Menu
Your Cart

NORDICS

Brand: NORDICS Model: БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ за деца синя Nordics
БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ за деца синя NordicsБамбукът има невероятни регенеративни свойства и на практика при производството на четките за зъби няма изсичане на гори. Това дърво расте изключително бързо и насажденията се възстановяват мигновено.Бамбукът, използван за четките за зъби "Nordics", минава през процес на карбонизация и термична обработка. Така се постига водонепромокаемост на продукта и защита от бактерии и плесени при ежедневна употреба.Детска бамбукова четка за зъби със сини влакна.Важно е да се изгради навик у най-малките да се грижат за зъбките си. Ние трябва да ги насърчим да ценят здравето си и да не възприемат зъболекарите като "страшни хора, които ще им причинят болка". Четките за зъби Нордикс целят да заинтригуват децата и да превърнат миенето на зъбките в приятно занимание. Те имат изключително меки влакна и са направени изцяло от бамбук. Дървените им дръжки и свежи цветове със сигурност ще предизвикат любопитство и интерес у най-малките.Всички ма..
5.79лв.
без ДДС:5.79лв.
Brand: NORDICS Model: БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ за деца розова Nordics
БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ за деца розова NordicsБамбукът има невероятни регенеративни свойства и на практика при производството на четките за зъби няма изсичане на гори. Това дърво расте изключително бързо и насажденията се възстановяват мигновено.Бамбукът, използван за четките за зъби "Nordics", минава през процес на карбонизация и термична обработка. Така се постига водонепромокаемост на продукта и защита от бактерии и плесени при ежедневна употреба.Детска бамбукова четка за зъби с розови влакна.Важно е да се изгради навик у най-малките да се грижат за зъбките си. Ние трябва да ги насърчим да ценят здравето си и да не възприемат зъболекарите като "страшни хора, които ще им причинят болка".Четките за зъби Нордикс целят да заинтригуват децата и да превърнат миенето на зъбките в приятно занимание. Те имат изключително меки влакна и са направени изцяло от бамбук. Дървените им дръжки и свежи цветове със сигурност ще предизвикат любопитство и интерес у най-малките.Всички матери..
5.79лв.
без ДДС:5.79лв.
Brand: NORDICS Model: БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ за деца жълта Nordics
БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ за деца жълта NordicsБамбукът има невероятни регенеративни свойства и на практика при производството на четките за зъби няма изсичане на гори. Това дърво расте изключително бързо и насажденията се възстановяват мигновено.Бамбукът, използван за четките за зъби "Nordics", минава през процес на карбонизация и термична обработка. Така се постига водонепромокаемост на продукта и защита от бактерии и плесени при ежедневна употреба.Детска бамбукова четка за зъби с жълти влакна.Важно е да се изгради навик у най-малките да се грижат за зъбките си. Ние трябва да ги насърчим да ценят здравето си и да не възприемат зъболекарите като "страшни хора, които ще им причинят болка". Четките за зъби Нордикс целят да заинтригуват децата и да превърнат миенето на зъбките в приятно занимание. Те имат изключително меки влакна и са направени изцяло от бамбук. Дървените им дръжки и свежи цветове със сигурност ще предизвикат любопитство и интерес у най-малките.Всички ма..
5.79лв.
без ДДС:5.79лв.
Brand: NORDICS Model: БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ синя Nordics
БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ синя NordicsБамбукът има невероятни регенеративни свойства и на практика при производството на четките за зъби няма изсичане на гори. Това дърво расте изключително бързо и насажденията се възстановяват мигновено.Бамбукът, използван за четките за зъби "Nordics", минава през процес на карбонизация и термична обработка. Така се постига водонепромокаемост на продукта и защита от бактерии и плесени при ежедневна употреба.Всички материали при производството са от натурален произход:Дръжката е от 100% MOSO бамбук. Този вид бамбук не се яде от застрашените панди.Сините влакна са от висококачествен рециклиран найлон.В ядрото си не съдържа въглен Binchotan - само концентрирана природна сила за красива усмивка.Опаковката е от 100% рециклиран картон.Препоръчваме четките да се сменят на около 40 дена и винаги след боледуване.Влакната са изтънени при краищата, за да почистват под венците, където се събира плака и остатъци от храна.Опаковка: 1 брой.Производител: ..
6.49лв.
без ДДС:6.49лв.
Brand: NORDICS Model: БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ жълта Nordics
БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ жълта NordicsБамбукът има невероятни регенеративни свойства и на практика при производството на четките за зъби няма изсичане на гори. Това дърво расте изключително бързо и насажденията се възстановяват мигновено.Бамбукът, използван за четките за зъби "Nordics", минава през процес на карбонизация и термична обработка. Така се постига водонепромокаемост на продукта и защита от бактерии и плесени при ежедневна употреба.Всички материали при производството са от натурален произход:Дръжката е от 100% MOSO бамбук. Този вид бамбук не се яде от застрашените панди.Жълтите влакна са от висококачествен рециклиран найлон.В ядрото си не съдържа въглен Binchotan - само концентрирана природна сила за красива усмивка.Опаковката е от 100% рециклиран картон.Препоръчваме четките да се сменят на около 40 дена и винаги след боледуване.Влакната са изтънени при краищата, за да почистват под венците, където се събира плака и остатъци от храна.Опаковка: 1 брой.Производител..
6.49лв.
без ДДС:6.49лв.
Brand: NORDICS Model: БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ с въглен Nordics
БАМБУКОВА БИОРАЗГРАДИМА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ с въглен NordicsБамбукът има невероятни регенеративни свойства и на практика при производството на четките за зъби няма изсичане на гори. Това дърво расте изключително бързо и насажденията се възстановяват мигновено.Бамбукът, използван за четките за зъби "Nordics", минава през процес на карбонизация и термична обработка. Така се постига водонепромокаемост на продукта и защита от бактерии и плесени при ежедневна употреба.Всички материали при производството са от натурален произход:Дръжката е от 100% MOSO бамбук. Този вид бамбук не се яде от застрашените панди.Влакната са обработени с въглен Binchotan, който помага за нежното избелване на зъбите, абсорбирайки отлаганията по повърхността им.Четката е с изключително мек косъм, който почиства междузъбните пространства без да нарушава зъбния емайл.Без вреден пероксид и агресивни химикали.Опаковката е от 100% рециклиран картон.Препоръчваме четките да се сменят на около 40 дена и винаги след боледуване.Вла..
6.69лв.
без ДДС:6.69лв.
Brand: NORDICS Model: КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ МЕНТА 50м Nordics
КОНЕЦ ЗА ЗЪБИ МЕНТА 50м NordicsИзцяло биоразградим конец за почистване на междузъбното пространство и премахване на плака Nordics!Конецът за зъби е изработен от нишки от царевица и по-точно от царевично нишесте. Нишките се пресоват и се третират, така че да станат твърди и устойчиви. Конецът от царевично нишесте е одобрен за употреба в дентални продукти.Конецът е 100% веган, за разлика от копринените конци, които не могат да се сертифицират заради копринената буба. Покрит с тънък слой натурален дървесен восък, който подпомага лесното и безпроблемно движение между зъбните пространства.Продуктът идва затворен в картонена кутийка без използването на никаква пластмаса, което е напълно очаквано и в концепцията на марката.Опаковка: 50 м.Производител: Nordics..
7.19лв.
без ДДС:7.19лв.
Brand: NORDICS Model: ПАСТА ЗА ЗЪБИ БЕЗ ФЛУОР с аромат на кокос и мента 75мл Nordics
ПАСТА ЗА ЗЪБИ БЕЗ ФЛУОР с аромат на кокос и мента 75мл NordicsПаста за зъби със свеж, мек кокосово-ментов аромат, подходяща за хора, стремящи се към здравословен, природосъобразен начин на живот. Предназначена за ежедневна употреба.Продуктът е с много по-силна фармацевтична насоченост и много високо качество. Пастата за зъби е с хомеопатична насоченост за цялостна грижа и анти-кариес ефект.Пастата е БЕЗ : ФЛУОР, ПАРАБЕНИ,КОНСЕРВАНТИ, ЗАХАР и НАТРИЕВ ЛАУРИЛСУЛФАТ. Това я прави с изключително изчистен състав и подходяща при хомеопатично лечение.Съдържа КСИЛИТОЛ, който е природен продукт и може да бъде открит в много плодове и зеленчуци като малини, ягоди, сливи и други. Ксилитолът съдейства за реминерализация на зъбния емайл и по този начин спира развитието на кариесите. Потиска  растежа, метаболизма и производството на полизахариди от бактериите, причиняващи зъбен кариес и възпрепятства прикрепянето им към повърхността на зъбите и образуванет..
9.49лв.
без ДДС:9.49лв.
Brand: NORDICS Model: БАМБУКОВИ КЛЕЧКИ ЗА УШИ с бял био памук 100бр Nordics
БАМБУКОВИ КЛЕЧКИ ЗА УШИ с бял био памук 100бр NordicsБИО-РАЗГРАДИМИ БАМБУКОВИ КЛЕЧКИ ЗА УШИ СЪС 100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК В БЯЛ ЦВЯТ.СЪОБРАЗЕНИ ПО РАЗМЕР С ПО-МАЛКОТО ДЕТСКО УХО.ПОДХОДЯЩИ ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА.ВНИМАНИЕ: ДА НЕ СЕ ВЪВЕЖДА ДЪЛБОКО В УШНИЯ КАНАЛ.Опаковка: 100 брояПроизводител: Nordics ..
2.29лв.
без ДДС:2.29лв.
Brand: NORDICS Model: БАМБУКОВИ БИОРАЗГРАДИМИ КЛЕЧКИ ЗА УШИ 200бр Nordics
БАМБУКОВИ БИОРАЗГРАДИМИ КЛЕЧКИ ЗА УШИ 200бр NordicsБамбукови клечки за уши от 100% био памук в опаковка от рециклиран картон.100% Био-разградимиВНИМАНИЕ: ДА НЕ СЕ ВЪВЕЖДА ДЪЛБОКО В УШНИЯ КАНАЛ.Опаковка: 200 брояПроизводител: Nordics ..
3.39лв.
без ДДС:3.39лв.
Brand: NORDICS Model: ВЪГЛЕНОВА ПУДРА от кокос за избелване на зъбите 30гр Nordics
ВЪГЛЕНОВА ПУДРА от кокос за избелване на зъбите 30гр NordicsNordics Carbon Whitening е филтрирана въгленова пудра от кокосови дървета, която нежно и щадящо избелва зъбите, неутрализира токсините в устата и нормализира киселинния баланс /pH/.Nordics Carbon Whitening е 100% натурален, пречистен и окислен въгленов продукт. Той е разработен без никакви добавени химикали, с единствената цел безвредно да избели и полира усмивката Ви. Въгленът е естествен антимикробен агент, който ще извлече токсините и неприятните мазни наслагвания в устата. Едновременно с това ще освежи и заздрави устната кухина и венците.Начин на употреба:*Отваряйте внимателно1. Преди да измиете зъбите си с паста, потопете влажна четка за зъби в пудрата. Попийте малко количество по четката.2. Изчеткайте обилно зъбите си навсякъде, дори и във вътрешността на устата. Задължително четкайте със затворена уста!3. Усмихнете ни се и се снимайте с черните си зъби :)4. Изплакнете обилно и... готово! По-бели..
20.99лв.
без ДДС:20.99лв.
Brand: NORDICS Model: ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ БЕЗ ФЛУОР с въглен и матча 75мл Nordics
ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ БЕЗ ФЛУОР с въглен и матча 75мл NordicsИзбелваща паста за зъби за възрастни за всекидневна употреба с въглен и екстракт от матча. Има черен цвят (заради въглена) и твърда, хомогенна, кремообразна структура. Ароматът е запомнящо се ментов и продължава дълго след измиването на зъбите.Въгленът се използва от векове за прочистване и детоксификация на организма. До днес рафинираният, активен въглен се използва при натравяния с алкохол, различни химикали и медикаменти, както и редица натравяния. Въгленът  работи като се свързва с токсините в стомаха и ги абсорбира, преди да достигнат до кръвния поток. Именно затова е изключително полезен в среди, в които има концентрация на бактерии, каквато е устната кухина.Въгленът има изключителни абсорбиращи способности и е невероятно порьозен. Заради химичните и физичните си свойства въгленът може да абсорбира от 100 до 200 пъти повече токсини и нечистоти от теглото си. Също така е известен факт, че въгленът неутра..
9.49лв.
без ДДС:9.49лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.