Menu
Your Cart

SANDOZ

Brand: SANDOZ Model: Linforte x 14 capsules
Линфорте е пробиотичен продукт, което означава, че съдържа микроорганизми, които при прием в достатъчни количества са полезни за здравето. Продуктът съдържа два щама пробиотични бактерии (Lactobacillus acidophilus LA-5 и Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12), които оформят и поддържат баланса и функцията на чревната микробиота.Бактериите, като лактобацилите и бифидобактериите, обикновено присъстват в тънкото и дебелото черво, където поддържат киселинно-алкалния баланс, необходим за нормалното функциониране на храносмилателните ензими (нормално храносмилане), човешката имунна система и движенията на червата (перисталтика). Освен това, те възпрепятстват прекомерния растеж на вредни бактерии.Бактериите в Линфорте са лиофилизирани (т.е. изсушени при ниска температура). По този начин съхранението на стайна температура е възможно без промяна на формата и активността на бактериите.Линфорте се използва при възрастни и деца като профилактика и поддържащо лечение при диария, метеоризъм и..
16.99лв.
без ДДС:16.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Linex For Children x 10 sachets
Линекс За Деца сашета съдържа живи лиофилизирани бактерии от щама Bifidobacterium animalis subsp. lactis, BB-12®, които поддържат баланса на чревната микрофлора.Бифидобактерии: Бифидобактериите (пробиотични бактерии) присъстват нормално в стомашно-чревния тракт и се наричат чревна микрофлора. Микрофлората на кърмачетата е съставена главно от тези бактерии и те се считат за особено важни в първите месеци на живота. Те поддържат здравословния киселинно-основен баланс, необходим за нормалното функциониране на храносмилателните ензими, спират растежа на вредните бактерии, повлияват движенията на чревната среда (перисталтика) и стимулират развитието на имунната система. Здравословният баланс на чревната микрофлора може да се наруши от много фактори като вирусни и бактериални чревни инфекции (напр. ротавирусни инфекции), лечение с антибиотици или неправилен режим на хранене.Нарушеният баланс на микрофлората се появява като колики, газове, диария, запек или атопичен дерматит. Приложението на ..
13.69лв.
без ДДС:13.69лв.
Brand: SANDOZ Model: Lorano 10 mg x 14 tablets
Lorano е противоалергичен лекарствен продукт, който принадлежи към групата на антихистамините (противоалергични продукти) и се използва за лечение на симптомите при някои алергични заболявания, свързани с повишено освобождаване на хистамин като алергичен ринит (напр. сенна хрема) и хронична идиопатична уртикария (копривна треска от неизвестен произход).Състав в 1 таблетка: 10 mg лоратадин.Начин на употреба: Ако не е предписано друго, обичайната доза е:Възрастни и подрастващи над 12 години: 1 таблетка от Лорано веднъж дневно (съответства на 10 мг лоратадин).Пациенти с тежки чернодробни заболявания Препоръчва се начална доза от 10 мг (1 таблетка) през ден при възрастни и деца над 12 години.Не е необходима корекция на дозата при пациенти в напреднала възраст или при пациенти с бъбречна недостатъчност.Таблетката може да се приема, независимо от храненето. Моля, приемайте таблетката с достатъчно количество течност (напр. чаша вода).Ако считате, че ефекта на Лорано е твър..
10.89лв.
без ДДС:10.89лв.
Brand: SANDOZ Model: Acic cream x 2 g
Ацик крем е лекарствен продукт в кремообразна форма, който се използва за лечение на вирусни инфекции (виростатик). Кремът облекчава неприятната болка и досадния сърбеж при появата на херпеси с образуване на мехурчета в областта на устата (рецидивиращ херпес лабиалис).Състав: Активното вещество: ацикловир - 1 гр крем съдържа 50 мг ацикловир.Помощни вещества: макроглицеролови стеарати, диметикон, цетилов алкохол, течен парафин, бял вазелин, пропиленгликол, пречистена вода.Начин на употреба: АЦИК крем за херпес на устата трябва да се нанася с помощта на памучен тампон, който се покрива с такова количество от крема, което съответства на големината на инфектирания участък от кожата. Трябва да се внимава кремът да се нанесе не само върху участъците с видим херпес (мехурчета, оток, зачервяване), но също и върху съседните участъци от кожата. Ако кремът се нанася с ръка, ръцете трябва да бъдат добре измити преди и след приложение, за да се избегне по-нататъшна инфекция на з..
8.39лв.
без ДДС:8.39лв.
Brand: SANDOZ Model: Lorano 10 mg x 7 tablets
Lorano е противоалергичен лекарствен продукт, който принадлежи към групата на антихистамините (противоалергични продукти) и се използва за лечение на симптомите при някои алергични заболявания, свързани с повишено освобождаване на хистамин като алергичен ринит (напр. сенна хрема) и хронична идиопатична уртикария (копривна треска от неизвестен произход).Състав в 1 таблетка: 10 mg лоратадин.Начин на употреба: Ако не е предписано друго, обичайната доза е:Възрастни и подрастващи над 12 години: 1 таблетка от Лорано веднъж дневно (съответства на 10 мг лоратадин).Пациенти с тежки чернодробни заболявания Препоръчва се начална доза от 10 мг (1 таблетка) през ден при възрастни и деца над 12 години.Не е необходима корекция на дозата при пациенти в напреднала възраст или при пациенти с бъбречна недостатъчност.Таблетката може да се приема, независимо от храненето. Моля, приемайте таблетката с достатъчно количество течност (напр. чаша вода).Ако считате, че ефекта на Лорано е твър..
6.69лв.
без ДДС:6.69лв.
Brand: SANDOZ Model: Angal spray lemon x 30 ml
Ангал Лимон е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса при възрастни и деца над 6 години. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, което започва от втората минута след приложение и може да има противовирусен ефект срещу някои вируси. Ангал Ментол се препоръчва при:лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнение и болезнено преглъщане, като възпаление на венците, устната лигавица и афти;в случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици.Съставки: Активните вещества са: хлорхексидинов диглюконат 2 mg/ml и лидокаинов хидрохлорид 0,5 mg/ml. Другите съставки са: лимонена киселина, монохидрат, сукралоза, етанол 96 %, аромат на лимон CRA1585L, пропиленгликол, глицерол, пречистена вода.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 3 до 5 впръсквания, 6 до 10 пъти днев..
16.49лв.
без ДДС:16.49лв.
Brand: SANDOZ Model: Calcium 500 mg x 20 effervescent tablets
Калций Сандоз е хранителна добавка под формата на ефервесцентни таблетки с приятен вкус на портокал. Използва се при: бременни и кърмачки, деца над 6 год. възраст, поддържащо лечение при астма и алергии, профилактика и лечение на недостиг на калций, допълваща терапия при профилактика и лечение на остеопороза, рахит и остеомалация, като допълваща терапия при дефицит на витамин Д3.Състав: Калциев лактат глюконат; Калциев карбонат; Киселина: безводна лимонена киселина; Регулатор на киселинността: натриев хидрогенкарбонат; Аромати, подсладители (цикламат и сорбитол), глюкоза, малтодекстрин, арабска гума, макрогол 4000.Подходяща за диабетици.Начин на употреба: Препоръчителнатата дневна доза е 1 таблетка един до три пъти дневно, разтворена в чаша вода (200 мл.).Производител: Sandoz..
11.29лв.
без ДДС:11.29лв.
Brand: SANDOZ Model: Lecadol complex x 10 tablets
Lekadol Complex е лекарствен продукт , който се използва при лека до умерена болка при мигрена, главоболие, болки в гърба, зъбобол, менструални болки, при простуда и грип, болки в гърлото и висока температура. Лекадол временно облекчава болката, чрез комбинацията на ибопруфен и парацетамол, осигуряващи по-силна аналгезия. За лица над 18 години.Състав: Активни съставки в 1 филмирана таблетка: Ибупрофен (ibuprofen) - 200 mg; Парацетамол (paracetamol) - 500 mg;Други съставки: сърцевина на таблетката - царевично нишесте, кросповидон (Тип А) (Е 1202), колоиден безводен силициев диоксид (Е551), повидон К-30 (Е 1201), прежелатинизирано нишесте (царевично), талк (Е553Ь), стеаринова киселина (50). Филмово покритие: поли(винилов алкохол) (Е1203), талк (Е553Ь), макрогол 3350 (Е1521), титанов диоксид (Е171).Начин на употреба: По 1 таблетка до 3 пъти дневно с вода. Интервалът между отделните приеми трябва да бъде най-малко шест часа.Ако с еднократни дози от една таблетка не се постиг..
9.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Algal honey x 24 lozenges
Ангал Мед е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса при възрастни и деца над 6 години. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, което започва от втората минута след приложение и може да има противовирусен ефект срещу някои вируси. Ангал Ментол се препоръчва при:лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнение и болезнено преглъщане, като възпаление на венците, устната лигавица и афти;в случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици. Съставки: Активните вещества са: хлорхексидинов хидрохлорид 5 mg и лидокаинов хидрохлорид 1 mg. Другите съставки са: безводна лимонена киселина, сорбитол, магнезиев стеарат, стевия, аромат на мед S-169336.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 6 до 10 таблетен дневно. Оставете таблетката да се разтопи бавно в устата Ви. ..
11.49лв.
без ДДС:11.49лв.
Brand: SANDOZ Model: Exoderil Maxi laque 5% x 2.5 ml
Екзодерил Макси Лак се използва за лечение на гъбични инфекции на ноктите при възрастни. Трябва да се използва само ако е засегната горната половина или страните на нокътя. Активното вещество аморолфин предотвратява растежа на гъбички и ги убива.Екзодерил Макси Лак действа срещу широк кръг от чувствителни към аморолфин гъбични видове, като дрожди, кожни гъбички и плесени. Въпреки това, бактериите не са чувствителни към аморолфин.Ако след 3 месеца не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.Състав: Активното вещество е аморолфин (като хидрохлорид).Всеки ml съдържа 55,7 mg аморолфин хидрохлорид, еквивалентно на 50 mg аморолфин (5% w/v аморолфин).Всяка бутилка от 2,5 ml съдържа 139,3 mg аморолфин хидрохлорид, еквивалентно на 125 mg аморолфин.Всяка бутилка от 3 ml съдържа 167,1 mg аморолфин хидрохлорид, еквивалентно на 150 mg аморолфин.Всяка бутилка от 5 ml съдържа 278,5 mg аморолфин хидрохлорид, еквивалентно на 250 mg аморолфин.Останалите ..
39.49лв.
без ДДС:39.49лв.
Brand: SANDOZ Model: Diclax Max gel x 150 g
Диклак Макс гел е лекарствен продукт с болкоуспокояващо и противовъзпалително действие (нестероидно противовъзпалително средство - НСПВС).За локално приложение при болка, възпаление и оток при:Ревматични заболявания на меките тъкани (възпаление на сухожилията и лигаментите - тендинити, тендовагинити и бурсити, болезнена неподвижност на рамото, възпаление на мускулите и ставите);Дегенеративни ставни заболявания (артроза на големите и малки стави) на крайниците и в областта на гръбначния стълб;Спортни и битови травми (навяхвания, контузии, разтягания).Съставки: Диосмин, микрокристална целулоза, екстракт от конски кестен стандартизиран към 1% ескулозид, хесперидин, малтодекстрин, магнезиев стеарат, полиоксиетиленсорбитанмоноолеат, обвивка на таблетката: (хипромелоза, поливинилпиролидон, талк, полиетиленгликол, титанов диоксид, железен оксид).Забележка: Не използвайте Диклак Макс гел ако сте алергични към диклофенак или към някоя от останалите съставки на това лекарство; върху отворени ран..
21.99лв.
без ДДС:21.99лв.
Brand: SANDOZ Model: Angal strawberry x 24 lozenges
Ангал Ягода за деца е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса при възрастни и деца над 6 години.Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, което започва от втората минута след приложение и може да има противовирусен ефект срещу някои вируси.Ангал Ягода за деца се препоръчва при:лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнение и болезнено преглъщане, като възпаление на венците, устната лигавица и афти;в случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици.Състав: Активните вещества са: хлорхексидинов хидрохлорид 5 mg и лидокаинов хидрохлорид 1 mg. Другите съставки са: левоментол, безводна лимонена киселина, сорбитол, магнезиев стеарат, сукралоза, аромат на ягода 502301 TP 0551.Начин на употреба: Възрастни и деца над 12-годишна възраст: 6 до 10 таблетки дневно. Оставете таблетката да с..
11.59лв.
без ДДС:11.59лв.
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.