Menu
Your Cart

Отслабване

Brand: NATROL Model: НАТРОЛ ТОНАЛИН CLA капсули 1200мг х90
НАТРОЛ ТОНАЛИН CLA капсули 1200мг х90Какво представлява Tonalin CLA?Конюгираната линолова киселина (CLA) в този продукт е извлечена от шафраново масло. Проучванията доказват, че CLA играе важна роля в процесите на намаляване на телесните мазнини и запазване на мускулната маса. Tonalin CLA на Natrol е патентована формула създадена с цел намаляване на телесните мазнини и предотвратяване на повторното им натрупване, както и максимално запазване на мускулната маса.Действие:Помага за изгарянето на телесните мазнини;Ускорява мастния метаболизъмДопринася за пълноценното клетъчно усвояване на хранителните вещества;Понижава нивата на холестерола;Предотвратява риска от развиване на атеросклероза;Клинично тествана формула;Не съдържа мононенаситени мазнини.Състав:Съдържание:1 капсула% ПДПКалории10**Калории от мазнини10**Общо мазнини1 g2%Полиненаситени мазнини1 g**КЛА (Конюгираната линолова киселина)1200 mg**Помощни вещества:Желатин, глицерин, вода, оцветител карамел, смесени токофероли (като консе..
56.49лв.
без ДДС:56.49лв.
Brand: NATROL Model: НАТРОЛ L - КАРНИТИН капсули 500 мг х30
НАТРОЛ L - КАРНИТИН капсули 500 мг х30L-Carnitine на Natrol е добавка, която Ви помага да постигнете максимална ефективност по време на тренировка, като стимулира организма да произвежда енергия от мазнините. L-карнитинът транспортира мастните киселини към центъра за изгаряне на мазнини в клетките (митохондриите), където те се преобразуват в енергия. Съчетан с упражнения и здравословен режим, L-Carnitine ще Ви помогне да заредите с енергия тренировъчната си програма по пътя към тяло без мазнини.Действие:Допринася за правилното функциониране на сърдечносъдовата система;Засилва метаболизма на мазнините;Увеличава издръжливостта по време на тренировка;Повишава ефективността на тренировъчния режим;Активира производството на енергия в организма.Състав:Съдържание:1 капсулаL-карнитин500 mgПомощни вещества: Желатин, силициев диоксид, магнезиев стеарат, вода.Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, веднъж дневно, на празен стомах.Опаковка: 30 броя капсули.Производител: Natrol Inc, САЩ...
31.49лв.
без ДДС:31.49лв.
Brand: ABOPHARMA Model: АБО L-КАРНИТИН 500мг х30
АБО L-КАРНИТИН 500мг  х30Предназначение:L-карнитинът допринася за превръщането на мазнините в енергия и нормално тегло на тялото. Повишава умствената и физическа работоспособност. Подобрява енергийното обезпечаване на сърдечния мус-кул. Спомага за подобряване обмяната на веществата. Може да се приема от диабетици и от хора с наднормено тегло. Подобрява емоционалното състояние. Състав в 1 капсула           в 2 капсули           в 100 g L-карнитин  (L-карнитин тартрат)                        500 mg                  1000 mg             55.4g Съста..
14.49лв.
без ДДС:14.49лв.
Brand: Natural Factors Model: ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН СУПЕР КОНЦЕНТРАТ 500 mg
ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН СУПЕР КОНЦЕНТРАТ 500 mgSuper Strength Apple Pectin ConcentrateХранителна добавка, 90 V-капсули     Съдържание                                           (в 1 капс.):                            дн.доза Ябълков пектин                                       500 mg                                ..
27.99лв.
без ДДС:27.99лв.
Brand: WALMARK Model: ХРОМ ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК
ХРОМ ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРКХромът е изключително важен микроелемент. Заедно с ниацина образува т. нар. GTF (глюкозо-толерансен фактор), който е необходим за правилното действие на инсулина и нивото му в кръвта. Инсулинът е хормонът, който регулира не само нивото на кръвната захар, но също така участва и в метаболизма на мазнините и протеините. Недостатъчното ниво на хром в организма се счита, че има връзка с наднорменото тегло (увеличено натрупване на мастна тъкан), нарушения глюкозен толеранс (диабет) и повишеното ниво на холестерол в кръвта. Повишеният прием на хром води до промяна в структурата на тялото - редуцира мастна тъкан и поддържа мускулната маса.Състав:Хром - 200 µg.Помощни вещества:Сорбитол;Микрокристална целулоза;Карбоксиметилцелулоза;Магнезиев стеарат;Силициев диоксид.Предупреждение:Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът не е подходящ..
9.19лв.
без ДДС:9.19лв.
Brand: Nature's Way Model: Хром 200 µg х 60 капсули
ХРОМ  200 µgChromium PicolinateХранителна добавка, 60 капсули Съставки:   (в 1 капс.)           дн.доза Хром                 200 µg               200 µg      (като хром пиколинат)                    Целулоза, желатин (капсула), магнезиев стеарат.  Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, Млечни продукти, сол, захар, соя, пшеница, мая.Приложение: Хромът е важна съставка на Г.Т.Ф. (Глюкозо-толерантен фактор) на молекулата-фактор за нормалното функциониране на метаболизма.   Г.Т.Ф. допринася за нормалната концентрация на кръвната захар. Забележка:  При бременност, кърмене се консултирайте с лекар преди употреб..
17.49лв.
без ДДС:17.49лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН, капсули Х 60
ХИТОЗАН, капсули Х 60  Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  Състав (в 8 капсули максимален препоръчителен дневен прием): Хитозан 2000mg Начин на употреба: по 2 капсули половин час преди хранене, до 8 капсули дневно. Опаковка: 60 капсули  ФОР..
15.49лв.
без ДДС:15.49лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 + 30
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпомага процес..
18.79лв.
без ДДС:18.79лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром
ХИТОЗАН Плюс, капсули Х 60 с Л-карнитин и Хром Предназначение: Оказва благоприятно влияние за: - нормализиране на теглото- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма- усвояването на глюкозата в клетките- регулирането на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Плюс се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този начин L-карнитин подпомага процес..
17.69лв.
без ДДС:17.69лв.
Brand: FORTEX Model: ХИТОЗАН Кафе, сашета Х 12
ХИТОЗАН Кафе, сашета Х 12 с Л-карнитин и Хром Оказва благоприятно влияние за:- поддържане на здравословно тегло- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма на макрохранителните вещества- поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта- регулиране на излишното влечение към сладки храни ХИТОЗАНХитозан е аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни и е източник на естествени хранителни влакна. Хитозан е средство, свързващо се с мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди тяхното усвояване.Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.  При производството на Хитозан Кафе се използва висококачествена суровина с максимална степен на деацетилизация 90%, което съответства на най-добрите световни аналози.  L-КАРНИТИНL-карнитин осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на тяхното разрушаване със съпровождащо отделяне на енергия. По този ..
14.89лв.
без ДДС:14.89лв.
Brand: FORTEX Model: Хитозан Зелено Кафе X 60 капсули
  Хитозан Зелено Кафе X 60 капсули ТОЧНО НАИМЕНОВАНИЕ:  Хитозан Зелено Кафе X 60 капсулиЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА: хранителна добавкаОПАКОВКА:  6 блистера Х 10 капсули в картонена кутияЦЕНТРАЛЕН БАРКОД: ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Поддържане на здравословно тегло ПРИЛОЖЕНИЕ:Оказва благоприятно влияние за:- извеждане на мазнините от организма- регулиране на метаболизма на макрохранителните вещества- поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта- регулиране на излишното влечение към сладки храни ДОЗИРОВКА: 3 капсули дневно, преди хранене. Съставки (в 1 капсула):  Зелено Кафе, стандартизиран екстракт от зърна 50% хлорогенови киселини / Green Coffee Bean Extract 200mgХитозан / Chitosan (90% deacetylated) 200mgХром / Chromium (Chromium picolinate) 30μg   ..
13.79лв.
без ДДС:13.79лв.
Brand: Nature's Way Model: Спирулина х 100 капсули
СПИРУЛИНА  380 mgSpirulina Mirco-AlgaeХранителна добавка, 100 V-капсули.  Съставки:            (в 2 капс.)           дн.доза Спирулина               760 mg         3040 mg(синьо-зелени водорасли)Витамин А                 136 µg           136 µg   (като бета-каротин от спирулина)Натрий                        5 mg                 20 mgПротеини                 ..
28.69лв.
без ДДС:28.69лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.