Menu
Your Cart

Кожни проблеми

Колоидно сребро 100 ppm x 500 ml
-15 %
Brand: Aura Herbals Model: Colloidal Silver 100 ppm х 500 ml
Колоидно сребро 100 ppm x 500 mlColloidal Silver 100 ppm х 500 mlКолоидно сребро 100ppm е козметичен продукт, който съдържа в състава си  сребърни частици в размер на 100 ppm. Той има много силно антиоксидантно, противовъзпалително, противогъбично и детоксикиращо действие и оказва положителен ефект при различни кожни проблеми като рани, изгаряния, екземи и др. като допринася за по-бързото възстановяване на кожата. Продуктът почиства кожата в дълбочина и в същото време я оставя добре хидратирана. Спомага за предотвратяване на раздразненията и зачервявания и оставя кожата чиста и матирана. Благодарение на своите мощни антибактериални и противовъзпалителни свойства, колоидното сребро оказва положителен ефект при акне, спомага за премахването на излишния себум и осигурява приятно усещане за комфорт и свежест. Този продукт е предназначен само за външа употреба, а за най-добър ефект е препоръчително да се използва 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Ефекти от приема на Колоидно сребро ..
36.54лв. 42.99лв.
без ДДС:36.54лв.
Колоидно сребро 50 ppm спрей x 150 ml
-15 %
Brand: Aura Herbals Model: Colloidal Silver 50 ppm Spray х 150 ml
Колоидно сребро 50 ppm спрей x 150 mlColloidal Silver 50 ppm Spray х 150 mlКолоидно сребро 50ppm е козметичен продукт под формата на спрей, предназначен за външна употреба, който съдържа сребърни частици в размер на 50 ppm. Характеризира се с мощно антиоксидантно, противовъзпалително, противогъбично и детоксикиращо действие и оказва благоприятен ефект при третирането на кожни проблеми като екземи, рани, изгаряния и др. Спомага за по-бързото заздравяване на раните и изгарянията. Колоидното сребро едновременно почиства кожата в дълбочина и в същото време я подхранва. Успокоява раздразнения и зачервявания и оставя кожата чиста и матирана. Благодарение на своите антибактериални и противовъзпалителни свойства, продуктът е подходящ за грижа за кожа с акне, или склонна към акне. Освен това спомага за премахването на излишния себум и осигурява приятно усещане за комфорт и свежест. Това колоидното сребро е само за външа употреба и може да се използва и като дезинфектант за ръце. Ефекти от ..
13.25лв. 15.59лв.
без ДДС:13.25лв.
Brand: DANHSON Model: Heparin Plus DS Gel х 50 g
Хепарин ПЛЮС ДС е комбиниран лекарствен продукт, който съдържа Хепарин натрий, Троксерутин, Декспантенол и Бензокаин. Повлиява благоприятно отока, възпалението и кръвонасяданията при приложение върху кожата, благодарение на съдържащите се в него хепарин и троксерутин. Декспантенол подпомага заздравяването на раните и кожните увреждания, а бенозаин оказва обезболяващ ефект. Хепарин ПЛЮС ДС се прилага при различни заболявания на повърхностните вени и свързаните с тях усложнения, които се проявяват с болезненост по хода на вените, подуване и чувство на тежест в крайниците, синкаво-виолетово оцветяване на кожата, а в по-тежки случаи и образуване на разязвявания. Хепарин ПЛЮС ДС е подходящо лекарство за намаляване на отока и кръвонасяданията след операции на вените, при счупвания, навяхвания и други травми и контузии на мускулите и сухожилията. Може да се прилага както самостоятелно, така и в комбинация със системни средства. Хепар..
22.79лв.
без ДДС:22.79лв.
Brand: DANHSON Model: Heparin 1000 DS 1000 IU/g Gel х 50 g
Хепарин 1000 ДС гел е лекарствен продукт, съдържащ хепарин, който повлиява благоприятно отока, възпалението и кръвонасяданията при приложение върху кожата. Хепарин 1000 ДС гел се използва при различни заболявания на повърхностните вени и техните усложнения, които се проявяват с болезненост по хода на вените, подуване и чувство на тежест в крайниците, синкаво-виолетово оцветяване на кожата, а в по-тежки случаи и образуване на разязвявания. Хепарин 1000 ДС гел е подходящо средство за намаляване на отока и кръвонасяданията след операции на вените, при счупвания, навяхвания и други контузии. Може да се прилага както самостоятелно, така и в комбинация с други лекарства със системно действие. Хепарин 1000 ДС е подходящ за:Заболявания на повърхностните вени – варикозeн синдром и свързаните с него усложнения (флеботромбоза, тромбофлебит, повърхностен перифлебит, варикозни язви); Постоперативен варикофлебит, състояния след сафенектомия;Инфи..
17.19лв.
без ДДС:17.19лв.
Brand: DANHSON Model: Cherry® Ointment x 75 g
Вишневски® маз e подходящ при лечение на гнойно-възпалителни процеси от различен произход, гнойни рани, варикозни язви, декубитални и диабетични рани, диабетично стъпало, флебити, тромбофлебити. Приложен върху кожата, продуктът оказва антисептичен, анестетичен и противовъзпалителен ефект, способства отделянето на некротичните материи, ускорява регенерацията на тъканите, гранулацията и епитализацията на раните.Активни съставки:                                                               (в 1 g)Бисмутов трибромфенол (Bismuth Tribromophenate)  30 mgХвойнов катран (Juniper Tar)                        ..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: DANHSON Model: Cherry® Ointment x 40 g
Вишневски® маз e подходящ при лечение на гнойно-възпалителни процеси от различен произход, гнойни рани, варикозни язви, декубитални и диабетични рани, диабетично стъпало, флебити, тромбофлебити. Приложен върху кожата, продуктът оказва антисептичен, анестетичен и противовъзпалителен ефект, способства отделянето на некротичните материи, ускорява регенерацията на тъканите, гранулацията и епитализацията на раните.Активни съставки:                                                              (в 1 g)Бисмутов трибромфенол (Bismuth Tribromophenate)  30 mgХвойнов катран (Juniper Tar)                        ..
6.29лв.
без ДДС:6.29лв.
Brand: DANHSON Model: Trauma 112 Emulsion х 75 ml
Травма 112 емулсия х 75 mlTrauma 112 Emulsion х 75 mlТравма 112, емулсия 75 ml представлява балансирана комбинация от природни, биологично активни етерични масла и витамини в иновативен BOV флакон, запазващ качеството на продукта след първа употреба до края на срока на годност. Внимателно подбрания състав на Травма 112 подпомага естествената защита на увредените тъкани, активирайки регенеративни процеси от невъзпалителен тип, ускорява процеса на заздравяване на рани и повърхностни изгаряния и намалява риска от образуване на белези. Емулсията е ефективна при:Повърхностни наранявания със и без секреция;Повърхностни изгаряния на кожата;Закрити травми – контузии, охлузвания, хематоми, отоци и разтегнати връзки.Активни съставки (в 100 g): Масло от карите (Шеа)           42 gМасло от маслина              36,65 gВитамин Е                     &nb..
17.79лв.
без ДДС:17.79лв.
Brand: Euro Vital Pharma Model: Acetocaustin х 0.5 ml
Ацетокаустин х 0.5 mlAcetocaustin х 0.5 mlАцетокаустин е медицинско изделие за третиране на брадавици. Ацетокаустин се използва за лечение на обикновени брадавици (Verrucae vulgares) и плантарни брадавици и (Verrucae plantares).Състав (в 100 mg разтвор): монохлороцетна киселина 50 mg. Флакон с 0,5 ml разтвор съдържа 50% монохлороцетна киселина. Другият компонент е дестилирана вода.Начин на употреба: Освен ако не е указано друго от Вашия лекар, втривайте малко количество от Ацетокаустин върху брадавицата веднъж седмично с апликатора. Ацетокаустин никога не трябва да се прилага по-често. Забележка за отваряне на флакона: Никога не трябва да се опитвате да извадите пластмасовия контейнер от флакона. Флаконът никога не трябва да се отваря с инструмент (напр. нож, ножица, отвертка и др.). От едната страна на сгъваемата кутия има перфориран кръг (перфорация). Натиснете тази перфорирана част и поставете флакона Ацетокаустин в отвора, който сте направили. Дръжте флакона в този отвор при отваря..
30.99лв.
без ДДС:30.99лв.
Brand: Theresienol Model: Theresienoil Med Skin Serum х 15 ml
Терезиенойл Билково масло за кожа х 15 mlTheresienoil Skin Serum х 15 mlТерезиенойл® може да се използва за предпазване и регенериране на проблемна кожа. Това е медицинско изделие за модерна грижа за влажността на кожата и действа чрез поддържане и регулиране на влажността на съответната област на кожата. Терезиенойл®  оптимизира условията, за да подпомогне предотвратяването на всякакви усложнения или инфекции, докато регенерира влажността на кожата, облекчава оплакванията, предотвратява забавянето на регенерацията и гарантира най-добрия възможен козметичен резултат. Терезиенойл®:се използва за третиране и предпазване при фина, суха или напукана кожа;подпомага възстановяването на кожата при различни проблеми (след драскотини, порязвания, ожулвания, ...), както и при кожни раздразнения и реакции на топлина, напр. след изгаряне...;може да се използва от кърмещи майки за превенция и облекчаване на разранени зърна;може да се използва като грижа за бебета за приложение при зачервя..
64.99лв.
без ДДС:64.99лв.
Brand: Theresienol Model: Theresienoil Med Skin Serum х 5 ml
Терезиенойл Билково масло за кожа х 5 mlTheresienoil Skin Serum х 5 mlТерезиенойл® може да се използва за предпазване и регенериране на проблемна кожа. Това е медицинско изделие за модерна грижа за влажността на кожата и действа чрез поддържане и регулиране на влажността на съответната област на кожата. Терезиенойл®  оптимизира условията, за да подпомогне предотвратяването на всякакви усложнения или инфекции, докато регенерира влажността на кожата, облекчава оплакванията, предотвратява забавянето на регенерацията и гарантира най-добрия възможен козметичен резултат. Терезиенойл®:се използва за третиране и предпазване при фина, суха или напукана кожа;подпомага възстановяването на кожата при различни проблеми (след драскотини, порязвания, ожулвания, ...), както и при кожни раздразнения и реакции на топлина, напр. след изгаряне...;може да се използва от кърмещи майки за превенция и облекчаване на разранени зърна;може да се използва като грижа за бебета за приложение при зачервява..
26.99лв.
без ДДС:26.99лв.
Brand: MERZ Model: Contractubex Gel х 20 g
Контрактубекс гел х 20 gContractubex Gel х 20 gКонтрактубекс представлява дерматологично средство за локална употреба при лечение на белези. Контрактубекс се използва за лечение на груби, свръхразрастнали, зачервени, подути, ограничаващи движението и козметични белези след операции, ампутации, изгаряния и наранявания. Контрактубекс притежава омекотяващ и изглаждащ ефект върху втвърдена, свръхразрастнала, болезнена и козметично увредена кожна тъкан. Хепарин улеснява хидрирането (водносвързващия капацитет) на втвърдената тъкан, като по този начин предизвиква набъбване и отпускане на белезите. Течният екстракт от лук и алантоинът усилват този омекотяващ ефект. Водноразтворимата гелова основа подпомага дълбокото проникване на активните съставки в кожата и така осигурява едно ефективно локално лечение.Състав (в 100 g):Течен екстракт от лук (Allium Сера L., Bulbus (0.16:1)) 10.0 gХепарин натрий                             ..
17.49лв.
без ДДС:17.49лв.
Brand: Medochemie Model: Kelotan Gel х 15 g
Келотан гел х 15 gKelotan Gel х 15 gКелотан гел е силиконов гел за локално приложение, който се използва за овладяване на стари и нови хипертрофични и келоидни белези в резултат на хирургични процедури, наранявания, рани и изгаряния. Той може да подпомогне лечението и профилактиката на прекомерното и патологично образуване на белези. Предпазва образуването на хипертрофични и келоидни белези. Омекотява и изглажда релефни белези. Намалява зачервяването. Облекчава сърбежа и дискомфорта.Състав: Декаментил циклопентасилоксан, изопропил миристат, силиконов еластомер гел. Начин на употреба: Нанесете тънък слой Келотан гел върху почистената и суха кожа на засегнатата област два пъти дневно. След като изсъхне, може да покриете с компресивна превръзка, слънцезащитен продукт или козметика. Ако областта не е изсъхнала в рамките на 4-5 минути, по всяка вероятност сте използвали повече от продукта от необходимото. Внимателно отстранете излишъка и оставете да и..
42.79лв.
без ДДС:42.79лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.