Menu
Your Cart

Отстъпка при поръчка над 50,00лв. - 5% / отстъпка при поръчка над 100,00лв. - 10% / отстъпка при поръчка над 150,00лв. - 15% / отстъпка при поръчка над 200,00лв. - 20%

Мама и бебе

Brand: ACTAVIS Model: СУДОКРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 400 гр.
СУДОКРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 400 гр.Судокрем е предназначен за профилактика и грижа при подсичане на кожата на деца и бебета. Притежава силно антисептично действие. Успокоява раздразнението и сърбежа. Намалява чувството на дискомфорт и предпазва деликатната кожа на бебето от действието на урината и изпражненията. Може да се прилага също и за профилактика и облекчаване на последствията от други кожни проблеми, които изискват употребата на предпазен антисептичен крем с допълнителни антибактериални и антимикотични свойства, облекчаващи чувството на дискомфорт. Подходящ е за всяка възрастова група. Изключително икономичен е. Има приятен мирис и консистенция. Добре попива, не цапа и не омазнява дрехите. Опаковката е много трайна и практична - отваря се с една ръка, а съдържанието не се излива.КАК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА SUDOCREAM?За постигане на най-добри резултати е важно правилното приложение на крема върху кожата. Не нанасяйте излишно количество от него. Достатъчен е тънък слой от препарата, ..
25.79лв.
без ДДС:25.79лв.
Brand: ACTAVIS Model: СУДОКРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 125 г.
СУДОКРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 125 гр.Судокрем е предназначен за профилактика и грижа при подсичане на кожата на деца и бебета. Притежава силно антисептично действие. Успокоява раздразнението и сърбежа. Намалява чувството на дискомфорт и предпазва деликатната кожа на бебето от действието на урината и изпражненията. Може да се прилага също и за профилактика и облекчаване на последствията от други кожни проблеми, които изискват употребата на предпазен антисептичен крем с допълнителни антибактериални и антимикотични свойства, облекчаващи чувството на дискомфорт. Подходящ е за всяка възрастова група. Изключително икономичен е. Има приятен мирис и консистенция. Добре попива, не цапа и не омазнява дрехите. Опаковката е много трайна и практична - отваря се с една ръка, а съдържанието не се излива.КАК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА SUDOCREAM?За постигане на най-добри резултати е важно правилното приложение на крема върху кожата. Не нанасяйте излишно количество от него. Достатъчен е тънък слой от препарата, ..
10.69лв.
без ДДС:10.69лв.
Brand: ACTAVIS Model: СУДОКРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 60 гр.
СУДОКРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 60 гр.Судокрем е предназначен за профилактика и грижа при подсичане на кожата на деца и бебета. Притежава силно антисептично действие. Успокоява раздразнението и сърбежа. Намалява чувството на дискомфорт и предпазва деликатната кожа на бебето от действието на урината и изпражненията. Може да се прилага също и за профилактика и облекчаване на последствията от други кожни проблеми, които изискват употребата на предпазен антисептичен крем с допълнителни антибактериални и антимикотични свойства, облекчаващи чувството на дискомфорт. Подходящ е за всяка възрастова група. Изключително икономичен е. Има приятен мирис и консистенция. Добре попива, не цапа и не омазнява дрехите. Опаковката е много трайна и практична - отваря се с една ръка, а съдържанието не се излива.КАК ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА SUDOCREAM?За постигане на най-добри резултати е важно правилното приложение на крема върху кожата. Не нанасяйте излишно количество от него. Достатъчен е тънък слой от препарата, з..
7.29лв.
без ДДС:7.29лв.
Brand: ACTAVIS Model: ИНФАКОЛ капки против колики 50 мл
ИНФАКОЛ капки против колики  50 млПоказания:INFACOL перорална суспензия е предназначена за лечение на колики и спазматични болки при деца. Болката, причинена от колики, може да бъде предизвикана от натрупването на малки мехурчета газ, които се задържат в коремчето на бебето. Infacol помага за изкарването на натрупаните газове. Може да се дава още от първия ден след раждането и да бъде прилаган за неограничен период от време.Начин на действие:INFACOL съдържа simeticone в концентрация 40 mg/ml като основна съставка. Той предотвратява натрупването на газове, като подпомага освобождаването им от коремчето на бебето. Simeticone обединява малките балончета въздух в по-големи, които вашето бебе може лесно да отдели по естествен път.Инструкции за употреба:Първо, разклатете бутилката. Напълнете капкомера, като стиснете гумения накрайник два пъти. Върнете излишното количество от външната страна на капкомера обратно в бутилката. Изстискайте количеството INFACOL в задната част на езика на беб..
9.19лв.
без ДДС:9.19лв.
Brand: FORTEX Model: Пробиен Бебе X 10 ml
Пробиен Бебе X 10 mlПробиотични капки за бебета и малки деца.Пробиен Бебе са пробиотични капки - иновативна комбинация от пробиотици (Лактобацилус Ацидофилус, Бифидобактериум Лонгум и Лактобацилус Ройтери). Допринася за стомашно-чревен комфорт, добро храносмилане, добра абсорбция на хранителните вещества, укрепване на имунитета, здрави кости и зъбки. Пробиотици Пробиотиците са полезните микроорганизми, които подпомагат по естествен начин храносмилането, стомашно-чревната флора и имунната система на детето от най-ранна възраст. Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) и Бифидобактериум лонгум(Bifidobacterium longum) са едни от най-популярните и ефективни пробиотици.  Съставки (в 5 капки (0,25ml):Лактобацилус Ацидофилус (Lactobacillus acidophilus)     120 милиона cfu*Бифидобактериум Лонгум (Bifidobacterium longum)        100 милиона cfu*Лактобацилус Ройтери (Lactobacillus reuteri) ..
17.19лв.
без ДДС:17.19лв.
Brand: RICERFARMA Model: ГЕНГИГЕЛ БЕБЕ гел 20 мл.
ГЕНГИГЕЛ БЕБЕ гел 20 мл.(Хиалуронова киселина)Възстановява здравината на венците и успокоява възпалението и травмите на тъканите в устната кухинаВ тъканите на устната кухина, особено в мукозата, настъпват редица промени, свързани с растежа на детето.Хиалуроновата киселина е естествен компонент на тези тъкани и има съществено значение за поддържането на функционалния баланс, необходим за клетъчното взаимодействие.Никненето на временните и постоянните зъби и хормоналните промени, които настъпват при съзряването на детето, водят до намаляване съдържанието на хиaлуронова киселина в тъканите, което от своя страна отслабва защитната функция на мукозата,GENGIGEL baby е медицинско изделие, съдържащо хиалуронова киселина с високо молекулно тегло под формата на натриев хиалуронат, добита чрез биотехнологичен производствен процес, който гарантира високо ниво на чистота.Локалната апликация на хиалуронова киселина осигурява баланс в периодонталната тъкан, Ускорява оздравителния процес и възстановяв..
18.99лв.
без ДДС:18.99лв.
Model: ПРЕВОМИТ близалки за деца * 6
ПРЕВОМИТ близалки за деца * 6Предназначение:Допринасят за лесната адаптация на организма при пътуване със самолет, кораб, автомобил (при рязко тръгване и спиране и при завои).Помагат при гадене и повръщане.Намаляват неразположението, причинено от морска болест и височина.Начин на употреба: 1 до 3 близалки на ден, преди и по време на пътуването.Да не се използва от деца под 3 год.Да не се превишава препоръчителната дневна доза.Състав: захар, глюкозен сироп, вода, регулатор на киселинност: лимонена киселина; сух екстракт от джинджифил, изсушен сок от малина, натурален вкус на лимон, оцветител: Е100 (куркумин).Съхранение:Съхранявайте в затворена опаковка на стайна температура на сухо, недостъпно за деца място.Опаковка: 6 бр.Производител: "Ewa Krotoszyn S. A."Полша...
7.49лв.
без ДДС:7.49лв.
Brand: Bioderma Model: БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ КИД МЛЯКО SPF 50+ 100МЛ
Биодерма Фотодерм Кид Мляко SPF 50+ / Bioderma Photoderm Kid SPF 50+ на френската компания Bioderma представлява един чудесен продукт под формата на мляко, който предлага висока защита срещу слънчево изгаряне, слънчеви алергии и др. и е специално създаден за деца. Може да се ползва, както за тялото, така и за лицето. Предлага оптимална защита при деликатната детска кожа.CELLULAR BIOPROTECTION® е уникален патент, който предпазва клетките и значително увеличава нивото на естествените защитни сили на кожата. Патентът е в съчетание с Пептид С, с цел увелиаване нивото на поносимост на детската кожа.Продуктът има следните предимства:> Бърза попиваща тексту­ра, която не ос­та­вя ма­зен слой и следи;> Отлична толерантност;> Водоустойчив и издържа при многократно мокрене;> Без парабени и без аромати;> Хипоалергенен и некомедонен ПриложениеНанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита).Нана..
31.39лв.
без ДДС:31.39лв.
Brand: Bioderma Model: БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ КИД SPF 50+ СПРЕЙ ЗА ДЕЦА 200МЛ
БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ КИД SPF 50+ СПРЕЙ ЗА ДЕЦА 200МЛПоказания:Спрей с максимална слънцезащита за лице и тяло за деликатната кожа на малките деца.Свойства:Филтриращата система на PHOTODERM KIDs anti UVA-UVB предпазва деликатната детска кожа. Изключителният патентован комплекс ELLULAR BIOPROTECTION, подсилен с Пептид С, допринася за оптимална защита на клетките на кожата. Некомедогенен. Фотостабилен. Отлична поносимост. Водоустойчив. Без аромат.Приложение:Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце /с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита/. Нанасяйте често и винаги след плуване, избърсване с кърпа или спорт.Не излагайте бебетата и децата на действието на слънчевите лъчи. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за тяхното здраве...
38.79лв.
без ДДС:38.79лв.
Brand: Bioderma Model: БИОДЕРМА АБЦ ДЕРМ ШАМПОАН 200МЛ
Нежен и фин шампоан специално създаден за деликатната кожа на Вашите бебета и деца.Перфектно почиства нежния детски скалп, улеснява разресването на косата и й придава блясък.Не съдържа парабени.Хипоалергенен продукт.С отлична толерантност към кожата и околоочния контур.Не дразни очите.Начин на приложение:Нанесете върху предварително намокрена коса. Нежно втрийте до образуването на пяна и обилно изплакнете. Разрешете и оформете косата.Състав:Аqua/water/eau,  peg-15 cocopolyamine, caprylyl/capryl glucoside,capryloyl glycine, xanthan gum, pentylene glycol, lactic acid, sodium pca, quaternium-80, sodium citrate, propylene glycol, sodium hydroxide, vp / dimethylaminoethylmethacrylate copolymer, fragrance (parfum).Опаковка: 200 mlПроизводител: BIODERMA Laboratoire Dermatologique, Франция...
17.39лв.
без ДДС:17.39лв.
Brand: Bioderma Model: БИОДЕРМА АБЦ ДЕРМ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ 200МЛ
Нежно хидратиращо мляко.Бебета, децаЛице и тяло. Хидратира, защитава, омекотява. Хипоалергенен.Индикации: Специално създаден в съответствие с отговорността на ABC Derm  за дерматологична сигурност, да хидратира, защитава и омекотява деликатната кожа на бебета и деца.Свойства: ABC Derm Hydratant с физиологично рН, се грижи за чувствителната бебешка кожа. Нанасянето на свежата, кремообразна текстура с деликатен аромат е идеален начин да споделите приятни мигове с вашето бебе. Хидратирана и защитена, кожата става нежна и еластична, като създава по-силно усещане за комфорт и спокойствие. Добра поносимост на кожата.Употреба: Нанасяйте 1 или 2 пъти дневно върху почистена с хигиенен продукт АБС Дерм и напълно подсушена кожа. Нежно разнесете по кожата. Подходящ е за новородени, с изключение на недоносени бебета. Да се нанася на здрава кожа. По хигиенни причини препоръчваме добре да затворите продукта след употреба. Дерматологична сигурност. ABC Derm Hydratant е разработен според следните ..
20.99лв.
без ДДС:20.99лв.
Brand: Bioderma Model: БИОДЕРМА АБЦ ДЕРМ ПОЧИСТВАЩА ВОДА ЗА БЕБЕ 100МЛ
Bioderma ABCDerm мицеларен разтвор е дерматологично безопасен ултра-нежен почистващ продукт за бебета и деца подходящ за почистване на различни зони на тялото - лицето и очите, ръцете, крачетата, дупето, благодарение на високата си толерантност към кожата и очите (не дразни очите).Той осигурява успокояващо действие, без да оставя мазен филм. Много приятен за употреба, той успокоява раздразненията и зачервяванията и помага да се възстанови хидролипидния филм на кожата.Не е нужно изплакване.Показания:- За хигиена на кърмачето и малкото дете;- Лицето, ръцете, бедрата, кожните гънки;- Чувствителна, раздразнена кожа.Действие:- Нежно почиства;- Не нарушава баланса на кожата, дори и на най-чувствителната;- Успокоява и осигурява усещане за незабавна свежест.Продукт със 100% висока безопасност и висока толерантност, съобразен с деликатната кожа на бебетата.Хипоалергенен.Без парабени.Без алкохол.Без сапун.Успокояващ аромат.Не дразни очите.Начин на употреба:- За кожата на дупето: след всяка смяна..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.