Menu
Your Cart

Nobel pharma

Brand: Nobel pharma Model: Фунгофин 1% х 15 g крем
ФУНГОФИН крем 15 гр.Фунгофин 1% кремТербинафинов хидрохлорид / Terbinafine hydrochlorideПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Фунгофин 1% крем и за какво се използва?2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Фунгофин® 1% крем?3. Как да използвате Фунгоф..
8.19лв.
без ДДС:8.19лв.
Brand: Nobel pharma Model: Урогард х 30 капсули
Урогард капсули * 30Урогард е комплексен продукт за комфорт и добро здраве на бъбреците и покичо - половата система.Ефективна формула на основата на червената боровинка и пробиотични бактерии, която спомага за възстановяване и поддържане на нормална микрофлора при възпалителни заболявания като цистит, уретрит и др, поддържа здравословното състояние на уринарния тракт. Подходящ за:Възрастни и деца над 2 години Активни съставки:1 капсула съдържа:Концентриран екстракт от червена боровинка  250 mgL. acidophilus  8 mgL. rhamnosus 8 mgL. gasseri  5 mg Дозировка:Възрастни и деца над 12 години: по 1 капсула 2 пъти дневно (сутрин и вечер) в продължение на 8 - 10  дни.След това е препоръчително да се взема само по 1 капсула дневно.Деца от 2 до 12 години: по 1 капсула дневно (сутрин) Предупреждения:..
22.19лв.
без ДДС:22.19лв.
Brand: Nobel pharma Model: Тайлол хот за деца х 12 сашета
ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ДЕЦА саше * 12ТАЙЛОЛ XOT ЗА ДЕЦА 250 mg/2 mg/30 mg прах за перорална суспензияпарацетамол/хлорфенираминов малеат/псевдоефедринов хидрохлорид(paracetamol/chlorpheniramine maleate/pseudoephedrine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ДЕЦА и за какво се използва2. Какво трябва..
6.69лв.
без ДДС:6.69лв.
Brand: Nobel pharma Model: Тайлол хот за възрастни х 12 сашета
ТАЙЛОЛ ХОТ ЗА ВЪЗРАСТНИ саше  * 12ТАЙОЛ ХОТ 500 mg / 4 mg / 60 mg прах за перорална суспезияПарацетамол / хлорфенираминов малеат / псевдоефедринов хидрохлорид(paracetamol / chlorpheniramine maleate / pseudoephedrine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми се влошават или не се подобряват.Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.В тази листовка:1. Какво представлява ТАЙЛОЛ ХОТ и за какво се използва2. ..
10.79лв.
без ДДС:10.79лв.
Brand: Nobel pharma Model: Респигард х 10 капсули
РЕСПИГАРД капс. * 10Основното действие на имуностимулаторите е да повлияват активирането на имунната система.Полибактериалните имуностимулатори допринасят за формирането на имунен отговор към микроорганизмите, които влизат в състава им.Бактериалните лизати представляват безвредни части от инактивирани микроорганизми, които повлияват добре както вродения, така и придобития имунитет и производството, по естествен път, на антитела в организма.Респигард е комбинация от бактериални лизати от микроорганизми, влияещи върху дихателната система.Респигард съдържа и коластра /млякото, което се произвежда в първите дни, непосредствено след раждането/. Коластрата е изключително богато на имунни фактори /най-важния, от които е lgG/, фактори на растежа и витамини. Функцията й е да достави антитела и хранителни вещества, които повлияват добре имунната система.Респигард повлиява добре:• имунната система;• устойчивостта на организма и дихателната система.Всяка капсула Респигард съдържа:Бактериални лизат..
13.39лв.
без ДДС:13.39лв.
Brand: Nobel pharma Model: Ре-Комфорт х 6 таблетки за дъвчене
РЕ-КОМФОРТ таблетки за дъвчене * 6Ре-Комфорт съдържа бактериоцини.Това са естествени вещества, които подпомагат поддържането на нормалната чревна микрофлора и имат специфично насочено към нея действие.Бактериоцините се получават от тиндализирани /топлинно обработени/ бактерии/. Те се закрепват към стената на тънките черва на човека много бързо след приема им и по този начин повлияват добре нормалната чревна флора.Предназначение:Ре-Комфорт е подходящ за употреба при чести изпражнения с течно-кашава консистенция.Действа благоприятно за поддържане на нормалната консистенция на изпражненията.Допринася за намаляване броя на течно-кашавите изхождания.Спомага за поддържане на физиологичния ритъм на червата.Действа благоприятно на храносмилателната система.Дневната доза /2 таблетки/ съдържа бактериоцини от:Тиндализирани Lactobacillus acidophilus - 8 милиарда бактерии;Тиндализирани Lactobacillus casei - 4 милиарда бактерии;Тиндализирани Streptococcus thermophilus - 4 милиарда бактерии.Съдържа о..
7.79лв.
без ДДС:7.79лв.
Brand: Nobel pharma Model: Пулсет 20 mg х 14 стомашно-устойчиви таблетки
ПУЛСЕТ стомашно-устойчиви табл. 20 мг. * 14Пантопразол (Pantoprazole)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Този лекарствен продукт се отпуска без лекарско предписание. Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява ПУЛСЕТ 20 mg и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ПУЛСЕТ 20 mg3. Как да приемате ПУЛСЕТ 20 mg4. Възможни нежелани реак..
4.19лв.
без ДДС:4.19лв.
Brand: Nobel pharma Model: Омепразид 20 mg х 14 стомашно-устойчиви капсули, твърди
ОМЕПРАЗИД капсули 20 мг * 14Омепразид 20 mg стомашно-устойчиво твърди капсулиомепразол (omeprazole)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Омепразид и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Омепразид3. Как да приемате Омепразид4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Омепразид6. Съдържание на о..
5.59лв.
без ДДС:5.59лв.
Brand: Nobel pharma Model: Био баланс х 10 сашета
БИО БАЛАНС саше * 10ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ПРОБИОТИК.За възрастни и деца над 6 години.Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които се заселват в стомашно-чревния тракт и подпомагат ефективното функциониране на храносмилателната система. Те са живи организми, уязвими от въздействието на околната среда и жизнеспособността им лесно се засяга. За максимален ефект от пробиотиците е от съществено значение бактериите да достигнат тънките черва ЖИВИ.Благодарение на уникалната технология на производство, бактериите в Био Баланс са защитени от два слоя. Вътрешният ги защитава от разрушителния ефект на стомашния и жлъчния сок и осигурява достигането на бактериите до червата живи, където те се заселват и размножават, а външният слой ги защитава от околната среда.Био Баланс е последно поколение синбиотик - пробиотик + пребиотик.Био Баланс се използва за:поддържане на нормалната чревна микрофлора;поддържане на доброто състояние на стомашно-чревния тракт;поддържане на баланса на чрев..
10.69лв.
без ДДС:10.69лв.
Brand: Nobel pharma Model: Био баланс бейби х 10 сашета
БИО БАЛАНС БЕЙБИ  саше * 10Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които се заселват в стомашно-чревния тракт и подпомагат ефективното функциониране на храносмилателната система. Те са живи организми, уязвими от въздействието на околната среда и жизнеспособността им лесно се засяга. За максимален ефект от пробиотиците е от съществено значение бактериите да достигнат тънките черва ЖИВИ.Благодарение на уникалната технология на производство, бактериите в Био Баланс бейби са защитени с два слоя. Външният слой ги защитава от промените в околната среда като температура, атмосферно налягане, влажност и др. Вътрешният ги защитава от разрушителния ефект на стомашния и жлъчния сок и осигурява достигането им до червата живи, където те се заселват и размножават.БИО БАЛАНС БЕЙБИ Е ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ СИНБИОТИК (пробиотик + пребиотик).Био Баланс Бейби се използва:при колики при новородени и бебета;за поддържане на нормалната чревна микрофлора;за поддържане на доброто състояние на стомашно-чревни..
14.29лв.
без ДДС:14.29лв.
Brand: Nobel pharma Model: Анзибел ментол х 20 таблетки за смучене
Анзибел ментол пастили * 20СЪЗДАДЕН ДА ЛЕКУВА БОЛКА И ДРАЗНЕНЕ В ГЪРЛОТОВсяка пресована таблетка за смучене АНЗИБЕЛ 5 mg /4 mg /3 mg съдържа 5.00 mg хлорхексидин хидрохлорид (Chlorhexidine HCl), 4.00 mg бензокаин (Benzocaine) и 3.00 mg еноксолон (Enoxolone)Помощни вещества с известно действие: Всяка пресована таблетка за смучене АНЗИБЕЛ съдържа 1238.00 mg сорбитол (Sorbitol) и 0.25 mg ацесулфам калий (Acesulfame Potassium)Терапевтични показанияАНЗИБЕЛ 5 mg / 4mg / 3 mg е ефективен за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциозни и възпалителни състояния в устната кухина.ДозировкаВъзрастни и юноши на и над 12 годиниПрепоръчителната дневна доза АНЗИБЕЛ 5 mg /4 mg /3 mg е една таблетка през интервал от 2-3 часа. Максималната дневна доза е 8 таблетки.Специални популацииДеца под 12-годиниПрепоръчителната дневна доза АНЗИБЕЛ 5 mg /4 mg /3 mg е една таблетка през интервал от 4-5 часа. Максималната дневна доза е 6 таблетки.Начин на приложениеАНЗИБЕЛ 5 mg /4 mg /3 mg ..
6.39лв.
без ДДС:6.39лв.
Brand: Nobel pharma Model: Анзибел мед и лимон х 20 таблетки за смучене
АНЗИБЕЛ МЕД И ЛИМОН пастили * 20АНЗИБЕЛ Мед и Лимон 5 mg / 4mg / 3 mg пресовани таблетки за смучене(хлорхексидинов дихидрохлорид / бензокаин / еноксолон)Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след два дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява АНЗИБЕД Мед и Лимон 5 mg / 4mg / 3 mg пресовани таблетки за смучене и за какво се използва2. Какво трябва да зна..
6.39лв.
без ДДС:6.39лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.