Menu
Your Cart

Нервна система

Лековита Периферин х 30 веган капсули
Ново
Brand: LecoVita Model: LecoVita Peripherin х 30 vegan capsules
Лековита Периферин х 30 веган капсулиLecoVita Peripherin х 30 vegan capsulesХранителна добавка, 30 веган капсулиLecoVita Периферин: подкрепя здравето и оптималното функциониране на периферната нервна система;подпомага функционирането и възстановяването на невроните, по-бързата регенерация на увредената обвивка на нервите и така оптимизира нервната проводимост;спомага за намаляване симптомите на периферната невропатия (изтръпване, скованост и загуба на сетивност в крайниците);подобрява функционирането на опорно-двигателната система - стави, кости, ставни връзки, мускули и сухожилия и повлиява еластичността на ставния хрущял.Екстрактът от охлюви (helix pomatia snail slime) съдържа алантоин, еластин и колаген, глюкозамингликани, хиалуронова киселина, гликолова киселина, микроелементите: мед, цинк, калций, желязо, магнезий, манган. Охлювният протеин (алантоин), действа възстановяващо на ставите, като спомага подхранването на увредения хрущял и възвръщането на неговата еластичност. Глюкозам..
23.79лв.
без ДДС:23.79лв.
Brand: FORTEX Model: Sedaton 5 х 30 capsules
Седатон 5 х 30 капсулиSedaton 5 х 30 capsulesХранителна добавка, 30 капсулиПри стрес и безпокойство. Допринася за нормалното функциониране на нервната система при нервно напрежение, безпокойство и раздразнителност. Благоприятно повлиява съня и психичната функция. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Седатон 5 е оптимална комбинация от L-триптофан, L-теанин, екстракт от валериана, магнезий, ниацин (В3) и В6 с изразено успокояващо действие върху нервната система. L-триптофан е незаменима аминокиселина, която подпомага образуването на хормоните серотонин и мелатонин.Серотонинът, известен още като „хормон на щастието“, осигурява пренасянето на нервните импулси, регулира настроението и подпомага психичната функция, намалявайки тревожността, безпокойството и депресията. Подобрява паметта и концентрацията. Мелатонинът е отговорен за регулиране на денонощния цикъл на сън и бодърстване. Подпомага намаляването на нервното напрежение и подобрява ..
12.69лв.
без ДДС:12.69лв.
Brand: FORTEX Model: Omax Neo х 30 capsules
Омакс Нео х 30 капсулиOmax Neo х 30 capsulesХранителна добавка, 30 капсулиЗа здравето на периферната нервна система.състояния, свързани с нарушения в преноса на сигнали между нервните влакна;изменения на нервите, причинени от притискането им;възрастови или в следствие на стрес изменения;промени в нервите при метаболитни нарушения;подобряване на съня и когнитивната способност.Омакс Нео съдържа уридин монофосфат и цитидин монофосфат в комбинация с B-витамините B1, B6, фолиева киселина, както и магнезий. Синергичното действие на съставките подобрява работата и регенерацията на невроните при стрес, механично или друго увреждане. Уридин и Цитидин са нуклеозиди, които подпомагат растежа, деленето, функционирането и възстановяването на невроните, като в същото време ги защитават от дегенеративни изменения. Имат благоприятно действие върху психичната функция, паметта, настроението и мотивацията. От друга страна, уридинът участва в синтеза на мембранните белтъци, образуващи миелиновите обв..
13.59лв.
без ДДС:13.59лв.
Brand: FORTEX Model: Magnecardin 500 mg х 60 tablets
Магнекардин 500 mg х 60 таблеткиMagnecardin 500 mg х 60 tabletsХранителна добавка, 60 таблеткиМагнезият в Магнекардин допринася за:нормално протичане на метаболизма и производството на енергия;възстановяване на електролитния баланс;нормален синтез на белтъчини;намаляване на чувството на отпадналост и умора;нормална функция на мускулите;нормално функциониране на нервната система;поддържане на нормалната психична функция;поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите;оптимално фукциониране на имунната система.Източникът на магнезий в Магнекардин е магнезиев таурат, който се счита за най-добра форма на магнезий за поддържане на нормална и ритмична сърдечна дейност, нормално функциониране на кръвоносните съдове и нормално усвояване на кръвната захар.Състав                            (в 2 табл.) (в 3 табл.) (в 6 табл.)Магнезиев таурат, от който 1000 mg 1500 mg     3000 mgМагнезий      ..
25.79лв.
без ДДС:25.79лв.
Brand: FORTEX Model: Magne D'Oro Liquid Forte 1778 mg х 14 liquid sachets
Магне Д’оро ликуид форте 1778 mg х 14 течни сашетаMagne D'Oro Liquid Forte 1778 mg х 14 liquid sachetsХранителна добавка, 14 течни сашетаМагне д’оро Ликуид Форте е иновативна усилена формула от оптимална дневна доза магнезий в течна форма. Източникът на магнезий в Магне д’оро Ликуид Форте е магнезиев малат цитрат, който е смесена хелатна сол с висока бионаличност, осигуряваща по-бързо и лесно усвояване на магнезия от организма. Хелатната сол магнезиев малат цитрат е комбинация от магнезий с органични съединения, което подобрява стабилността и бионаличността на магнезия. За разлика от останалите магнезиеви соли, магнезиевият малат цитрат има много висока чревна абсорбция, тоест ефективен транспорт на минерала през чревната стена. Магнезият е необходим за редица физиологични функции и е от съществено значение да се абсорбира правилно. Магнезият в Магне д’оро Ликуид Форте допринася за:нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия;електролитния баланс;подкрепата на с..
21.19лв.
без ДДС:21.19лв.
Brand: FORTEX Model: Magne D‘Oro liquid 815 mg х 20 liquid sachets
Магне Д‘оро ликуид 815 mg х 20 течни сашетаMagne D‘Oro liquid 815 mg х 20 liquid sachetsХранителна добавка, 20 течни сашетаМагнезият в Магне д’оро Ликуид допринася за:нормално протичане на метаболизма и производството на енергия;възстановяване на електролитния баланс;нормален синтез на белтъчини;намаляване на чувството на отпадналост и умора;нормална функция на мускулите, вкл. в случаи на мускулни крампи след физическо натоварване;нормално функциониране на нервната система;поддържане на нормалната психична функция;нормална бъбречна функция;поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите;оптимално фукциониране на имунната система.Източникът на магнезий в Магне д’оро ликуид е магнезиев цитрат, който осигурява оптималното необходимо дневно количество магнезий за организма. Магнезиевият цитрат има изключително високa степен на усвояване от организма дори при ниски концентрации на прием. Абсорбира се по-цялостно по сравнение с другите магнезиеви съединения. Безвреден дори при предози..
13.19лв.
без ДДС:13.19лв.
Brand: FORTEX Model: Diavron х 30 tablets
Диаврон х 30 таблеткиDiavron х 30 tabletsХранителна добавка, 30 таблеткиДиаврон е специално създадена комбинация за диабетици, с оптимална доза алфа липоева (тиоктова) киселина, обогатена с витамини В-комплекс и естествен морски магнезий.Благоприятно повлиява разграждането на захарите в организма.Подпомага нормалното кръвооросяване и чувствителност на краката при диабетици.Допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.Подпомага нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена.Допринася за поддържането на нормалната функция на нервната система.Състав (в една таблетка):Алфа липоева (тиоктова киселина)         560mgВитамин B1 (тиаминов хидрохлорид)         5mgВитамин B6 (пиридоксинов хидрохлорид)  5mgВитамин B3 (никотинамид)                        2,5mg NEВитамин B2 (рибофлавин)                       &nb..
16.99лв.
без ДДС:16.99лв.
Brand: FORTEX Model: Diabekan Forte х 30 capsules
Диабекан форте х 30 капсулиDiabekan Forte х 30 capsulesХранителна добавка, 30 капсулиДиабекан форте е специално създадена активна формула за диабетици, с оптимална доза екстракти от цейлонска канела и бяла черница. Добавените хром и витамин В6 допълват действието на екстрактите. Екстрактът от бяла черница е ширико използван в китайската народна медицина. Благодарение на високото съдържанието на 1-дезоксиноджиримицин (DNJ) и флавоноиди екстрактът от бяла черница има мощен антиоксидантен ефект. 1-Дезоксиноджиримицин (DNJ) е инхибитор на алфа-глюкозидазата, затова екстратът от бяла черница притежава хипогликемично действие и спомага за поддържане на нормалната концентрация на глюкоза в кръвта. Обикновената смляна канела съдържа етерични масла и кумарин, които при продължителна употреба могат да причинят нежелани ефекти. В Диабекан форте се използва воден екстракт от канела (водна екстракция). При водната екстракция тези съставки не се извличат и това прави продукта напълно безопасен за уп..
18.49лв.
без ДДС:18.49лв.
Brand: FORTEX Model: GinkgoLek Trio х 60 softgels
Гинколек трио х 60 меки капсулиGinkgoLek Trio х 60 softgelsДопринася за нормалното функциониране на мозъка и нервната система.Влияе благоприятно върху оросяването на мозъка и крайниците.Допринася за добра памет, концентрация и тонус.Гинколек трио е комбинация от стандартизиран екстракт от гинко билоба, омега-3 и селен - съставки с доказано действие за нормалната функция на мозъка и нервната система. Гинколек трио влияе на оросяването на мозъка, което осигурява нормална функция на нервните клетки и подобрява състоянието при нарушения на паметта и концентрацията (вкл. при възрастова деменция). Подобрената циркулация оказва благоприятно въздействие при симптоми като студени крайници, шум в ушите и световъртеж. Гинко билоба съдържа биологично активни съставки, които подобряват кръвооросяването. Според Европейската агенция по лекарства (ЕМА), екстрактът от гинко билоба предпазва мозъчните клетки от увреждане чрез регулиране на притока на кръ..
21.79лв.
без ДДС:21.79лв.
Brand: FORTEX Model: GinkgoLek х 30 capsules
Гинколек х 30 капсулиGinkgoLek х 30 capsulesДопринася за нормалното функциониране на мозъка и нервната система.Влияе благоприятно върху оросяването на мозъка и крайниците.Допринася за добра памет, концентрация и тонус.Гинколек е мощна комбинация от висококачествен екстракт от Гинко билоба и вещества с доказано действие за нормална функция на нервната система. Гинколек влияе на кръвооросяването на мозъка, което осигурява нормална функция на нервните клетки и подобрява състоянието при нарушения на паметта и концентрацията (напр. при възрастова деменция). Подобрената циркулация оказва благоприятно въздействие при симптоми като студени крайници, шум в ушите и световъртеж.Състав (в 1 капс.): гинко билоба, сух стандартизиран екстракт от листа, съдържащ 24% флавонгликозиди и 6% терпенови лактони 100 mg, магнезий 100 mg, L-теанин 60 mg, холин 40 mg, фолиева киселина 200 µg, витамин В12 - 5 µg.Състав (в желатинова капсула): магнезиев оксид, гинко билоба екстракт, холин битартрат, L-теанин, пълн..
16.39лв.
без ДДС:16.39лв.
Brand: FORTEX Model: Vitamix Vitamin С 200 mg х 12 liquid sachets
Витамикс Витамин С 200 mg х 12 течни сашетаVitamix Vitamin С 200 mg х 12 liquid sachetsХранителна добавка, 12 течни сашетаVITAMIX Витамин С 200 mg е иновативна формула на витамин С в течна форма, която осигурява удобен прием и максимално усвояване. VITAMIX Витамин С 200 mg съдържа иновативна форма на витамин С - липидни метаболити на L-аскорбиновата киселина, които увеличават бионаличността, повишават серумните нива и продължителността на задържане на витамин С в организма. Съдържанието на липидна съставка улеснява стомашната абсорбция на аскорбиновата киселина, без да дразни стомашната лигавица. VITAMIX Витамин С 200 mg:Допринася за нормалната функция на имунната система.Защитава клетките от оксидативен стрес.Допринася за нормалното протичане на метаболизма.Подпомага нервната система и психичната функция.Увеличава усвояването на желязото.Подпомага образуването на колаген за нормалната функция на кожата, венците и зъбите.Състав (в 1 саше): Витамин С (L-аскорбинова киселина) 200 mg.Друг..
7.79лв.
без ДДС:7.79лв.
Brand: Мирта Медикус Model: Glycoravnine Plus 425 mg х 40 capsules
Гликоравнин плюс 425 mg х 40 капсулиGlycoravnine Plus 425 mg х 40 capsulesХранителна добавка, 40 капсулиПоддържа нормални нива на кръвната захар;Подкрепя обмяната на веществата;Оказва благоприятен ефект върху структурата и дейността на нервната и сърдечно-съдова система, очите и кожата;Подкрепя имунитета и има антиоксидантен ефект.Състав:                                                                                                            (в 1 капсула..
23.19лв.
без ДДС:23.19лв.
Показва 1 до 12 от 130 (11 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.