Menu
Your Cart

Solgar Inc

SOLGAR - Златният стандарт във витамините

SOLGAR е американска компания, създадена през 1947 г. специализирана в производството на висококачествени хранителни добавки, витамини и природни продукти, подпомагащи здравословния начин на живот. Мисията на SOLGAR - да предоставя на клиентите си най-високото качество на хранителни добавки е успешна вече повече от 75 години.

Виж повече

Идеята, която SOLGAR изповядват е, че превенцията на заболяванията чрез качествени хранителни вещества е по-добрият начин, отколкото лечението чрез лекарствени препарати. Тази идея намира отражение и в социално ангажираните дейности на марката, като част от организацията Feeding America. Продуктите на SOLGAR се произвеждат в малки партиди, за да се запазят най-добрите характеристики на съставките, въпреки че този начин отнема повече време. SOLGAR е синоним на безупречно качество и грижа към всеки детайл. Гарантирайки най-доброто за Вас и Вашето здраве, SOLGAR печели доверието на милиони потребители.

Защо SOLGAR са “златният стандарт” във витамините

Като лидер на пазара за хранителни добавки и витамини, SOLGAR предлагат не просто високо качество, а най-доброто качество. Започвайки с подбирането на най-свежите съставки от производители по целия свят, SOLGAR се стремят да запазят свойствата им в най-чист вид. Водата, с която SOLGAR работи, независимо дали влиза в състава на добавките или не, е филтрирана за да гарантира безупречно качество. Дори въздухът в производствените помещения на SOLGAR се пречиства, отстранявайки 99,9% от праховите частици. Възползвайки се от новите технологии и иновации, SOLGAR подлагат продуктите си на множество компютърни и химични тестове, за да гарантират безупречността им.

Витамините и хранителните добавки на SOLGAR се предлагат само и единствено в малки партиди, защото когато количеството е голямо се налага използването на изкуствени консерванти, за да се запази трайността му.

SOLGAR се стремят към възможно най-естествения и чист състав на всеки продукт. Дори шишенцата, в които SOLGAR предлагат своите витамини и хранителни добавки, са прецизно подбрани. Тъмното кехлибарено стъкло, предпазва съдържанието от слънчевата светлина, оказваща влияние на качествата на продукта. Освен това, то може да бъде рециклирано, което доказва грижата на компанията не само за своите клиенти, но и за природата и околната среда. Златната капачка на SOLGAR Ви напомня, че изборът, който сте направили отговаря на “златните стандарти на SOLGAR” за безкомпромисно качество.

Solgar 1 - витамини

Кои са “златните стандарти” на SOLGAR

Често стандартите, който SOLGAR определя за производството си, са по-високи от изискванията, които някои държави налагат за подобни продукти. Ето защо SOLGAR е наричан “златен стандарт” във витамините. Кои обаче са “златните стандарти” на SOLGAR:

 • SOLGAR използва научно подкрепени формули;
 • Всички съставки за SOLGAR са отговорно доставени;
 • SOLGAR избягва използването на изкуствени съставки;
 • Малки партиди, вътрешно производство на SOLGAR;
 • USP филтриране на водата, HEPA филтриране на въздуха в производствените помещения на SOLGAR;
 • Кехлибарените стъклени бутилки на SOLGAR са рециклируеми;
 • SOLGAR се фокусира към създаване на това, от което хората се нуждаят, а не само това, което е тенденция;
 • SOLGAR непрекъснато се стреми към смели иновации;

Какви продукти предлага SOLGAR

SOLGAR се стреми да предостави на потребителите си “богатствата на природата” в най-чиста форма. По тази причина продуктите, които SOLGAR произвежда са без ГМО, без глутен и са подходящи за вегани. В зависимост от нуждите, които имате, витамините и хранителните добавки на SOLGAR могат да бъдат Ваш верен помощник за:
 • Детоксикация;
 • Контрол на теглото;
 • Сърце и кръвообращение;
 • Кости, стави и сухожилия;
 • Храносмилане;
 • Коса, кожа и нокти;
 • Зрение;
 • Стрес и сън;
 • Имунитет, енергия и жизненост;
 • Детско здраве;
 • Женско здраве;
 • Мъжко здраве;
Solgar 2 - стандарти

Световно признати, витамините и хранителните добавки на компанията, се определят като “златен стандарт” за качество от множество институти и организации. Дори нещо повече - продукти на марката притежават сертификати “Kosher” и “Halal”, което ги прави доказано натурални. Най-свежите билки и най-добрите растения са силата, която използва компанията, за да достави на потребителите си всички полезни вещества от природата.

Какви продукти на SOLGAR ще откриете в аптеки Прополис

Като Ваш доверен партньор в избора на лекарствени продукти, витамини и хранителни добавки, ние от аптеки Прополис сме се постарали в сайта ни да откриете огромно разнообразие от продуктите на SOLGAR. Когато казваме огромно, имаме предвид точно това. Намерете най-добрия за Вас “златен стандарт” от гамата на компанията, сред всички 210 продукта, които сме подбрали.

Витамините и хранителните добавки на SOLGAR са произведени, за да спомогнат здравето и благосъстоянието на всеки човек, използвайки точни научни формули. Съобразявайки пола, възрастта или дори специфични състояния като бременност, кърмачески период и засилване на имунитета при децата.

Изберете подходящите продукти за цялото си семейство и се доверете на доказания опит на компанията, която е лидер на пазара вече 75 години.

Ние от аптеки Прополис го направихме, и при нас ще откриете:

 • Аминокиселини и протеини;
 • Билки;
 • Минерали;
 • Комплексни формули;
 • Антиоксиданти;
 • Коензими;
 • Есенциални мастни киселини;
 • Фибри, птодукти за храносмилане, пробиотици;
 • Хранителни добавки;
 • Витамини - A, B, C, D, E, K;
 • Комплексни витамини;
 • Каротеноиди;
Solgar 3 - витамини

Освен различните видове витамини, минерали и хранителни добавки, съобразени с нуждите за подобряване на здравето и благосъстоянието на всеки, ние взехме предвид и потребностите на нашите клиенти. Това е причината да Ви предлагаме не само определена марка и съставки, но и различни начини за прием на продуктите. Всички знаем колко е трудно децата да си изпият хапчето, но дъвчащите дражета се превръщат в любима част от ежедневието. SOLGAR са се погрижили да създадат точната формула за възрастта на детето Ви, а ние от аптеки Прополис - да я доставим в подходяща форма. Вземете “златния стандарт” за цялото си семейство, избирайки от таблетки, растителни капсули, меки капсули, дъвки, желирани бонбони, течност или прах, и се насладете на даровете на природата.

Защо да вземете своите витамини SOLGAR от аптеки Прополис

Защото и ние като Вас държим на безкомпромисното качество. Всеки продукт, който ще намерите в аптеки Прополис, е подбран и консултиран със специалисти и магистър-фармацевти. Имайки предвид важността и естеството на нашата работа, а именно грижа и отговорност към здравето на нашите клиенти, ние никога няма да си позволим компромисни решения. Обръщаме внимание на всеки детайли, дори най-дребните, защото като професионалисти сме длъжни да оправдаем Вашето доверие. Ето защо търсим не само най-добрите продукти, които да Ви представим, но и в най-подходящите им форми. Витамините и хранителните добавки на SOLGAR, производител с опит над 75 години, спечелиха нашето доверие и заслужиха мястото си при нас. Вземете Вашите продукти SOLGAR от аптеки Прополис, и се възползвайте от естествената сила на природата.

Формула VM-Prime за жени х 90 таблетки
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Formula VM-Prime for women х 90 tablets
Формула VM-Prime за жени х 90 таблеткиFormula VM-Prime for women х 90 tabletsХранителна добавка, 90 таблеткиSolgar® VM-PRIME® за Жени е усъвършенствана формула мултивитамини, предназначена да осигури нива на хранителни вещества, които отговарят или надвишават хранителните изисквания за жени над 50 години. Например повишени нива на витамин B-12, манган, цинк, селен, хром, мед и молибден. Този уникален продукт ви помага да изглеждате и да се чувствате здрави отвътре навън и е създаден да поддържа:Здравето на сърцето, посредством тиамин, който допринася за нормалната функция на сърцето и холин, който допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина.Жизнеността на косата, кожата и ноктите, тъй като съдържа: биотин, селен и цинк, които допринасят за поддържането на нормална коса, кожа и нокти, мед, който допринася за нормалната пигментация на косата и кожата, витамин С, йод, ниацин, витамин А, които допринасят за поддържане на нормална кожа и нокти.Образуването на колаген с витамин С, кой..
71.81лв. 79.79лв.
без ДДС:71.81лв.
Ultibio Immune х 30 растителни капсули
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Ultibio Immune х 30 vegetable capsules
Ultibio Immune х 30 растителни капсулиUltibio Immune х 30 vegetable capsulesХранителна добавка, 30 растителни капсулиХранителна добавка, уникална комбинация от пробиотици и витамини за уелнес на тялото. Включва клинично изследвани пробиотични щамове с витамини A, B12 (като метилкобаламин) и D3. Подпомага укрепването на имунната система. Продукт, устойчив на стомашната киселина, базиран на 10 годишна научна разработка.Състав: Lactobacillus plantarum HEAL9 (Lp HEAL9) и Lactobacillus paracasei 8700:2 (Lpa 8700:2). Bulking Agent: potato starch, Vegetable Capsule Shell: hydroxypropylmethyl cellulose, gellan gum, Probiotic Blend2 (1 Billion CFU at expiry): Lactobacillus paracasei 8700:2, Lactobacillus plantarum HEAL9, Anti-caking Agents: vegetable magnesium stearate, silicon dioxide Vitamin A (as Retinyl Acetate), Vitamin D3 (as Cholecalciferol) (30 IU), Vitamin B12 (as Methylcobalamin).Начин на употреба: Като хранителна добавка за възрастни, по една растителна капсула дневно. Да не се преви..
82.25лв. 91.39лв.
без ДДС:82.25лв.
Холин 350 mg х 100 растителни капсули
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Choline 350 mg х 100 vegetable capsules
Холин 350 mg х 100 растителни капсули Choline 350 mg х 100 vegetable capsulesХранителна добавка, 100 растителни капсулиСпомага за невротрансмисията, регулирането на хомоцистеина, функционирането на черния дроб и образуването на лецитин. Необходим е за метаболизма на мазнините и холестерола. На капсули. Подходящо за вегетарианци.Съставки:         (в 1 капсула)Холин                             350 mgНе съдържа захар, сол, скорбяла, мая, пшеница, соя, глутен, млечни продукти, консерванти, изкуствени аромати и оцветители.Дозировка: Приемат се по 1-3 капсули дневно, за предпочитане с храната.Производител: Solgar Inc, САЩ..
36.17лв. 40.19лв.
без ДДС:36.17лв.
Течен Витамин D3 и Витамин K2 х 20 ml
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Liquid Vitamin D3 and Vitamin K2 х 20 ml
Течен Витамин D3 и Витамин K2 х 20 mlLiquid Vitamin D3 and Vitamin K2 х 20 mlВитамин D3 и K2 течна форма от MyElements е хранителна добавка, осигуряваща витамин D3 и K2, съставки, които, когато действат синергично, помагат за поддържане на нормалното състояние на костите и гладкото функциониране на имунната система. Продуктът е предназначен да покрие възможните дефицити на витамин D3 в организма, докато витамин К също допринася за нормалните нива на съсирване на кръвта. Освен това е много бионаличен, тъй като се абсорбира от слюнчените жлези. Препоръчва се за хора, които демонстрират дефицит на витамин D, хората в по-напреднала възраст, които с течение на времето се сблъскват с костна дегенерация и/или малабсорбция на калций и фосфор и хора с промени в настроението поради недостиг на витамин D (зимен блус). Подходящо за вегетарианци.Основни ползи:Допринася за доброто здраве на костите;Подпомага поддържането на нормално състояние на костите и зъбите;Действа благоприятно върху функцията ..
31.40лв. 34.89лв.
без ДДС:31.40лв.
Stress off с Ашваганда и Родиола х 60 растителни капсули
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Stress off с Ашваганда и Родиола х 60 растителни капсули
Stress off с Ашваганда и Родиола х 60 растителни капсулиStress off with Ashwagandha and Rhodiola х 60 vegetarian capsulesStress Off на MyElements е хранителна добавка, която помага за облекчаване на симптомите на стрес. Продуктът представлява специализирана формула с витамин В-комплекс и комбинация от билкови екстракти, които насърчават психическото и физическото здраве. Препоръчва се за възрастни с натоварен начин на живот, които искат да намалят нивата на стрес и възрастни, които страдат от хроничен стрес. Продуктът е подходящ за вегани.Основни предимства:Намалява нивата на стрес;Подобрява релаксацията;Осигурява психическо и физическо благополучие.Съставки:                                           в 1 растителна капсулаЕкстракт от корен на Ашваганда      &n..
35.90лв. 39.89лв.
без ДДС:35.90лв.
Menduro с Цитрулин, Мака и Бабини зъби х 3 растителни капсули
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Menduro с Цитрулин, Мака и Бабини зъби х 3 растителни капсули
Menduro с Цитрулин, Мака и Бабини зъби х 3 растителни капсулиMenduro with Citrulline, Maca and Tribulus х 3 vegetarian capsulesMenduro от MyElements е хранителна добавка, която е предназначена да поддържа нормалното сексуално желание и капацитет. Иновативната формула съдържаща билкови екстракти като Мака, Бабини зъби, Дамяна, морска борова кора, както цинк и аминокиселини. Препоръчва се за хора с нужда да подкрепят нормалното си сексуално желание, мъже, нуждаещи се от засилено либидо и мъже в репродуктивна възраст. Продуктът е подходящ за вегетарианци и вегани.Основни предимства:Стимулиране на нормалното сексуално желание;Насърчаване на сексуалното желание и капацитет;Принос за нормална плодовитост и репродукция, както и за поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта.Съставки:                                  &..
5.84лв. 6.49лв.
без ДДС:5.84лв.
Dream on с Валериана и Мелатонин х 60 растителни капсули
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Dream on с Валериана и Мелатонин х 60 растителни капсули
Dream on с Валериана и Мелатонин х 60 растителни капсулиDream on with Valerian and Melatonin х 60 vegetarian capsulesПродуктът Dream On на MyElements е хранителна добавка, която помага за справяне с безсънието. Той представлява специализирана формула с Валериана, L-теанин, мелатонин и маточина - съставки, които помагат за поддържане на нормален сън, както и за емоционална стабилност. Препоръчва се за хора, които имат нарушения на съня, хора в напреднала възраст, които имат намалени нива на мелатонин в тялото и хора в зряла възраст, които пътуват често и имат проблем с часовата разлика. Продуктът е подходящ за вегани.Намалява времето, необходимо за заспиване; Подобрява качеството на съня; Допринася за въвеждане на тялото е състояние на релаксация и спокойствие; Подходящ за облекчаване на неразположенията при промяна на часовата разлика. Състав: в 1 растителна капсулаL-теанин 150 mg Гама-аминомаслена киселин..
31.04лв. 34.49лв.
без ДДС:31.04лв.
Череша и Куркума комплекс х 60 растителни капсули
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Cherry Turmeric complex х 60 vegetable capsules
Череша и Куркума комплекс х 60 растителни капсулиCherry turmeric complex х 60 vegetable capsulesХранителна добавка, 60 растителни капсулиФормула от растителни екстракти и хранителни вещества с високо детоксикиращо и антиоксидантно действие. Фитоелементите, които съдържа, имат доказан ефект върху храносмилателната система, както и за по-добрия метаболизъм на храните и за отстраняване на отпадните продукти от метаболизма. Подходящо за вегетарианци.Съставки:                                                                                                                                           (в 1 капсула)Екстракт от Куркума (Curcuma longa..
77.12лв. 85.69лв.
без ДДС:77.12лв.
Nutri-Nano™ CoQ-10 х 50 софтгел капсули
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Nutri-Nano™ CoQ-10 х 50 softgels
Nutri-Nano™ CoQ-10 х 50 софтгел капсулиNutri-Nano™ CoQ-10 х 50 softgelsХранителна добавка, 50 софтгел капсулиКоензим Q-10 разработен според патентованата нано технология Nutri-Nano™, с до три пъти по-голяма бионаличност на CoQ-10 и по-бързо действие в организма. Коензим Q-10 е известен с важната роля, която има в производството на енергия в митохондриите и ползите, които има за сърдечно-съдовата и имунната система, помагайки и като антиоксидант в борбата със свободните радикали. Всяка капсула съдържа 30 mg CoQ-10 с тройно действие. На меки капсули.Съставки:                                                     (в 1 капсула) Nutri-Nano™ коензим Q-10 (убикинон)          &nbs..
99.71лв. 110.79лв.
без ДДС:99.71лв.
Tonalin® CLA 1300 mg х 60 софтгел капсули
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Tonalin® CLA 1300 mg х 60 softgels
Tonalin® CLA 1300 mg х 60 софтгел капсулиTonalin® CLA (Conjugated linoleic acid) 1300 mg х 60 softgelsХранителна добавка, 60 софтгел капсулиПатентована конюгирана линолова киселина, естествен екстракт от сафлорово масло. Добавка, която може да спомогне за намаляване на натрупаните подкожни мазнини и в борбата срещу затлъстяването, като същевременно служи за поддържане на мускулната тъкан. Полезен продукт за страдащи от наднормено тегло, затлъстяване и спортисти. На меки капсули.Съставки:                                                                     (в 1 капсула) Tonalin® CLA (от сафлорово масло) съдържа:      &..
80.81лв. 89.79лв.
без ДДС:80.81лв.
Термогенен комплекс х 60 растителни капсули
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Thermogenic complex with svetol х 60 vegetable capsules
Термогенен комплекс х 60 растителни капсулиThermogenic complex with svetol х 60 vegetable capsulesХранителна добавка, 60 растителни капсулиФормула за поддържане на теглото и по-ефективно изгаряне на мазнините. Svetol е патентован продукт с активната съставка хлорогенова киселина (полифенол) от особен вид зелено кафе. Клинични изследвания при употребата на продукта показват намаляване на теглото, в сравнение с плацебо, след 60 дни употреба. Освен това, останалите съставки подсилват действието на зеленото кафе и осигуряват по-добро функциониране на черния дроб и изгаряне на мазнините (метионин - холин - инозитол), по-добро усвояване на въглехидратите, регулиране нормалните нива на кръвната захар (хром) и увеличаване изгарянето на мазнини (пипер). На капсули. Подходящо за вегетарианци.Съставки:                                  ..
81.89лв. 90.99лв.
без ДДС:81.89лв.
Липотропни фактори х 100 таблетки
-10 %
Brand: Solgar Inc Model: Lipotropic factors х 100 tablets
Липотропни фактори х 100 таблеткиLipotropic factors х 100 tabletsХранителна добавка, 100 таблеткиЕфективна синергична комбинация от холин, инозитол, L-метионин. Може да послужи за отстраняване на натрупаните мазнините в черния дроб, за намаляване на холестерола, разграждане на мазнините в храната и контролиране на теглото. Помага също за изграждане на мускулите. На таблетки. Подходящо за вегетарианци.Съставки:                                                 (в 1 таблетка) Холин битартарат                                             ..
59.84лв. 66.49лв.
без ДДС:59.84лв.
Показва 1 до 12 от 197 (17 страници)
Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие се СЪГЛАСЯВАТЕ с използваните от нас 'бисквитки'.