Menu
Your Cart

Пробиотици

Brand: Nobel pharma Model: Ре-Комфорт х 6 таблетки за дъвчене
РЕ-КОМФОРТ таблетки за дъвчене * 6Ре-Комфорт съдържа бактериоцини.Това са естествени вещества, които подпомагат поддържането на нормалната чревна микрофлора и имат специфично насочено към нея действие.Бактериоцините се получават от тиндализирани /топлинно обработени/ бактерии/. Те се закрепват към стената на тънките черва на човека много бързо след приема им и по този начин повлияват добре нормалната чревна флора.Предназначение:Ре-Комфорт е подходящ за употреба при чести изпражнения с течно-кашава консистенция.Действа благоприятно за поддържане на нормалната консистенция на изпражненията.Допринася за намаляване броя на течно-кашавите изхождания.Спомага за поддържане на физиологичния ритъм на червата.Действа благоприятно на храносмилателната система.Дневната доза /2 таблетки/ съдържа бактериоцини от:Тиндализирани Lactobacillus acidophilus - 8 милиарда бактерии;Тиндализирани Lactobacillus casei - 4 милиарда бактерии;Тиндализирани Streptococcus thermophilus - 4 милиарда бактерии.Съдържа о..
7.79лв.
без ДДС:7.79лв.
Brand: Doppel Herz Model: Допелхерц актив Лакто-про пробиотик х 20 капсули
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ЛАКТО-ПРО капсули * 20Действие:Пробиотик, съдържащ 4 милиарда млечнокисели бактерии (Lactobacillus) и бифидобактерии (Bifidobacterium) - от общо 5 щама.С добавени витамини:В6 подкрепя работата на имунната система.В2 поддържа нормалното състояние на епитела и на лигавицата на червата.Балансира чревната флора.Помага за пълноценно усвояване на хранителните вещества, благодарение на голямата повърхност на мукозната мембрана на стомашно-чревния тракт, която бактериите обитават.Инулинът подкрепя растежа и развитието на пробиотичните микроорганизми и подпомага доброто храносмилане.Поддържането на чревната микрофлора в добро състояние е важно за нормалната функция на имунната система и лигавиците. Разнообразното и балансирано хранене в допълнение с прием на пробиотични бактерии намаляват риска от нарушаване на чревния баланс. Червата са най-големият човешки орган с обща повърхност от около 400 кв. м. Пробиотикът представлява съвкупност от живи микроорганизми (млечнокисели бакте..
9.59лв.
без ДДС:9.59лв.
Brand: Nobel pharma Model: Био баланс х 10 сашета
БИО БАЛАНС саше * 10ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ПРОБИОТИК.За възрастни и деца над 6 години.Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които се заселват в стомашно-чревния тракт и подпомагат ефективното функциониране на храносмилателната система. Те са живи организми, уязвими от въздействието на околната среда и жизнеспособността им лесно се засяга. За максимален ефект от пробиотиците е от съществено значение бактериите да достигнат тънките черва ЖИВИ.Благодарение на уникалната технология на производство, бактериите в Био Баланс са защитени от два слоя. Вътрешният ги защитава от разрушителния ефект на стомашния и жлъчния сок и осигурява достигането на бактериите до червата живи, където те се заселват и размножават, а външният слой ги защитава от околната среда.Био Баланс е последно поколение синбиотик - пробиотик + пребиотик.Био Баланс се използва за:поддържане на нормалната чревна микрофлора;поддържане на доброто състояние на стомашно-чревния тракт;поддържане на баланса на чрев..
10.69лв.
без ДДС:10.69лв.
Brand: Nobel pharma Model: Био баланс бейби х 10 сашета
БИО БАЛАНС БЕЙБИ  саше * 10Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които се заселват в стомашно-чревния тракт и подпомагат ефективното функциониране на храносмилателната система. Те са живи организми, уязвими от въздействието на околната среда и жизнеспособността им лесно се засяга. За максимален ефект от пробиотиците е от съществено значение бактериите да достигнат тънките черва ЖИВИ.Благодарение на уникалната технология на производство, бактериите в Био Баланс бейби са защитени с два слоя. Външният слой ги защитава от промените в околната среда като температура, атмосферно налягане, влажност и др. Вътрешният ги защитава от разрушителния ефект на стомашния и жлъчния сок и осигурява достигането им до червата живи, където те се заселват и размножават.БИО БАЛАНС БЕЙБИ Е ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ СИНБИОТИК (пробиотик + пребиотик).Био Баланс Бейби се използва:при колики при новородени и бебета;за поддържане на нормалната чревна микрофлора;за поддържане на доброто състояние на стомашно-чревни..
14.29лв.
без ДДС:14.29лв.
Model: Актив флора бейби перорални капки х 5 ml
Актив флора бейби капки 5мл.Актив Флора бейби е единственият течен пробиотик в България с толкова голямо количество на ценната бактерия Lactobacillus rhamnosus GG (LGG) – един от най-изследваните пробиотични щамове в света. Течната форма на Актив Флора бейби позволява на бактериите да попаднат в благоприятна за тях среда в организма. Около бактериите се образува протеинова мембрана, която ги предпазва от негативните ефекти на стомашната киселина. 1 доза Актив Флора бейби съдържа между 6 и 12 милиарда живи активни бактерии. Това го прави доказано ефективен при:·         диария вследствие на антибиотична терапия·         инфекциозна диария с различен произход·         ротавирусна чревна инфекция·         хранителни алергии и атопични екземи·         колики и метеоризъм, дори и при новородени..
19.69лв.
без ДДС:19.69лв.
Brand: Kendy Model: Лактофлор фибри х 15 сашета
ЛАКТОФЛОР ФИБРИ саше * 15LACTOFLOR NATURAL FIBERS е натурален продукт, който помага за нормалното функциониране на червата ,изчиства организма от токсини и увеличава честотата на изхождане.Предназначение:Подпомага състоянието при констипация.Детоксикира организма.Съдейства за по-доброто усвояване на калция.Поддържа нормалното телесно тегло.Изцяло естествен продукт, без ГМО.С клинично доказано пробиотично действие.Със сладък приятен вкус.Основна съставка: инулин.Действие:Балансиране на чревната флораИнулинът е извлечен от корена на растението цикория. Той не се абсорбира в тънките черва и стомаха, а достига дебелото черво, където подпомага дейността и развитието на „добрите бактерии“. По този начин подобрява баланса на чревната флора, намалява токсичните метаболити и облекчава запека.Подобряване на костното здравеРастителният компонент подобрява и абсорбцията на калций и предотвратява образуването на определен вид мазнини. Известно е, че малкото количество калций може да доведе до хрони..
12.69лв.
без ДДС:12.69лв.
Brand: Kendy Model: Лактофлор пробиотик х 90 желатинови капсули
ЛАКТОФЛОР ПРОБИОТИК капсули* 90Показания:благоприятства нормалното функциониране на чревната микробна флора;съдейства при стомашно-чревни неразположения;оказва положително влияние върху имунната система.Състав:Съдържание: 1 капсулаПробиотичен бленд (L. acidophilus, L. bulgaricus, Streptococcus therm., Bifidobacterium spp.) 200 mgСъставки**: Активна субстанция от пробиотични микроорганизми 2х10 9 CFU* / капсула и спомагателни вещества: пълнител (декстроза), антислепващ агент (магнезиева сол на стеариновата киселина), желатинова капсула.* В момент на производство.** Съдържа млечен протеин и лактоза.Не съдържа ГМО и консерванти!Препоръчителна дневна доза:Възрастни и деца над 12 години: 1 капсула 3 пъти на ден.Деца от 3 до 12 години: 1 капсула 2-3 пъти на ден.Деца под 3 години: 1 капсула 1 път на ден.Капсулата се приема с малко течност, за деца под 3 години - изсипете съдържанието в малко вода или мляко. Внимание!Да не се превишава препоръчаната дневна доза.Странични действия не са на..
17.19лв.
без ДДС:17.19лв.
Brand: Kendy Model: Лактофлор Опти6 Синбиотик х 30 стомашно-устойчиви DR капсули
ЛАКТОФЛОР ОПТИ 6 капсули * 30ЛАКТОФЛОР ОПТИ 6 Е НОВО ПОКОЛЕНИЕ СИНБИОТИК СЪДЪРЖАЩ РАЗНООБРАЗНИ ВИДОВЕ МЛЕЧНОКИСЕЛИ ДОБРИ БАКТЕРИИ И ФИБРИ (ПРЕБИОТИК).МАКСИМАЛНА СИЛА, ШИРОК СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕВсяка капсула LactoFlor Opti 6 съдържа 10 милиарда жизнеспособни добри бактерии от 6 различни щама за поддържане активността на полезната микрофлора на гастроинтестиналната система, подпомагайки правилното функциониране на имунната система и възстановителните функции на лигавицата на червата, фибрите (пребиотик) спомагат за подобряване храносмилателните процеси и по-доброто усвояване на хранителните вещества.ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕLactoFlor Opti 6 способства за:Подпомагане дейността на имунната система;Възстановяване баланса на чревната микрофлора;Подпомагане на храносмилателните процеси;Оптимално усвояване и абсорбиране на хранителните вещества.СЪСТАВ НА ПРЕПОРЪЧАНА ДНЕВНА ДОЗА ОТ 1 КАПСУЛА:Активна субстанция от лиофилизирани пробиотични микроорганизми, хранителни влакнини (фибри), магнезиеви соли на маст..
16.99лв.
без ДДС:16.99лв.
Brand: Kendy Model: Лактофлор за деца х 10 сашета
ЛАКТОФЛОР KIDS саше * 10Преди употреба, прочети внимателно!ПРАХООБРАЗЕН ПРОБИОТИК, ЛЕСНО РАЗТВОРИМ ВЪВ ВОДАЛактофлор Кидс е специално разработен пробиотичен продукт за малки деца. Съдържа внимателно селектирани видове млечнокисели бактерии, съдейства за нормалното храносмилане и усвояването на полезните вещества от храната.Деликатният баланс на стомашно - чревната флора при децата може лесно да бъде нарушен. Пробиотичните бактерии са добро решение за подпомагане дейността на полезната флора на стомашно - чревния тракт.Специалната комбинация от полезни млечнокисели и бифидо бактерии допринася за доброто храносмилане, както и за поддържане на здравословния баланс на чревната флора. Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.ЛАКТОФЛОР КИДС СЕ ПРЕПОРЪЧВА КАТО ДОПЪЛНЕНИЕ ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО НА:Колики при бебета и малки деца;Диария, вследствие на антибиотично лечение или инфекция;Вирусни и бактериални чрев..
8.59лв.
без ДДС:8.59лв.
Brand: Kendy Model: Лактофлор Helico Protect х 15 капсули
ЛАКТОФЛОР ХЕЛИКО ПРОТЕКТ капсули * 15Pylopass е патентован щам Lactobacillus reuteri, който специфично се свързва с Helicobacter pylori в стомаха, за да намали броя на бактериите. Състои се от изсушени чрез пръскане клетки L. reuteri и има широк спектър от приложения за крайния потребител.Pylopass е щам на L. reuteri, идентифициран след подробен, многогодишен процес на скрининг. Той е избран като много специфичен свързващ антагонист на Н. pylori сред повече от 700 вида Lactobacillus. С помощта на специфичен механизъм Pylopass образува коагрегати с Н. pylorito, намалявайки техния брой в стомаха.Повърхностните структури на Pylopass съдържат адхезионни молекули, които разпознават и прилепват към повърхностните структури на H. pylori.След настъпването на свързване в стомаха, целият коагрегат се екскретира от организма през храносмилателния тракт. Pylopass се свързва само с Н. pylori и не променя микрофлората в червата.Предимства на Pylopass пред пробиотиците:Стабилност на продукта: За разл..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Brand: Kendy Model: Лактофлор Enteric Ecol х 10 сашета
ЛАКТОФЛОР ENTERIC ECOL саше * 10Съдейства при ускорен чревен пасажLactoflor Enteric Ecol съдържа Saccharomyces boulardii - дрожди, които поддържат функционалния баланс на чревната микрофлора при стомашно-чревно неразположение.Съдържа млечнокисели бактерии, които подкрепят функциите на чревната флора и дейността на стомашно-чревния тракт.Ентерик Екол съдържа 1 саше Saccharomyces boulardii 260 mg Пробиотичен бленд 150 mg Lactobacillus acidophilus  Състав: пълнител /малтодекстрин/, Lactobacillus acidophilus, пробиотичен бленд, аромат, влагозадържащ агент, /силициев диоксид/. Съдържа млечен протеин и лактоза.Указание за употреба: Изсипете съдържанието на 1 саше в малко вода/сок или върху храна.Препоръчителна дневна доза:Възрастни и деца над 6 години: 1-2 сашета на ден.Деца от 3 до 6 години - 1 саше на ден.При деца  под 3 години приемът да се консултира с лекар.Да не се превишава препоръчителната дневна доза.Условия за съхранение: Препаратът трябва да се съхранява в оригиналната..
8.59лв.
без ДДС:8.59лв.
Brand: Kendy Model: Лактофлор Enteric Ecol х 10 капсули
ЛАКТОФЛОР ENTERIC ECOL капс. * 10Хранителна добавкаСъстав* на 1 капсула:Захаромицес буларди (Saccharomyces boulardii): 250 mg;Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus): 50 mg;Лактобацилус казеи (Lactobacillus casei): 50 mg;Бифидубактериум бифидум (Bifidobacterium bifidum): 25 mg;Пребиотик - Inulin: 25 mg.* Може да съдържа следи от лактоза и от млечен протеин.Предназначение:Ентерик Екол - пробиотичен продукт за стомашно-чревен комфорт. Препоръчва се при ускорен чревен пасаж (разстройство).Продуктът съдържа Saccharomyces boulardii - дрожди, които поддържат функционалния баланс на чревната микрофлора. Попаднали в стомашно-чревния тракт, млечнокиселите бактерии подкрепят функциите на чревната флора и дейността на стомашно-чревния тракт.Ентерик Екол е подходящ за употреба и при прием на антибиотици.Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!Да не се превишава препоръчваната дневна доза!Указание за употреба:Възрастни и деца над 6 години: 1-2 капсули дневн..
8.49лв.
без ДДС:8.49лв.
Показва 1 до 12 от 76 (7 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.