Menu
Your Cart

Nature's Way

Brand: Nature's Way Model: Alive! Teen Complete Multi for her х 50 gummies
Alive! Teen Complete Multi For Her / Алайв Тийн Мултивитамини Гъми за Момичета са висококачествен продукт на американската компания Nature’s Way. Желираните мултивитамини имат приятен цитрусов вкус и са подходящи за момичетата над 13-годишна възраст. Формулата включва комбинация от витамини, минерали и комбинация екстракти, извлечена от плодове и зеленчуци - Orchard Fruits™ / Garden Veggies™. Продуктът съдържа и патентован екстракт от невен Lutemax™ 2020 - хранителната добавка е ценен източник на лутеин и зеаксантин и предпазва очите от вредното въздействие на електронните устройства. Желираните мултивитамини на Nature's Way предлагат широкоспектърни ползи за здравето на момичетата в тийнейджърска възраст.Здравословни ползи:Поддържа защитните сили на имунната система и подобрява устойчивостта на организма срещу простудни заболявания;Поддържа здравето на костите, зъбите и мускулите;Подобрява общото благосъстояние на подрастващия организъм в тийнейджърска възраст;Поддържа енергията и тон..
53.19лв.
без ДДС:53.19лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Diabetic Multivitamin х 60 tablets
Alive! Diabetic Multivitamin е специализирана формула създадена в подкрепа на нормалното функциониране на организма при хора с диабет и в преддиабетно състояние.Основни ползи: Поддържа необходимите нива на енергия и физическа издръжливост.Спомага за функционирането на храносмилателната, сърдечно-съдовата и костната система.Допринася за нормалното състояние на нервната система.Повлиява добре върху зрението.Оказва положително въздействие върху състоянието на кожата и ноктите.Специално балансираната формула за диабетици Alive! Diabetic Multivitamin съдържа 19 витамина и минерала, включително витамини от група B, които играят важна роля в клетъчния метаболизъм. Продуктът включва и патентована смес от инозитол, ванадий и екстракти от канела и сминдух. Инозитол или витамин В 8 въздейства положително при хора с диабет и в преддиабетно състояние. Подпомага облекчаването на симптомите при диабетна невропатия. Диабетната невропатия представлява увреждане на нервите в цялото тяло под влияние..
52.69лв.
без ДДС:52.69лв.
Brand: Nature's Way Model: Alphabetic Multivitamin 760 mg x 30 tablets
Мултивитамините Алфа Бетик е специално създадена формула за хората с диабет и в преддиабетно състояние. Освен хром и ценни хранителни вещества, съобразени със специфичните нужди на хора с диабет, АлфаБетик съдържа и нещо уникално – естествен коензим, наречен алфа-липоева киселина. Зад тази формула стоят повече от 40 години изследвания, които показват, че алфа-липоевата киселина има уникалната способност да подпомага метаболизма на глюкозата, нормалното функциониране на нервната система  и оптималната антиоксидантна защита.Предимства:Специализирана формула за диабетици и хора в преддиабетно състояние;Контролирано освобождаване на енергия през целия ден;Подпомага здравето на сърцето;Подсилва имунната система;Предлага клетъчна антиоксидантна защита;Подпомага здравето на очите и нервите.Съставки:                                                  &n..
26.19лв.
без ДДС:26.19лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Men’s 50+ Multivitamins х 30 tablets
Alive Men’s 50+ Multi са специализирани мултивитамини създадени в подкрепа на мъжкото здраве след 50 годишна възраст. Поддържат имунната система, физическата издръжливост и тонуса, осигурявайки всички необходими витамини и минерали.Основни ползи:Спомагат за поддържане на здравословното състояние на сърдечно-съдовата и имунната система.Действат благоприятно върху функционирането на простатата.Редуцират влиянието на стреса върху психиката. Подсилват костите и мускулите. Допринасят за по-голяма физическа издръжливост. Намаляват времето за възстановяване след тежки физически натоварвания.Специално балансираната формула за мъже над 50 години Alive Men’s 50+ Multi съдържа витамини от група В, които трансформират храната в клетъчна енергия, минерали, антиоксиданти и смес от плодове от овощни градини и градински зеленчуци. Не съдържа изкуствени аромати, консерванти, консерванти, глутен, соя, захар, дрожди, пшеница, млечни продукти, кофеин.Съставки: ..
19.19лв.
без ДДС:19.19лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Women’s 50+ Multivitamins х 30 tablets
Висококачествените мултивитамини Алайв за жени 50+ на американската компания Nature’s Way допринасят за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и имунната система. Намаляват риска от отслабване на зрението и паметта. Спомагат за увеличаване на енергията и подобряване на концентрацията. Подпомагат състоянието на кожата, косата и ноктите. Основни ползи:Мултивитаминна формула в подкрепа на женския организъм във възрастта след 50 г.Допринасят за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и имунната системаНамаляват риска от отслабване на зрението и паметтаПодпомагат състоянието на кожата, косата и ноктитеСпомагат за увеличаване на енергията и подобряване на концентрациятаСпециално балансираната мултивитаминна формула в подкрепа на жените след 50 годишна възраст осигурява всички необходими витамини и минерали за нормалното функциониране на организма. В една лесна за приемане таблетка се съдържа пълен набор витамини от В група с добавено допълнително количество витамин ..
19.19лв.
без ДДС:19.19лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Multi-Vitamin Adult Gummies 100mg x 90 tablets
Мощен имуномодулатор, имащ широк спектър на полезно действие.Допринася за увеличаване на жизнеността и концентрацията. С благоприятно влияние върху дейността на много органи и системи в тялото. Има компенсаторно влияние при недостиг на хранителни вещества в организма.Алайв желирани мултивитамини:Поддържат необходимите нива на енергия и физическа издръжливост;Подкрепят функционирането на храносмилателната, сърдечносъдовата и костната системи;Поддържат нормалното състояние на нервната система;Грижат се за нормалното състояние на зрението;Повлияват добре състоянието на кожата;Смес от плодове от овощни градини и градински зеленчуци;Висок потенциал на витамини C и D;Превъзходна формула подсладена с тапиока и сироп от захарна тръстика;14 витамина и минерала, холин и инозитол;Приготвени с пектин, а не с желатин;Не съдържат глутен.Съставки: (в 1 табл.) дн. дозаВитамин А (ретинил палмитат) 1666 IU / 500 µg 3332 IU/1000 µgВитамин..
50.19лв.
без ДДС:50.19лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Men’s 50+ Gummy Vitamins x 75 tablets
Подпомага функционирането на сърдечно съдовата и ендокринната системи. Поддържа имунните функции и допринася за възстановяването след интензивната физическа активност, поддържа здрави костите и мускулите, венците и зъбите.Поддържа енергийния баланс, подсилва жизнеността, осигурява антиоксидативна защита и забавя процесите на стареене. Стимулира паметта и концентрацията, помага нормалното функциониране на нервната система.Благоприятства за доброто функциониране на простата и поддържането на нормалната сексуална функция на организма.Пълноценна добавка от мултивитамини и минерали;Плодове от овощни градини/градински зеленчуци;Мощна смес-150 мг;подсладена с тапиока и сироп от захарна тръстика;15 витамина и минерална.Пълен B-комплекс.Приготвени с пектин, а не с желатин.Не съдържа глутен.Подпомагат:Превръщането на храната в енергия;Сърце;Очи;Имунитет;Клетъчно здраве.Съставки: (в 1 табл.) дн.дозаВитамин А (ре..
47.49лв.
без ДДС:47.49лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Women’s 50+ Premium Gummy vitamins x 75 tablets
Специализирана формула в подкрепа на женското здраве над 50 годишна възраст. Допринася за функционирането на сърдечно съдовата система, имунната система и костите. Поддържа зрението и паметта. Благоприятства за увеличаване на енергията и подобряване на концентрацията. Алайв мултивитамини за жени 50+ подпомага поддържането на добро състоянието на кожата, косата и ноктите. Смес от плодове от овощни градини и градински зеленчуци (150 мг);16 витамина и минерална с лутеин;Пълен B-комплекс;Превъзходна формула подсладена с тапиока и сироп от захарна тръстика;Пиготвени с пектин, а не с желатин;Не съдържат глутен;Вкусен плодов аромат.Съставки: (в 1 табл.) дн. дозаВитамин А (ретинил палмитат) 225 µg 225 µgВитамин С (аскорбинова киселина) 30 mg 30 mgВитамин D3 (холекалциферол) 10 µg 10 µgВитамин Е..
44.69лв.
без ДДС:44.69лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Women’s Gummy Vitamins 131 mg x 75 tablets
Формула, специално предназначена за подкрепата на здравословното функциониране на женския организъм. Благоприятства за възстановяване на нормалното психоемоционално състояние и регенерира нервната система. Помага за подобряването на концентрацията и способността за запаметяване. Намалява умората и оптимизира нивата на енергия.Алайв за жени допринася за нормалното функциониране на сърдечносъдовата и имунната системи, оказва подкрепа на зрението. Грижи се отлично за кожата, косата и ноктите, както и поддържането им в много добър видПодпомагат:Превръщането на храната в енергия;Сърце;Очи;Имунитет;Кости.Съставки:                                  (в 1 табл./ дн. доза)           %NRV*Витамин А (ретинил палмитат)                       225 µg               28%Витамин С (L-аскор..
43.69лв.
без ДДС:43.69лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Men’s Gummy Vitamins x 75 tablets
Алайв за мъже е специализирана формула, предназначена в подкрепа на мъжкото здраве.Намаляват влиянието на стреса върху психиката, допринасят за по-голямата физическата издръжливост, подсилват костите и мускулите. Редуцират времето за възстановяване след тежки физически натоварвания.Алайв за мъже имат подкрепящо действие при функционирането на простатата и допринасят за поддържане на нормалното състояние на сърдечно съдовата и имунната системи.Смес от плодове от овощни градини и градински зеленчуци;15 витамина и минерала, холин и инозитол;Превъзходна формула подсладена с тапиока и сироп от захарна тръстика;Приготвени с пектин, а не с желатин;Не съдържат глутен;Вкусен плодов аромат.Съставки: (в 1 табл.) дн.дозаВитамин А (ретинил палмитат)        300 µg 300 µgВитамин С (аскорбинова киселина)   &..
46.59лв.
без ДДС:46.59лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Men’s Multi x 30 tablets
Алайв мултивитамини за мъже е богата формула мултивитамини за повишаване на енергията, издръжливостта и тонуса на мъжете. Във всяка таблетка се съдържат витамини и минерали- 24; плодове и зеленчуци- 26; ензими- 12; зелени храни- 14, аминокиселини- 18; антиоксиданти- 40+; медицински гъби- 12, лутеин и ресвератрол.Алайв мултивитамини за мъже спадат към категорията Whole food мултивитамини, съдържащи най-полезните съставки, които са открити в суперхрани. Тези мултивитамини са богат източник на бионалични активни хранителни вещества, които са набавени от пресни плодове, зеленчуци, зелени растения и др., действащи отлично на всички органи и системи в тялото.Действие:Повишава енергията- както физическата, така и на емоционално ниво;Насърчава нормалното състояние на имунитета и защитава организма от вируси и бактерии;Благоприятства за нормалните функции на мозъка и нервната система, както и преодоляване на стреса;Подпомага половата мощ и простата;Съдейства за укрепване на мускулите и костите..
25.79лв.
без ДДС:25.79лв.
Brand: Nature's Way Model: Alive Women’s Multi x 30 tablets
Богата Whole food формула, осигуряваща хранителни вещества, подбрани за специфичните нужди на женския организъм. Уникална комбинация от: 24 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени храни, 40+ антиоксиданти, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, 12 вида медицински гъби.Алайв мултивитамини за жени спадат към категорията Whole food мултивитамини, съдържащи най-полезните съставки, които са открити в суперхрани. Тези мултивитамини са богат източник на бионалични активни хранителни вещества, които са набавени от пресни плодове, зеленчуци, зелени растения и др., действащи отлично на всички органи и системи в тялото.Действие на Алайв мултивитамини за жени:Подпомагат функциите на имунната система;Набавят хранителни вещества, с ключово значение за възстановяване и поддържане на енергийните нива по естествен начин;Насърчават нормалното функциониране на мозъка и нервната система, както и поддържането на психо-емоционалния баланс;Стимулират здравето на сърдечно-съдовата систем..
25.79лв.
без ДДС:25.79лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.