Menu
Your Cart

Разширени вени и хемороиди

Хепароид унгвент х 30 g
Hot
Brand: ZENTIVA Model: Heparoid 100 IU/mg ointment x 30 gr
Хепароид унгвент х 30 gHeparoid 100 IU/mg ointmentДерматологично, антитромботично и противовъзпалително средство (за лечение на възпаления и посттравматични състояния).Хепароид Зентива ограничава съсирването на кръвта в мястото на възпаление или контузия при травми. Възпрепятства образуването на кръвни съсиреци, ускорява разсейването на кръвоизливи, намалява появата на подутини и има противовъзпалително действие. След като отоците и кръвоизливите отминат, усещането на напрегнатост и болка в мястото на възпаление или нараняване намалява.Хепароид Зентива е предназначен за употреба както от възрастни, така и от деца от най-ранна възраст за лечение на тендинит, посттравматични отоци, контузии и навяхвания, за подпомагане заздравяването на белези след наранявания или операции и омекотяване на твърди и подути белези; също така може да се използва, когато е препоръчан от лекар, за локално лечение на възпаления на повърхностни вени, възпаления около вени, за омекотяване на твърда кожа при вено..
12.59лв.
без ДДС:12.59лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Troxevasin Duo Gel x 45 g
Троксевазин дуо гел х 45 gTroxevasin Duo Gel x 45 g1. Какво представлява Троксевазин Дуо гел и за какво се използваТроксевазин Дуо е комбиниран лекарствен продукт, съдържащ индометацин и троксерутин. Индометацин притежава изразени противовъзпалителни, противоревматични и противооточни свойства. Троксерутин намалява повишената пропускливост на капилярите и укрепва венозните стени. След втриване гелът прониква лесно в кожата и подкожните тъкани, като намалява възпалението и болката.Троксевазин Дуо гел се използва за симптоматично лечение на:• проявите на хронична венозна недостатъчност (разширени вени) - оток, болка и тежест в краката;• повърхностен тромбофлебит, флебит; следфлебитни състояния;• в комплексното лечение на хемороидалната болест;• ревматизъм на меките тъкани: тендовагинит, бурсит, фиброзит, периатрит;• следоперативен оток, контузии, разтягания, навяхвания.Ако след 5-7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.2. Какво трябв..
9.79лв.
без ДДС:9.79лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Troxevasin Gel x 40 g
Троксевазин гел х 40 gTroxevasin Gel x 40 g1. Какво представлява Троксевазин и за какво се използваАктивното вещество в лекарствения продукт Троксевазин е троксерутин. Троксерутин укрепва стените на кръвоносните съдове (капилярите). Използва се за облекчаване на отока и свързаните с хроничната венозна недостатъчност симптоми (умора, тежест, подуване, болки и схващане, изтръпване и мравучкане на краката, при болка след склеротерапия или продължително пътуване), както и за облекчаване на болка и оток от травматичен произход като изкълчване или мускулна контузия.2. Какво трябва да знаете преди да използвате ТроксевазинНе използвайте Троксевазин:ако сте алергични към активното вещество или към някоя от останалите съставки на Троксевазин, изброени в точка 6.Предупреждения и предпазни меркиТроксевазин гел не трябва да се нанася върху лигавици, открити рани и екземи.Други лекарства и ТроксевазинИнформирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приеме..
7.69лв.
без ДДС:7.69лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Troxevasin Gel 2% x 100 g
Троксевазин гел 2% х 100 gTroxevasin Gel 2% x 100 g1. Какво представлява Троксевазин и за какво се използва?Активното вещество в лекарствения продукт Троксевазин е троксерутин. Троксерутин укрепва стените на кръвоносните съдове (капилярите). Използва се за облекчаване на отока и свързаните с хроничната венозна недостатъчност симптоми (умора, тежест, подуване, болки и схващане, изтръпване и мравучкане на краката, при болка след склеротерапия или продължително пътуване), както и за облекчаване на болка и оток от травматичен произход като изкълчване или мускулна контузия.2. Какво трябва да знаете, преди да използвате ТроксевазинНе използвайте Троксевазин::ако сте алергични към троксерутин или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6).Предупреждения и предпазни меркиТроксевазин гел не трябва да се нанася върху лигавици, открити рани и екземи.Други лекарства и ТроксевазинИнформирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно д..
15.49лв.
без ДДС:15.49лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Troxevasin 300 mg x 50 capsules
Троксевазин 300 mg х 50 капсулиTroxevasin 300 mg x 50 capsules1. Какво представлява Троксевазин и за какво се използваАктивното вещество в лекарствения продукт Троксевазин е троксерутин. Троксерутин укрепва стените на кръвоносните съдове (капилярите). Използва се за облекчаване на отока и свързаните с хроничната венозна недостатъчност симптоми (умора, тежест, подуване и болки и схващане, изтръпване и мравучкане на краката, „непочиващи крака” заедно с еластично-компресионни чорапи, при варикозен дерматит, в комплексното лечение на варикозни язви; за облекчаване на симптомите при хемороиди; в комплексното лечение на лимфен оток и диабетна ретинопатия.Ако след 2 месеца не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ТроксевазинНе приемайте Троксевазинако сте алергични към активното вещество или към някоя от останалите съставки на Троксевазин, изброени в точка 6.Предупреждения и предпазни меркиГоворете с ..
14.79лв.
без ДДС:14.79лв.
Brand: Teva Pharmaceuticals Model: Rutascorbin x 60 tablets
Рутаскорбин х 60 таблеткиRutascorbin x 60 tabletsХранителна добавкаДействиеСъдържащите се в състава на Рутаскорбин Витамин С и Рутозид са антиоксиданти, които намаляват оксидативния стрес.Витамин С играе важна роля в жизнените процеси на организма като универсален активатор на клетъчния метаболизъм. Човешкият организъм не може да синтезира Витамин С и затова трябва да си го доставя чрез храната отвън. Витамин С подпомага възстановителните и защитни процеси в организма.Биофлавоноидът Рутозид участва в клетъчните окислително-възстановителни процеси и стабилизира клетъчната мембрана и капилярната стена. Предпазва от кръвоизливи, притежава противовъзпалителен и антиалергичен ефект.ПредназначениеКато допълнение към комплексната терапия при:Заболявания, свързани с повишена пропускливост и чупливост на капилярите: кръвоизливи в кожата, лигавиците и ретината, хематурия (кръв в урината), алергични и възпалителни реакции;Лечение и профилактика на засягане на капилярите (малките кръвоносни съдове..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: FORTEX Model: Ruvenor x 50 tablets
Рувенор х 50 таблеткиRuvenor x 50 tabletsГрижа за вените. Подпомага нормалното укрепване на вените. Допринася за доброто състояние на вените, венозните стени и капилярите. Оказва благоприятно влияние на функционирането на венозната система.Див (конски) кестен /Aesculus Hippocastanum/ - Дивият кестен е широко използван в Европа като средство, което допринася за нормалното функциониране на кръвоносните съдове. Ценната съставка в екстракта от Див кестен е есцин, който притежава венотонизиращи качества и подпомага нормалната контракция на венозните съдове.Рускус (бодлив залист) /Ruscus aculeatus/ - Екстрактът от Рускус (Бодлив залист) е стандартизиран спрямо съдържанието на сапонини, които са изградени от рускогенин и неорускогенин. Екстрактът въздейства върху адренорецепторите, намиращи се в гладката мускулатура на венозната стена и подпомага нормалния процес на свиване на венозния съд. Съставки:                &..
9.19лв.
без ДДС:9.19лв.
Brand: FORTEX Model: Ruvenor Forte x 30 capsules
Рувенор форте х 30 капсули Ruvenor Forte x 30 capsules Грижа за вените. Подпомага нормалното укрепване на вените. Допринася за доброто състояние на вените, венозните стени и капилярите. Оказва благоприятно влияние на функционирането на венозната система.Диосмин /Diosmin/ - Диосмин е биофлавоноид с растителен произход, получаван от цитрусовите плодове. Подпомага естествения механизъм на защита от разграждане на еластин и колаген, които са важен структурен елемент с определена концентрация в нормалните венозни съдове. Модулира имунните фактори, което подпомага естествения процес на фунциониране на венозните съдове.Див (конски) кестен /Aesculus Hippocastanum/ - Дивият кестен е широко използван в Европа като средство, което допринася за нормалното функциониране на кръвоносните съдове. Ценната съставка в екстракта от див кестен е есцин, който притежава венотонизиращи качества и подпомага нормалната контракция на венозните съдове.Рускус (бодлив залист) /Ruscus aculeatus/ - Екстрактът от Ру..
16.59лв.
без ДДС:16.59лв.
Brand: FORTEX Model: Ruvenor Gel x 75 ml
Рувенор гел х 75 ml Ruvenor Gel x 75 ml Гел за крака с екстракт от Бодлив залист и етерични масла от Лавандула и Мента.Охлажда и успокоява. Създава субективно усещане за лекота в краката.Допринася за доброто състояние на вените. Подходящ е за хора с козметични проблеми, дължащи се на разширени вени. Активната съставка в Рувенор гел е екстракт от Бодлив залист (Ruscus aculeatus). Бодливият залист е растение, разпространено по средиземноморските страни. Екстрактът му е ефективен при тонизиране на вените поради противовъзпалителните си качества. Активната биохимична субстанция е рускогенин. Хербалисти от различни епохи са използвали този вид мирта за лечение на варикозни вени и хемороиди. В последните години се натрупва все повече научна информация в подкрепа на качествата, приписвани му от народната медицина. Притежава венотонизиращи, съдопротективни и противо-възпалителни качества. Редуцира ненормално повишената капилярна пропускливост и свързаните с това отоци. Добавените естествени..
11.79лв.
без ДДС:11.79лв.
Brand: FORTEX Model: Ruvenor wet wipes x 20
Рувенор влажни кърпи за хемороиди х 20 броя Ruvenor wet wipes x 20 Почистващо и охлаждащо действие.Допринасят за намаляване на неприятните субективните усещания, причинени от хемороиди.Съдействат за намаляване на болките и облекчават сърбежите.Нежни към деликатната кожа.Производител: FORTEX..
2.99лв.
без ДДС:2.99лв.
Brand: Aflofarm Model: Vitaleg Gel x 80 g
Виталег гел х 80 g Vitaleg Gel x 80 gСерия Виталег гел и таблети грижа за тежки и уморени крака.Съставките поддържат нормалното функциониране на кръвоносните съдове чрез укрепване на техните стени.Подходящи за съпътстваща грижа при отоци, както от травматичен, така и от хипоксичен характер (хронична венозна недостатъчност). Производител: Aflofarm..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: Erbagil Model: Procten crema x 40 ml
Проктен крем х 40 ml Procten crema x 40 ml Иновативен продукт за локално приложение при лечение на анални фисури, проктит, улцерозен проктоколит и хемороиди. Възстановява радиационните увреждания. Противодейства на зачервяването, възпалението, сърбежа, отока и паренето. Притежава протективно и лубрикантно (смазващо) действие и усилва реепителизацията и тъканната регенерация. Съдържа: Ozoile® - патентована съставка на Erbagil. Стабилни озониди с витамин Е ацетат. Не съдържа: Глутен, оцветители, алергени. С естествени консерванти. Основни съставки: Ozoil® (Stable Ozonides with Vitamin E acetate), Ribes Nigrum Leaf Extract, Arginine, Glycyrrhetinic Acid, Sodium Hyaluronate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cera Alba.Озониди от локален Озон® - предотвратяват зачервяването, възпалението, сърбежа, отока и паренето. Пренасят кислорода до тъканите, стимулирайки реелителизацията и тъканната регенерация. Биопероксиди от локален Озон® - възпрепятстват радиационните увреждания и деге..
24.59лв.
без ДДС:24.59лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.