Menu
Your Cart

Nordaid

Brand: Nordaid Model: Zinc acetate oral spray x 30 ml
Пероралният спрей Nordaid доставя концентрирана доза цинков ацетат. Един от най- ефективните начини за усвояване на минерала от тялото. В тази формула, цинкът е комбиниран с витамин В5 (пантотенова киселина), който действа като синтезатор на всички компоненти, необходими за здравословен растеж и поддържане на тялото. Спреят осигурява 200 впръсквания. Има естествен метнов вкус. Лесен е за използване и може да допринесе за:Намаляване на умората и за поддържане на нормален енергиен метаболизъм;Насърчаване на имунния и адаптивен отговор;Редуциране на възпалението чрез понижаване на оксидативния стрес в клетките и тъканите;Намаляване на тежестта и продължителността на обикновената настинка;Понижаване нивата на стрес и тревожност в тялото;По-бързо заздравяване на увредена тъкан;Подпомагане работа на половата система и плодовитостта.Съставки:       (в 5 впръсквания)           дн.дозаЦинк             &..
30.19лв.
без ДДС:30.19лв.
Brand: Nordaid Model: B-complex oral spray x 30 ml
Допринася за поддържане на енергийния метаболизъм и нормалната функция на нервната система.Nordaid орален спрей витамин В-комплекс е отлична добавка за повишаване на енергийните нива, подобряване на настроението и мотивацията. Една опаковка осигурява 200 впръсквания. Спреят има естествен ментов вкус. Не съдържа захар, глутен, лактоза. Подходящ е за вегани.Благоприятства производството на червени кръвни клетки;Балансира метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини;Поддържа оптимални енергийни нива;Намалява умората и отпадналостта;Подпомага храносмилането;Подобрява мозъчната функция и психичното здраве.Съставки:             (в 1 впръскване)                дн.доза         NRV*%Витамин В1                   1.66 mg                            3.32 mg      ..
40.19лв.
без ДДС:40.19лв.
Brand: Nordaid Model: D3 Spray 4000 IU x 30 ml
Оралният спрей на Nordaid доставя витамин D3 в неговата най- усвоима форма - холекалциферол. Едно впръскване осигурява оптимално концентрирана доза от 4000IU. Активната съставка се абсорбира директно през меките тъкани на устата, за да достигне в кръвта.Без витамин D тялото не може да оползотворява ефективно калция, който е основен градивен елемент на скелета и е от съществено значение за здравината и твърдостта на костите.  Респективно ниските нива на витамин D увеличават риска от развитие на остеопороза, отслбване и по- лесно счупване на костите.Витамин D играе съществена роля и за правилното функциониране на нервната, мускулната и имунната системи.Активната форма на витамин D смекчава увреждащата възпалителна реакция в организма. Добавките с витамин D могат да помогнат за засилване на защитните сили на тялото и в борбата с инфекциозни и някои автоимунни заболявания.Съставки:      (в 1 впръскване)              дн.доза   ..
25.59лв.
без ДДС:25.59лв.
Brand: Nordaid Model: Vegan Vitamin K2 + Vitamin D3 Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlХранителна добавка под формата на спрей в подкрепа нормалното функциониране на имунната система, нормалното кръвосъсирване и поддържането здравето на костите и ставите. Веган орален спрей с витамини K2 + D3 е хранителна добавка под формата на орален спрей, която доставя бързо на организма оптимални дози Витамин K2 (менахинон) и D3 от лишей (Cladonia rangiferina). Двата витамина в този продукт работят в унисон и по този начин допринасят за подсилване на имунитета и повишаване на защитните сили на организма. Освен това спомага за поддържането на здрави кости, стави и зъби, както и за увеличаване на костната плътност и повишаване на ставната подвижност. Витамин K2 в тази хранителна добавка допринася за нормалното кръвосъсирване, спомага за синтеза и усвояването на калция в организма, грижи се за сърдечното здраве и спомага за предотвратяването на фрактури и заболявания на костната система. Благодарение на своята форма този спрей се впръсква директно в устната кухи..
27.69лв.
без ДДС:27.69лв.
Brand: Nordaid Model: Chaga + Vitamin D3 Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlДопринася за поддържане на здрава имунна система. Nordaid Чага + Витамин D3 е първокласен орален спрей, специално създаден за укрепване на имунната система и преодоляване на предизвикателствата на студения сезон със силата на природата. Чага е адаптогенна гъба, която е пълна с разнообразие от витамини, минерали и хранителни вещества. Изобилието от антиоксиданти в състави ѝ съдействат за пречистване на свободните радикали в тялото и в борбата с оксидативния стрес. Бета-D-глюканите помагат за балансиране на имунната система. Витамин D от своя страна е от съществено значение за подпомагане на нормалната функция на имунната система. Ефективен е за профилактика на грип, настинки и различни други болестни състояния. Заедно Чага и Витамин D3 укрепват естествената защитна система на тялото и предпазват от патогени и заболявания. Редовното приложение на спрея, превъзходната му интраорална абсорбция и клетъчно усвояване могат да допринесат за следните полз..
30.79лв.
без ДДС:30.79лв.
Brand: Nordaid Model: Reishi + Vitamin C Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlДопринася за нормалното функциониране на имунната система. Имунната система работи в много деликатен баланс и за да бъде достатъчно силна, за да се бори с различни вируси, бактерии, патогени и инфекции, тя се нуждае от подкрепа. Осигуряването на здравословна диета и ниски нива на стрес са предпоставка за здрава имунна система. Спреят Рейши +  витамин C на Nordaid оказва имуномодулиращо влияние и съдейства за поддържане на собствените защитни сили на организма като:Укрепва имунитета и помага за регулиране и поддържане на имунната система;Повишава енергията и издръжливостта;Проявява антиоксидантно и противовъзпалително действие;Осигурява защита на клетъчната ДНК;Бори се срещу бактериални инфекции;Естествено инхибира освобождаването на хистамин;Увеличава устойчивостта на стрес.Спреят за уста на Nordaid, комбинация от екстракт от Рейши и витамин C е отлично средство за подобряване баланса и поддържане на силна имунна система. Абсорбира се бързо и се усвоя..
30.79лв.
без ДДС:30.79лв.
Brand: Nordaid Model: Vitamin C + Acerola Oral Spray х 30 ml
Витамин С и Ацерола орален спрей х 30 mlVitamin C + Acerola Oral Spray х 30 mlХранителна добавка, 30 mlДопринася за нормалното състояние на имунната система. Витамин С е основно хранително вещество, необходимо за много телесни функции и може да бъде ценна добавка към диетата. Витамин С създава основата за всяка здрава и правилно функционираща имунна система. Допълнителният прием на препоръчителната дневна доза може да помогне срещу вируси, инфекции, настинки и грип, както и в борбата с възпалителните процеси в тялото. Nordaid спрей е ефективен имуностимулатор - синергична комбинация от витамин С и ацерола, с изключителна бионаличност, която позволява усвояването на оптимално количество витамин С и може да бъде от полза за:Стимулиране на имунния отговор чрез активиране на имунните клетки;Отлична антиоксидантна сила;Повишаване на енергийни нива;Подпомагане производството на колаген;Осигуряване на защита на клетките срещу оксидативен стрес и забавяне на стареенето им.Имунната система..
20.99лв.
без ДДС:20.99лв.
Brand: Nordaid Model: Liposomal Magnesium (Citrate, Malate) 10 ml х 30 sachets
Хранителна добавка, 30 сашетаДопринася за нормалното състояние на мускулите и сърдечно-съдовата система. Магнезият е електролит, който участва в процеса на регулиране на сърдечната честота и е изключително важен минерал за поддържане на цялостното сърдечно - съдово здраве. Магнезият упражнява положителни ефекти върху нервния баланс и мускулната релаксация. В това число подпомага сърдечния мускул да се отпусне и насърчава здравословен сърдечен ритъм. Ежедневната употреба на допълнителен магнезий може да помогне за поддържане на оптимални нива в организма. Липозомният магнезий Nordaid е чудесен избор, тъй като предлага комбинация от магнезиев цитрат и малат за незабавно усвояване, под формата на лесни за употреба сашета. Липозомите предотвратяват директното взаимодействие на магнезия с чревната лигавица, остават по- дълго в кръвоносната система и лесно се сливат с мембраната на клетките, което позволява на магнезиевите йони да бъдат доставени директно. Ползи от приема на липозо..
77.99лв.
без ДДС:77.99лв.
Brand: Nordaid Model: Liposomic Vitamin C Oral Spray-Gel х 50 ml
Хранителна добавка, 50 mlДопринася за нормалното функциониране на имунната система. Витамин С или аскорбинова киселина принадлежи към групата на водоразтворимите витамини. Това означава, че за да бъде усвоен от тялото, се разтваря във вода и така се доставя до тъканите. Не се съхранява в организма и трябва да се приема ежедневно чрез храна или добавки. Той е жизненоважен в процеса на оздравяване на тялото и за защитата на клетките срещу ефектите на свободните радикали. Също така играе роля в контролирането на инфекциите и заздравяването на рани. Необходим е и за производството на колаген. Липозомният Витамин С на Nordaid е хранителна добавка под формата на спрей-гел за уста, с капсулиран в липозоми витамин С, който се усвоява в най-висока степен от организма. Ползите от липозомния спрей-гел за уста с витамин С:Поддържа нормалния енергиен метаболизъм;Притежава силно имуномодулиращо действие;Осигурява антиоксидантна защита на клетките;Насърчава образуването на колаген и подпома..
28.19лв.
без ДДС:28.19лв.
Brand: Nordaid Model: Vitamin K2 + D3 Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlОрален спрей с витамини K2 + D3 е хранителна добавка под формата на орален спрей, която доставя бързо на организма оптимални дози Витамин K2 и D3. Двата витамина работят в сенергия и по този начин повишават имунитета на организма. Тази хранителна добавка спомага за поддържането на здрави кости, стави и зъби. Допринася за увеличаване на костната плътност и повишаване на ставната подвижност. Витамин K2 в този продукт се грижи за нормалното кръвосъсирване, спомага за синтеза и усвояването на калция в организма, грижи се за здравето на сърцето и поддържа костите и ставите здрави. Благодарение на своята форма този спрей се впръсква директно в устната кухина и се абсорбира директно в лигавицата на устата, а от там и в кръвта. Ефекти от приема на Орален спрей с витамини K2 + D3:хранителна добавка под формата на орален спрей, която доставя оптимални дози Витамин K2 и D3;абсорбира директно в лигавицата на устата, а от там и в кръвта;подсилва имунитета и повишава за..
27.69лв.
без ДДС:27.69лв.
Brand: Nordaid Model: Iron Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlДопринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин. Ключовата ролята на желязото в организма е способността му да помага на червените кръвни клетки да образуват кислород. Протеинът в тези клетки е хемоглобинът, който пренася кислород от белите дробове до всички тъкани и органи. Този процес е жизненоважен за правилното изпълнение на всички функции в тялото. Оралният спрей с желязо на Nordaid пpeдлaгa лeceн и удобен начин за поддържане на оптимални нива, като доставя 5 мг желязо с всяко впръскване. Желязото се абсорбира бързо и ефективно, преминавайки директно в кръвния поток, без да причинява храносмилателен дискомфорти и може да осигури следните ползи за здравето: Πoвишaвa мeтaбoлизмa;Поддържа добри енергийни нива;Намалява умората и отпадналостта;Πoдxpaнвa тялoтo и opгaнизмa c xpaнитeлни вeщecтвa;Подпомага paбoтaтa нa имyннaтa cиcтeмa;Благоприятства добрата мускулна функция;Подобрява умственото и физическото представяне.Желя..
22.59лв.
без ДДС:22.59лв.
Brand: Nordaid Model: Melatonin Sleep Aid Oral Spray х 30 ml
Хранителна добавка, 30 mlНасърчава съня и подобрява нарушенията на съня. Мелатонинът е неврохормон, секретиран от епифизната жлеза в мозъка, който регулира цикъла сън - събуждане. Производството му се увеличава вечер с настъпване на тъмнината, насърчавайки съня и ориентирайки циркадния ритъм на тялото. Циркадният ритъм е биологочиният процес, който управлява 24-часовите цикли на физическа, умствена и поведенческа активност на тялото. Сънят е съществена част от поддържането на психическо, емоционално и физическо благополучие. Допълнителният прием на мелатонин под формата на добавка може да бъде полезно при затруднения със заспиването или за запазване на добрия съня. Ползи:повиша естествено нивата на мелатонин;коригира цикъла на сън;стимулира съня и се бори с безсънието;подпомага по-бързото заспиване;поддържа спокойния, качествен сън;облекчава симптоми на безсъние и  предотвратява нощните събуждания.Едно впръскване преди лягане от орален спрей „Sleep Aid Strong” на No..
27.69лв.
без ДДС:27.69лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.