Menu
Your Cart

Коса, кожа и нокти

Brand: BAYER Model: ПРИОРИН капсули х60 BAYER
Приорин® 60 капсули. Уникална формула, която поддържа косата здрава.Описание на продукта: Уникална формула, която поддържа косата здрава.Хранителна добавка със захар. Коренът на косъма играе централа роля в растежа на косата, както и за поддържането на цвета. За поддържане на здрава коса е необходим оптимален прием на хранителни вещества. Биотинът е наричан още Витамин Н или "витамин на кожата", тъй като допринася за поддържане на здрава кожа и коса. Както всички останали витамини, Биотинът трябва да се приема в достатъчно количество чрез хранителен режим или хранителни добавки. Цистеин е серосъдържаща аминокиселина, представляваща основен градивен елемент на кератина, основен компонент на косата и ноктите. Екстрактът от просо произхожда от едно от най-старите култивирани от човека растения, като съдържа милиацин и много важни мастни киселини - олеинова и линоленова киселина. Пантотеновата киселина е част от Витамин В-комплекс.  Приложение: ..
52.99лв.
без ДДС:52.99лв.
Brand: NATROL Model: НАТРОЛ БИОТИН таблетки 1000мкг х100
НАТРОЛ БИОТИН таблетки 1000мкг х100Какво представлява Biotin?Биотин на Natrol е мощна формула, която осигурява хранителна подкрепа за поддържането на здрави коса и нокти. Поддържайки целостта на матрицата на косата, ноктите и кожата, приемът на биотин ефективно допринася за ежедневното им подхранване. Продуктът участва в преработвателния процес на въглехидратите, протеините и мазнините, като по този начин стимулира производството на енергия, необходима за правилното функциониране на клетките.Свойството на биотина да подпомага наличието на тонус в организма се дължи на процеса на активиране на специфични ензими зад клетъчните стени. Именно те са пряко отговорни за трансформирането на веществата в енергия.Действие:Средство за предотвратяване на начални форми на косопад;Стимулира производството на енергия в клетките;Допринася за поддържане нормалните нива на триглицериди в кръвта;Взима участие в метаболизма на захарта и мазнините в организма.Състав: Биотин - 1000 мкг.Начин на употреба: Пр..
20.49лв.
без ДДС:20.49лв.
Brand: DR.NIEDERMAIER PHARMA Model: РЕГУЛАТПРО ХИАЛУРОН флакон 20мл х20
РЕГУЛАТПРО ХИАЛУРОН флакон 20мл  х20Описание: Регулатпро Хиалурон e истински анти-ейдж еликсир. Съдържа есенции Regulat в съчетание с хиалуронова киселина от растителен произход, цинк, естествен силиций, биотин и мед. Гарантира бързо и трайно премахване на следите на времето.Хиалуроновата киселина се употребява не само като активна съставка в анти-ейдж продуктите, но и като хранителна добавка, защото само комбинираният вътрешен и външен прием води до видимо по-красива кожа.Хиалуроновата киселина се синтезира по естествен начин в организма, но производството й значително намалява след навършване на 25-годишна възраст. За да заличите бръчките, да противодействате на слабостта на съединителната тъкан и да забавите износването на ставите, е препоръчително да приемате хиалуронова киселина. До днес заради незадоволителната й абсорбция при перорален прием, желаните резултати се постигаха само с директно инжектиране. Тайната на анти-ейдж напитката за красота Регулатпро Хиалурон се дължи н..
50.00лв.
без ДДС:50.00лв.
Brand: LecoVita Model: ЛЕКОВИТА ЦИТРОВАКС Течен Витамин С 200 мг СИРОП ЗА ДЕЦА 150 мл
ЛЕКОВИТА ЦИТРОВАКС Течен Витамин С 200 мг  СИРОП ЗА ДЕЦА 150 млс мерителна лъжичка  Без захар, с вкус на касис1.     СЪСТАВ :-       Витамин С – 200 мг / като L - аскорбинова киселина/ в 5 мл ( т.е. 40 мг Вит С в 1 мл)2.     ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Витамин С – Имуностимулатор - подпомага нормалното функциониране на имунната система. Играе ролята на  бариера срещу  различни патогени и предпазва от инфекции, Засилва имунитета преди и по време на сезона на простудните заболявания. -       Можен  антиоксидант   -  неутрализира  влиянието на свободните радикали-       Потенцира усвояването на желязо в организма, като по този начин се предотвратява желязодефицитна анемия-       Подпомага синтеза на колаген , като по този начин способсва за  нормалната функция на ставния хрущял, сухожилията и ..
6.89лв.
без ДДС:6.89лв.
Brand: LecoVita Model: ЛЕКОВИТА ХИДРО КОЛАГЕН 11000 мг. ампули 20 х 25 мл.
    ЛЕКОВИТА ХИДРО КОЛАГЕН 11000 мг. ампули 20 х 25 мл.     20 ампули х 25 мл / 500 мл/      Готов за прием      Без захар, с вкус на портокал и манго        1.    СЪСТАВ :·        -     Хидролизиран телешки  колаген  – 11.000 мг·      -        Витамин С – 125 мг / като L - аскорбинова киселина/           2.    ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ: Що е КОЛАГЕН и Хидролизиран колаген :Ü  -     Колагенът е белтък, съставен предимно от аминокиселини.Ü  -     Колагенът е в основата на съединителните тъкани на тялото -  кожата, сухожилията, хрущялите, органите и коститеÜ  -     Количеството на Колагена в отделните органи на човешкото тяло варира от 75% в кожата до 25% в някои вътрешни орг..
35.99лв.
без ДДС:35.99лв.
Brand: LecoVita Model: ЛЕКОВИТА ДЕЙЛИ МАГ 250 мг. ампули 20 х 25 мл
ЛЕКОВИТА ДЕЙЛИ МАГ 250 мг. ампули 20 х 25 мл  1.     СЪСТАВ :-       Магнезиев цитрат – 2500 мг – / от които чист Магнезий – 250 мг/-       Витамин С – 100 мг / като L - аскорбинова киселина/2.     ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:-       Магнезият е  важен минерал, който не се синтезира в организма, а трябва да се набавя  от външни хранителни източници . Без този минерал никоя жива клетка в организма не може да функционира . -       0,05% от телесното ни тегло е магнезий – 20 - 28g. -       60% от Магнезия в тялото се намира в костите и зъбите, а останалата част в мускулните клетки и телесните течности, като най-високата концентрация е в сърцето и мозъка. -       Магнезият присъства във всяка клетка. АТФ (аденозин трифосфат) е основната единица енергия, произведена ..
32.99лв.
без ДДС:32.99лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц систем ХИАЛУРОН капсули х30
Допелхерц систем ХИАЛУРОН капсули х30 Хранителна добавкаС високо съдържание на хиалуронова киселина - 70 mg;В комбинация с Витамин С, Цинк, Биотин и Коензим Q10;За нормалното състояние на кожата;Осигурява антиоксидантна защита на организма.Хиалуроновата киселина е съставка на кожата и синовията в ставите. Особено ценно нейно качество е да съдейства за по-добрата хидратация, като по този начин поддържа тъканите еластични и в добро здраве.Най-новите проучвания доказват усвояването на хиалуронова киселина от организма в капсулна форма.Коензим Q10 представлява силен антиоксидант, който много трудно се набавя чрез храната, тъй като е нестабилен при термична обработка. С напредване на възрастта неговият синтез в организма също намалява.Витамин С и Цинк засилват антиоксидантния ефект на коензима и подпомагат нормалното състояние на кожата. Витамин С съдейства и за нормалното образуване на колаген от организма, като осигурява антиоксидантна защита.Цинкът е важен микроелемент, който участв..
31.39лв.
без ДДС:31.39лв.
Brand: ABOPHARMA Model: АБОФАРМА ЦИНК + БИОТИН капсули х30
АБОФАРМА ЦИНК + БИОТИН капсули  х30Предназначение:Цинкът е минерал, който играе важна роля при метаболизма. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, зрението и имунната система. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и допринася за нормалният синтез на ДНК. Биотинът е известен като витамин В7 или Витамин Н. Той участва във въглехидратната обмяна - за получаване на енергия и в мастната - за синтез на мастни киселини. Биотинът е задължителен и за синтеза на витамин С. Той допринася за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества. Допринася още за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата.   Съставки в 1 капсула Цинк /Цинк Глюконат/ 11.67 mg Биотин /D-Биотин/ 100 µg Съставки: Цинкглюконат, биотин; емулгатор: соев лецитин, пълнители: соево масло, кокосово масло, палмово масло; втвърдител: пчелен восък; оцветител: железен оксид; спомагателни вещества: жел..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Brand: Nature's Way Model: Хидраплениш Колаген с MSM 750 mg x 60 капсули
Хидраплениш & MCM 750 mg x 60 капсули Добавката Хидраплениш с МСМ на Nature’s Way представлява патентован комплекс BioCell Collagen II, които подпомага здравето на съединителната тъкан и синовиалната течност. МСМ подпомага здравето на косата, кожата, ноктите и ставите. Хидраплениш има превъзходна биодостъпност и по-ниско молекулярно тегло в сравнение с други добавки с хиалуронова киселина. ·         BioCell колаген·         овлажнява и обновява кожата·         патентован BioCell колаген комплекс за здрава съединителна тъкан·         превъзходна биодостъпност, нискомолекулярен източник на хиалуронова киселина ·         метилсулфонилметан (МСМ) за подпомагане здравето на косата, кожата и ноктите ·         превъзходна абсорбция  ..
65.59лв.
без ДДС:65.59лв.
Brand: Nature's Way Model: Хидраплениш Колаген 500 mg x 60 капсули
Хидраплениш 500 mg x 60 капсули Добавката Хидраплениш на Nature’s Way представлява патентован комплекс BioCell Collagen II, които подпомага здравето на съединителната тъкан и синовиалната течност. Хидраплениш има превъзходна биодостъпност и по-ниско молекулярно тегло в сравнение с други добавки с хиалуронова киселина. ·         овлажнява и обновява кожата·         патентован BioCell колаген комплекс за здрава съединителна тъкан·         превъзходна биодостъпност·         превъзходна абсорбция  ХИДРАПЛЕНИШ  500 mg Hydraplenish Хранителна добавка, 60 V-капсули.    Съставки                                    &n..
54.99лв.
без ДДС:54.99лв.
Brand: Nature's Way Model: Коса и кожа 600 mg х 100 капсули
КОСА & КОЖА 600 mgHair & SkinХранителна добавка, 100 капсули. Съставки:                                                 (в 1 капс.)               дн.доза  Въглехидрати                                                  < 1 g                       < 1 g         Диетични фибри&nb..
25.99лв.
без ДДС:25.99лв.
Brand: Nature's Way Model: Кафяви водорасли (Фукус) 580 mg х 100 капсули
 КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ (ФУКУС) 580 mgBladderwrackХранителна добавка,  V-100 капсули Съставки:                       (в 1 капс.)          дн.дозаКафяви водорасли          580 mg              580 mg    (цял талус)Йод                                     151 mcg           151 mcgРастителна капсула.Не съдържа: Млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, пшеница, дрожди, изкуствени аромати, оцветители и консерванти и ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.Приложение: Допринася за прав..
25.99лв.
без ДДС:25.99лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.