Menu
Your Cart

Сексуални стимуланти

Brand: 3 CHENES Model: Virilmax х 4 capsules
Вирилмакс х 4 капсулиVirilmax х 4 capsulesВирилмакс е хранителна добавка, благоприятства нормалната ерекция и половия контакт. Подпомага сперматогенезата и нормалната работа на тестисите при образуването и производството на сперматозоиди.Значително увеличение на броя на ерекциите: +100% от броя ерекции; Проучване, проведено сред 80 човека; Продължителност на проучването: 10 дни;Значително увеличение на твърдостта: +70% от твърдостта; Проучване, проведено сред 80 човека; Продължителност на проучването: 10 дни;Значително увеличение на обема: +88% от обема; Проучване, проведено сред 80 човека; Продължителност на проучването: 10 дни.Природни активни съставки:Шафран - шафранът е подправка, извлечена от цветето Crocus sativus. Получава се от дехидратация на неговите 3 червени влакънца. Традиционната употреба на шафрана като лечебно растение е легендарна. Шафранът е мощен афродизиак;Муира Пуама - малко дърво (Muira Рuama) от Амазонската гора, използвано от амазонските индийски племена за лече..
22.99лв.
без ДДС:22.99лв.
Brand: Webber Naturals Model: Maca Energy with Ginseng x 150 vegetable capsules
Мака Енерджи (Мака + Корейски Женшен)  х 150 вегетариански капсулиMaca Energy with Ginseng x 150 vegetable capsulesХранителна добавка, 150 вегетариански капсули    Мака + Корейски Женшен на канадската компания Webber Naturals е натурален продукт допринасящ за подобряване на когнитивната и сексуалната функция и поддържането на енергийния метаболизъм.Основни ползи:Спомага за увеличаването на енергийните нива и жизнения тонус.Допринася за намаляване на умората и усещането за напрежение в моментите на силен стрес.Съдейства за умствената острота и способността за учене и запаметяване на информация.Благоприятства за повишаване на либидото и при двата пола. Насърчава фертилитета (плодовитостта) при мъжете и жените.Подпомага хормоналния баланс както при мъжете, така и при жените.Оказва положително влияние за облекчаване симптомите на менопаузата, като горещи вълни, нощно изпотяване, нервност и др.Допринася за поддържане на добро настроение и намалява депресивните симпт..
54.39лв.
без ДДС:54.39лв.
Brand: Webber Naturals Model: Maca for Women x 60 vegetable capsules
Мака за жени х 60 вегетариански капсулиMaca for Women x 60 vegetable capsulesХранителна добавка, 60 вегетариански капсули    Мака за жени от Webber Naturals насърчава жизнеността и оптималното благосъстояние на жените с уникална комбинация от органичен екстракт от мака и органичен екстракт от ашваганда. Мака се използва от хиляди години за повишаване на имунитета, либидото и енергията, както и за поддържане на емоционални аспекти на сексуалното здраве, докато ашваганда увеличава съпротивлението на организма към ежедневния стрес и подобрява енергията и спортните постижения.Основни ползи:Поддържа както физически, така и емоционални аспекти на сексуалното здраве.Помага за подобряване на либидото и поддържа баланса на настроението по време на менопаузата.Съдържа органичен екстракт KSM-66 Ashwagandha за повишаване на устойчивостта към стрес и тревожност.Отличен избор за подкрепа по време на тренировки.Maca за жени от Webber Naturals съчетава балансиращата настроението подкреп..
38.59лв.
без ДДС:38.59лв.
Brand: Webber Naturals Model: Maca for Men x 60 vegetable capsules
Мака за мъже х 60 вегетариански капсулиMaca for Men x 60 vegetable capsulesХранителна добавка, 60 вегетариански капсули    Maca за мъже от Webber Naturals насърчава жизнеността и оптималното благосъстояние при мъжете с комбинация от органичен екстракт от мака и сминдух. Мака се използва от хиляди години за увеличаване на издръжливостта и срещу умората , докато стандартизирания екстракт от сминдух, насърчава производството на тестостерон и сексуалното желание при мъжете.Основни ползи: Помага за подобряване на либидото и сексуалното изживяване.Поддържа здравословна сексуална функция и представяне.Съдържа Testofen, екстракт от сминдух, който насърчава производството на тестостерон при мъжете.Повишава нивата на жизненост и енергия.Мака е адаптоген, който се използва от перуанците в продължение на хиляди години за увеличаване на енергията и издръжливостта, повишаване на либидото и сексуалното желание, повишаване на имунитета и поддържане на цялостното благосъстояние. Testofen..
82.59лв.
без ДДС:82.59лв.
Brand: Webber Naturals Model: Maca Energy with Ginseng x 90 vegetable capsules
Мака Енерджи (Мака и Корейски Женшен) х 90 вегетариански капсулиMaca Energy with Ginseng x 90 vegetable capsulesХранителна добавка, 90 вегетариански капсули   Мака + Корейски Женшен на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт спомагащ за подобряване на когнитивната и сексуалната функция и поддържането на енергийния метаболизъм.Основни ползи:Допринася за увеличаването на енергийните нива и жизнения тонус.Спомага за намаляване на умората и усещането за напрежение в моментите на силен стрес.Благоприятства за умствената острота и способността за учене и запаметяване на информация.Съдейства за повишаване на либидото и при двата пола. Насърчава фертилитета (плодовитостта) при мъжете и жените.Подпомага хормоналния баланс както при мъжете, така и при жените.Оказва положително влияние за облекчаване симптомите на менопаузата, като горещи вълни, нощно изпотяване, нервност и др.Допринася за поддържане на добро настроение и намалява депресивните симптоми. Мака + ..
35.89лв.
без ДДС:35.89лв.
Menduro с Цитрулин, Мака и Бабини зъби х 3 растителни капсули
-20 %
Brand: Solgar Inc Model: Menduro с Цитрулин, Мака и Бабини зъби х 3 растителни капсули
Menduro с Цитрулин, Мака и Бабини зъби х 3 растителни капсулиMenduro with Citrulline, Maca and Tribulus х 3 vegetarian capsulesMenduro от MyElements е хранителна добавка, която е предназначена да поддържа нормалното сексуално желание и капацитет. Иновативната формула съдържаща билкови екстракти като Мака, Бабини зъби, Дамяна, морска борова кора, както цинк и аминокиселини. Препоръчва се за хора с нужда да подкрепят нормалното си сексуално желание, мъже, нуждаещи се от засилено либидо и мъже в репродуктивна възраст. Продуктът е подходящ за вегетарианци и вегани.Основни предимства:Стимулиране на нормалното сексуално желание;Насърчаване на сексуалното желание и капацитет;Принос за нормална плодовитост и репродукция, както и за поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта.Съставки:                                  &..
5.19лв. 6.49лв.
без ДДС:5.19лв.
Екстракт от Розов златовръх х 60 растителни капсули
-20 %
Brand: Solgar Inc Model: Rhodiola root extract, arctic root х 60 veg. caps.
Екстракт от Розов златовръх х 60 растителни капсулиRhodiola root extract (Rhodiola rosea), arctic root х 60 vegetable capsulesХранителна добавка, 60 растителни капсулиПритежава адаптогенни, антиоксидантни и противотоксични свойства и помага за засилване притока на кислород в организма. Засилва паметта, повишава секрецията на допамин и помага да се избегне депресията. Помага срещу умора и като тонизиращо средство при умствено или физическо свръхнатоварване, както и за повишаване на спортните постижения. Счита се за отличен афродизиак. На капсули. Подходящо е за вегани.Съставки:                                                                      &n..
56.95лв. 71.19лв.
без ДДС:56.95лв.
Екстракт от корен на Ашваганда х 60 растителни капсули
-20 %
Brand: Solgar Inc Model: Ashwagandha root extract (Withania somnifera) х 60 veg. caps.
Екстракт от корен на Ашваганда х 60 растителни капсулиAshwagandha root extract (Withania somnifera) х 60 vegetable capsulesХранителна добавка, 60 растителни капсулиСилно тонизиращо средство и адаптоген, спомага за контролиране на стреса, тревожността, хроничната умора, подобрява сексуалната активност, както и функцията на имунната система. На капсули. Подходящо за вегетарианци. Известно още като Индийски женшен.Съставки:                                                                    (в 1 капсула) Стандартизиран екстракт от корен на ашваганда 300 mg Необработен корен от ашваганда на прах           &nbs..
44.31лв. 55.39лв.
без ДДС:44.31лв.
Brand: Now Model: TestoJack 200™ х 60 vegetable capsules
Тесто Джак 200™ TestoJack 200™Хранителната добавка Тесто Джак съдържа екстракт от билката Eurycoma longifolia, известна още като “Дългия Джак” и “Тонгкат Али", в които се съдържат невропептиди. Според клиничните изследвания екстрактът от “Тонгкат али” поддържа нормални нивата на тестостерона и подобрява мъжката репродуктивност. В хранителната добавка са включени Tribulus, който увеличава мъжката потентност, и ZMA - комбинация от витамин B6, цинк и магнезий, които засилват имунитета, функциите на невромускулната и репродуктивната система. Продуктът съдържа и адаптогенната билка елеутерокок, която увеличава енергийните нива и тонуса на организма. Тази комбинация от активни съставки повишават енергичността, либидото, мъжествеността, потентността и нормалните нива на тестостерон.Повишава потентността, мъжкото либидо и тестостерона.Продукт, подходящ за вегетарианци и вегани.Съставки:                               &nb..
74.99лв.
без ДДС:74.99лв.
Brand: FORTEX Model: C-Men x 30 sachets
С-мен x 30 сашетаC-Men x 30 sachetsСперматогенеза и сексуална функция при мъжете.Приложение:Подпомага нормалната сперматогенеза и сексуалната функция при мъжете.Допринася за нормална концентрация на тестостерон в кръвта.Благоприятно повлиява фертилитета и възпроизводството.Съставки:                                                   (в 2 сашета)Инозитол                                                             2000 mgL-карнитин      ..
69.49лв.
без ДДС:69.49лв.
Brand: WALMARK Model: Prostenal Perfect х 30 tablets
Простенал перфект х 30 таблеткиProstenal PerfectПростенал перфект е продукт, специално създаден за нормалното функциониране на простатната жлеза. Съдържа Перфектен комплекс - уникална комбинация от специално подбрани билкови екстракти - Сау Палмето и корен от коприва с благоприятно действие върху структурата и функциите на простатата. Екстрактът от Сау Палмето (Сереноа Репенс) е богат източник на ситостероли и мастни киселини, които допринасят за поддържане здравето на простатата и подпомагат функцията на пикочния мехур. Екстрактът от коприва допринася за нормалното уриниране, допълва и засилва ефекта на Сау Палмето. Перфект комплексът е допълнен с цинк - изключително важен микроелемент за мъжкото здраве. Цинкът допринася за поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта и оказва положително влияние върху мъжката потентност и репродуктивна функция.Простенал Перфект притежава действие, съизмеримо с това на синтетични лекарствени средства, но без проява на техните странични ефекти.Е..
22.19лв.
без ДДС:22.19лв.
Brand: Nature's Way Model: Maca Root 525 mg x 100 vegetable capsules
Мака(корен) 525 mgMaca RootХранителна добавка, 100 V-капсулиКоренът от мака (Lepidium meyenii) се използва традиционно като енергизиращо средство. Екстрактът от мака произхожда от сърцевидния корен, който расте в Андите в Южна Америка. Перуанците използват традиционно маката заради ефекта й да повишава енергийните нива и да дава сили. Мака отдавна се използва за насърчаване на сексуалната функция както при мъжете, така и при жените. Повишава либидото и увеличава издръжливостта. Балансира хормоните и увеличава плодовитостта. висококачествена билкова добавкаестествен афродизиак525 мгдоказано не съдържа ГМОвегетариански капсулиСъставки: (в 1 капс.) дн.доза Мака (корен) 525 mg 1575 mg Растителна капсула, силициев диоксид.Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, пшеница, мая или ГМО.Приложение: Перуански женшен. Адаптоген. Допринася за поддържане на нормалната с..
32.69лв.
без ДДС:32.69лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.