Menu
Your Cart

Nestle

Brand: Nestle Model: Nestle NAN Expertpro HA Infant milk x 400 g
Nestle NAN HA с хидролизиран протеин Мляко за кърмачета 0М+ 400 гр е продукт, специално разработен за бебета, които имат риск от развитие на алергия (например, ако има друг член на семейството с алергия). В млякото е използван оптимизиран микс от белтъци, който е получен чрез специална обработка. Това съществено намалява алергизиращия потенциал на кравето мляко. Нестле НАН HA с хидролизиран протеин Мляко за кърмачета 0М+ 400 гр може да се използва от първия ден на бебето. Той доставя нужните за Вашето детенце хранителни вещества за оптималното му физическо и психическо развитие. Съдържа DHA и ARA - дълговерижни полиненаситени мастни киселини, които благоприятстват правилното развитие и функциониране на зрението и мозъчната дейност. Естествените активни култури Bifidus BL подпомагат баланса на чревната микрофлора. NAN (НАН) е марка висококачествени млека за кърмачета и малки деца. Производител е Nestle (Нестле). Обхваща продукти, отговарящи на различните нужди на бебетата и малките де..
27.49лв.
без ДДС:27.49лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Supremepro 3 Milk drink powder x 800 g
Nestle NAN Supreme pro 3 Млечна напитка на прах 12М+ 800 гр e висококачествена млечна напитка на прах, разработена специално за деца на възраст над 1 година. Обогатена е с хранителни вещества и елементи, съответстващи на нуждите на детския организъм за правилното развитие и израстване на бебето. Нестле НАН Сюприм про Млечна напитка на прах 12М+ 800 гр съдържа комбинация от 5 олигозахарида в кърмата (HMO) с различни биоактивни съставки, които увеличават и подобряват имунитета. Предлага се в удобна метална кутия с отделно място за поставяне на лъжичка и мини прозорче, през което може да проследявате оставащото количество. NAN (НАН) е марка висококачествени млека за кърмачета и малки деца. Производител е Nestle (Нестле). Обхваща продукти, отговарящи на различните нужди на бебетата и малките деца: адаптирани млека за кърмачета, преходни млека за периода на захранване и отбиване, обогатени млечни напитки. Продуктите са разработени съобразно специфичните потребности на определената възраст...
50.49лв.
без ДДС:50.49лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Supremepro 2 Transitional milk powder x 800 g
Nestle NAN Supreme pro 2 Преходно мляко на прах 6-12М 800 гр e висококачествено преходно мляко на прах, разработено специално за деца на възраст от 6 месеца до 1 година. Обогатено е с хранителни вещества и елементи, съответстващи на нуждите на детския организъм за правилното развитие и израстване на бебето. Нестле НАН Сюприм про 2 Преходно мляко на прах 6-12М 800 гр съдържа частично хидролизиран суроватъчен протеин от краве мляко и съдейства за балансирано хранене. Предлага се в удобна метална кутия с отделно място за поставяне на лъжичка и мини прозорче, през което може да проследявате оставащото количество. NAN (НАН) е марка висококачествени млека за кърмачета и малки деца. Производител е Nestle (Нестле). Обхваща продукти, отговарящи на различните нужди на бебетата и малките деца: адаптирани млека за кърмачета, преходни млека за периода на захранване и отбиване, обогатени млечни напитки. Продуктите са разработени съобразно специфичните потребности на определената възраст. Съставки:..
50.49лв.
без ДДС:50.49лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Supremepro 1 Milk powder for infants x 800 g
Nestle NAN Supreme pro 1 Мляко на прах за кърмачета 0-6М 800 гр e висококачествено мляко на прах, разработено специално за кърмачета на възраст от първия ден до 6 месеца. Обогатено е с хранителни вещества и елементи, съответстващи на нуждите на детския организъм за правилното развитие и израстване на бебето. Нестле НАН Сюприм про 1 Мляко на прах за кърмачета 0-6М 800 гр съдържа частично хидролизиран суроватъчен протеин от краве мляко и съдейства за балансирано хранене. Предлага се в удобна метална кутия с отделно място за поставяне на лъжичка и мини прозорче, през което може да проследявате оставащото количество. NAN (НАН) е марка висококачествени млека за кърмачета и малки деца. Производител е Nestle (Нестле). Обхваща продукти, отговарящи на различните нужди на бебетата и малките деца: адаптирани млека за кърмачета, преходни млека за периода на захранване и отбиване, обогатени млечни напитки. Продуктите са разработени съобразно специфичните потребности на определената възраст.Съставк..
50.49лв.
без ДДС:50.49лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Comfortis 4 Fortified milk drink over 2 years x 800 g
Висококачествена млечна напитка за малки деца над двегодишна възраст. Обогатена е с минерали, витамини и фибри, подпомагащи растящия детски организъм. Протеините в млякото са обработени с иновативната технология OPTIPRO®, за по-добро усвояване от детенцето. За поддържане баланса на храносмилателната система са добавени нежните фибри FOS/GOS. Калцият в млякото е нужен за здрави кости и техния растеж. Витамините А, C и D спомагат за доброто функциониране на имунната система. Нестле НАН Комфортис 4 24М+ 800 гр е обогатено мляко за деца над две години, като част от разнообразно и балансирано детско хранене.Съставки: Пълномаслено мляко, обезмаслено мляко, лактоза, растителни масла (рапично нискоеруково, слънчогледово, високоолеиново слънчогледово), деминерализиран суроватъчен пермеат, олигозахариди (галакто-олигозахарид, фрукто-олигозахариди), минерали (калциев карбонат, железен сулфат, цинков сулфат, калиев йодид), емулгатор (соев лецитин), регулатор на киселинността (калиев фосфат), вита..
37.49лв.
без ДДС:37.49лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Comfortis 3 Fortified milk drink x 800 g
Nestle NAN Comfortis 3 Обогатена млечна напитка 12М+ 800 гр. висококачествена обогатена млечна напитка, предназначена за здрави малки деца над дванадесет месеца. Продуктът е част от разноообразното и балансирано детско хранене след една годинка. Той не замества майчината кърма. Протеините в Нестле НАН Комфортис 3 са обработени чрез специалната технология OPTIPRO®, която ги подобрява качествено и количествено. Добавени са полезните за храносмилателната система нежни фибри FOS/GOS и пробиотична култура L.reuteri, която се открива в майчината кърма. Сред витамините и минералите, вложени в млякото, са витамините А, C и D, които подпомагат функциите на имунната система, както и калций и фосфор, нужни за растежа на детските кости.Съставки: Пълномаслено мляко, обезмаслено мляко, лактоза, растителни масла (рапично нискоеруково, слънчогледово, високоолеиново слънчогледово), деминерализиран суроватъчен пермеат, олигозахариди (галакто-олигозахарид, фрукто-олигозахариди), минерали (калциев карбон..
37.49лв.
без ДДС:37.49лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Comfortis 2 Transitional milk powder x 800 g
Nestle NAN Comfortis 2 Преходно мляко на прах за бебета 6-12М 800 гр е висококачествено преходно адаптирано мляко на прах за бебета от 6- до 12-месечна възраст. Млякото е предназначено за преходното хранене на бебето и има формула, ориентирана към хранителните нужди на кърмачето в периода на захранване. Осигурява му необходимите вещества за правилното му развитие и растеж. Протеините в млякото са обработени по технологията OPTIPRO®, която ги прави подходящи за бебето. Включени са нежни фибри FOS/GOS и пробиотичната култура L.reuteri (срещаща се в кърмата), които подпомагат здравословното развитие на храносмилателната система. Съдържа ценните мастни киселини DHA. Нестле НАН Комфортис 2 е преходно мляко на прах, предназначено за консумация след 6-тия месец до една годинка като част от разнообразното бебешко хранене. Съдържа 100% лактоза.Съставки: Обезмаслено мляко, лактоза, растителни масла (високоолеиново слънчогледово, рапично нискоеруково, слънчогледово), деминерализирани суроватъчн..
41.29лв.
без ДДС:41.29лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Comfortis 1 Adapted milk powder for infants x 800 g
Nestle NAN Comfortis 1 Адаптирано мляко на прах за кърмачета 0-6М 800 гр е висококачествено адаптирано мляко, предназначено за здрави бебета, които не се кърмят, от момента на раждане до половин годинка. Млякото за кърмачета представлява храна, която покрива специфичните хранителни нужди на бебето през съответния период, като му осигурява необходими вещества за правилния растеж и развитие. Протеините в млякото са обработени чрез технологията ОРТIРRО™. За изграждане на здрава храносмилателна система в млякото е добавена L.reuteri - пробиотична култура, която се среща в майчината кърма. Включени са и ценни за мъничето фини фибри FOS/GOS. Млякото съдържа специални мастни киселини, които са част от състава на кърмата. Нестле НАН Комфортис 1 е мляко за бебета, съобразено с хранителните потребности на новородени до шестмесечна възраст. Съставки: Обезмаслено мляко, лактоза, растителни масла, слънчогледово, кокосово, рапично нискоеруково, деминерализиран суроватъчен протеин, олигозахариди (..
41.29лв.
без ДДС:41.29лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Expertpro Milk for infants without lactose x 400 g
Nestle NAN Без лактоза Мляко за кърмачета 0М+ 400 гр е диетична храна за кърмачета, проявяващи симптоми на лактозна непоносимост или храносмилателни проблеми, произтичащи от лактозата и в следствие на това диария. Посъветвайте се с Вашия педиатър, преди да започнете да използвате този продукт. Нестле НАН Без лактоза Мляко за кърмачета 0М+ 400 гр може да се използва от момента на раждането. Специалната формула на продукта доставя всички необходими хранителни вещества за оптималното физическо и психическо развитие на Вашето бебе. Съдържа DHA - полиненаситени мастни киселини, които сe срещат в майчината кърма - в съответствие с изискавнията за всички адаптирани млека за кърмачета. В състава на продукта е включен полезния пробиотик L. Reuteri, който се открива в кърмата и присъства в чревната флора на кърмените бебета. Той спомага за изграждане на здрава храносмилателна система. NAN (НАН) е марка висококачествени млека за кърмачета и малки деца. Производител е Nestle (Нестле). Обхваща про..
27.39лв.
без ДДС:27.39лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Optipro A.R. Anti-recovery infant formula x 400 g
Nestle NAN A.R. Формула за кърмачета против повръщане (регургитация) 0+М 400 гр е диетична храна за специални медицински цели, предназначена за диетотерапия при повръщане (регургитация). Използвайте този продукт по лекарска препоръка. Нестле НАН А.Р. Формула за кърмачета против повръщане (регургитация) 0+М 400 гр е мляко за кърмачета, подходящо като единствен източник на хранителни вещества от раждането или от 6 месеца, заедно с отбиващи храни. Продуктът съдържа частично хидролизиран протеин: подобрена комбинация от хипоалергенни протеини, преработени по специална технология, стимулираща по-лесното им усвояване и по-бързото изпразване на стомаха. Формулата на млякото съдържа лесно за смилане нишесте, което намалява честотата и обема на повръщането, както и увеличава стабилността на стомашно съдържимото. Включен е полезния пробиотик L. reuteri, който балансира храносмилането и намалява честотата на повръщане. NAN (НАН) е марка висококачествени млека за кърмачета и малки деца. Производ..
29.19лв.
без ДДС:29.19лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Optipro 4 Fortified milk drink over 2 years x 800 g
Висококачествена млечна напитка, предназначена за малки деца над двегодишна възраст. Обогатена е с витамини и минерали и предоставя основни хранителни вещества за правилното физическо и психическо развитие на детенцето. Белтъчините в млякото са преработени и оптимизирани чрез технологията OPTIPRO®, така че да се усвояват по-лесно. Желязо, йод и цинк са необходими за когнитивното развитие. Калцият подпомага растежа и здравината на костите. За оптималната работа на имунната система са включени витамини А, C и D. Нестле НАН Оптипро 4 Обогатена млечна напитка 24М+ 800 гр е обогатено мляко за малки деца над 2 години. То е част от балансирано и разнообразно детско хранене.Съставки: Пълномаслено мляко, обезмаслено мляко, лактоза, растителни масла (рапично нискоеруково, високоолеиново слънчогледово, слънчогледово), деминерализиран суроватъчен пермеат, минерали (калциев карбонат, железен сулфат, цинков сулфат, калиев йодид), емулгатор (соев лецитин), регулатор на киселинността (калиеви фосфати..
39.19лв.
без ДДС:39.19лв.
Brand: Nestle Model: Nestle NAN Optipro 4 Fortified milk drink over 2 years x 400 g
Висококачествена млечна напитка, предназначена за малки деца над двегодишна възраст. Обогатена е с витамини и минерали и предоставя основни хранителни вещества за правилното физическо и психическо развитие на детенцето. Белтъчините в млякото са преработени и оптимизирани чрез технологията OPTIPRO®, така че да се усвояват по-лесно. Желязо, йод и цинк са необходими за когнитивното развитие. Калцият подпомага растежа и здравината на костите. За оптималната работа на имунната система са включени витамини А, C и D. Нестле НАН Оптипро 4 Обогатена млечна напитка 24М+ 800 гр е обогатено мляко за малки деца над 2 години. То е част от балансирано и разнообразно детско хранене. Съставки: Пълномаслено мляко, обезмаслено мляко, лактоза, растителни масла (рапично нискоеруково, високоолеиново слънчогледово, слънчогледово), деминерализиран суроватъчен пермеат, минерали (калциев карбонат, железен сулфат, цинков сулфат, калиев йодид), емулгатор (соев лецитин), регулатор на киселинността (калиеви фосфа..
20.89лв.
без ДДС:20.89лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.