавка Cholesfytol спомага за поддържане на холестерола в здравословни граници.Активни съставки:Мая от червен ориз - прах (Monascus purpureus): съдържа Monacoline K, в подходяща форма и достатъчно количество за незабавно използване от нашия организъм. Спомага за намаляване нивото на лошия холестерол;Сух екстракт от маслина - плод (Olea europaea L.): съдържа Хидрокситирозол - един от най-мощните антиоксиданти в природата. Хидрокситирозолът помага за намаляване окисляването на LDL-холестерола (лошия холестерол) и прикрепянето му към стените на кръвоносните съдове.Състав на 1 таблетка:Мая от червен ориз - прах (Monascus purpureus) - 240 mg, еквивалентен на 10 mg Monacoline K;Сух екстракт от маслина - плод (Olea europaea L.) - 25 mg, е..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: Tilman Model: Мукофалк портокал х 20 сашета / 5 g
Mucofalk ®Уважаеми пациенти,Моля прочетете внимателно тази листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.Търговско име на лекарствения продуктМукофалк® портокал Mucofalk® OrangeСъстав:Растителен лекарствен продукт 5 g гранули (=1 саше) съдържат:Лекарствено вещество:Plantaginis ovatae folliculis semenis 3.25 gПомощни вещества:Захароза, декстрин, лимонена киселина, безводна, натриев алгинат, натриев цитрат 2 Н2О, натриев хлорид, захарин натрий, портокалов аромат.5 g гранули съдържат усвоими въглехидрати, еквивалентни на 0.064 хлебни единици, както и 3.07 kcal (12.86 kJ)Лекарствена форма:Кутия с 20 дозирани сашета, съдържащи 5 g гранули.Име и адрес на притежателя на разрешението за употребаDr.Falk Pharma GmbHLeinenweberstr. 5Postfach 652979041 FreiburgGermanyИме и адрес на производителя:Dr.Falk Pharma GmbHLeinenweberstr. 5Postfach 652979041 FreiburgGermanyПоказания:- хроничен запек- заболявания, при които с..
11.89лв.
без ДДС:11.89лв.
Brand: MEDA Pharma Model: ФЕНОЛАКС таблетки 5мг х30
ФЕНОЛАКС таблетки 5мг х30ФЕНОЛАКС 5 mg стомашно-устойчиви таблеткиFENOLAX 5 mg gastro-resistant tabletsБизакодил/BisacodylПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство» тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Фенолакс и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Фенолакс3. Как да приемате Фенолакс4. Възможни нежелани реакции5. Ка..
1.69лв.
без ДДС:1.69лв.
Brand: Aboca Model: НЕОБИАНАЦИД таблетки х45
НЕОБИАНАЦИД таблетки х45Необианацид успокоява паренето и защитава лигавицата.. Той образува тънък филм, който има бариерен ефект и я предпазва от контакт с дразнещи съставки и стомашните сокове. Молекулния комплекс, който има мухоадхезивни свойства, има подобно защитно действие на физиологичния мукус.Poliprotect има благоприятно действие на минералния компонент и на синергията на полизахаридния компонент, който има способността да прилепва към лигавицата. Действието му се допълва от флавоноидния компонент, който има антиоксидантни свойства и не позволява дразнене, което се дължи на свободните радикали.Лекарствени взаимодействияМеханизмът на действие на Необианацид позволява комбинацията му в с инхибитори на протонна помпа и H2 антагонисти, така и по време на спиране на лечението, съгласно указанията на лекаря.Предназначение:Механизмът на действие на Необианацид позволява комбинацията му в с инхибитори на протонна помпа и H2 антагонисти, така и по време на спиране на лечението, съгласно..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Brand: Aboca Model: НЕОБИАНАЦИД таблетки х14
НЕОБИАНАЦИД таблетки х14Необианацид успокоява паренето и защитава лигавицата.. Той образува тънък филм, който има бариерен ефект и я предпазва от контакт с дразнещи съставки и стомашните сокове. Молекулния комплекс, който има мухоадхезивни свойства, има подобно защитно действие на физиологичния мукус.Poliprotect има благоприятно действие на минералния компонент и на синергията на полизахаридния компонент, който има способността да прилепва към лигавицата. Действието му се допълва от флавоноидния компонент, който има антиоксидантни свойства и не позволява дразнене, което се дължи на свободните радикали.Лекарствени взаимодействияМеханизмът на действие на Необианацид позволява комбинацията му в с инхибитори на протонна помпа и H2 антагонисти, така и по време на спиране на лечението, съгласно указанията на лекаря.Предназначение:Механизмът на действие на Необианацид позволява комбинацията му в с инхибитори на протонна помпа и H2 антагонисти, така и по време на спиране на лечението, съгласно..
11.19лв.
без ДДС:11.19лв.
Brand: Aboca Model: МЕЛИЛАКС микроклизма за деца 5гр х6
МЕЛИЛАКС микроклизма за деца 5гр х6Освобождава червата без раздразняванеПредпазва ректалната лигавицаМелилакс е иновативна микроклизма на основата на мед, която обединява балансиращото очистително действие със защитното и успокоително действие по отношение на ректалната лигавица, полезно за контрастиране на неприятни усещания, раздразнението и възпалението, които се проявяват в случай на запек.Двойното действие на Мелилакс се постига благодарение на PROMELAXIN, активен комплекс от различни видове нектарен мед и манов мед, специално селекционирани и обработени въз основа на тяхното съдържание на монозахариди, полизахариди и меланоидини, обогатен с полизахаридна фракция от алое и слез.Как действа?Мелилакс проявява очистително недразнещо действие и поради това поражда физиологичен и балансиран стимул за активиране на дефекацията. Освен това Мелилакс, благодарение на неговите мукуподобни свойства и вискозитета, защитава ректалната лигавица при преминаването на изпражненията, като наподобяв..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Brand: Aboca Model: МЕЛИЛАКС микроклизма за възрастни 10гр х6
МЕЛИЛАКС микроклизма за възрастни 10гр х6Освобождава червата без раздразняванеПредпазва ректалната лигавицаМелилакс е иновативна микроклизма на основата на мед, която обединява балансиращото очистително действие със защитното и успокоително действие по отношение на ректалната лигавица, полезно за контрастиране на неприятни усещания, раздразнението и възпалението, които се проявяват в случай на запек.Двойното действие на Мелилакс се постига благодарение на PROMELAXIN, активен комплекс от различни видове нектарен мед и манов мед, специално селекционирани и обработени въз основа на тяхното съдържание на монозахариди, полизахариди и меланоидини, обогатен с полизахаридна фракция от алое и слез.Как действа?Мелилакс проявява очистително недразнещо действие и поради това поражда физиологичен и балансиран стимул за активиране на дефекацията. Освен това Мелилакс, благодарение на неговите мукуподобни свойства и вискозитета, защитава ректалната лигавица при преминаването на изпражненията, като нап..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Показва 1 до 12 от 71 (6 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.