Menu
Your Cart

Коса, кожа и нокти

Brand: BAYER Model: Приорин х 60 капсули
Приорин® 60 капсули. Уникална формула, която поддържа косата здрава.Описание на продукта: Уникална формула, която поддържа косата здрава.Хранителна добавка със захар. Коренът на косъма играе централа роля в растежа на косата, както и за поддържането на цвета. За поддържане на здрава коса е необходим оптимален прием на хранителни вещества. Биотинът е наричан още Витамин Н или "витамин на кожата", тъй като допринася за поддържане на здрава кожа и коса. Както всички останали витамини, Биотинът трябва да се приема в достатъчно количество чрез хранителен режим или хранителни добавки. Цистеин е серосъдържаща аминокиселина, представляваща основен градивен елемент на кератина, основен компонент на косата и ноктите. Екстрактът от просо произхожда от едно от най-старите култивирани от човека растения, като съдържа милиацин и много важни мастни киселини - олеинова и линоленова киселина. Пантотеновата киселина е част от Витамин В-комплекс.  Приложение: ..
52.99лв.
без ДДС:52.99лв.
Brand: NATROL Model: Натрол Биотин 1000 mcg х 100 таблетки
НАТРОЛ БИОТИН таблетки 1000мкг х100Какво представлява Biotin?Биотин на Natrol е мощна формула, която осигурява хранителна подкрепа за поддържането на здрави коса и нокти. Поддържайки целостта на матрицата на косата, ноктите и кожата, приемът на биотин ефективно допринася за ежедневното им подхранване. Продуктът участва в преработвателния процес на въглехидратите, протеините и мазнините, като по този начин стимулира производството на енергия, необходима за правилното функциониране на клетките.Свойството на биотина да подпомага наличието на тонус в организма се дължи на процеса на активиране на специфични ензими зад клетъчните стени. Именно те са пряко отговорни за трансформирането на веществата в енергия.Действие:Средство за предотвратяване на начални форми на косопад;Стимулира производството на енергия в клетките;Допринася за поддържане нормалните нива на триглицериди в кръвта;Взима участие в метаболизма на захарта и мазнините в организма.Състав: Биотин - 1000 мкг.Начин на употреба: Пр..
20.49лв.
без ДДС:20.49лв.
Brand: ABOPHARMA Model: Цинк + Биотин х 30 капсули
АБОФАРМА ЦИНК + БИОТИН капсули  х30Предназначение:Цинкът е минерал, който играе важна роля при метаболизма. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, зрението и имунната система. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и допринася за нормалният синтез на ДНК. Биотинът е известен като витамин В7 или Витамин Н. Той участва във въглехидратната обмяна - за получаване на енергия и в мастната - за синтез на мастни киселини. Биотинът е задължителен и за синтеза на витамин С. Той допринася за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества. Допринася още за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата.   Съставки в 1 капсула Цинк /Цинк Глюконат/ 11.67 mg Биотин /D-Биотин/ 100 µg Съставки: Цинкглюконат, биотин; емулгатор: соев лецитин, пълнители: соево масло, кокосово масло, палмово масло; втвърдител: пчелен восък; оцветител: железен оксид; спомагателни вещества: жел..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Brand: Nature's Way Model: Хидраплениш колаген и МСМ 750 mg x 60 капсули
Хидраплениш & MCM 750 mg x 60 капсули Добавката Хидраплениш с МСМ на Nature’s Way представлява патентован комплекс BioCell Collagen II, които подпомага здравето на съединителната тъкан и синовиалната течност. МСМ подпомага здравето на косата, кожата, ноктите и ставите. Хидраплениш има превъзходна биодостъпност и по-ниско молекулярно тегло в сравнение с други добавки с хиалуронова киселина. ·         BioCell колаген·         овлажнява и обновява кожата·         патентован BioCell колаген комплекс за здрава съединителна тъкан·         превъзходна биодостъпност, нискомолекулярен източник на хиалуронова киселина ·         метилсулфонилметан (МСМ) за подпомагане здравето на косата, кожата и ноктите ·         превъзходна абсорбция  ..
65.59лв.
без ДДС:65.59лв.
Brand: Nature's Way Model: Хидраплениш колаген 500 mg x 60 капсули
Хидраплениш 500 mg x 60 капсули Добавката Хидраплениш на Nature’s Way представлява патентован комплекс BioCell Collagen II, които подпомага здравето на съединителната тъкан и синовиалната течност. Хидраплениш има превъзходна биодостъпност и по-ниско молекулярно тегло в сравнение с други добавки с хиалуронова киселина. ·         овлажнява и обновява кожата·         патентован BioCell колаген комплекс за здрава съединителна тъкан·         превъзходна биодостъпност·         превъзходна абсорбция  ХИДРАПЛЕНИШ  500 mg Hydraplenish Хранителна добавка, 60 V-капсули.    Съставки                                    &n..
54.99лв.
без ДДС:54.99лв.
Brand: DR.NIEDERMAIER PHARMA Model: Регулатпро хиалурон флакон 20 ml х 20 флакона
РЕГУЛАТПРО ХИАЛУРОН флакон 20мл  х20Описание: Регулатпро Хиалурон e истински анти-ейдж еликсир. Съдържа есенции Regulat в съчетание с хиалуронова киселина от растителен произход, цинк, естествен силиций, биотин и мед. Гарантира бързо и трайно премахване на следите на времето.Хиалуроновата киселина се употребява не само като активна съставка в анти-ейдж продуктите, но и като хранителна добавка, защото само комбинираният вътрешен и външен прием води до видимо по-красива кожа.Хиалуроновата киселина се синтезира по естествен начин в организма, но производството й значително намалява след навършване на 25-годишна възраст. За да заличите бръчките, да противодействате на слабостта на съединителната тъкан и да забавите износването на ставите, е препоръчително да приемате хиалуронова киселина. До днес заради незадоволителната й абсорбция при перорален прием, желаните резултати се постигаха само с директно инжектиране. Тайната на анти-ейдж напитката за красота Регулатпро Хиалурон се дължи н..
50.00лв.
без ДДС:50.00лв.
Brand: FORTEX Model: Рибено масло 150 mg х 60 меки желатинови капсули
 Рибено масло за деца  Рибено масло за деца е естествен източник на омега 3 и витамини А и D.-        Подпомага имунната система. -        Повлиява благоприятно функциите на костната, сърдечно-съдовата и нервната система. Подпомага зрението и мозъчната функция. Рибено масло за деца допълва хранителния режим на подрастващите в период, когато се формира системата на опорно-двигателния апарат и се развиват мозъкът и всички органи. Витамините А и D, и омега-3 киселините в Рибено масло за деца са естествени, лесно усвояеми и допринасят за:-          развитие на детския организъм-          добър апетит-          нормална функция на имунната система-          нормална зрителна функция-        ..
8.79лв.
без ДДС:8.79лв.
Brand: Nature's Way Model: Коса и кожа 600 mg х 100 капсули
КОСА & КОЖА 600 mgHair & SkinХранителна добавка, 100 капсули. Съставки:                                                 (в 1 капс.)               дн.доза  Въглехидрати                                                  < 1 g                       < 1 g         Диетични фибри&nb..
25.99лв.
без ДДС:25.99лв.
Brand: Nature's Way Model: Кафяви водорасли (фукус) 580 mg х 100 капсули
 КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ (ФУКУС) 580 mgBladderwrackХранителна добавка,  V-100 капсули Съставки:                       (в 1 капс.)          дн.дозаКафяви водорасли          580 mg              580 mg    (цял талус)Йод                                     151 mcg           151 mcgРастителна капсула.Не съдържа: Млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, пшеница, дрожди, изкуствени аромати, оцветители и консерванти и ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.Приложение: Допринася за прав..
25.99лв.
без ДДС:25.99лв.
Brand: Nature's Way Model: Иглика масло 1300 mg x 60 капсули
ИГЛИКА  МАСЛО  1300 mgEvening Primrose OilХранителна добавка,  60 софтгел капсули 10% Гама линоленова киселина Съставки:                                                   (в 1 капс.)               дн. доза Масло от семена на иглика                      1300 mg               3900 mg    в което се съдържат:      Омега-6 мастни к-ни като:                  1000 ..
44.69лв.
без ДДС:44.69лв.
Brand: SANDOZ Model: Дермазин крем х 50 g
ДЕРМАЗИН крем 50 гр SANDOZЛистовка: информация за потребителяДермазин 1% крем Dermazin 1% creamСребърен сулфадиазин(Silver sulfadiazine)Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт. - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия лекар или фармацевт. - Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите. - Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват. - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани ре..
9.79лв.
без ДДС:9.79лв.
Brand: ACTAVIS Model: Геритамин хиалурон х 30 капсули
ГЕРИТАМИН ХИАЛУРОН капсули * 30 АКТАВИСХранителна добавка с висока концентрация на хиалуронова киселина. Произведена по патентована технология, чрез която се постига намаляване на молекулното й тегло до >10 К Далтона, и съответно висока усвояемост от стомашно-чревния тракт. Хидратира кожата в дълбочина, благодарение на което тя изглежда гладка, мека и еластична. Заради ниското си молекулно тегло, хиалуроновата киселина се усвоява възможно най-ефективно от организма.Състав:Всяка капсула Геритамин Хиалурон съдържа:хиалуронова киселина - 100 mg;витамин Е - 30 mg.Без подсладители, пшеница, лактоза, ядки, риба, глутен и захар.Не съдържа изкуствени овкусители, консерванти и ГМО.Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден след ядене.Не използвайте като заместител на разнообразното хранене.Съхранявайте на сухо място, далече от директна слънчева светлина.Опаковка: 30 капсули.Производител: Актавис, България...
12.99лв.
без ДДС:12.99лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.