Menu
Your Cart

Отстъпка при поръчка над 50,00лв. - 5% / отстъпка при поръчка над 100,00лв. - 10% / отстъпка при поръчка над 150,00лв. - 15% / отстъпка при поръчка над 200,00лв. - 20%

Хрема и запушен нос

Brand: WALMARK Model: СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР сироп 120 мл ВАЛМАРК
СИНУЛАН ФОРТЕ ДЖУНИЪР сироп 120 мл ВАЛМАРКСинулан Форте Джуниър е комбинация от растителни екстракти, които допринасят за нормалните функции на дихателните пътища и имунната система; обогатен е и с биотин за нормалното състояние на лигавиците:Екстрактът от андрографис подпомага физиологичните функции на горните дихателни пътища (нос, синуси) и имунната система;Екстрактът от черен бъз допринася за нормална функция на имунната система, оказва антиоксидантен ефект и е с благотворен ефект върху горните дихателни пътища, вкл. при кашлица);Екстрактът от върбинка допринася за нормалната функция на горните дихателни пътища (гърлото, ларинкса и гласните струни) и има антиоксидантно действие;Екстрактът от липа улеснява отделянето на секретите и спомага за нормалното състояние на гърлото, ларинкса и гласните струни;Екстрактът от лечебна ружа успокоява дразненето в гърлото, ларинкса и гласните струни;Екстрактът от лопен допринася за нормалното състояние на гърлото, ларинкса, гласните струни и имун..
12.99лв.
без ДДС:12.99лв.
Brand: WALMARK Model: СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК
СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРКХранителна добавкаПри кашлица и хремаНамалява времето на боледуване;Улеснява дишането;Спомага за по-лесното отхрачване и отделянето на секрети от белите дробове и бронхите.Синулан Дуо Форте съдържа комбинация от натурални растителни екстракти, които подпомагат функциите на горните (синуси, нос) и долни (бронхи) дихателни пътища:Екстракт от цвят на черен бъз - успокоява горните дихателни пътища;Екстракт от върбинка - има антиоксидантен ефект и подпомага физиологичната функция на горните дихателни пътища;Екстракти от хрян и латинка - подпомагат функциите на горните и долните дихателни пътища;Екстракт от лопен - засилва имунитета и успокоява гърлото, гласните струни и ларинкса;Екстракт от жълта тинтява - за по-добър тонус и жизненост.Състав:Съдържание в 1 таблетка в 2 таблеткиБъз, екстракт от цвят 25 mg 50 mgВърбинка, екстракт от стрък 25 mg 50 mgЛатинка, екстракт от стрък 171,4 mg 342,8 mgХрян, екстракт от корен 48 mg 96 mgЛопен, екстракт от цвят 25..
12.29лв.
без ДДС:12.29лв.
Brand: WALMARK Model: СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ ДЖУНИЪР 3+ спрей за нос 20 мл
СИНУЛАН ЕКСПРЕС ФОРТЕ ДЖУНИЪР 3+ спрей за нос 20 мл ВАЛМАРКСпреят за нос с CAPTOMUCIL® подпомага лечението на респираторни заболявания, протичащи с повишено отделяне на мукус, в т.ч. състояния като настинка и ринит, които могат да преминат към остър или хроничен риносинузит.Действие:CAPTOMUCIL® стимулира бързото и ефективно отвеждане на мукуса чрез втечняване на назалния секрет. Нормалната функция на носната лигавица е свързана с произвеждането и отделянето на секрет, съдържащ протеина муцин. Муцинът формира предпазен слой върху повърхността. Така се възпрепятства навлизането на вируси и бактерии в назалната лигавица и се подпомага тяхното отвеждане извън носната кухина. По време на респираторни инфекции продуцирането на муцина се повишава. Това затруднява отделянето му, което е причина за запушване на носа.CAPTOMUCIL® разрушава вискозния мукозен слой и улеснява отделянето на натрупаните секрети. Специални изследвания, проведени с продукта, показват, че деконгестантният ефект на CAPTOM..
13.99лв.
без ДДС:13.99лв.
Brand: ACTAVIS Model: ВИКС КОЛД БЛОК спрей - промивка за нос 15 мл
ВИКС КОЛД БЛОК спрей - промивка за нос 15 млКак се развива вирусната настинка?Вирусите на настинката първоначално се прикрепват към клетките в задната част на носа с помощта на повърхностни рецептори и по този начин проникват в тях. След това започват да се размножават, задействайки имунните функции на организма. Това е моментът, в който се чувстват първите симптоми на неразположение (кихане, дразнене в гърлото и др.). По-нататък вирусите продължават да се развиват и размножават, а инфекцията преминава в настинка с изявени клинични симптоми.Викс Колд Блок е идеалното решение в тези случаи!Използван в рамките на първите 48 часа след заразяването с вируса на инфекцията, действа бързо в задната част на носа, точно на мястото на прикрепване и развитие. Има троен ефект - улавя, неутрализира и помага за отстраняване на патогените по естествен път.Доказано клинично!Използван през първите 48 часа от вирусната настинка, медицинското изделие ефективно стопира нейното развитие, така че да не се с..
12.59лв.
без ДДС:12.59лв.
Brand: SANDOZ Model: МОМАНОС СПРЕЙ ЗА НОС 50 мкг 60 дози
Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява МомаНос и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате МомаНос3. Как да използвате МомаНос4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате МомаНос6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява МомаНос и за какво се използваКакво представлява МомаНос?МомаНос съдържа активното вещество мометазонов фуроат, от групата на лекарствата, наречени кортикостероиди. Когато мометазонов фуроат се впръска в носа, спомага за облекчаване на възпалението (подуване и дразнене в носа).За какво се използва МомаНос?МомаНос се използва за лечение на симптомите на сенна хрема (наречена също сезонен алергичен ринит) при възрастни, след диагностициране от лекар на сезонен алергичен ринит.Сенната хрема, която се появява през определени периоди в годината, е алергична реакция, причинена от вдишването на полени от дървета, треви, плевели, както и плесени и гъбични спори. МомаНос намалява подуването и дразненето в н..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: FORTEX Model: Фитолор пантенол х 50ml
  Фитолор пантенолспрей за нос, разтвор 50mlТОЧНО НАИМЕНОВАНИЕ: Фитолор пантенол спрей за нос, разтвор 50ml ЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА: медицинско изделиеОПАКОВКА: пластмасов флакон с 50ml разтвор и назална помпа в картонена кутияЦЕНТРАЛЕН БАРКОД: ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: регенерира и овлажнява носната лигавица ПРИЛОЖЕНИЕ:·         подобрява епителизацията на раздразнената или нарушена лигавица·         намалява вероятността от инфекции на горните дихателни пътища·         възстановява естествената влажност на носната лигавица, способността ú за самопочистване и регенерация,  като я предпазва от изсушаване и дразнене  ДОЗИРОВКА: Възрастни и деца над 1 година: 1-2 впръсквания във всяка ноздра  няколко пъти на ден.Деца под 1 година: 1 впръскване във всяка ноздра няколко пъти на ден. СЪСТАВ:  1ml спрей съдържа 20mg Ca-D-пантоте..
8.29лв.
без ДДС:8.29лв.
Model: КЛИНСИН МЕД ДЖУНИЪР саше * 30
КЛИНСИН МЕД ДЖУНИЪР саше * 30Важно е да се знае, че за да бъде ефективно едно лечение на инфекции на синусите се изисква първоначалното им изплакване (включително и внимателно почистване на носа). Процедурата може да се извършва у дома със специално проектирани медицински изделия, като ClinSin med.ClinSin Med JUNIOR съдържа 30 пакетчета с прах, който се използва за изплакване на носната кухина и параназалните синуси. Той изпълнява ролята на почистваща грижа и профилактика на симптоми след операция на носа и синусите.Предимства на ClinSin med JUNIOR:Премахва отока на лигавицата;Освобождава дихателните канали;Отстранява слузта, заедно с бактериите;Ефективно подкрепя фармакологичното лечение;Разтворът е съвместим с телесни течности с оптимална концентрация от 0,9%.За деца от 4 до 12 год.Използва се в случай на:Възпаление на параназалните синуси;Ринит с различна етиология (алергична или инфекциозна);Преди и след операцията на носа и параназалните синуси;Високо ниво на замърсяване или преко..
4.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Model: КЛИНСИН МЕД саше * 30
КЛИНСИН МЕД саше * 30Важно е да се знае, че за да бъде ефективно едно лечение на инфекции на синусите се изисква първоначалното им изплакване (включително и внимателно почистване на носа). Процедурата може да се извършва у дома със специално проектирани медицински изделия, като ClinSin med.ClinSin Med съдържа 30 пакетчета с прах, който се използва за изплакване на носната кухина и параназалните синуси. Той изпълнява ролята на почистваща грижа и профилактика на симптоми след операция на носа и синусите.Предимства на ClinSin med:Премахва отока на лигавицата;Освобождава дихателните канали;Отстранява слузта, заедно с бактериите;Ефективно подкрепя фармакологичното лечение;Разтворът е съвместим с телесни течности с оптимална концентрация от 0,9%.За деца на възраст над 12 години и възрастни.Използва се в случай на:Възпаление на параназалните синуси;Ринит с различна етиология (алергична или инфекциозна);Преди и след операцията на носа и параназалните синуси;Високо ниво на замърсяване или преко..
4.99лв.
без ДДС:4.99лв.
Brand: Dr. Theiss Naturwaren GmbH Model: АКВА МЕД ПЛЮС спрей за нос с изворна вода 20 мл
АКВА МЕД ПЛЮС спрей за нос с изворна вода 20 млПрочетете внимателно цялата листовка, защото тя съдържа важна за Вас информация.Това медицинско изделие се отпуска без лекарско предписание. За да постигнете възможно най-добър ефект от лечението, спреят за нос трябва да се прилага регулярно.Запазете тази листовка. Може да се наложи по-късно да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.В случай, че оплакванията Ви се влошат или нямате подобрение, е необходимо непременно да се обърнете към лекар.Ако някой от изброените странични ефекти се появи при вас или забележите нежелана реакция, която не е описана в тази листовка, моля информирайте Вашия лекар или фармацевт.Състав:Лечебна минерална вода със съдържание на сол от лековития извор „Августа“ (съдържание на сол 1.1% с натрий, калций, хлорид, сулфат, магнезий и калий), натриев хлорид, пантенол, ароматизатор: евкалиптово масло / ментол, гума арабика.Показания:За овлажняване и почистване..
9.49лв.
без ДДС:9.49лв.
Brand: INSTITUT ALLERGOSAN Model: ОМНИ-БИОТИК СТРЕС РИПЕЪР САШЕТА*28
СЪСТАВ:Bifidobacterium bifidum W23;Bifidobacterium lactis W51;Bifidobacterium lactis W52;Lactobacillus acidophilus W22;Lactobacillus casei W56;Lactobacillus paracasei W20;Lactobacillus plantarum W62;Lactobacillus salivarius W24;Lactococcus lactis W19.КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА? Разработен е за хора, които са под силен стрес и имат недостиг на серотонин и мелатонин. Добре повлиява чревната бариера при предизвикан стрес синдорм на раздразнените черва и възпалително заболяване на червата.Да се използва като заместител към балансираната диета.КАК СЕ ПРИЕМА? Съдържанието на сашето се разтваря в 0,125 мл  хладка вода, сок или мляко 1-2 пъти дневно.Разбърква се и се изчаква 10 минути, което е време за активиране.Най-добре се приема сутрин преди закуска и/или непосредствено преди лягане...
71.99лв.
без ДДС:71.99лв.
Brand: INSTITUT ALLERGOSAN Model: ОМНИ-БИОТИК ПАНДА САШЕТА *30
СЪСТАВ:Lctococcus lactis W58Bifidobacterium lactis W52Bifidobacterium bifidum W23КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЗЛВА? Омни-Биотик Панда е комбинация от 3 различни, естествено населяващи микроогранизма.В първите дни от живота на новороденото е необходимо да се набавят пробиотици, които са от изключителна важност за доброто храносмилане. Пробиотичните щамове в Омни-Биотик Панда имат множество полезни свойства:благоприятстват развитието на полезни микроорганизми в чревния тракт на бебетостимулират съзряването на имунната системаподпомагат възстановяването на нормалната чревна флора след прием на антибиотициоблекчават болезнените колики при бебето, без да причиняват запекповлияват храносмилателните проблеми в края на бремеността, като запек и метеоризъмограничават появата на гъбични инфекции, инфекции на пикочните пътища, дихателни инфекции, алергии, астма и атопии КАК СЕ ПРИЕМА? Бременни: препоръчва се да се приема ежедневно, най-късно след 8-я месец на бременността.П..
78.39лв.
без ДДС:78.39лв.
Brand: INSTITUT ALLERGOSAN Model: ОМНИ- БИОТИК МИГРА САШЕТА* 30
СЪСТАВ:Lactobacillus casei W56                                                                                         Lactobacillus lactis W58Lactobacillus acidophilus W37                                                                             Bifidobacterium lactis W52Lactobacillus brevis W63                                                                                &..
77.99лв.
без ДДС:77.99лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.