Menu
Your Cart

Колики и зъбки

Brand: EWOPHARMA Model: Dentinox Gel х 10 g
Дентинокс гел х 10 gDentinox Gel х 10 gДентинокс гел е традиционен и мек лекарствен продукт, който се прилага в устната кухина и се използва за краткотрайно облекчаване на симптомите в периода на никнене на първите зъби. Ако се появи по-силно зачервяване, подуване на венците или изразени съпътстващи оплаквания трябва да потърсите лекарска помощ. Съставки: Активните вещества в 1 g гел са тинкура от Лайка 1500mg, лидокаинов хидрохлорид 34 mg и лауромакрогол 400 - 32 mg. Другите съставки (помощни вещества) са течен сорбитол, натриев едетат, натриев хидроксид, полисорбат 20, ксилитол, пропиленгликол, карбомер 934 Р, захарин натрий, левоментол, пречистена вода. Забележка: Не прилагайте Дентинокс гел aко Вашето бебе е алергично към Лайка (или други растения от семейство Сложноцветни), лидокаин или други локални анестетици (от амиден тип) или някоя от останалите съставки; при наличие на инфекция, причинена от гъбички, поради което може да се наблюдава повишена резорбция на лидокаин; при пац..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Model: Pansoral Soothing Massage Gel for babies' gums х 15 ml
Pansoral Първи зъбки успокояващ масажен гел за венци за бебета х 15 mlPansoral Soothing Massage Gel for babies' gums х 15 mlГел за масаж на венците, съдържащ екстракт от цвят на лайка и екстракт от корен на бяла ружа, получени от растения, които са известни със своите успокояващи и омекотяващи свойства. Pansoral Първи зъбки намалява дискомфорта, причинен от никненето на зъбките. Може да се нанася три-четири пъти дневно с нежен масаж на венците на бебето, за да се постигне бърз и дълготраен успокояващ ефект.Състав: Glycerin. Water (Aqua). Carbomer. Althaea Officinalis Root Extract. Anthemis Nobilis Flower Extract. Carrageenan. Citric Acid. Potassium Sorbate. Sodium Benzoate. Sodium Hydroxide. Sodium Saccharin.Начин на употреба: Сложете малко количество гел върху чист пръст и нанасяйте 3-4 пъти дневно върху венците на бебето с леки масажни движения.Производител: Pierre Fabre, Франция...
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Brand: JAMIESON Model: Baby probiotic 126 drops х 8.6 ml
Пробиотик бебе 126 капки х 8.6 mlBaby probiotic 126 drops х 8.6 mlХранителна добавка, 8.6 mlТечна пробиотична хранителна добавка на марката Jamieson, за бебета и деца от 1 месец до 3 години. Повлиява благоприятно колики, запек и киселинен рефлукс. Подпомага правилното функциониране на стомашно-чревния тракт и повишава имунитета на бебето.Пробиотик Бебе на ДЖЕЙМИСЪН:Намалява рискът от "разстроен стомах".Увеличава имунния отговор.Подпомага правилното функциониране на стомашно-чревния тракт на бебето.Намалява раздразнителността и плача при децата.Облекчава кожните проблеми.Повлиява благоприятно коликите, запека и киселинния рефлукс.Повишава имунитета и намалява риска от атопичен дерматит.Състав: в 1 доза (6 капки):Bifidobacterium animalis subsp.lactis (BB-12®) 1 млрд. микроорганизма126 капки = 21 дни приемНачин на употреба: 6 капки на ден.Производител: Jamieson Laboratoires, Канада...
24.59лв.
без ДДС:24.59лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom PranaBB Massaging Oil against Colic х 30 ml
Pranarom PranaBB Масажно масло против колики х 30 mlPranarom PranaBB Massaging Oil against Colic х 30 mlПранаром ПранаБебе Масажно масло е продукт, който съдържа етерични масла с насочено спазмолитично и успокояващо действие и който намалява коликите, улеснява храносмилането, успокоява бебето и намалява чувството на дискомфорт.Състав: Слънчоглед, Кайсиеви ядки, етерични масла от резене, джинджифил, сладък портокал и мента.Начин на употреба: След като бебето стане над З кг, 2 впръсквания върху коремчето му преди ядене или в момент на дискомфорт. Масажирайте коремчето в посока на часовниковата стрелка. Да се повтори при нужда. Не надвишавайте 4 апликации на денПроизводител: Pranarom, Франция..
21.79лв.
без ДДС:21.79лв.
Brand: Pranarom Model: Pranarom PranaBB Gum gel х 15 ml
Pranarom PranaBB Гел при никнене на зъби х 15 mlPranarom PranaBB Gum gel х 15 mlБио Гел за венци ПранаБеБе е с приятен вкус, без захар и алкохол, обогатен с етерични масла от Катрафай, Римска лайка и Карамфил, комбинирани с масло от Невен мацерат. Нежната и ароматна формула на продукта, премахва дискомфорта на бебето като успокоява венците бързо и безопасно, дори ако бебето погълне малко от гела.Състав: Етерични масла от Катрафай, Римска лайка и Карамфил, Растителни масла от Слънчоглед и Невен. Сертифицирани в съответствие с ECOGARANTIE ® стандарти (Certisys Inspection).Начин на употреба: Внимателно масажирайте венците с малко количество от гела при всяко оплакване, до 4 пъти дневно.Производител: Pranarom, Франция..
18.09лв.
без ДДС:18.09лв.
Brand: ABOPharma Model: Abokoliken camomile oral drops x 7 ml
Абоколикен и лайка капки х 7 mlAbokoliken camomile oral drops x 7 mlОсновната храна за бебетата са млякото, млечните продукти, майчината кърма, сухите млека, които съдържат сложна захар, наречена лактоза, която е съставена от простите захари галактоза и глюкоза. Лактазата е ензим, естествено произвеждан от човешкото тяло, който е необходим за разграждане на сложните млечни захари до прости захари и по този начин подпомага тяхното усвояване от организма. В дебелото черво се образуват излишни газове, защото физиологично произвежданият от бебето ензим лактаза е недостатъчен да преработи поетата с млякото лактоза. Това е така нареченият временен физиологичен лактазен дефицит. Бебето се храни с мляко и изпитва затруднения да усвои лактозата от него. Неусвоената лактоза ферментира и образува излишни газове. Добавеният към храната на бебето ензим лактаза подкрепя и подобрява разграждането на лактозата и подпомага нейното усвояване от организма. Абоколикен благоприятно повлиява храносмилателни..
17.39лв.
без ДДС:17.39лв.
Brand: CROSSCARE LIMITED Model: Colief Infant Drops x 7 ml
Колийф капки за бебета х 7 mlColief Infant Drops x 7 mlКакво прави Колийф капки за бебета?Капките Колийф са хранителна добавка, която съдържа ензима лактаза, който е естествен за човешкия организъм и подпомага разграждането на лактозата. Добавеният към храната на бебето ензим лактаза подкрепя разграждането на лактозата до прости и лесноусвоими захари - галактоза и глюкоза като по този начин подпомага нейното усвояване от органите, благоприятно повлиява храносмилателните функции на стомашно-чревния тракт и съдейства за избягване на напрежението в стомаха, а оттам и коликите.Кога се налага употребата на Колийф калки за бебета?Препоръчва се добавянето на Колийф калки за бебета при всяко хранене на бебето до 3-4 месечна възраст - след тази възраст признаците на колики отшумяват, След третия месец, или ако коликите не са толкова изразени, добавянето на Колийф калки за бебета към храната може да бъде редуцирано, в началото - като се намали дозировката, а след това се препоръчва добавянето им..
26.49лв.
без ДДС:26.49лв.
Brand: CROSSCARE LIMITED Model: Colief Infant Drops x 15 ml
Колийф капки за бебета х 15 mlColief Infant Drops x 15 mlКакво прави Колийф капки за бебета?Капките Колийф са хранителна добавка, която съдържа ензима лактаза, който е естествен за човешкия организъм и подпомага разграждането на лактозата. Добавеният към храната на бебето ензим лактаза подкрепя разграждането на лактозата до прости и лесноусвоими захари - галактоза и глюкоза като по този начин подпомага нейното усвояване от органите, благоприятно повлиява храносмилателните функции на стомашно-чревния тракт и съдейства за избягване на напрежението в стомаха, а оттам и коликите.Кога се налага употребата на Колийф калки за бебета?Препоръчва се добавянето на Колийф калки за бебета при всяко хранене на бебето до 3-4 месечна възраст - след тази възраст признаците на колики отшумяват, След третия месец, или ако коликите не са толкова изразени, добавянето на Колийф калки за бебета към храната може да бъде редуцирано, в началото - като се намали дозировката, а след това се препоръчва добавянето ..
31.99лв.
без ДДС:31.99лв.
Brand: ABOPharma Model: Abokoliken drops x 14 ml
Абоколикен капки х 14 mlAbokoliken drops x 14 mlОсновната храна за бебетата са млякото, млечните продукти, майчината кърма, сухите млека, които съдържат сложна захар, наречена лактоза, която е съставена от простите захари галактоза и глюкоза. лактазата е ензим, естествено произвеждан от човешкото тяло, който е необходим за разграждане на сложните млечни захари до прости захари и по този начин подпомага тяхното усвояване от организма. Лактазата подобрява разграждането на лактозата при бебетата, които изпитват затруднения при разграждането й. Физиологичният временен лактазен дефицит при кърмачетата води до напрежение в корема, вследствие на останалата неусвоена лактоза, поета с храната. Абоколикен съдържат Колоцинт и Копър-полезни билки, познати от древността.Съставки на еднократна доза: (5 капки 0.22ml)Ензим лактaза(Lactase) 126 mg/12500FCC Колоцинт(Citrullus colocynthis) 0.24mg Копър (Anethi graveolens) 0.24 mg Др..
26.39лв.
без ДДС:26.39лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Infacol Oral Drops x 50 ml
Инфакол капки против колики х 50 mlInfacol Oral Drops x 50 mlИнфакол перорална суспензия е предназначена за облекчаване на колики и спазматични болки при деца. Болката, причинена от колики, може да бъде предизвикана от натрупването на малки мехурчета газ, които се задържат в коремчето на бебето. Инфакол помага за изкарването на натрупаните газове. Може да се дава още от първия ден след раждането и да бъде прилаган за неограничен период от време. Инфакол съдържа simeticone в концентрация 40 mg/ml като основна съставка. Той предотвратява натрупването на газове, като подпомага освобождаването им от коремчето на бебето. Simeticone обединява малките балончета въздух в по-големи, които вашето бебе може лесно да отдели по естествен път.Съставки: Активното вещество е повидон-йод. 1 g маз съдържа 100 mg повидон-йод. Другите съставки са: макрогол 400 и макрогол 4000.Забележка: Simeticone Инфакол е инертен и не се абсорбира в организма. Няма сведения за нежелани ефекти при прилагането му. Methyl ..
9.49лв.
без ДДС:9.49лв.
Brand: RICERFARMA Model: Gengigel baby gel x 20 ml
Генгигел бебе гел х 20 mlGengigel bebe gel x 20 ml(Хиалуронова киселина)Възстановява здравината на венците и успокоява възпалението и травмите на тъканите в устната кухинаВ тъканите на устната кухина, особено в мукозата, настъпват редица промени, свързани с растежа на детето.Хиалуроновата киселина е естествен компонент на тези тъкани и има съществено значение за поддържането на функционалния баланс, необходим за клетъчното взаимодействие.Никненето на временните и постоянните зъби и хормоналните промени, които настъпват при съзряването на детето, водят до намаляване съдържанието на хиaлуронова киселина в тъканите, което от своя страна отслабва защитната функция на мукозата,GENGIGEL baby е медицинско изделие, съдържащо хиалуронова киселина с високо молекулно тегло под формата на натриев хиалуронат, добита чрез биотехнологичен производствен процес, който гарантира високо ниво на чистота.Локалната апликация на хиалуронова киселина осигурява баланс в периодонталната тъкан, Ускорява оздравит..
17.99лв.
без ДДС:17.99лв.
Brand: DHU Model: Dentokind x 150 tablets
Дентокинд х 150 таблеткиDentokind x 150 tabletsДентокинд е хомеопатично лекарство за лечение на оплакванията при поникване на зъби при кърмачета и малки деца като раздразнимост, безпокойство, болки в ушите, болезнени венци, повишена температура и стомашно - чревно разстройство.Състав (в 1 таблетка): Активните вещества са:Беладона (Belladonna) D6  15 mgХамомила (Chamomilla) D6 15 mgФерум фосфорикум (Ferrum phosphoricum) D6    15 mgХепар сулфурис (Hepar sulfuris) D12                     15 mgПулсатила (Pulsatilla) D6                                        15 mgДругите съставки са: Целулоза, микрокристална, талк, лактоза монохидрат, магнезиев стеарат.Дозировка:Деца под 1 година: При остри оплаквания се приема по 1 таблетка на всеки час до максимум 6 таблетки на ден. След отшумяване на оплакванията се приема по 1 таблетка 3 път..
11.79лв.
без ДДС:11.79лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.