Menu
Your Cart

Отстъпка при поръчка над 50,00лв. - 5% / отстъпка при поръчка над 100,00лв. - 10% / отстъпка при поръчка над 150,00лв. - 15% / отстъпка при поръчка над 200,00лв. - 20%

Мускули, стави и кости

МАГНЕЗИЙ таблетки 200 мг * 30 ВАЛМАРК
Ново
Brand: WALMARK Model: МАГНЕЗИЙ таблетки 200 мг * 30 ВАЛМАРК
МАГНЕЗИЙ таблетки 200 мг * 30 ВАЛМАРКГрижа за нервната система и мускулите:    - Оказва благотворно влияние върху нервната система и мускулите;    - Подпомага дейността на сърдечно-съдовата система;    - Допринася за поддържане на здрави кости и зъби;    - Подходящ при депресивни състояния.Магнезият е минерал, който в най-голямо количество се намира в костите и зъбите, съдържа се и в нервната и мускулната тъкан, в кръвната плазма и в клетките на кръвта. Той участва в множество метаболитни процеси в организма - необходим е за усвояването и натрупването на енергия, за нормалната функция на мускулите, за дейността на сърцето и кръвоносната система, оказва благотворен ефект върху имунната система. Магнезият намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Недостигът на магнезий увеличава нервното напрежение и раздразнителността и е причина за появата на болезнени мускулни спазми. Човешкият организъм получава необходимите му количества магнезий чрез хра..
9.89лв.
без ДДС:9.89лв.
МАГНЕЗИЙ + ВИТАМИН Б6 таблетки * 30 ВАЛМАРК
Ново
Brand: WALMARK Model: МАГНЕЗИЙ + ВИТАМИН Б6 таблетки * 30 ВАЛМАРК
МАГНЕЗИЙ + ВИТАМИН Б6 таблетки * 30 ВАЛМАРКСила и енергия за ума и тялото    * Подпомага функциите на нервната система и мускулите;    * Подсилва имунната защита на организма;    * Поддържа здравословното състояние на костите и зъбите;    * Намалява чувството на умора и изтощение.За здрава нервна система, мускули, зъби и костиМагнезият е основен минерален компонент на човешкото тяло, нужен за правилното функциониране на имунната, нервната система, мускулите и сърцето, както и за здрави кости и зъби, и за правилен енергиен метаболизъм.  Витамин B6 подпомага нормалното функциониране на нервната система и физиологичните функции. Витамин B6 също така намалява чувството на умора и изтощение и поддържа нормалното функциониране на имунната система. Комбинацията от Магнезий и Витамин В6 е особено нужна на хора, подложени на високо физическо и психическо натоварване.Състав:Съдържание 2 таблетки %RDA 4 таблетки %RDAМагнезий 100 mg 27 200 mg 53Витамин ..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Brand: WALMARK Model: КАЛМАЦИН ОСТЕО таблетки * 60 ВАЛМАРК
КАЛМАЦИН ОСТЕО таблетки * 60 ВАЛМАРКВитамини и минерали в уникална комбинация, която се грижи костите ни да бъдат здрави.Действие на основните съставки (калций, магнезий, манган, цинк и витамин Д):допринасят за поддържането на здрави кости и зъби;спомагат за нормалната функция на мускулите.Калмациностео на Walmark:висококачествена комбинация от минерали и витамини;съдържа калций и магнезий в оптимално съотношение.Дневна доза: 1 таблетка.Съдържание в 1 таблетка:калций 400 мгмагнезий 155 мгцинк 5 мгвитамин Д   2,5 мкгвитамин B6   0,7 мгманган 1 мгмед   0,5 мгСъстав: магнезиев оксид, калциев карбонат, антислепващи агенти: силициев диоксид, целулоза, магнезиев стеарат, талк; стабилизатор: хидро-ксипропил метилцелулоза, карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилцелу-лоза; цинк глюконат, магнезиев глюконат, цинк цитрат, калциев глюконат, лактат; магнезиев глюконат, оцветители: титаниев диоксид; меден глюконат, памучно масло, холекалциферол, пиридоксин хидрохлорид.Без консер..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Brand: WALMARK Model: КАЛМАЦИН ОСТЕО таблетки * 30 ВАЛМАРК
КАЛМАЦИН ОСТЕО таблетки * 30 ВАЛМАРКВитамини и минерали в уникална комбинация, която се грижи костите ни да бъдат здрави.Действие на основните съставки (калций, магнезий, манган, цинк и витамин Д):допринасят за поддържането на здрави кости и зъби;спомагат за нормалната функция на мускулите.Калмациностео на Walmark:висококачествена комбинация от минерали и витамини;съдържа калций и магнезий в оптимално съотношение.Дневна доза: 1 таблетка.Съдържание в 1 таблетка:калций 400 мгмагнезий 155 мгцинк 5 мгвитамин Д   2,5 мкгвитамин B6   0,7 мгманган 1 мгмед   0,5 мгСъстав: магнезиев оксид, калциев карбонат, антислепващи агенти: силициев диоксид, целулоза, магнезиев стеарат, талк; стабилизатор: хидро-ксипропил метилцелулоза, карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилцелу-лоза; цинк глюконат, магнезиев глюконат, цинк цитрат, калциев глюконат, лактат; магнезиев глюконат, оцветители: титаниев диоксид; меден глюконат, памучно масло, холекалциферол, пиридоксин хидрохлорид.Без консер..
11.29лв.
без ДДС:11.29лв.
Brand: WALMARK Model: КАЛМАЦИН ФОРТЕ таблетки * 100 ВАЛМАРК
КАЛМАЦИН ФОРТЕ таблетки * 100 ВАЛМАРККалмацин Форте представлява комплекс от три жизненоважни минерала - калций, магнезий и цинк, в комбинация с витамин Д. Всеки един от тях участва в ключови процеси в човешкия организъм. Калцият и магнезият са незаменими за структурата на костите, зъбите и кожата, за нормалното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система. Цинкът е необходим за нормалното функциониране на имунната система и за поддържане на здрава кожа и коса. Включеният витамин Д подобрява усвояването на калция в стомашно-чревния тракт и допринася за пълноценното му вграждане в костите и зъбите.Препоръчваната доза за дневен прием съдържа: в 1 табл. %RDAКалций /калциев карбонат, калциев глюконат, лактат/ 400,0 mg 50Магнезий /магнезиев оксид, магнезиев глюконат/ 155,0 mg 41Цинк /цинк шитрат, цинк глюконат/ 8,5 mg 85Витамин Д3 /холекалциферол/ 2,0 μg 40Състав: калциев карбонат, магнезиев оксид, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, т..
23.29лв.
без ДДС:23.29лв.
Brand: WALMARK Model: КАЛМАЦИН ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК
КАЛМАЦИН ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРККалмацин Форте представлява комплекс от три жизненоважни минерала - калций, магнезий и цинк, в комбинация с витамин Д. Всеки един от тях участва в ключови процеси в човешкия организъм. Калцият и магнезият са незаменими за структурата на костите, зъбите и кожата, за нормалното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система. Цинкът е необходим за нормалното функциониране на имунната система и за поддържане на здрава кожа и коса. Включеният витамин Д подобрява усвояването на калция в стомашно-чревния тракт и допринася за пълноценното му вграждане в костите и зъбите.Препоръчваната доза за дневен прием съдържа: в 1 табл. %RDAКалций /калциев карбонат, калциев глюконат, лактат/ 400,0 mg 50Магнезий /магнезиев оксид, магнезиев глюконат/ 155,0 mg 41Цинк /цинк шитрат, цинк глюконат/ 8,5 mg 85Витамин Д3 /холекалциферол/ 2,0 μg 40Състав: калциев карбонат, магнезиев оксид, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, та..
10.29лв.
без ДДС:10.29лв.
Brand: WALMARK Model: ПРОЕНЗИ крем 100 мл
ПРОЕНЗИ крем 100 млПроензи крем е масажен крем за стави, околоставни тъкани и мускули. Съдържа комбинация от три активни съставки - глюкозамин сулфат, метилсулфонилметан (МСМ) и екстракт от Босвелия серата. В състава на продукта са включени и масла от евкалипт, хвойново масло, камфор и ментол, които затоплят и допринасят за облекчение на засегнатата зона.Проензи крем е лек, немазен и не оставя петна по дрехите. След нанасяне се абсорбира бързо и оставя приятно усещане за свежест. Може да се нанася по всяко време на деня, отличава се с много добра поносимост.Глюкозамин сулфат е основен градивен компонент на ставния хрущял, необходим за поддържане структурата на хрущялната тъкан. Защитава и подхранва ставите, подпомага тяхното възстановяване и допринася за по-добра ставна подвижност.МСМ (метилсулфонилметан) е субстанция с естествен произход необходим за синтеза на колаген, подпомага изграждането на ставния хрущял и костната тъкан. Подходящ при болка в ставите, мускулите и сухожилията.Екс..
14.49лв.
без ДДС:14.49лв.
Brand: WALMARK Model: ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ таблетки * 60
ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ таблетки * 60Защо е важно да се грижим за здравето на ставите?Нашите стави ни помагат да се движим и да водим пълноценен начин на живот. Но с напредване на възрастта хрущялът, подложен на непрекъснато натоварване, постепенно се износва. Така ставите губят своята гъвкавост. Ето защо те се нуждаят от специална грижа. Изключително важно е да осигурим пълноценно подхранване на нашите стави. Някои храни могат да имат положителен ефект за ставния комфорт. Подходящите хранителни добавки също оказват благоприятно въздействие върху здравето на ставите. Така ние ще останем активни и подвижни с напредване на възрастта.Какви са ползите от редовните физически упражнения за ставите?Бъдете физически активни, за да поддържате ставите си здрави. Благодарение на движението, те се "смазват" и подхранват с необходимите полезни вещества. Дори и да чувствате скованост в ставите и да са необходими повече усилия, е важно да се движите, защото физическата активност поддържа мускулите силни и т..
38.49лв.
без ДДС:38.49лв.
Brand: WALMARK Model: ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ таблетки * 30
ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ таблетки * 30Защо е важно да се грижим за здравето на ставите?Нашите стави ни помагат да се движим и да водим пълноценен начин на живот. Но с напредване на възрастта хрущялът, подложен на непрекъснато натоварване, постепенно се износва. Така ставите губят своята гъвкавост. Ето защо те се нуждаят от специална грижа. Изключително важно е да осигурим пълноценно подхранване на нашите стави. Някои храни могат да имат положителен ефект за ставния комфорт. Подходящите хранителни добавки също оказват благоприятно въздействие върху здравето на ставите. Така ние ще останем активни и подвижни с напредване на възрастта.Какви са ползите от редовните физически упражнения за ставите?Бъдете физически активни, за да поддържате ставите си здрави. Благодарение на движението, те се "смазват" и подхранват с необходимите полезни вещества. Дори и да чувствате скованост в ставите и да са необходими повече усилия, е важно да се движите, защото физическата активност поддържа мускулите силни и т..
21.99лв.
без ДДС:21.99лв.
Brand: WALMARK Model: ПРОЕНЗИ РАПИД ПЛЮС таблетки * 60
Хранителна добавкаПроензи Рапид + съдържа комбинация от субстанции за поддържане здравето на ставите - глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, босвелия и специалния ExPur complex, състоящ се от колаген тип II и витамин С. Продуктът допринася за нормалното функциониране на двигателната система. Глюкозамин сулфатът и хондроитин сулфатът са основни компоненти на ставния хрущял, костите, ставните връзки и сухожилията, нужни за тяхната правилна структура и функции. Босвелията в комбинация с глюкозамина и хондроитина допринася за нормалната ставна подвижност. Новият ExPur комплекс е специална комбинация от чист колаген тип II и витамин С, така необходими за костите и ставите. Каква е ползата от приема на ExPur комплекса? ExPur комплексът е специална комбинация от колаген тип II и витамин С. Колагенът е един от най-често срещаните белтъци в човешкото тяло. Съставлява 25 - 30% от всички протеини в него. С възрастта синтезът му в организма намалява, а това ускорява процесите на стареене..
25.99лв.
без ДДС:25.99лв.
Brand: WALMARK Model: ПРОЕНЗИ РАПИД ПЛЮС таблетки * 30
ПРОЕНЗИ РАПИД ПЛЮС таблетки * 30 ВАЛМАРКХранителна добавкаПроензи Рапид + съдържа комбинация от субстанции за поддържане здравето на ставите - глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, босвелия и специалния ExPur complex, състоящ се от колаген тип II и витамин С. Продуктът допринася за нормалното функциониране на двигателната система. Глюкозамин сулфатът и хондроитин сулфатът са основни компоненти на ставния хрущял, костите, ставните връзки и сухожилията, нужни за тяхната правилна структура и функции. Босвелията в комбинация с глюкозамина и хондроитина допринася за нормалната ставна подвижност. Новият ExPur комплекс е специална комбинация от чист колаген тип II и витамин С, така необходими за костите и ставите. Каква е ползата от приема на ExPur комплекса? ExPur комплексът е специална комбинация от колаген тип II и витамин С. Колагенът е един от най-често срещаните белтъци в човешкото тяло. Съставлява 25 - 30% от всички протеини в него. С възрастта синтезът му в организма намаляв..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: WALMARK Model: ПРОЕНЗИ РАПИД ПЛЮС таблетки * 120 + 60
ПРОЕНЗИ РАПИД ПЛЮС таблетки * 120 ВАЛМАРКХранителна добавкаПроензи Рапид + съдържа комбинация от субстанции за поддържане здравето на ставите - глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, босвелия и специалния ExPur complex, състоящ се от колаген тип II и витамин С. Продуктът допринася за нормалното функциониране на двигателната система. Глюкозамин сулфатът и хондроитин сулфатът са основни компоненти на ставния хрущял, костите, ставните връзки и сухожилията, нужни за тяхната правилна структура и функции. Босвелията в комбинация с глюкозамина и хондроитина допринася за нормалната ставна подвижност. Новият ExPur комплекс е специална комбинация от чист колаген тип II и витамин С, така необходими за костите и ставите. Каква е ползата от приема на ExPur комплекса? ExPur комплексът е специална комбинация от колаген тип II и витамин С. Колагенът е един от най-често срещаните белтъци в човешкото тяло. Съставлява 25 - 30% от всички протеини в него. С възрастта синтезът му в организма намаля..
58.99лв.
без ДДС:58.99лв.
Показва 1 до 12 от 96 (8 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.