Menu
Your Cart

Кожни проблеми

Brand: Healthina Model: Lecoxen х 30 ml
Лекоксен х 30 ml Lecoxen х 30 ml Крем със защитно и овлажняващо действие на наранена кожа и ръбове на рани. Допринася за образуването на оптимална влажна микросреда, която спомага за заздравяването на рани. Препоръчва се използването на крема и след затваряне на раната, за да се предотврати образуването на белези (келоиди).Съставки: Дейонизирана вода, циклопентасилоксан, диметикон, парафинов ликвидум, лаурил PEG/PPG-18/18 метикон, додецен, изостеарил алкохол, PEG/PPG-23/50 съполимер, метилалкил циклосилоксани, кора/екстракт от семена на aesculus hippocastanum (конски кестен), пропилен гликол, глицерин, натриев хлорид, екстракт от луковица на allium cepa, зеолит, бензилов алкохол, дехидрооцетна киселина, токоферил ацетат, диметикон кросполимер, натриев бензоат, PEG-6 каприлова киселина, капринови глицериди, BHT, масло от пшеничен зародиш.Забележка: Не използвайте продукта в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. Спрете употребата на продукта в случай на кожно р..
40.99лв.
без ДДС:40.99лв.
Brand: Natur Produkt Model: Raniseptol Spray for wounds x 125 ml
Raniseptol Спрей за рани х 125 mlRaniseptol Spray for wounds x 125 mlНано среброто е известно със своите антибактериални и антисептични свойства. Ефективността му се дължи на съотношението между големина и маса на нано частиците, както и на огромната активна повърхност при въздействието срещу микроорганизмите. Веществата, съдържащи се в медицинското изделие Raniseptol, помагат за образуване на защитен антибактериален слой, който противодейства на влиянието на външни фактори, овлажнява и предпазва раната от изсъхване. По този начин медицинското изделие създава благоприятна среда за лечение на раната. Спомага за защита на кожата от бактериална инфекция и предпазва от развитие на кожни инфекции.Показания:За подпомагане лечението на инфекции по кожата и лигавицата от бактериален произход, а също при леки увреждания на епидермиса (като охлузвания, порязвания и изгаряния). Ускорява регенерацията на епидермиса и допринася за предпазване на чувствителната и раздразнена кожа.Приложение:Спрей за..
20.79лв.
без ДДС:20.79лв.
Brand: JOHNSON&JOHNSON Model: Daktarin х 40 g
Дактарин х 40 gDaktarin х 40 gДактарин перорален гел се използва за лечение на гъбични инфекции в устата и гърлото при възрастни и деца на 12 години и по-големи.Съставки: Активното вещество е: миконазол. Другите съставки са: картофено нишесте, захарин натрий, полисорбат 20, портокалов и какаов аромат, етанол, глицерол, пречистена вода.Забележка: Не приемайте Дактарин в случай, че: страдате от някакво чернодробно заболяване; ако сте алергични към активното вещество, други подобни противогъбични лекарства или към някоя от останалите съставки на това лекарство; ако приемате някое от следните лекарства - някои противоалергични лекарства, носещи имената терфенадин, астемизол и мизоластин; цизаприд, лекарство, прилагано при някои проблеми, свързани с храносмилането; някои лекарства, понижаващи холестерола, като симвастатин и ловастатин; мидазолам (през устата) и триазолам, лекарства, прилагани в случай на тревожност или подпомагащи съня (транквилизатори); пимозид и сертиндол, лекарства, прил..
12.99лв.
без ДДС:12.99лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom Aromaderm Anti-wart Lotion for Feet and Hands х 10 ml
Pranarom Aromaderm Лосион против брадавици за крака и ръце х 10 mlPranarom Aromaderm Anti-wart lotion for feet and hands х 10 mlПранаром Аромадерм Лосион против брадавици за крака и ръце пречиства и прави грубата кожа мека и гладка.Състав: 100% органични етерични масла от китайска канела, лимонена лицея, чаено дърво, ниаули и ментолов евкалипт, смесен в растително масло от рицин.Начин на употреба: 1 приложение сутрин и вечер на брадавицата, като се внимава да не се прелива върху здравата кожа, в продължение на 2 до 3 седмици. Може да се използва от бременни жени извън предпазния колан и при деца над 4 години.Производител: Pranarom, Франция..
23.79лв.
без ДДС:23.79лв.
Brand: Антибиотик Разград Model: Clotrimazol ABR 10 mg/g x 20 g cream
Клотримазол абр крем х 20 gClotrimazol ABR 10 mg/g x 20 g creamИмето на Вашето лекарство е Клотримазол АБР. Съдържа като активно вещество клотримазол, който потиска развитието на различни гъбички и други микроорганизми, причиняващи често срещани инфекции при хората. Клотримазол АБР крем се прилага за локално лечение на:Инфекции на кожата и лигавиците, причинени от гъбички и някои бактерии (дерматомикози, еритразма, многоцветен лишей);Гъбични инфекции на срамните устни и съседните на тях области при жени и на главичката и препуциума на пениса при мъже (кандидозен вулвит, кандидозен бапанит).Съставки: Активното вещество в това лекарство е клотримазол. 1 g крем съдържа 10 mg клотримазол. Другите съставки (помощни вещества) са: октилдодеканол, цетостеарилов алкохол, цетилов палмитат, сорбитанов стеарат, полисорбат 60, бензилов алкохол, пречистена вода.Забележка: Не използвайте Клотримазол АБР, ако сте алергични към клотримазол или към някоя от останалите съставки на това лекарство.Начин на..
2.29лв.
без ДДС:2.29лв.
Brand: Bayer Model: Canesten cream 1% x 20 g
Канестен крем за лечение на гъбични инфекции (микози) по кожата и краката 1% х 20 gCanesten cream 1% x 20 gКанестен крем съдържа активната съставка клотримазол и се препоръчва за лечение на гъбични заболявания (микози) на кожата и лигавиците, причинени от дерматофити, дрожди, плесени и други организми, и еритразма.При жените за лечение на гъбични инфекции на срамните устни и граничещите с тях области, и при мъже за лечение на възпаления на главичката и препуциума на пениса, предизвикани от гъбички (кандидозен вулвит и кандидозен баланит). Ако след 4 седмици не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ  Клотримазол, активното вещество в Канестен крем, преминава през инфектираните участъци на кожата и унищожава гъбичките. В резултат те умират или растежът им спира.Активно вещество: клотримазол (clotrimazole). 1 g крем съдържа 0,01 g клотримазол (1%).Приложение: За локално приложение. Канестен крем се прилага 2 до 3 пъти днев..
10.49лв.
без ДДС:10.49лв.
Brand: Sopharma Model: Deflamol Оintment x 18 g
Дефламол унгвент х 18 gDeflamol Оintment x 18 gПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Дефламол и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Дефламол3. Как да използвате Дефламол4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Дефламол6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. К..
5.19лв.
без ДДС:5.19лв.
Brand: Erbagil Model: Rigenoma Spray x 20 ml
Ригенома спрей х 20 mlRigenoma Spray x 20 mlЗа локално приложение. Ефективен при превенция и лечение на патологии на лигавиците и кожата, протичащи с парене, възпаление, зачервяване, сърбеж и белене, причинени от патогенни фактори. Предотвратява появата на келоиди и разязвявания, подпомага кожната реепителизация. Повлиява ухапвания от насекоми. Показан и за лечение след лъче- и химиотерапия. За предпазване на кожа, предразположена към разязвяване (включително съдови и декубитални рани).Съдържа: Ozoile® - патентована съставка на Erbagil. Стабилни озониди с витамин Е ацетат.Не съдържа: Глутен, оцветители, алергени. С естествени консерванти.Основни сътавки: Ozoile® (Стабилни озониди с витамин Е ацетат), тиоктова киселина, масло от чаено дърво (Melaleuca Alternifolia):Озониди от локален Озон® - предотвратяват зачервяването, възпалението, сърбежа, отока и паренето. Пренасят кислорода до тъканите, стимулирайки реелителизацията и тъканната регенерация.Биопероксиди от локален Озон® - противоде..
27.39лв.
без ДДС:27.39лв.
Brand: SANDOZ Model: Dermasin cream x 50 g
Дермазин крем х 50 gDermasin cream x 50 gДермазин е лекарствен продукт от групата на локалните химиотерапевтици. Дермазин крем се използва за профилактика и лечение на инфекции при пациенти с рани от изгаряния и други кожни рани. Дермазин съдържа активното вещество сребърен сулфадиазин. Сребърният сулфадиазин се разгражда в раната, което води до бавно и продължително освобождаване на сребърни йони. Тези йони убиват или потискат растежа и размножаването на бактериалните клетки, без да увреждат клетките на кожата и подкожните тъкани при човека. Дермазин крем има много широк спектър на антибактериална активност, включващ почти всички микроорганизми, причиняващи инфекции на рани от изгаряния и други кожни рани. Дермазин крем преминава в некротизиралата тъкан и секретите. Това свойство е от особена важност, тъй като системните антибиотици са неефективни срещу бактериите в раните поради прекъснатия кръвен поток към некротизиралата тъкан. Дермазин е показан особено при лечение и предотвратява..
9.79лв.
без ДДС:9.79лв.
Brand: Erbagil Model: Rigenoma crema x 100 ml
Ригенома крем х 100 mlRigenoma crema x 100 mlЗа локално приложение при радиационен, иритативен, алергичен дерматит, преди и след микрохирургия. При нетолерантна, реактивна и чувствителна кожа. Предотвратява възпалението, сърбежа, подуването, зачервяването и тежката ксероза (патологична сухота на кожата). Подсилва реепителизацията и тъканната регенерация. Показан за лечение и превенция при кожа, подложена на инвазивни терапевтични или естетични процедури, за лечение на кожа в контакт с ортези и протези, за предпазване на кожа, предразположена към разязвяване (включително декубитални и съдови рани) и за предотвратяване на келоиди.Основни сътавки: Ozoile® (Стабилни озониди с витамин Е ацетат), екстракт от корени на Бодлив залист (Ruscus Aculeatus), екстракт от листа на Касис (Ribes Nigrum), екстракт от цвят на Невен (Calendula Officinalis), екстракт от Полски хвощ (Equisetum Arvense), тиоктова киселина, натриев хиалуронат:Озониди от локален Озон® - предотвратяват зачервяването, възпаление..
31.99лв.
без ДДС:31.99лв.
Brand: Medis Model: PoxClin Cool Mousse x 100 ml
Поксклин охлаждаща пяна при варицела х 100 mlPoxClin Cool Mousse x 100 mlПоксКлин охлаждаща пяна е създадена специално за облекчаване на досадните симптоми на варицелата при децата. Тя намалява сърбежа и честотата на разчесване на пъпките, като по този начин спомага за избягване на белезите.  ПоксКлин охлаждаща пяна е натурален и безопасен за употреба продукт, предназначен специално за деца. Той е лесен за употреба и има приятен и лек аромат. Продуктът се нанася върху големи кожни повърхности, бързо се абсорбира и осигурява успокояващо и охлаждащо действие.Пяната съдържа 2QR - извлечен от Алое Вера патентован био-активен бактериален блокер. Той спомага за предпазване и облекчаване на раздразнената кожа, намалява сърбежа и подобрява състоянието и кожната тъкан. Другите съставки спомагат за успокояване на кожата и ускоряване на естествения заздравителен процес.Пяната не съдържа токсични химикали.Активни съставки:2QR комплекс.Начин на употреба:Пяната трябва да се нанася 3 пъти д..
19.79лв.
без ДДС:19.79лв.
Brand: Erbagil Model: Idrozoil Detergent х 150 ml
Идрозоил измиващ продукт х 150 mlIdrozoil Detergent х 150 mlДа се използва за ежедневно почистване и хигиена на сърбящи и възпалени лигавици, кожи и скалп, засегнат от микроорганизми. Подходящ за измиване и почистване на кожа в контакт с ортопедични изделия (ортези, импланти, поддръжки, гипсови превръзки), лечение на кожа и лигавици при залежали пациенти, почистване и превенция на по-нататъшни усложнения на рани. Може да се употребява за почистване на аналната и перианалната зона при фисури, хемороиди и проктит преди и след хирургични операции. Изключително подходящ за често измиване при спортна активност и състезания. Може да се използва по време на бременността, в послеродовия период и през менструалния цикъл.Кожа и скалп - кожна свръхчувствителност, сърбящи и възпалителни състояния, ксероза (патологична кожна сухота), пърхот, дерматози, иритативен, алергичен и себореен дерматит.Хигиена - успокояващ и освежаващ ефект при сърбеж и зачервяване.Бебета и деца - млечен струпей (крусти по ..
20.19лв.
без ДДС:20.19лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.