Menu
Your Cart

Хрема и запушен нос

Brand: LINEA LTD. Model: Назо Либеро физиологичен разтвор х 12 монодози
НАЗО ЛИБЕРО Монодози Физиологичен разтвор 5мл х 12Какво е назо либеро?Назо либеро е стерилен неинжекционен физиологичен разтвор без консерванти. Производен в единични дози, Назо либеро е препоръчан за ежедневна хигиена на носа и на очите на бебета, деца или възрастни.Не е за инжектиране.Състав:Натриев хлорид - 0,9 гПречистена вода - до 100 млОпаковка с 12 единични дози по 5 мл всяка.Кога се употребява Назо либеро?Назо либеро се препоръчва за бебета, деца и възрастни:За хигиена на носа: Физиологичният разтвор Назо либеро прави по-лесно измиването на носа на бебетата, който обикновено лесно се запълва със слуз. Той помага лесно да се отстранят секретите. Благодарение на овлажняващото му действие се преодолява лесно сухотата в носа при възрастни.За хигиена на очите: Физиологичният разтвор може да се употребява  за ежедневна хигиена на очите на бебето чрез накапване в окото, бани или накапване на продукта върху памучен тампон. Физиологичният разтвор може също така да бъде употребяван ..
5.29лв.
без ДДС:5.29лв.
Brand: LINEA LTD. Model: Назо Либеро назален спрей с евкалипт и хиалуронова киселина
НАЗО ЛИБЕРО Хипертоничен назален спрей с Евкалипт и Хиалуронова киселина 100млПриложение:При първите признаци на настинка, синузит или ринит. За отпушване на дихателните пътища и отстраняване на секрета. Може да се използва от възрастни и деца над 6 години. Минимален брой на впръскванията - 2-3 пъти дневно. Да не се пръсква повече от 6 пъти на ден.Съдържание: Хипертоничен разтвор на морска вода (2%), богат на морски микроелементи и минерални соли, с добавено масло от евкалипт и хиалуронова киселина.Инструкции за употреба:Предварително прочистете всяка ноздра поотделно.Махнете предпазната капачка.Дръжте главата изправена, впръскайте два пъти във всяка ноздра и вдишайте леко.Оставете разтвора да подейства за няколко минути.Изчакайте излишното количество разтвор да се отцеди, след това издухайте носа си.Измийте накрайника със сапун и топла вода, подсушете и сложете обратно предпазната капачка.Предпазни мерки:Употребата на спрея от повече от един човек може да разпространи инфекции. Измива..
10.99лв.
без ДДС:10.99лв.
Brand: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH & Co. KG Model: Ксилорин назален спрей х 18 ml
КСИЛОРИН назален спрей 18млКсилорин 0,055 % спрей за нос, разтворXylorhin 0,055 % nasal spray, solutionКсилометазолин (Xylometazoline)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора.То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Ксилорин и за какво се използва2. Какво трябва да знаете преди да използвате Ксилорин3. Как да използвате Ксилорин4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Ксилорин6. Съдържание на опаковката ..
6.39лв.
без ДДС:6.39лв.
Brand: MIP Pharma Model: Тетрисал спрей х 20 ml
ТЕТРИСАЛ спрей 20млТетрисал Е представлява печистен разтвор на натриев хлорид, който се разпределя равномерно върху цялата носна лигавица, посредством дозиран спрей.  Това помага  на лигавицата да се възстанови по-бързо и улеснява почистването на носа от прах и секрети, а също така предпазва от изсъхване на носната лигавица при пребиваване на сух въздух. Лигавицата остава влажна и спокойна и  естественото й функциониране отново е възможно.Тетрисал Е има мек ефект, защото не съдържа консерванти, подходящ е за хора с нежна и чувствителна лигавица на носа. Поради тази добра поносимост може да се прилага при възрастни и деца.Състав:Натриев хлорид и пречистена вода.Не съдържа консерванти. За приложение в носаПоказания:За почистване и овлажняване на лигавицата на носа /напр. при престой на сух въздух/. За подпомагащо лечение при запушен нос /напр. при хрема/Противопоказания:Не са известни.Употреба по време на бременност и кърмене:Няма данни срещу употребата по време на бременн..
7.39лв.
без ДДС:7.39лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Силвъртус спрей за нос х 15 ml
АБОФАРМА СИЛВЪРТУС СПРЕЙ за нос 15млПредназначение: Силвъртус спрей за нос е медицинско изделие, което съдържа морска вода с ефективно деконгестантна дейност чрез осмотичен ефект. Зародишните производни от плод на касис, естествен антиоксидант и етеричните масла от евкалипт и ниаулин гарантират освежаващия и балсамов ефект. Сухият екстракт от Прополис и колоидно сребро предпазват разтвора от противодействието на външни микробни агресииСъстав: морска вода, екстракт от прополис течност, зародишни производни от плод на касис, евкалиптово етерично масло, ниаули етерично масло, колоидно сребро. Помощни вещества: вода, полисорбат 20, алкохол, калиев сорбат, лимонена киселина.Начин на употреба:Деца от 2 до 6 години: 1 впръскване във всяка ноздра 2-3 пъти на ден.Деца от 6 годинии нагоре: 1-2 впръсквания 2-3 пъти на ден.Възрастни: 1-2 впръсквания 3-4 пъти на ден.Дръжте бутилката във вертикална позиция, вкарайте накрайника в носната кухина и натиснете бързо и рязко.РАЗКЛАТЕТЕ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБ..
16.79лв.
без ДДС:16.79лв.
Brand: INELDEA Model: Педиакид нос и гърло спрей х 20 ml
ПЕДИАКИД НОС И ГЪРЛО спрей 20млСпреят е комбинация от вода от Мъртво море, която почиства лигавиците и улеснява изхвърлянето на микроби и слуз, и алое вера, което предпазва от дразнене, успокоява болките в гърлото и ограничава разпространението на инфекциите. В опаковката има 2 накрайника - за нос и за гърло. Съдържа екстракти от ехинацея, прополис, мед, евкалипт и розмарин. Без допълнителен газ!Начин на употреба:За нос: 2 впръсквания във всяка ноздра, 2-3 пъти на ден, в продължение на 5 дни. Подходящ и за бебета.За гърло: 2 впръсквания в задната част на гърлото (за деца на възраст над 30 месеца), 3-4 пъти дневно, в продължение на 5 дни. Може да се използва и за профилактика!Важно! Не използвайте в случай на чувствителност или алергия към някоя от съставките!Препоръчително е да се вземат предпазни мерки за употреба при кърмачета и малки деца, поради спрей формата!Продуктът е медицинско изделие!Опаковка: 20 ml, с накрайници за нос и гърло.Производител: Laboratoires INELDEA, Франция..
24.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Brand: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare GmbH & Co. KG Model: Отривин плюс спрей х 10 ml
ОТРИВИН ПЛЮС спрей 10млОтривин Плюс 1 mg/ml + 50 mg/ml спрей за нос, разтворКсилометазолинов хидрохлорид / ДекспантенолOtrivin Plus 1 mg/ml + 50 mg/ml nasal spray, solutionXylometazoline hydrochloride / DexpanthenolПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Отривин Плюс 1 mg/ml + 50 mg/ml спрей за нос, разтвор и за какво се изп..
11.39лв.
без ДДС:11.39лв.
Brand: CEUMED Model: Носко хемо гел 5 ml х 2 броя
НОСКО ХЕМО гел 5мл х2Причините за кръвотечение от носа, понякога съпроводено с болка, могат да бъдат различни от травма, нараняване и дори склонност към такова. Това е неприятен симптом, който следва да се приема като предупреждение от организма! За спиране на кръвотечението от носа съществуват много традиционни методи и средства. Но ето, че на пазара вече има просто и ефикасно решение на проблема - NOSKO HEMO - назален гел, който за секунди се справя с кървенето от носа. Приложението му е много лесно, безопасно и ефективно. Деликатният натиск, който оказва върху капилярите, помага коагулацията за секунди да спре кървенето. След като носа вече не кърви, гелът се отстранява от микроресничките на носната лигавица. В случай че има някакъв остатък, може да издухате след 30 минути.За възрастни и деца над 2 години.Начин на употреба: Върхът на тубичката се поставя в ноздрата на приблизително 1-1,5 см, като в същото време с палеца и показалеца на другата ръка се фиксира. След това се изстисква..
10.59лв.
без ДДС:10.59лв.
Brand: CEUMED Model: Носко ойл спрей за нос х 10 ml
НОСКО ОЙЛ спрей за нос 10млДразнещи усещания и кихане; образуване на сухи корички, чието отстраняване може да доведе и до разраняване - всичко това може да се дължи на сухия въздух, прашната среда, алергии, климатици, лекарства и проблеми с носа и гърлото. Те причиняват сухота, раздразнения и сърбеж на носната лигавица, което може да бъде предпоставка за развитието на болести. За да премахнете сърбежа и да предотвратите образуването на сухи корички, доверете се на естествения назален лубрикант на основата на сусамово масло - NOSKO OIL. Той представлява натурален спрей, който овлажнява и успокоява носните канали, премахва сърбежа и предотвратява изсушаването на лигавицата, повишавайки естествената защита срещу грипни състояния.Начин на употреба: Приложете 1 - 3 впръсквания във всяка ноздра 3 пъти на ден. Оптималният ефект настъпва след 10 дни употреба.Състав: химически чисто сусамово масло, Ph. Eur. 100%.Не използвайте при хиперчувствителност (алергия) към сусамово масло. Бременни и кър..
10.59лв.
без ДДС:10.59лв.
Brand: HARTINGTON Pharmaceutical Model: Назодрен спрей 50 mg х 5 ml
НАЗОДРЕН спрей 50мг/5млЛиофилизиран екстракт от Cyclamen europaeum L.Моля, прочетете внимателно тази листовка. Тя съдържа важна информация за продукта Назодрен, предназначен за лечение и симптоматично облекчение на заболявания на носната, околоносните кухини и средното ухо.Всяко възпаление на носната кухина и синусите се нарича риносинузит. От клинична гледна точка тук се включват и инфекциите на носната и околоносни кухини (синуси), причинени от вируси и/или бактерии, които продължават повече от 7 дни. За риносинузит, говорим и в случаите, при които е налице влошаване на симптомите след 5-тия ден (оток на носната лигавица, запушване на носа, обилна секреция, главоболие, загуба на обоняние и/или вкусови възприятия). Този вид инфекции на респираторния тракт могат да предизвикат възпаление и задържане на секрети в средното ухо, които да доведат до болки в ушите и намаляване на слуха. Ако не се дренират, насъбраните секрети могат да доведат до сериозни усложнения.Запазете тази листовка. М..
32.99лв.
без ДДС:32.99лв.
Brand: Dr. Theiss Naturwaren GmbH Model: Мукоплант спрей за нос със салвия х 20 ml
МУКОПЛАНТ спрей за нос със салвия 20млОвлажнява сухата носна лигавица и отпушва носа.Дозиращ спрей с изотоничен разтвор на морска сол.Приложение:Повишава защитните сили на носната лигавица;Втечнява секрета;Отпушва носа;Овлажнява сухата носна лигавица;Изключително освежаващ, с естествен аромат от салвия.Начин на употреба: За впръскване в носа.Състав:Вода, морска сол, бензалкониев хлорид, бензилов алкохол, ароматен извлек от ароматен извлек от масло от салвия.Не съдържа фреони.Начин на съхранение:Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Годен за употреба до 6 седмици след отваряне.Опаковка: 20 ml.Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия...
6.69лв.
без ДДС:6.69лв.
Brand: Dr. Theiss Naturwaren GmbH Model: Мукоплант спрей за нос с ехинацея и евкалипт х 20 ml
МУКОПЛАНТ спрей за нос с ехинацея и евкалипт 20млМорска водаМедицинско изделиеОвлажнява сухата носна лигавица и отпушва носа.Дозиращ спрей с изотоничен разтвор на морска сол.Приложение:Повишава защитните сили на носната лигавица;Втечнява секрета;Отпушва носа;Овлажнява сухата носна лигавица;Освежава посредством ароматни извлеци от ехинацея и евкалиптово масло.Начин на употреба: За впръскване в носа.Състав:Вода, морска сол, бензалкониев хлорид, бензилов алкохол, аромат на ехинацея, ароматен извлек от евкалиптово масло.Не съдържа фреони.Начин на съхранение:Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Годен за употреба до 6 седмици след отваряне.Опаковка: 20 ml.Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия...
6.69лв.
без ДДС:6.69лв.
Показва 1 до 12 от 72 (6 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.