Menu
Your Cart

Кожни проблеми

Brand: Антибиотик Разград Model: Клотримазол абр крем х 20 g
КЛОТРИМАЗОЛ АБР крем 20грКлотримазол АБР 10 mg/g кремClotrimazol ABR 10 mg/g creamКлотримазол/ClotrimazoleПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 4 седмици не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Клотримазол АБР и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Клотримазол АБР3. Как да използвате Клотримазол АБР4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Клотримазол АБР6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява Клотримазол ..
2.29лв.
без ДДС:2.29лв.
Brand: Bayer Model: Канестен крем 1% х 20 g
Канестен крем 1%Канестен крем съдържа активната съставка клотримазол и се препоръчва за лечение гъбични заболявания (микози) на кожата и лигавиците, причинени от дерматофити, дрожди, плесени и други организми, и еритразма. При жените за лечение на гъбични инфекции на срамните устни и граничещите с тях области, и при мъже за лечение на възпаления на главичката и препуциумана пениса, предизвикани от гъбички (кандидозен вулвит и кандидозен баланит). Ако след 4 седмици не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ. Клотримазол, активното вещество в Канестен крем, преминава през инфектираните участъци на кожата и унищожава гъбичките. В резултатът те умират или растежът им спира. Продължителност на лечение:Кожни микози: 3-4 седмици; Еритразма: 2-4 седмици; Питириазис везиколор: 1-3 седмици; Кандидозни вулвит и кандидозен баланит: 1-2 седмици. Винаги използвайте това лекарство точно, както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурн..
9.59лв.
без ДДС:9.59лв.
Brand: Bayer Model: Канеспор крем 1% х 15 g
Канеспор крем 1%Канеспор 1% крем е широкоспектърен антимикотичен лекарствен продукт за външна употреба. Канеспор 1% крем съдържа активната съставка бифоназол и се препоръчва за лечение гъбични заболявания (микози) на кожата, причинени от дерматофити, гъбички, плесени и други фунги. Той е ефективен също и при повърхностни кандидози и еритразма. Същите могат да се появят, например, под следните форми: микози по краката, микози на тялото, ръцете и кожни гънки, повърхностни кандидози на кожата, pityriasis versicolor, еритразма, причинена от Corynebacterium minutissimum. Активни съставки: 1 g крем съдържа бифоназол 10 mg. Забележка: Не използвайте Канеспор:ако сте алергични към бифоназол или към която и да е от другите съставки на това лекарство. ако имате свръхчувствителност към други противогъбични лекарства (например еконазол, клотримазол, миконазол) използвайте Канеспор с повишено внимание. Начин на употреба: Малко количество от крема обикновено е достатъчно за лечение на кожен у..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: Sopharma Model: Дефламол унгвент х 18 g
ДЕФЛАМОЛ унгвент 18грДефламол 350IU/400 IU/g мазDeflamol 350 IU/400 IU/g ointmentретинол палмитат/ергокалциферолПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Дефламол и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Дефламол3. Как да използвате Дефламол4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате ..
4.59лв.
без ДДС:4.59лв.
Brand: Erbagil Model: Ригенома спрей х 20 ml
Ригенома спрейЗа локално приложение. Ефективен при превенция и лечение на патологии на лигавиците и кожата, протичащи с парене, възпаление, зачервяване, сърбеж и белене, причинени от патогенни фактори. Предотвратява появата на келоиди и разязвявания, подпомага кожната реепителизация. Повлиява ухапвания от насекоми. Показан и за лечение след лъче- и химиотерапия. За предпазване на кожа, предразположена към разязвяване (включително съдови и декубитални рани). Съдържа: Ozoile® - патентована съставка на Erbagil. Стабилни озониди с витамин Е ацетат. Не съдържа: Глутен, оцветители, алергени. С естествени консерванти. Основни сътавки: Ozoile® (Стабилни озониди с витамин Е ацетат), тиоктова киселина, масло от чаено дърво (Melaleuca Alternifolia):Озониди от локален Озон® - предотвратяват зачервяването, възпалението, сърбежа, отока и паренето. Пренасят кислорода до тъканите, стимулирайки реелителизацията и тъканната регенерация.Биопероксиди от локален Озон® - противодействат на дегенера..
27.39лв.
без ДДС:27.39лв.
Brand: SANDOZ Model: Дермазин крем х 50 g
ДЕРМАЗИН крем 50 гр SANDOZЛистовка: информация за потребителяДермазин 1% крем Dermazin 1% creamСребърен сулфадиазин(Silver sulfadiazine)Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия лекар или фармацевт. - Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите. - Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват. - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани ре..
9.79лв.
без ДДС:9.79лв.
Банеоцин унгвент х 15 g
Изчерпан
Brand: SANDOZ Model: Банеоцин унгвент х 15 g
Банеоцин унгвент х 15 gБанеоцин унгвент е антибиотичен лекарствен продукт за локално приложение. Той съдържа две антибиотични активни вещества, бацитрацин и неомицин, които са активни срещу голям брой бактерии, причинители на инфекции.Банеоцин унгвент се използваза лечение на кожни инфекции, които засягат повърхностните слоеве на кожатаза лечение и предпазване от инфекции на повърхностни рани, изгаряния или разранявания, които възникват по време на или след лечение на друга, вече съществуваща инфекцияза предпазване от инфекция след кожна хирургична манипулацияНе използвайте Банеоцинако сте свръхчувствителни към бацитрацин и/или неомицин, както и към други аминогликозидни антибиотици или към някоя от останалите съставки на това лекарство.върху обширни и тежки кожни рани, тъй като преминаването на лекарството в кръвта може да причини нежелани реакции от страна на слуховата система, които могат да доведат до загуба на слуха.ако страдате от тежко нарушение на отделителната функция в следст..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Банеоцин пудра х 10 g
Банеоцин пудра х 10 gБанеоцин прах за кожа е комбинация от два антибиотика, предназначен само за външна употреба. Той съдържа две вещества, които имат силно действие, когато бъдат приложени локално и имат антибактериален (унищожаващ микробите) ефект: бацитрацин и неомицин.И двата антибиотика са ефективни срещу много различни микроорганизми, които причиняват заболявания. Техният спектър на действие се допълва взаимно и частично увеличава цялостния ефект.Те обикновено се понасят добре и ефективността им не намалява от секретиращи рани, гной, кръв или тъканни компоненти. Поради това Банеоцин прах за кожа може да се използва локално върху кожата, лигавиците и рани, и т.н.Банеоцин прах за кожа подпомага естественото дишане на кожата, като по този начин оказва успокояващ и охлаждащ ефект.Банеоцин прах за кожа е ефективен срещу инфекции, причинени от микроорганизми, които са чувствителни към неомицин и/или бацитрацин:неголеми по площ бактериални инфекции на кожата като:Бактериално инфектиран ..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Brand: BOIRON Model: Хомеоплазмин крем х 40 g
ХОМЕОПЛАЗМИН крем 40грХОМЕОПЛАЗМИН мазHOMEOPLASMINE ointmentПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява ХОМЕОПЛАЗМИН маз и за какво се използва ?2. Какво трябва да знаете, преди да използвате ХОМЕОПЛАЗМИН маз.3. Как да използвате ХОМЕОПЛАЗМИН маз ?4. Възможни нежелани реакции.5. Как да съхранявате ХОМЕОПЛАЗМИН маз ?6. Съ..
7.29лв.
без ДДС:7.29лв.
Brand: Erbagil Model: Ригенома крем х 100 ml
Ригенома крем  Rigenoma cremaЗа локално приложение при радиационен, иритативен, алергичен дерматит, преди и след микрохирургия. При нетолерантна, реактивна и чувствителна кожа. Предотвратява възпалението, сърбежа, подуването, зачервяването и тежката ксероза (патологична сухота на кожата). Подсилва реепителизацията и тъканната регенерация. Показан за лечение и превенция при кожа, подложена на инвазивни терапевтични или естетични процедури, за лечение на кожа в контакт с ортези и протези, за предпазване на кожа, предразположена към разязвяване (включително декубитални и съдови рани) и за предотвратяване на келоиди. Основни сътавки: Ozoile® (Стабилни озониди с витамин Е ацетат), екстракт от корени на Бодлив залист (Ruscus Aculeatus), екстракт от листа на Касис (Ribes Nigrum), екстракт от цвят на Невен (Calendula Officinalis), екстракт от Полски хвощ (Equisetum Arvense), тиоктова киселина, натриев хиалуронат:Озониди от локален Озон® - предотвратяват зачервяването, възпалението, съ..
31.99лв.
без ДДС:31.99лв.
Brand: Medis Model: Поксклин охлаждаща пяна при варицела х 100 ml
ПОКСКЛИН ОХЛАЖДАЩА ПЯНА 100 мл.ПоксКлин охлаждаща пяна е създадена специално за облекчаване на досадните симптоми на варицелата при децата. Тя намалява сърбежа и честотата на разчесване на пъпките, като по този начин спомага за избягване на белезите.  ПоксКлин охлаждаща пяна е натурален и безопасен за употреба продукт, предназначен специално за деца. Той е лесен за употреба и има приятен и лек аромат. Продуктът се нанася върху големи кожни повърхности, бързо се абсорбира и осигурява успокояващо и охлаждащо действие.Пяната съдържа 2QR - извлечен от Алое Вера патентован био-активен бактериален блокер. Той спомага за предпазване и облекчаване на раздразнената кожа, намалява сърбежа и подобрява състоянието и кожната тъкан. Другите съставки спомагат за успокояване на кожата и ускоряване на естествения заздравителен процес.Пяната не съдържа токсични химикали.Активни съставки:2QR комплекс.Начин на употреба:Пяната трябва да се нанася 3 пъти дневно или при необходимост. Втрива се нежн..
19.79лв.
без ДДС:19.79лв.
Brand: Erbagil Model: Идрозоил измиващ продукт х 150 ml
Идрозоил измиващ продуктДа се използва за ежедневно почистване и хигиена на сърбящи и възпалени лигавици, кожи и скалп, засегнат от микроорганизми. Подходящ за измиване и почистване на кожа в контакт с ортопедични изделия (ортези, импланти, поддръжки, гипсови превръзки), лечение на кожа и лигавици при залежали пациенти, почистване и превенция на по-нататъшни усложнения на рани. Може да се употребява за почистване на аналната и перианалната зона при фисури, хемороиди и проктит преди и след хирургични операции. Изключително подходящ за често измиване при спортна активност и състезания. Може да се използва по време на бременността, в послеродовия период и през менструалния цикъл.Кожа и скалп - кожна свръхчувствителност, сърбящи и възпалителни състояния, ксероза (патологична кожна сухота), пърхот, дерматози, иритативен, алергичен и себореен дерматит.Хигиена - успокояващ и освежаващ ефект при сърбеж и зачервяване.Бебета и деца - млечен струпей (крусти по главата на бебето), възпаление, заче..
18.99лв.
без ДДС:18.99лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.