Notice: Image /home/aptekipropolis/public_html/image/catalog/products/ctrepcilc-intenziv-portokal-bez-zaxar-tabletki-za-cmuchene-x16-f-1894.jpeg is invalid! in /home/aptekipropolis/public_html/catalog/model/journal3/image.php on line 54Warning: Division by zero in /home/aptekipropolis/public_html/catalog/model/journal3/image.php on line 85Notice: Image /home/aptekipropolis/public_html/image/catalog/products/ctrepcilc-intenziv-portokal-bez-zaxar-tabletki-za-cmuchene-x16-f-1894.jpeg is invalid! in /home/aptekipropolis/public_html/catalog/model/journal3/image.php on line 54Warning: Division by zero in /home/aptekipropolis/public_html/catalog/model/journal3/image.php on line 85 Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd
Menu
Your Cart

Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd

Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ ПОРТОКАЛ БЕЗ ЗАХАР таблетки за смучене x16
СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ ПОРТОКАЛ БЕЗ ЗАХАР таблетки за смучене x16 Стрепсилс Интензив портокал без захар 8,75 mg таблетки за смученеФлурбипрофенStrepsils Intensive Orange Sugar Free® 8,75 mg lozengesFlurbiprofenПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако получите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 3 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Стрепсилс Интензив портокал без захар и за какво се използва2. Какво трябва ..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: НУРОФЕН ДЖУНИЪР С ВКУС НА ПОРТОКАЛ дъвчащи капсули 100мг х12
НУРОФЕН ДЖУНИЪР С ВКУС НА ПОРТОКАЛ дъвчащи капсули 100мг х12Нурофен за Юноши Портокал 100 mg меки капсули за дъвченеИбупрофенЗа деца с тегло от 20 kg (7 години) до тегло 40 kg (12 години)Nurofen Junior Orange 100 mg chewable capsules, softIbuprofenПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.Ако Вашето дете получи някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 3 дни Вашето дете не се чувства по-добре или състоянието му се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Нурофен за Юноши По..
10.89лв.
без ДДС:10.89лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: НУРОФЕН 200мг ПЛАСТИР х2
НУРОФЕН  200мг ПЛАСТИР х2 Нурофен 200 mg лечебен пластирИбупрофенЗа приложение при възрастни и юноши на и над 16 годиниNurofen 200 mg medicated plasterIbuprofenFor use in adults and adolescents aged 16 years and overПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт.Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Ако получите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.Ако след 5 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Нурофен 200 mg лечебен пластир и за какво се използва..
13.99лв.
без ДДС:13.99лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: СТРЕПСИЛС С ВИТАМИН Ц ТАБЛ. ЗА СМУЧЕНЕ * 24
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СТРЕПСИЛС ПОРТОКАЛ С ВИТАМИН С И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАСтрепсилс Портокал с Витамин С принадлежи към група лекарствени продукти наричани антисептици.Стрепсилс Портокал с Витамин С се препоръчва за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, фарингити, ларингити).Всяка таблетка Стрепсилс Портокал с Витамин С съдържа Витамин С, който е особено необходим за организма по време на инфекции на устната кухина и гърлото.КАК ДА ПРИЕМАТЕ СТРЕПСИЛС ПОРТОКАЛ С ВИТАМИН С?Възрастни и деца над 6 години:Една таблетка се смуче бавно през 2-3 часа; таблетките за смучене се оставят в устата до пълното им разтваряне; да не се дъвчат или поглъщат цели; приемат се между храненията. Както при други подобни лекарствени продукти, Вие трябва да сменяте позицията на таблетките за смучене във вътрешността на устата до тяхното разтваряне, за да се избегне риска от локално дразнене. Да не се превишава препоръчваната доза (максимум 8 таб..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: СТРЕПСИЛС ПЛЮС ТАБЛ. ЗА СМУЧЕНЕ * 16
 КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СТРЕПСИЛС ПЛЮС И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАСтрепсилс плюс е предназначен за самостоятелно симптоматично лечение или в комплексната терапия на инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, фарингити, ларингити), включително и при острите им форми на инфекции.Действието се основава на локален анестетик лидокаин, който потиска болката, както и на активните вещества - 2,4 дихлоробензил алкохол и амилметакрезол, които имат антисептично действие и са ефективни срещу широк спектър от бактерии, познати като причинители на възпалителни заболявания в устната кухина и гърлото.КАК ДА ПРИЕМАТЕ СТРЕПСИЛС ПЛЮСВинаги приемайте Стрепсилс Плюс точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Обичайната доза е: възрастни и деца над 12 години - по една таблетка се смуче бавно на всеки 2 часа. Да не се приемат повече от 8 таблетки за 24 часа!..
8.39лв.
без ДДС:8.39лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: СТРЕПСИЛС МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ ТАБЛ. ЗА СМУЧЕНЕ *24
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СТРЕПСИЛС МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАСтрепсилс Ментол и Евкалипт принадлежи към група лекарствени продукти наричани антисептици.Стрепсилс Ментол и Евкалипт се препоръчва за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, фарингити, ларингити), придружени от назална конгестия. Притежава антибактериални, противогъбични и антивирусни свойства и помага при запушен нос.Ефектът се проявява в първите 5 минути и продължава до 2 часа след приложението на лекарствения продукт.Отпушва носа. КАК ДА ПРИЕМАТЕ СТРЕПСИЛС МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТВъзрастни и деца над 6 години:Една таблетка се смуче бавно през 2-3 часа; таблетките за смучене се оставят в устата до пълното им разтваряне; да не се дъвчат или поглъщат цели; приемат се между храненията. Както при други подобни лекарствени продукти, Вие трябва да сменяте позицията на таблетките за смучене във вътрешността на устата до тяхното разтваряне, за да се изб..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: СТРЕПСИЛС ЛИМОН И МЕД ТАБЛ. ЗА СМУЧЕНЕ * 24
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СТРЕПСИЛС МЕД И ЛИМОН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАСтрепсилс Мед и Лимон принадлежи към група лекарствени продукти наричани антисептици.Стрепсилс Мед и Лимон се препоръчва за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина (стоматити, фарингити, ларингити).Притежава антибактериални, противогъбични и антивирусни свойства.КАК ДА ПРИЕМАТЕ СТРЕПСИЛС МЕД И ЛИМОН:Винаги приемайте Стрепсилс Мед и Лимон точно както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Възрастни и деца над 6 години:Една таблетка се смуче бавно през 2-3 часа; таблетките за смучене се оставят в устата до пълното им разтваряне; да не се дъвчат или поглъщат цели; приемат се между храненията. Както при други подобни лекарствени продукти, Вие трябва да сменяте позицията на таблетките за смучене във вътрешността на устата до тяхното разтваряне, за да се избегне риска от локално дразнене. Да не се превишава пр..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 15МЛ
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ СПРЕЙ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА? Активното вещество на продукта е флурбипрофен. Флурбипрофен принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарствени продукти (НСПЛП), които действат като променят телесния отговор на болката, отока и повишената температура.Стрепсилс Интензив Спрей се прилага краткосрочно за облекчаване на симптомите, характерни при зачервено и болезнено-възпалено гърло, като дразнене в гърлото, болка, затруднено гълтане и оток.КАК ДА ПРИЕМАТЕ СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ СПРЕЙ? За възрастни и деца над 18 години:Една доза от 3 впръсквания се прилага в задната част на гърлото през 3-6 часа, както е необходимо, но не повече от 5 дози за 24 часа.Една доза (3 впръсквания) съдържа флурбипрофен 8,75 mg.Не използвайте това лекарство при деца и подрастващи под 18 години.За приложение само върху лигавицата на устата:Пръскайте само в задната част на гърлото;Да не се вдишва по време на впръскването;Не приемайте повече от 5 дози (15..
13.29лв.
без ДДС:13.29лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ МЕД И ЛИМОН ТАБЛ. ЗА СМУЧЕНЕ* 16
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ?Стрепсилс Интензив облекчава симптомите, характерни при зачервено и болезнено възпалено гърло. Продуктът осигурява измерим успокояващ и покриващ ефект на 2-та минута.Половин час след приемане на таблетката се наблюдава облекчение на болката и намаление на дразненето в гърлото. Действието продължава до 4 часа след приемането на таблетката за смучене.Активното вещество на продукта - флурбипрофен принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителнилекарствени продукти (НСПВС), които намаляват възпалението и облекчават болката.Стрепсилс Интензив се отпуска без лекарско предписание. КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СТРЕПСИЛС ИНТЕНЗИВ:Препоръчва се лекарствения продукт да се приема максимум за 3 дни.Възрастни:Една таблетка за смучене през 3-6 часа.Да не се приемат повече от 5 таблетки за 24 часа.Деца над 12 години: Дозировката е както при възрастни по-горе.Деца под 12 години: Не е показан за деца под 12 години.Пациенти в старческа възраст: Пациентите в стар..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: СТРЕПСИЛС ЗА ДЕЦА ТАБЛ. *24
СЪСТАВ:2,4-Дихлорбензил алкохол1,2 mgАмилметакрезол0,6 mgПОМОЩНИ ВЕЩЕСТВА: Ягодова есенция Flav РАнтоцианини Pink Antho P-WS (Е163)Захари н-натрийВинена киселинаИзомалтитол (Е953)Течен малтитол (Е965)КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА? СТРЕПСИЛС ЗА ДЕЦА представлява лекарствен продукт, под формата на таблетки за смучене, специално разработени за деца над 6 годишна възраст с страхотен плодов вкус на ягода. Продуктът помага за бързо и дълготрайно облекчение на възпалено гърло. Формулата му съдържа две антисептични активни вещества за лечение на гърло. Те се прилагат за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина. Смученето на таблетките позволява на активните вещества да подействат в зоната на дискомфорт и да овлажнят и успокоят болезнената област. Това помага за облекчаване на болката и дискомфорта при възпалителни заболявания в устната кухина и гърлото.КАК СЕ ПРИЕМА: По една таблетка се смуче бавно на всеки 2 - 3 ..
7.59лв.
без ДДС:7.59лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: НУРОФЕН ФОРТЕ 400МГ ТАБЛ*12
КАКВО ПРЕДСТАЛЯВА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?Нурофен Форте съдържа 400 mg ибупрофен, който принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарствени продукти (НCПВС).НCПВС осигуряват облекчение като променят отговора на организма към болка и възпаление.Нурофен Форте е предназначен за симптоматично облекчаване на слаба до средно силна болка като: мигренозно главоболие, болка в гърба, зъбобол, невралгия, менструални болки, ревматични и мускулни болки.НурофенФорте облекчава болката, намалява възпалението и температурата. КАК СЕ ПРИЕМА? За възрастни, пациенти в старческа възраст и деца над 12 години:Първоначално се приема 1 таблетка с вода, след това ако е необходимо се взема 1  таблетка на всеки 4 часа, но не повече от 3 таблетки за 24 часа.Ако този лекарствен продукт е необходимо да се използва за повече от 4 дни, пациентите трябва да бъдат посъветвани да се консултират с лекар. Не прилагайте на дец..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Brand: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd Model: НУРОФЕН ФЕМИНА ФОРТЕ ТАБЛ.*12
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА  И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА? Нурофен Фемина Форте съдържа ибупрофен натрий, който принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарствени продукти (НСПВС).НСПВС облекчават симптомите като променят телесния отговор на болката, отока и повишената температура. Също така този продукт съдържа такава форма на ибупрофен, която лесно се разгражда в тялото. Това прави по-лесно абсорбирането му в кръвообръщението, така че бързо да достигне до първоизточника на болката.Нурофен Фемина Форте се прилагат за ефикасно облекчаване на : - главоболие, болки в кръста, менструални болки, зъбобол, невралгия и мигрена- мускулни болки, ревматични болки и болки при лек атрит-  симптомите при грип и простудни заболявания, повишена температура (треска) КАК СЕ ПРИЕМА? За възрастни, пациенти в старческа възраст и деца над 12 години:Първоначално се приема 1-таблетка с вода, след това ако е необходимо се взема 1  таблетка на всеки 4 час..
8.69лв.
без ДДС:8.69лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.