Menu
Your Cart

Бебе

Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив Актив Мама х 30 капсули
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ МАМА капс. * 30Бременността е период, в който настъпват важни промени в организма на бъдещата майка. Адекватно снабдяване с всички необходими хранителни вещества при жените, които планират бременност, както и при бременните и кърмачките, е от съществено значение, тъй като плодът, както и новороденото, получават хранителни вещества от майчиния организъм.Това изисква спазването на пълноценен и разнообразен хранителен режим, обогатен с витамини, минерали, микроелементи и други важни хранителни съставки.Данни от съвременни изследвания за хранителните препоръки към населението показват, че приемът на фолиева киселина, йод, желязо и Омега-3-мастни киселини е особено препоръчителен за жените.Допелхерц актив мама съдържа 12 витамина, 5 минерала и микроелемента, пълноценно комбинирани с Омега-3 мастни киселини, за задоволяване на повишените нужди преди, по време и след бременността.Важна е комбинацията!Състав:Съставка За 1 капсула % от препоръчителната дневна дозаМасло от сьомга..
10.39лв.
без ДДС:10.39лв.
Brand: Nobel pharma Model: Био баланс бейби х 10 сашета
БИО БАЛАНС БЕЙБИ  саше * 10Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които се заселват в стомашно-чревния тракт и подпомагат ефективното функциониране на храносмилателната система. Те са живи организми, уязвими от въздействието на околната среда и жизнеспособността им лесно се засяга. За максимален ефект от пробиотиците е от съществено значение бактериите да достигнат тънките черва ЖИВИ.Благодарение на уникалната технология на производство, бактериите в Био Баланс бейби са защитени с два слоя. Външният слой ги защитава от промените в околната среда като температура, атмосферно налягане, влажност и др. Вътрешният ги защитава от разрушителния ефект на стомашния и жлъчния сок и осигурява достигането им до червата живи, където те се заселват и размножават.БИО БАЛАНС БЕЙБИ Е ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ СИНБИОТИК (пробиотик + пребиотик).Био Баланс Бейби се използва:при колики при новородени и бебета;за поддържане на нормалната чревна микрофлора;за поддържане на доброто състояние на стомашно-чревни..
14.29лв.
без ДДС:14.29лв.
Model: Актив флора бейби перорални капки х 5 ml
Актив флора бейби капки 5мл.Актив Флора бейби е единственият течен пробиотик в България с толкова голямо количество на ценната бактерия Lactobacillus rhamnosus GG (LGG) – един от най-изследваните пробиотични щамове в света. Течната форма на Актив Флора бейби позволява на бактериите да попаднат в благоприятна за тях среда в организма. Около бактериите се образува протеинова мембрана, която ги предпазва от негативните ефекти на стомашната киселина. 1 доза Актив Флора бейби съдържа между 6 и 12 милиарда живи активни бактерии. Това го прави доказано ефективен при:·         диария вследствие на антибиотична терапия·         инфекциозна диария с различен произход·         ротавирусна чревна инфекция·         хранителни алергии и атопични екземи·         колики и метеоризъм, дори и при новородени..
19.69лв.
без ДДС:19.69лв.
Brand: EuroPharma Alliance Model: ПреМама Дуо х 30 таблетки и 30 меки капсули
ПРЕМАМА ДУО таблетки * 30 + капсули * 30Таблетки + меки капсули за жени, които планират забременяване, за бременни жени и за кърмещи майки.ПреМама дуо е продукт, съдържащ мултивитамини и минерали и е предназначен за употреба в периода преди забременяване и по време на бременността и кърменето. Опаковката „дуо” се състои от таблетки с 11 витамина и 10 минерала и от капсули с омега-3-мастни киселини, всички крайно необходими, както за майката, така и за детето.Повишен прием на витамини и минерали се препоръчва на жени, планиращи да забременеят, на бременни и кърмещи жени. От момента на зачеването до раждането растежът и развитието на плода зависят от хранителните вещества, които майката поема с храната. Хранителните нужди се повишават по време на бременността и затова се препоръчва допълнителен прием на хранителни добавки.Растежът и развитието на плода и новороденото са изцяло зависими от състоянието на майката. Около 60% от мозъчната тъкан се състои от мазнини. Докозахексаеновата кисели..
29.59лв.
без ДДС:29.59лв.
Brand: Kendy Model: Лактофлор за деца х 10 сашета
ЛАКТОФЛОР KIDS саше * 10Преди употреба, прочети внимателно!ПРАХООБРАЗЕН ПРОБИОТИК, ЛЕСНО РАЗТВОРИМ ВЪВ ВОДАЛактофлор Кидс е специално разработен пробиотичен продукт за малки деца. Съдържа внимателно селектирани видове млечнокисели бактерии, съдейства за нормалното храносмилане и усвояването на полезните вещества от храната.Деликатният баланс на стомашно - чревната флора при децата може лесно да бъде нарушен. Пробиотичните бактерии са добро решение за подпомагане дейността на полезната флора на стомашно - чревния тракт.Специалната комбинация от полезни млечнокисели и бифидо бактерии допринася за доброто храносмилане, както и за поддържане на здравословния баланс на чревната флора. Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.ЛАКТОФЛОР КИДС СЕ ПРЕПОРЪЧВА КАТО ДОПЪЛНЕНИЕ ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО НА:Колики при бебета и малки деца;Диария, вследствие на антибиотично лечение или инфекция;Вирусни и бактериални чрев..
8.59лв.
без ДДС:8.59лв.
Brand: Tilman Model: Лактил х 56 капсули
ЛАКТИЛ 56 капсулиЛактил улеснява кърменето чрез стимулиране действието на естрогените и пролактина, които имат съществено значение за продукцията на майчино мляко. Лактил стимулира сукането на кърмачето и придава приятен вкус на майчиното мляко. Подпомага доброто храносмилане на кърмачето и намалява подуването и образуването на газове в храносмилателния тракт.Всичко това е благодарение на съставките от анасон и копър, които съдържат Анетол. Лактил е с органичен произход и концентрирани стандартизирани екстракти. Не съдържа захар.Състав:Сух екстракт от анасон (4:1) (Pimpinella anisum) – 150 mgСух екстракт от копър (6-8:1) (Foeniculum vulgare) – 125 mg Начин на употреба:Препоръчвана дневна доза: 1-2 капсули дневно, 1 капс. сутрин и 1 капс. вечер с по-голямо количество вода.Капсулите могат да бъдат приемани по време на хранене.Приложение: 4 седмици.Да се съхранява на тъмно, сухо, проветриво място, което е недостъпно за малки деца.Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Да не с..
22.49лв.
без ДДС:22.49лв.
Brand: DHU Model: Коликинд перорални капки разтвор х 20 ml
КОЛИКИНД перорални капки разтвор 20 мл.КОЛИКИНД, перорални капки, разтворChamomilla D6, Cina D6, Colocynthis D6, Lac defloratum D6, Magnesium chloratum D6.Уважаеми пациенти,моля прочетете внимателно тази листовка, защото тя съдържа важна за Вас информация.Този лекарствен продукт се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това трябва да използвате Коликинд внимателно, за да постигнете добри резултати при лечението с него.Запазете тази листовка. Може да Ви се наложи да я прочетете отново.Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към Вашия фармацевт.Трябва да се свържете с лекар ако симптомите Ви се влошат или не се подобряват.Ако забележите нежелана лекарствена реакция, моля информирайте Вашия лекар или фармацевт.В тази листовка:1. Какво е Коликинд и за какво се използва?2. Преди да приемете Коликинд3. Как да приемате Коликинд?4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Коликинд?6. Допълнителна информация1. Какво е Коликинд и за какво се използва?Коликинд е хомеопатичен лекарст..
10.49лв.
без ДДС:10.49лв.
Brand: DHU Model: Киндинорм гранули х 10 g
КИНДИНОРМ гранули 10 грПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. - Ако мислите, че Вие/детето Ви сте/е получили/о някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте т. 4. - Ако Вие/детето Ви не се почувствате/ва по-добре или състоянието Ви/му се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява КИНДИНОРМ и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате КИНДИНОРМ3. Как да използвате КИНДИНОРМ4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате КИНДИНОР..
9.29лв.
без ДДС:9.29лв.
Brand: DHU Model: Имунокинд х 150 таблетки
ИМУНОКИНД таблетки *  150Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако мислите, че детето Ви е получило някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте т. 4.Ако детето Ви не се почувства по-добре или състоянието му се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява ИМУНОКИНД и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате ИМУНОКИНД3. Как да използвате ИМУНОКИНД4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате ИМУНОКИНД6. Съдържание на опаковката и допълнител..
10.49лв.
без ДДС:10.49лв.
Brand: DHU Model: Дормикинд х 150 таблетки
ДОРМИКИНД таблетки * 150Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако мислите, че детето Ви е получило някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте т. 4.Ако детето Ви не се почувства по-добре или състоянието му се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява ДОРМИКИНД и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате ДОРМИКИНД3. Как да използвате ДОРМИКИНД4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате ДОРМИКИНД6. Съдържание на опаковката и допълнителна информаци..
10.49лв.
без ДДС:10.49лв.
Brand: DHU Model: Дентокинд х 150 таблетки
ДЕНТОКИНД  таблетки * 150   DHU-ARZNEIMITTELДЕНТОКИНД таблеткиПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както би е казал Вашият лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако мислите, че детето Ви е получило някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте т. 4.Ако детето Ви не се почувства по-добре или състоянието му се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява ДЕНТОКИНД и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате ДЕНТОКИНД3. Как да използвате ДЕНТОКИНД4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате ДЕНТОКИН..
10.49лв.
без ДДС:10.49лв.
Brand: DHU Model: Дентокинд гел х 10 ml
ДЕНТОКИНД гел 10 мл.Никнене на зъбиНикненето на зъбите е част от развитието, която започва най-често през първите 6 месеца от живота на бебето. Обикновено първо се появяват долните предни зъби /долни централни резци/. Всички 20 млечни зъби би трябвало да са на мястото си до около 30-тия месец. Никненето на постоянните зъби започва обикновено на възраст около 6 години.Дентокинд е гел с приятен вкус, лесен за нанасяне. Употребява се за масаж на венците при никнене на зъби при бебета. Със стевиозид от естествен произход. Съдържа екстракт от лист на слез. Без добавен алкохол. Успокоява венците при поникване на зъбите на бебета и деца. Локално действие:Обезболяващо и противовъзпалително;Успокоява и хидратира венците;Регенерира и защитава лигавицата в устната кухина.Ключови ползи:Подходящ от деня на раждането;В удобна форма, лесен за нанасяне;С приятен вкус, с подсладители от природата;Надежден и безопасен;Дерматологично тестван.Активни съставки:Екстракт от листа на слез (Malva sylvestr..
11.29лв.
без ДДС:11.29лв.
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.