Menu
Your Cart

Отстъпка при поръчка над 50,00лв. - 5% / отстъпка при поръчка над 100,00лв. - 10% / отстъпка при поръчка над 150,00лв. - 15% / отстъпка при поръчка над 200,00лв. - 20%

FORTEX

Brand: FORTEX Model: ВИТАМИН С 500 + ЦИНК + Д3 ДИРЕКТ саше * 30 ФОРТЕКС
ВИТАМИН Ц 500 + ЦИНК + Д3 ДИРЕКТ саше * 30 ФОРТЕКСХранителната добавка укрепва защитната функция на имунната система. Системната й употреба предпазва клетките от увреждащото действие на оксидативния стрес. Редуцира чувството на преумора и отпадналост. Помага за премахване негативните ефекти при хора, изложени на физическо и умствено натоварване. Допринася за нормалната когнитивна функция. Продуктът е под формата на перорален прах. Предназначен е за директно прилагане върху езика, без да се налага прием на течности. Може да се използва от бременни жени и кърмачки. Подходящ е и за диабетици.Предимства от приема на хранителната добавка:ородисперсните сашета са лесни за прием без необходимост от вода;усвояват се от организма в максимална степен;не съдържат захар, което ги прави подходящи за хора, страдащи от диабет.Състав:Хранителна стойностза 1 саше*% ПДПВитамин С (натриев аскорбат и L-аскорбинова киселина)500 mg625Цинк10 mg100Витамин D (холекалциферол)10 µg200Помощни вещества: подсладите..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Brand: FORTEX Model: ЦЕРИДОЛ таблетки 250 мг / 150 мг / 50 мг * 10 ФОРТЕКС
Церидол е аналгетик. Предназначен е за лечение на главоболие, зъбобол, менструални, ревматични и следоперативни болки. Церидол понижава температурата и облекчава простудна болка.Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ЦеридолНе приемайте Церидол:ако сте алергични към активните вещества (парацетамол, пропифеназон, кофеин) или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6);ако сте алергични (свръхчувствителни) към пиразолони или сходни вещества (свръхчувствителни към продукти, съдържащи феназон, пропифеназон, аминофеназон, метамизол), към продукти, съдържащи фенилбутазон, или към ацетилсалицилова киселина;ако страдате от наследствена глюкозо-6-фосфатна дехидрогеназна недостатъчност (доказана от хемолитична анемия);ако имате остра чернодробна порфирия.Предупреждения и предпазни мерки:Говорете с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Церидол:ако имате н..
4.59лв.
без ДДС:4.59лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 + 30
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпо..
18.79лв.
без ДДС:18.79лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпо..
17.69лв.
без ДДС:17.69лв.
Brand: FORTEX Model: Хитозан Зелено Кафе X 60 капсули
  Хитозан Зелено Кафе X 60 капсули ТОЧНО НАИМЕНОВАНИЕ:  Хитозан Зелено Кафе X 60 капсулиЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА: хранителна добавкаОПАКОВКА:  6 блистера Х 10 капсули в картонена кутияЦЕНТРАЛЕН БАРКОД: ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Поддържане на здравословно тегло ПРИЛОЖЕНИЕ:Оказва благоприятно влияние за:- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма на макрохранителните вещества- поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта- регулиране на излишното влечение към сладки храни ДОЗИРОВКА: 3 капсули дневно, преди хранене. Съставки (в 1 капсула):  Зелено Кафе, стандартизиран екстракт от зърна 50% хлорогенови киселини / Green Coffee Bean Extract 200mgХитозан / Chitosan (90% deacetylated) 200mgХром / Chromium (Chromium picolinate) 30μg   ..
13.79лв.
без ДДС:13.79лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН Кафе, сашета Х 12
ХИТОЗАН Кафе, сашета Х 12 с Л-карнитин и Хром Оказва благоприятно влияние за:- поддържане на здравословно тегло- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма на макрохранителните вещества- поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта- регулиране на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Кафе се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на ен..
14.89лв.
без ДДС:14.89лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН, капсули Х 60
ХИТОЗАН, капсули Х 60  Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  Състав (в 8 капсули максимален препоръчителен дневен прием): Хитозан 2000mg Начин на употреба: по 2 капсули половин час преди хранене, до 8 капсули дневно. Опаковка: 60 капсули  ..
15.49лв.
без ДДС:15.49лв.
Brand: FORTEX Model: ХИДРОТОН сашети х 10
ХИДРОТОН Хидратация на организма Водно-електролитен баланс   при диария и разстройство при опасност от обезводняване при интензивно изпотяване при активна физическа дейност и спорт за осигуряване на основни минерали за организма  Дозировка: Съдържанието на 1 саше се разтваря в 200ml вода и се изпива. Деца под 3 год. – след консултация с лекарДеца 3-7 год. – до 5 сашета на ден /1 л за 24 часа/Деца 7-18 год. – от 5 до 8 сашета на ден /1-1,6 л за 24 часа/Възрастни – от 5 до 10 сашета на ден /1-2 л за 24 часа/Не е подходящ за диабетици. Състав (в 1 саше): Декстроза /D-glucose/ монохидрат 2,7gНатриев цитрат 0,58gНатриев хлорид 0,52gКалиев хлорид 0,3g Опаковка: 10 сашета   ..
5.29лв.
без ДДС:5.29лв.
Brand: FORTEX Model: Херпекс гел 20 мл
ХерпексХерпес? Вече няма нужда да се криеш. Успокояващ гел за херпес с L-лизин и натурални екстракти от сладък корен и ракитник.Херпекс подпомага организма да се справи по-лесно с херпеса. Природните съставки на гела:·         спират развитието на херпесния вирус;·         ограничават разпространението на херпеса;·         възстановяват увредената кожа. Състав: лизин хидрохлорид, екстракт от сладък корен / Glycyrrhiza glabra root extract/, екстракт от ракитник / Hippophaerhamnoides extract/, помощни веществаНачин на употреба: Външно! Нанася се на чисти участъци от кожата 2-3 пъти дневно. Натуралните му съставки позволяват честа и продължителна употреба.Опаковка: Туба алуминиев ламинат 20ml в картонена кутия.  Произведен в Лавена АД за Фортекс Нутрасютикалс...
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: FORTEX Model: Хепислим спрей X 30ml Фортекс
 Хепислим спрей X 30ml ФортексХЕПИСЛИМ спрей е иновативна комбинация от 5-HTP (5-хидрокситриптофан) и хром. Оказва благоприятно влияние за нормално тегло.            Подпомага нормалния метаболизъм на хранителните вещества.Допринася за усвояването на глюкозата в клетките.Съдейства за синтеза на хормона серотонин и за повишаване на настроението. 5-HTP (5-хидрокситриптофан)     5-HTP (5-хидрокситриптофан) съдейства за синтеза и повишаване на нивата на хормона серотонин, наричан „хормон на щастието“. По-високите нива на серотонин в организма подпомагат за естественото контролиране на чувството на глад.  Хром Хром подпомага нормалния метаболизъм на хранителните съставки като улеснява действието на инсулина в организма.Допринася за поддържане на нормални концентрации на кръвната захар като подобрява усвояването на глюкозата в клетките.Подпомага намаляването/регулирането на излишн..
17.29лв.
без ДДС:17.29лв.
Brand: FORTEX Model: Фитолор хот сашети х 10
Фитолор хот – при простуда и грип – БЕЗ ПАРАЦЕТАМОЛ!·         Бори се с причината, не само със симптомите;·         Съкращава периода на оздравяване;·         Без парацетамол;·         Подходящ и за диабетици;·         Страхотен вкус! Фитолор Хот е балансирана комбинация от изцяло натурални и доказани в практиката и науката съставки:·         Черен бъз (Sambucus nigra): oт векове плодовете на бъза се използват за повишаване на защитните сили на организма, а съвременни изследвания доказват способността на екстракта от бъз да намалява силата и продължителността на простудните заболявания;·         Витамин С е най-известната защита от простудни заболявания; с Фитолор Хот се приема достатъчно коли..
10.99лв.
без ДДС:10.99лв.
Brand: FORTEX Model: ФИТОЛОР прополисов спрей Х 30 МЛ
 ФИТОЛОР спрей Прополисов спрей за гърло Фитолор спрей за гърло е комбинация от прополис, лайка и мащерка.  Благоприятно въздействие върху гърлото и респираторния тракт. Подкрепа за функциите на дихателната система. Лайка и мащеркаБилките лайка и мащерка се ползват с изключителна популярност за здраво гърло и дихателни пътища. В състава на лайката и мащерката влизат етерични масла, органични киселини, витамини, флавоноиди, гликозиди, дъбилни вещества и др. Положителното въздействие на тимол от етеричното масло на мащерката и на производните на хамазулен в лайката са широко и успешно изследвани.Съставките в екстрактите от лайка и мащерка допринасят за нормалното възобновяване на епитела на гърлото и бронхите, и за тяхното нормално здраве.  ПрополисПрополис е уникален пчелен продукт, известен още като пчелен клей. Притежава изключително широк спектър на благоприятно действие върху организма. Подпомага всички системи в организма, включително укрепва..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Показва 1 до 12 от 108 (9 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.