Menu
Your Cart

LecoVita

Brand: LecoVita Model: LecoVita Selenium Plus х 30 vegan capsules
Хранителна добавка, 30 веган капсулиLecoVita Селен Плюс е хранителна добавка, комбинация от два силни имунодулатори - витамин E и селен, под формата на L-селенометионин (органична, стабилна форма на селена).Предимства на продукта:Силно антиоксидантно свойство.Допринася за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали и подпомага имунната функция.Подпомага правилното функциониране на щитовидната жлеза.Спомага за подобряване на кръвообращението и за намаляване на риска от сърдечни заболявания.Съдейства за подобряване състоянието на кожата, ноктите и косата.Важен е за нормална сперматогенеза.LecoVita Селен Плюс се препоръчва при:Понижена имунна функция.Вирусна инфекция, настинка и грип.Увеличен риск от възпалителни инфекции.Нарушени функции на щитовидната жлеза.Косопад и чупливи нокти.Сърдечно-съдови проблеми.Физическа и психическа умора, изтощение и стрес.Ползи от прием:Подпомага имунната функция и увеличава съпротивителните сили на организма.Необходим е за правилното функцио..
6.89лв.
без ДДС:6.89лв.
Brand: LecoVita Model: LecoVita Peripherin х 30 vegan capsules
Хранителна добавка, 30 веган капсулиLecoVita Периферин: подкрепя здравето и оптималното функциониране на периферната нервна система;подпомага функционирането и възстановяването на невроните, по-бързата регенерация на увредената обвивка на нервите и така оптимизира нервната проводимост;спомага за намаляване симптомите на периферната невропатия (изтръпване, скованост и загуба на сетивност в крайниците);подобрява функционирането на опорно-двигателната система - стави, кости, ставни връзки, мускули и сухожилия и повлиява еластичността на ставния хрущял.Екстрактът от охлюви (helix pomatia snail slime) съдържа алантоин, еластин и колаген, глюкозамингликани, хиалуронова киселина, гликолова киселина, микроелементите: мед, цинк, калций, желязо, магнезий, манган. Охлювният протеин (алантоин), действа възстановяващо на ставите, като спомага подхранването на увредения хрущял и възвръщането на неговата еластичност. Глюкозамингликаните в Екстракта от охлюви увеличават синтеза на хиалуронова киселина..
23.79лв.
без ДДС:23.79лв.
Brand: LecoVita Model: LecoVita Memento х 30 vegan capsules
Хранителна добавка, 30 веган капсулиLecoVita Мементо: спомага за оптималната дейност на мозъка; подпомага метаболизма на мозъка, чрез повишаване нивата на редица важни невротрансмитери – ацетилхолин, допамин и норадреналин;повишава вниманието, концентрацията, подобрява паметта, работоспособността и енергията;спомага за възcтaнoвявaне и cтaбилизиpaне на ĸлeтъчнитe мeмбpaни;действа благоприятно при когнитивни неврологични нарушения;възстановява цялостта на кръвно-мозъчната бариера.LecoVita Мементо се препоръчва:при по-възрастни хора с дефицит на памет и концентрация - за подобряване на паметта;след травматично увреждане на мозъка (мозъчно сътресение или други травми на мозъка) - за поддържане на добро когнитивно здраве;при когнитивни и поведенчески нарушения, вследствие на мозъчно-съдови инциденти, хронични съдови и дегенеративни мозъчни заболявалия;при интензивно и продължително умствено натоварване (изпити, тестове, е-sports и др.);при повишен стрес при здрави хора.Състав (в 1 капсула)..
21.39лв.
без ДДС:21.39лв.
Brand: LecoVita Model: Lecovita LiverVax х 30 vegan capsules
Хранителна добавка, 30 веган капсулиLecoVita ЛивърВакс: подобрява нормалната функция на черния дроб и жлъчката;улеснява детоксикацията и защитата на черния дроб, подпомага регенерацията на чернодробните клетки.Биофлавоноидният комплекс Силимарин стимулира синтеза на белтъци и фосфолипиди в чернодробните клетки и стабилизира мембраните на увредените такива. L-орнитин L-аспартат (LOLA), чрез аминокиселините орнитин и аспартат ускорява елиминирането на амоняк от организма, чрез стимулиране на биохимичните процеси в чернодробните клетки – синтеза на урея и глутамин. Съдържащите се в Чанка пиедра биоактивните компоненти – полифеноли (в т.ч. флавоноидите - галокатехин, рутин, кверцетин, кемпферол):имат мощни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства;въздействат за нормализиране на чернодробните ензими (ASAT, ALAT);повишават антиоксидантните ензими (супероксид дисмутаза, каталаза, глутатион).LecoVita ЛивърВАКС се препоръчва:При нарушени чернодробни функции - за детоксикация и защита на че..
14.59лв.
без ДДС:14.59лв.
Brand: LecoVita Model: LecoVita LecoVir х 30 vegan capsules
Хранителна добавка, 30 веган капсулиLecoVita ЛекоВИР:подпомага естествената защитна функция на имунната система;повлиява благоприятно здравето и функцията на дихателната система;подпомага възстановяването на организма, възвръща тонуса и повишава енергията;стимулира имунната система и подобрява имунния отговор – фикоцианините в екстракта от спирулина повишават активността на макрофагите и NK-клетките за по-бърз имунен отговор и стимулират производството на естествени интерферони и Т-клетки;Хумусната киселина и андрографолидите блокират навлизането на вируса в клетката и спират неговата репликация;Бързо облекчава симптомите на вирусната инфекция (втрисане, мускулни болки или повишена телесна температура) и намалява продължителността на заболяването.LecoVita ЛекоВИР се препоръчва:При грип и вирусни инфекции;При респираторни заболявания (бронхит, пневмония);За профилактика в период на чести респираторни инфекции;За поддържане на имунитета;За подпомагане възстановителните сили на организма;..
19.39лв.
без ДДС:19.39лв.
Brand: LecoVita Model: LecoVita DiaVax х 60 vegan capsules
Хранителна добавка, 60 веган капсулиLecoVita ДиаВАКС подпомага правилната обмяна на въглехидратите и мазнините и контрола на кръвната захар. LecoVita ДиаВАКС балансира при нарушен или забавен метаболизъм. LecoVita ДиаВАКС подобрява нивата на холестерола и триглицеридите.Берберин – алкалоид с доказан хипогликемичен ефект - aĸтивиpa АМРК (аденозин монофосфат пpoтeин ĸинaзaтa) c eднoвpeмeннo инxибиpaнe нa пpoтeин-тиpoзин фocфaтaзaтa - ocнoвен мexaнизъм нa дeйcтвиe, ĸoйтo пoвишaвa чyвcтвитeлнocттa нa ĸлeтĸитe ĸъм инcyлинa. Поддържа стабилен метаболизма на мастните киселини и холестерола в черния дроб.Магнезият спомага за нормалното протичане на метаболитните процеси и има ключова роля в метаболизма на захарта.Хромът участва в процесите за доставяне на глюкоза до клетката чрез инсулина и поддържа активността на бета-клетките на застомашната жлеза.Алфа липоева киселина подобрява чувствителността на клетките към инсулина и способността им да опoлзотворяват кръвната захар.LecoVita ДиаВАКС се п..
20.99лв.
без ДДС:20.99лв.
Brand: LecoVita Model: LecoVita Citrovax Plus х 30 vegan capsules
Хранителна добавка, 30 веган капсулиЛековита Цитровакс плюс:Спомага за нормалната функция на имунната система и увеличава защитните сили на организма;Допринася за поддържане на имунния отговор на имунната система и спомага при възпаления и инфекции на дихателните пътища;Притежава антиоксидантно действие и енергизиращ ефект;Подпомага нормалния метаболизъм, производството на енергия и намаляване на чувството за отпадналост и умора.Витамин D3 в LecoVita Цитровакс плюс е под формата на Холекалциферол – форма, която осигурява най-висока усвояемост и бионаличност. Цинк бисглицинат в LecoVita Цитровакс плюс е форма на органичен цинк, научно доказано с по-добра степен на усвояемост и по-висока бионаличност, спрямо останалите органични и неорганични форми на Цинк.LecoVita Цитровакс плюс се препочъчва:За постигане на висок имунитет и естествена защита на организма към инфекции;За по-добра устойчивост при простудните заболявания и вирусни инфекции;При често повтарящи се инфекции (настинки или вир..
10.89лв.
без ДДС:10.89лв.
Brand: LecoVita Model: Lecovita Zinc Bisglycinate х 30 capsules
Хранителна добавка, 30 капсулиLecovita Цинк бисглицинат представлява хранителна добавка, повишаваща имунитета, благоприятстваща репродуктивната функция и спомагаща за доброто състояние на косата, кожата и ноктите. Лековита Цинк бисглицинат се отличава и със своя мощен антибактериален ефект. Добавката също така редуцира възпаленията и появата на алергични реакции. Продуктът е много подходящ и за мъже, опитващи се да станат бащи, тъй като подпомага увеличаването на тестостерона в кръвта и производството на сперматозоиди. Добавката взема участие също и в протеиновия и във въглехидратния метаболизъм, като по този начин действа регулиращо на нивата на кръвната захар. Продуктът благоприятства и работата на централната нервна система. Лековита Цинк бисглицинат е подходящ за прием при слаб имунитет, проблеми с репродуктивната функция на мъжете, при уголемена простата, в случаи на кожни проблеми, при слаби и с нездравословен вид коса и нокти. Подходящ е още за хора със затруднено възстановяване..
8.89лв.
без ДДС:8.89лв.
Brand: LecoVita Model: Lecovita Vitamin D3 х 30 capsules
Хранителна добавка, 30 капсулиLecovita Vitamin D3 представлява хранителна добавка от най-високо качество. Лековита Витамин Д3 осигурява на организма необходимото му количество витамин Д3. Тази хранителна добавка спомага за засилване на имунитета, за поддържането на нормална концентрация на калций в тялото, като подпомага и усвояването на калция. Освен това благоприятства поддържането на нормална плътност на костите и редуцира опасността от фрактури - най-вече в случаи на хора в по-напреднала възраст. Продуктът благоприятства и сърдечно-съдовата и нервната система, предпазвайки нервните клетки благодарение на своето антиоксидантно действие. Лековита Витамин D3 се отличава със своята изключително ефективна формула и съдържанието на необходимото дневно количество витамин D3 в една капсула. Продуктът се препоръчва при недостатъчно количество на витамин Д в организма, при рядко и краткотрайно излагане на слънчева светлина, за хора в напреднала възраст, за профилактика през есента и зимата. ..
6.89лв.
без ДДС:6.89лв.
Brand: LecoVita Model: Lecovita Quercetin х 60 capsules
Хранителна добавка, 60 капсулиКверцетинът притежава силно изразен съдоукрепващ, капиляроукрепващ ефект. Има широкоспектърна антибактериална, противовъзпалителна, противогъбична и антивирусна активност. LecoVita Кверцетин възпрепятства вредното въздействие на свободните радикали, отговорни за различни заболявания и стареенето на организма. Спомага за облекчаване на болката и възпалението, блокирайки основните фактори на възпалението. Блокира отделянето на хистамин, защитава клетките от алергични реакции и редуцира симптомите на алергия. Балансира кръвното налягане.Състав:                                              (в 1 капсула)Кверцетин /като Quercetin dihydrate/  250 mgНачин на употреба: Приемат се по 2 капсули дневно.Производител: Лековита...
21.29лв.
без ДДС:21.29лв.
Brand: LecoVita Model: Lecovita PulmoVax х 60 capsules
Хранителна добавка, 60 капсулиБлагоприятно въздейства върху дихателната система. Подпомага отхрачващите функции на лигавиците на горните и долните дихателни пътища. Спомага за нормалното функциониране на имунната система. Подобрява защитните сили на организма. Благоприятства детоксикацията на белите дробове.Състав:                                                                                                                   ..
24.29лв.
без ДДС:24.29лв.
Brand: LecoVita Model: Lecovita MenoVax х 60 capsules
Хранителна добавка, 60 капсулиLecovita МеноВакс при менопауза и ПМС е висококачествена хранителна добавка, подходяща за жени в периода на менопаузата или с предменструален синдром. Лековита МеноВакс при менопауза и ПМС спомага за постигането на хормонален баланс и облекчава неприятните симптоми на тези две състояния като нервност, емоционални дисбаланси, главоболие, раздразнителност, горещи вълни, потене, сърцебиене. Отличава се със своята специална формула с див ям, магнезий, жълт кантарион и витамин D3. Дивият ям е богат на диосгенин спомагащ за постигането на баланс между нивата на естрогена и прогестерона в тялото на жената. В същото време витамин Д спомага за повишаване плътността на костите и противодейства на образуването на клетки, разграждащи костната тъкан. Витаминът заздравява не само костите, а и мускулите. Комбинацията от магнезий и жълт кантарион успокоява нервната система и подобрява съня.Състав (в 2 капсули):Див ям /Dioscorea opposita thumb/ стандартизиран екстракт на 2..
20.99лв.
без ДДС:20.99лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.