Menu
Your Cart

Регулатпро био солуцио х 350 ml

Регулатпро био солуцио х 350 ml
Регулатпро био солуцио х 350 ml
Безплатната доставка за поръчки над 50лв.

РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350мл

Хранителна добавка

Течен, органичен концентрат, добит чрез каскадна ферментация от свежи плодове, ядки и зеленчуци + натурален витамин С.

Здравето зависи от динамичното равновесие между процесите на синтез и разграждане. Стресът, заседналият начин на живот, токсините от околната среда и нездравословното хранене създават дисбаланс в крехкото равновесие на човешкия организъм. Това води до ниски енергийни нива в клетките и разстройва регулацията на клетъчния метаболизъм.

За да съхраним или възвърнем здравето си, от огромна важност е да поддържаме биорегулационните процеси на нормалното им високоенергийно ниво чрез оптимизиране на клетъчната енергия.


Какво представлява ензимната система в човешкото тяло?

Човешкото тяло е изградено от около 100 трилиона клетки.

В него се извършват около 200 милиона процеси дневно. Всеки един процес се контролира и регулира от ензими, произвеждани от клетките, специално за дадения процес.

Животът всъщност представлява ензимно регулирано взаимодействие между всички процеси, осъществявани в човешкото тяло.

Следователно, заболяването е прекъсване хармоничното действие между ензимите.

Ензимите в организма ни действат синергично и ако един се активира, отключва се цяла каскада от ензими, готови за действие.

Статистиката показва, че продължителността на живота и неговото качество са в пряка зависимост от ефективното действие на ензимите.

Според мащабни международни изследвания, над 80% от световната популация страда от недостиг на жизненоважни нутриенти и ниски ензимни нива. Първите симптоми са умора, изтощение, лоша концентрация, предразположеност към инфекции, кожни проблеми, обща вялост и храносмилателни проблеми.


Ензимите в тялото регулират здравето

Здравето зависи от нормалната физиологична активност на ензимите, тъй като всички жизнени процеси са регулирани от тях: свързване и елиминиране на всички токсини и свободни радикали; намаляване на холестерола; поддържане вискозитета на кръвта с цел предотвратяване образуването на тромби; възстановяване на нервната проводимост; зарастване на рани и спиране на болката; алкално-киселинно равновесие; балансиране функцията на стомашно-чревния тракт.

Ензимните биоконцентрати подкрепят функцията на нормалната чревна флора (добрите бактерии), като по този начин се подсигурява нормалното храносмилане в гастро-интестиналния тракт. Това автоматично повлиява всички оздравителни процеси. Те помагат за освобождаването на клетките и съединителната тъкан от тежки метали и други екзогенни токсини (приемани от околната среда).

Ензимните биоконцентрати могат напълно да неутрализират киселинната среда в организма в рамките на три месеца и да енергизират всяка клетка, като така постепенно възстановяват нейното нормално енергийно ниво. Ензимните биоконцентрати активират симбионтите. По този начин се прекъсва натрупването на токсини и стартира изчистването на кръвта. Това от своя страна предотвратява по-нататъшното отравяне на клетките.


Нутриенти за биорегулация

Протективни и есенциални субстанции

Витамин С

Регулатпро Био е уникален течен фермент, който съдържа незаменими аминокиселини, ди-, три- и олигопептиди, полифеноли и флавоноиди от органично култивирани плодове ядки и зеленчуци. Регулатпро Био съдържа натурален витамин С, който допринася за нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и нормалната функция на имунната система. Регулатпро Био с Витамин С допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.


Каскадна ферментация

Каскадна ферментация - процес на отключване и обогатяване по законите на майката природа. По този начин ценната "същност" на растението се извлича, прехвърляйки на Регулатпро Био своите уникални свойства. Процесът каскадна ферментация е защитен с европейски патент: ЕР 1153549.

Патентованата каскадна ферментация е динамичен многостепенен ферментационен процес. Внимателно подбрани свежи плодове, ядки и зеленчуци от биоземеделие, се разграждат по натурален начин от млечно кисели бактерии в последователни ферментационни фази в продължение на няколко седмици. Ензими и други протеини са фрагментирани до удобни за усвояване размери. Ценни вторични растителни продукти се освобождават в дясно въртящата млечна киселина, получена в процеса на каскадна ферментация. Здравословни съставки се генерират от млечнокисели бактерии. По този начин тялото лесно и бързо приема ценните, защитни и засилващи виталността субстанции.


Регулатпро Био стимулира ензимната система и засилва производството на АТФ в клетките, което повишава енергията, жизнеността, работоспособността и подобрява здравето и качеството на живот като цяло.

Продуктът енергизира всяка една клетка от човешкото тяло, възстановявайки малко по малко първоначалните нива на енергия в тях. Съдържа активни биоелементи, нужни за ензимния синтез, които заместват липсващите и възстановяват нефункциониращите ензими. Така се гарантира балансиране на всички ензимно обусловени процеси – възстановяване, метаболизъм и детоксикация.

Регулатпро Био помага за по-бързото възстановяване и по-лесното протичане на остри, възпалителни и хронични заболявания. Може да се приема и превантивно като профилактично средство. Има изцяло натурален състав и благоприятно въздействие върху организма. Подходящ е за бебета, деца, бременни жени и възрастни без ограничение във възрастта.

Заради естествения си състав от прецизно подбрани пресни органични зеленчуци, плодове и ядки, обработени чрез каскадна ферментация, Регулатпро Био не съдържа и не се нуждае от допълнително добавяне на захар. Той е без оцветители, консерванти, глутен и алкохол.


Ползи от приема на Регулатпро Био:

 • Подпомага ензимния баланс и регулаторните процеси в човешкото тяло;
 • Възстановява и активира всички жизнени функции в клетките;
 • Подобрява производството на енергия;
 • Засилва имунитета и защитните механизми на организма;
 • Регулира дейността на ендокринната система;
 • Ускорява метаболизма;
 • Регулира киселинно-алкалния /рН/ баланс;
 • Поддържа здравето на стомашно-чревната флора;
 • Подпомага детоксикацията и очистителните процеси в организма;
 • Има мощно антиоксидантно действие;
 • Регенерира и подмладява клетките.

Допълнителен прием на Регулатпро Био се препоръчва за подобряване на физическото състояние антибиотична, кортизонна, химио или гъбична  терапия, назначена от медицинско лице.


Начин на употреба:

 • Възрастни: Започнете и завършете деня си с 10 ml Регулатпро Био (1/2 мерителна чашка). Приемете неразреден и задръжте известно време в устата преди поглъщане. В случай че имате чувствителен стомах, разредете в чаша вода.
 • Деца и Юноши: С цел да се избегнат всякакви реакции, при първоначален прием на Регулатпро Био, се препоръчва дозата да се увеличава бавно.

Възможно е реакцията да се различава в зависимост от възрастта и здравословно състояние. Ако се появи реакция, дозата трябва да бъде намалена или да се преустанови приема за 1-2 дни, след което отново да се започне, но с по-малка доза.

Възраст:
Количество:
Инструкция:
за деца от 5 до 10 г.
1 х 1 ч. л. (5 мл) дневно
Неразреден или разтворен
във вода или сок
За деца от 10 до 14 г.
2 х 1 ч.л. (2 х 5 мл) дневно
Неразреден или разтворен
във вода или сок
За деца над 14 г.
2 х 1 с. л. (2 х 10 мл) дневно
Неразреден или разтворен
във вода или сок

Разклатете преди употреба.

Съдържанието трябва да се консумира в рамките на един месец от отварянето.

Съхранявайте на място защитено от директна слънчева светлина и топлина. Възможно е да има различия във вкуса, цвета, миризмата и бистротата на продукта, поради използването на свежи суровини.

Натурален продукт без оцветители и консерванти, алкохол, захар, глутен и мляко.

Подходящ за вегани.

Нормално вкусът е кисел, като на ферментирал продукт, поради специфичния метод на извличане на активните съставки чрез каскадна ферментация.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.


Състав: Вода, лимони*, фурми*, смокини*, орехи*, соя*, кокосови орехи*, лук*, глицерин (растителен), целина*, соеви кълнове*, екстракт от ацерола* (17,5% Вит. С) 0,7%. артишок*, грах*, просо*, подправки*, куркума*, шафран*.

*с произход от сертифицирано органично земеделие.

Състав и хранителна стойност
за 100 ml
%**
Дневна доза = 2 x 10 ml
%**
Енергийна kJ/kcal стойност
92.4 / 21.4
-18.5 / 4.3
-
Протеини
0.3 g
-0.06 g
-
Въглехидрати
5.1 g
-1.02 g
-
от които захари
0.3 g
-0.06 g
-
Мазнини
< 0.1 g
-< 0.1 g
-
от които наситени мастни киселини
< 0.1 g
-< 0.1 g
-
Фибри
< 0.1 g
-< 0.1 g
-
Натрий
0.1 g
-0.002 g
-
Витамин С
61.25 mg
76.5
12.25 mg
15.3

** % от препоръчителната дневна доза (ПДД) според препоръките на ЕС.


Опаковка: 350 ml.

Производител: Dr. Niedermaier Pharma GmbH, Германия.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Доставка


Онлайн аптека „Прополис“ предоставя на своите клиенти възможност за избор на куриерска услуга от два куриера Спиди и Еконт.

Съответно може да се избере един от следните начини за доставка на поръчаните стоки:

 • До адрес, посочен от клиента.
 • До офис на избрана куриерска фирма или автомат.


Срок на доставка:


Доставките се изпълняват както следва:

 • Поръчки направени до 15:00 ч. в работни дни се изпълняват и доставят в рамките на следващия работен ден.
 • Поръчки направени след 15:00ч. в работни дни изпълняват и доставят в рамките на до 2 работни дни.
 • Поръчки направени в неработни дни се изпълняват в рамките на първия работен ден и се доставят в рамките на 1 до 2 работни дни.

 

Забележка:


 1. За пратки до  малки населени места се спазва съответният график за разнос на избрания куриер.
 2. Срокът за доставка може да бъде удължен в случаите на:

         временна липса на продукт,

         обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка,

         лоши метеорологични условия,

         технически проблеми,

         други фактори.


Във всеки един случаи, ние ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.Горещо препоръчваме да проследявате Вашата пратка по номера на товарителницата, която изпращаме по имейл.

 

 

При възникнали въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас всеки работен ден от 9.00 до 17.30 ч.:

Email: aptekapropolis1@gmail.com

Телефон: +359 889 147 240

115.99лв.
без ДДС: 115.99лв.
 • Наличност: 1000
 • Model: Регулатпро био солуцио х 350 ml
 • Weight: 0.15kg
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.