Menu
Your Cart

SANDOZ

Brand: SANDOZ Model: Хексалгин перорални капки 500 mg/ml х 20 ml
Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява ХЕКСАЛГИН и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ХЕКСАЛГИН3. Как да приемате ХЕКСАЛГИН4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате ХЕКСАЛГИН6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява ХЕКСАЛГИН и за какво се използваЛекарствен продукт, принадлежащ към групата на пиразолоните, който се прилага при болка и повишена температура.ХЕКСАЛГИН се прилага при:- различни състояния, съпроводени с висока температура, която не се повлиява от друг вид лечение- силни остри или хронични болки (напр. главоболие, зъбобол, невралгии, неврити, миалгии, мигрена и мигренозни симптоми, менструални болки, съпровождаща терапия на болка при онкологични заболявания)- колики (спастични болки в коремната област), напр. бъбречни или жлъчни колики- остра и силна болка след нараняване или операция, ако други средства са противопоказани или неефективни (напр. травми, изгаряния, постоперативни болки)Ако след..
8.79лв.
без ДДС:8.79лв.
Brand: SANDOZ Model: Моманос спрей за нос 50 mcg х 60 дози
Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява МомаНос и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате МомаНос3. Как да използвате МомаНос4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате МомаНос6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява МомаНос и за какво се използваКакво представлява МомаНос?МомаНос съдържа активното вещество мометазонов фуроат, от групата на лекарствата, наречени кортикостероиди. Когато мометазонов фуроат се впръска в носа, спомага за облекчаване на възпалението (подуване и дразнене в носа).За какво се използва МомаНос?МомаНос се използва за лечение на симптомите на сенна хрема (наречена също сезонен алергичен ринит) при възрастни, след диагностициране от лекар на сезонен алергичен ринит.Сенната хрема, която се появява през определени периоди в годината, е алергична реакция, причинена от вдишването на полени от дървета, треви, плевели, както и плесени и гъбични спори. МомаНос намалява подуването и дразненето в н..
14.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Лопедиум 2 mg х 10 капсули
Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Лопедиум и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Лопедиум3. Как да приемате Лопедиум4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Лопедиум6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява Лопедиум и за какво се използваЛопедиум се прилага за симптоматично лечение на разстройство (диария), когато не е възможно причината за диарията да се лекува директно.Продължителното приложение на Лопедиум изисква лекарско наблюдение.2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ЛопедиумНе приемайте Лопедиумако сте алергични към лоперамидов хидрохлорид или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6);при състояния, при които трябва да се избегне забавяне на перисталтиката и функцията на червата поради риск от сериозни последствия. Такива състояния са: чувство за подут корем, запек и чревна непроходимост;при деца под 2 години;при разстройство, придружено е повишена температ..
6.29лв.
без ДДС:6.29лв.
Brand: SANDOZ Model: Линекс форте х 14 капсули
ЛИНЕКС ФОРТЕ капсули * 14Какво е LINEX ForteKапсулите LINEX Forte съдържат живи лиофилизирани млечнокисели бактерии с добавени пребиотици / инулин с олигофруктоза /, които регулират и поддържат баланса на чревната флора.Млечнокиселите бактерииМлечнокиселите бактерии /пробиотици/ естествено присъстват в тънките и дебелите черва и се наричат чревна микрофлора. Те поддържат здравословния киселинно-основен баланс, необходим за нормалното функциониране на храносмилателните ензими, предотвратяват растежа на болестотворни бактерии и влияят върху чревния мотилитет /перисталтиката/ и имунната система. Пробиотиците / инулин с олигофруктоза/ са захари, които не могат да се разграждат и използват от човешкия организъм, но се усвояват от чревните бактерии.Здравословният баланс на чревната микрофлора може да се наруши от редица фактори като вирусни и бактериални чревни инфекции, лечение с антибиотици, пътуване в чужбина или консумация на алкохол. Такива храносмилателни нарушения могат да бъдат следс..
13.79лв.
без ДДС:13.79лв.
Brand: SANDOZ Model: Линекс комплекс х 14 капсули
ЛИНЕКС КОМПЛЕКС капсули * 14LINEX® Complex съдържа живи лиофилизирани пробиотични бактерии Lactobacillus rhamnosus GG - най-изследваният щам, който поддържа баланса на чревната микрофлора при възрастни и деца. В допълнение, продуктът включва прецизно подбрани витамини В1 [тиамин], В2 [рибофлавин] и В6 [пиридоксин] и цинк, които влияят благоприятно върху общото здраве.Млечнокисели бактерии / Lactobacillus rhamnosus GGТези бактерии естествено присъстват в дебелите и тънките черва. Наричат се чревна микрофлора. Те поддържат структурата на чревните клетки и нормалния алкално-киселинен баланс за правилната дейност на храносмилателните ензими. Предотвратяват свръхрастежа на вредни бактерии, влияят благоприятно върху чревната перисталтика и засилват имунитета. Балансът на чревната микрофлора може да се наруши от много фактори, сред които:прием на антибиотици;вирусни и бактериални чревни инфекции (например при пътуване в чужбина);небалансирано хранене и високи нива на стрес.Дисбалансът на микр..
18.99лв.
без ДДС:18.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Линекс за деца х 20 сашета
ЛИНЕКС ЗА ДЕЦА саше * 20За възстановяване и поддържане баланса на чревната микрофлораХранителна добавкаКАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛИНЕКС ЗА ДЕЦАЛИНЕКС ЗА ДЕЦА прах за перорална суспензия съдържа живи лиофилизирани бактерии от вида Bifidobacterium, които възстановяват и поддържат баланса на чревната микрофлора.БИФИДОБАКТЕРИИБифидобактериите (пробиотични бактерии) присъстват нормално в стомашно-чревния тракт и се наричат чревна микрофлора. Микрофлората на кърмачетата е съставена главно от тези бактерии и те се считат за особено важни в първите месеци на живота. Те поддържат здравословния киселинно-основен баланс, необходим за нормалното функциониране на храносмилателните ензими, спират растежа на вредните бактерии, повлияват движенията на чревната среда (перисталтика) и стимулират развитието на имунната система.Здравословният баланс на чревната микрофлора може да се наруши от много фактори като вирусни и бактериални чревни инфекции (напр. ротавирусни инфекции), лечение с антибиотици или неправил..
18.29лв.
без ДДС:18.29лв.
Brand: SANDOZ Model: Линекс гастро 25 mg х 16 капсули
ЛИНЕКС ГАСТРО капсули  25 мг * 16ЛИНЕКС ГастроХранителна добавка. За нормална чревна флора.Как действа ЛИНЕКС Гастро:Поддържа физиологичния баланс на чревната флора;Понижава рН и потиска развитието на болестотворните бактерии;Подпомага усвояването на витамини.Кога се прилага ЛИНЕКС Гастро:ЛИНЕКС Гастро съдържа живи лиофилизирани млечно кисели бактерии, които поддържат физиологичния баланс на чревната флора, необходим за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната система, както и за усвояване на витамините. Пониженото количество на полезни бактерии може да доведе до храносмилателни разстройства, като диария, запек, подуване, газове.Състав: Всяка капсула от 350 mg съдържа не по-малко от 1,2 х 107 лиофилизирани живи млечнокисели бактерии (Lactobacillus acidophilus species L.gasseri, Bifidobacterium infantis, Enterococcus faecium).Помощни вещества: лактоза, картофено нишесте, емулгатор: магнезиев стеарат.Как се прилага ЛИНЕКС Гастро:Препоръчителна дневна дозапри възрастн..
11.29лв.
без ДДС:11.29лв.
Brand: SANDOZ Model: Линекс бейби капки х 8 ml
ЛИНЕКС БЕЙБИ капки 8 млЗа формиране и поддържане баланса на чревната микрофлора.Бифидобактериите се считат за важни през ранните етапи от развитието на бебето. Те поддържат здравословния алкално-киселинен баланс, помагащ за правилното функциониране на храносмилателните ензими и подобряват имунитета.Приемът на бифидобактерии е полезен за физиологичния баланс на чревната микрофлора.Указания за употреба:Бебета и деца до 12 години: приемайте по 6 капки веднъж дневно, за предпочитане с храна.Не превишавайте препоръчителната дневна доза.Преди употреба, разклатете добре, дръжте под ъгъл от 30° и накапете 6 капки в лъжичка или в млякото / храната веднъж дневно.За да се избегне унищожаване на бактериите, не смесвайте продукта с горещи напитки.Ако детето приема антибиотик, препоръчваме Ви да му давате Линекс Бебе капки не по-малко от 3 часа след приема на антибиотика.Предупреждения:Не давайте Линекс Бебе капки на Вашето дете, ако то:- е алергично към някоя от съставките на този продукт;- има със..
18.99лв.
без ДДС:18.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Кетонал капсули 50 mg х 20
Какво съдържа тази листовка:1. Какво представлява Кетонал и за какво се използва.2. Какво трябва да знаете преди да приемете Кетонал.3. Как да приемате Кетонал.4. Възможни нежелани реакции.5. Как да съхранявате Кетонал.6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация.1. Какво представлява Кетонал и за какво се използваАктивната субстанция на Кетонал е кетопрофен, който принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни средства. Кетонал облекчава болката и има противовъзпалителен и антипиретичен (температуропонижаващ) ефект.За какво се използва КетоналЗа симптоматично лечение на състояния, свързани с лека до умерено силна болка, свързана с настинка и температура, главоболие, зъбобол, болка след зъбна хирургична интервенция, болка в мускулите, болка в ставите, болка в гърба, леки артритни болки, менструална болка;За краткосрочно лечение на болкови състояния, свързани с остеоартрит, анкилозиращ спондилит, подагрозен артрит, болезнени мускулно-скелетни състояния / посттравма..
10.19лв.
без ДДС:10.19лв.
Brand: SANDOZ Model: Екзодерил солуцио х 20 ml
Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Екзодерил и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Екзодерил3. Как да използвате Екзодерил4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Екзодерил6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява Екзодерил и за какво се използваЕкзодерил 1% разтвор е подходящ за лечение на гъбични инфекции и съдържа нафтифин. Активен е срещу кожни гъбички, дрожди, плесени и др. Активен е също срещу различни бактериални инфекции, които често възникват при гъбични инфекции при хора.Екзодерил се използва за лечение на гъбични инфекции на краката, особено между пръстите, долната част на ходилото (различават се като зачервяване, олющване и подуване или сърбящи мехури) и ноктите.2. Какво трябва да знаете, преди да използвате ЕкзодерилНе използвайте Екзодерилако сте алергични към нафтифин или към някое от помощните вещества, описани в точка 6.Предупреждения и предпазни меркиПри първи признаци на нежелани р..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Екзодерил солуцио х 10 ml
Какво съдържа тази листовка1. Какво представлява Екзодерил и за какво се използва2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Екзодерил3. Как да използвате Екзодерил4. Възможни нежелани реакции5. Как да съхранявате Екзодерил6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация1. Какво представлява Екзодерил и за какво се използваЕкзодерил 1% разтвор е подходящ за лечение на гъбични инфекции и съдържа нафтифин. Активен е срещу кожни гъбички, дрожди, плесени и др. Активен е също срещу различни бактериални инфекции, които често възникват при гъбични инфекции при хора.Екзодерил се използва за лечение на гъбични инфекции на краката, особено между пръстите, долната част на ходилото (различават се като зачервяване, олющване и подуване или сърбящи мехури) и ноктите.2. Какво трябва да знаете, преди да използвате ЕкзодерилНе използвайте Екзодерилако сте алергични към нафтифин или към някое от помощните вещества, описани в точка 6.Предупреждения и предпазни меркиПри първи признаци на нежелани р..
11.99лв.
без ДДС:11.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Екзодерил нейлнер лак 2 в 1 х 5 ml
ЕКЗОДЕРИЛ НЕЙЛНЕР лак 2в1 5 мл.ПРОЧЕТЕТЕ УКАЗАНИЯТА ЗА УПОТРЕБА ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ ПРОДУКТПоказания за употреба:Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 е показан за лечение на гъбични инфекции по ноктите, като същевременно подобрява външния им вид.С изсветляващ ефектЛесна употреба - не е необходимо пилене на нокътяКакво представляват гъбичките по ноктите?Онихомикозата е гъбична инфекция, която засяга ноктите на пръстите на краката и/или на ръцете. Това не е животозастрашаващо заболяване, а незабележим, потенциално болезнен и създаващ неудобство проблем, който може да се предава от човек на човек.• Гъбичните инфекции са най-често срещаните заболявания по ноктите, като на тях се дължат около 50% от нокътните нарушения.• Между 6 и 8% от хората в зряла възраст страдат от гъбични инфекции по ноктите.• Този процент достига 15-20% при хората на възраст между 40 и 60 години.Началото на гъбична инфекция по ноктите може да се прояви като петно с променен цвят (бяло или жълто) под ръба на нокътя на кра..
27.99лв.
без ДДС:27.99лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.